И мюфтийството против прокурорката по делото за имамите

Мюсюлманското изповедание в Република България свиква извънредно събрание на Висшия Мюсюлмански съвет.

Обратно в новината

Коментари - И мюфтийството против прокурорката по делото за имамите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И кое от това което е казала г-жа Попова не е вярно.Истината явно е повод други да създават това напрежение на религиозна основа.

И кое от това което е казала г-жа Попова не е вярно.Истината явно е повод други да създават това напрежение на религиозна основа.

-всички религий да се изповядват на официалният национален език -всички религиозни училища да функционират само с държавно субсидиране ....ние сме малка държава и първи ще бъдем притопени и заличени-нито нато нито ес ще си мръдната пръста----кипър-крим-косово

Така могат да си говорят бай Пешо и кака Ленче в гараж преправен на квартално кафене, но не и прокурор на Европейска държава в ХХI век.

Да си кажем истината. Народе, 5 века не ви ли стига, или забравихте Батак, Ново село, Стара Загора...? Ислямът е НЕТОЛЕРАНТЕН. А уахабитите по делото да си понесат заслужено наказанието за престъпление срещу нацията.

Права е,това е военизирана структура която лесно се манипулира,както го правят талибаните ,уж на база религия,хиляда пъти предъвкват възродителния за разделение,.Не може това да продължава,настъпват и към ромите ,които бяха един път християни,после протестанти,и вече мюсюлмани,че и турци ще ги направят.Протестанските пастори,помагаха доста до един момент,но нямаха никаква подкрепа,нито финансиране,докато радикалните ислямисти,от саудитите и други с пари ги подкупиха, зарибиха и после няма връщане,а и настройват омраза към християните.

очите на страха са големи, а устите на манипулаторите - огромни. в изказването няма нито подстрекаване, нито престъпление, нито омраза. това са фактите. разбира се, че те не са нито лицеприятни, нито полит. коректни. но онези, които изкривяват фактите не са богоугодни. написано е дори в Книгите, които тълкувате както ви изнася и ви е угодно за конюнктурата..

Съгласявам се с прокурорката и я подкрепям 100%

В Кипър турците бяха 15%, а окупираха 40% от територията, в Македония албанците са също 15%, но си извоюваха втори официален език.

А тук мюсулманите са 10тина процента, но дпс не е спирало да раздава порциите от 2001ва насам. Без значение, че формално се водят опозиция.

Алоооо, ислямоизповедниците... Еееещо толко се дърпате и се правите на велики, когато някой ви казва истината в ПРАВ ТЕКСТ???????? Айде вече да заживеете в 21-ви век , а не в 12-ти. Светът се променя и вие също трябва да почнете да се променяте, НЕ МОЖЕТЕ да си седите в средновековието, нали сте толкова човекообични,а ?????

Неудобната истина изказана на глас.

Добре, че са слаби юристи, защото не е престъпление от омраза, а лично мнение и констатация. По- лошото е простата уста на прокурорката, която трябва незабавно да се отзове от делото срещу имамите, защото съдът в Страсбург ще отмени всякаква присъда по това дело.

Нагли са ,доказа се ,,за радикалният ислям,, и за пръв път някой да си върши работа и искат да го унищожат