Радев към Лозан Панов: Президентът не е разследващ орган

Президентът, съгласно своите правомощия по Конституция, не е следовател и разследващ орган, заяви Държавният глава Румен Радев.

Обратно в новината

Коментари - Радев към Лозан Панов: Президентът не е разследващ орган | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Президентът женски полов орган

Нито един политик/ Президент, Мин. Председател, Народно събрание, председатели на партии, не изразиха ясен и точен отговор ва въпроса?: " Какво е станало в ЦУМ?? И законно или е престъпление тази среща? И как ще я караме така?Кръгли нули са институциите.

Време е и Европейският съюз да се изкаже по въпроса. Друг начин няма.

Цацаров скалъпва някакво обвинение на някой инакомислещ гражданин. Качулките го арестуват показно. Прокурорът изпълнява препоръките на Главния и си провежда обвинението както му се иска. И кой ще защити този гражданин???Оказва се, че няма такава институция. Е това ако е държава, здраве му кажи. Мафия.

Лоената топка да си подава оставката, такава наглост никъде я няма.....

Ах, колко е умен вяашия президент. Почти колкото агент Гоце

Президентът трябва да призове извършването на проверка от държавните институции. Никой не иска нищо повече от това. Да се види самата истина при този скандал. Но..........страх лозе пази.

Браво на Радев! Не падна в капана! Има си кой да разследва.

А за оградата що падна в капана и ще разследва? Значи като иска може, като не иска, не може?

Мафията си има всичко - президент, прокуратура, съд, министерски съвет, парламент, полиция, общини и еврофинансиране. Вие ги чакате да се разследват едни други?! Революция трябва! Отчаяна революция!

Господин Радев, а това, че РАЗСЛЕДВАТЕ как е строена оградата на границата ,във вашите правомощия ли е? М? Май Гочо Гергов и компанията му от ЦУМ са силно зависими от вас?! Пардон, вие сте силно зависим от тях?!

Този президент ще пази сегашната пропаднала Съдебна система,той ще пази и олигарсите на БСП,буквално ще пази мафията,но простия народ си го избра....

Май малко се бъркаш, вече сменихме Плевньо.

В нашият парламент се смята за нормално ,ако не си кадърен да решиш някакъв проблем, прехвъляш проблема на друг.С една дума ТЪПАЦИ.Господин министър председател къде си,на мачле ли си.

В нашият парламент се смята за нормално ,ако не си кадърен да решиш някакъв проблем, прехвъляш проблема на друг.С една дума ТЪПАЦИ.

Доживях и видях. Имало и страхливи летци на изтребители!Какво ли още ще видя??

Ако беше се вързал да опита да постигне нещо, такива като теб веднага щяха да скачат както за постановлението за бежанците, защото видиш ли кой бил той. Не е лесно да си прост като градинска лейка и да се чудиш за какво да се заядеш. Дай да направим една президентска република и да видим не му ли стиска, ама май по-скоро на вас няма да ви стиска.

31 окт. 2016 09:47 Той подълни, че след като съдебната система не може да предяви и искане към политици, това означава, че е и политически зависима. "Ще разботя за осъществяването на реална съдебна реформа", категоричен бе ген. Румен Радев.

Но е орган по назначението с делигирани функции - конрол!

Г-н министър-председател спите ли? Защо не се намесвате?

Скандалът е огромен. Хората искат Вашата не президентска, а ГРАЖДАНСКА ПОЗИЦИЯ!! Длъжни сте да я изразите ясно и точно. Стига увъртания.

Г- н Президент!!! Къде сте, спите ли??

България е прокурорска държава!! Пълна диктатура на прокуратурата, а всички останали институции са зависими от нея. Скоро ще стане като в Турция, арести на инакомислещи и т.н.Явно трябва да стягаме всички куфарите и да ги оставим да си безчинстват тук.

С независимост не става. - трябва ясна отговорност, отчетност пред народа. РЕФОРМАТА: 1. Главен прокурор, Предцедател на ВАС и ВКС да се избират като президента директно, както президента и да са с неговият мандат. При смяна на президента избори и за тях. 2. 50% от членовете на ВСС да се избират директно от народа, като депутатите. При смяна на депутатите нови избори и за ВСС. САМО ТАКА ЩЕ ИМА ОТЧЕТНОСТ ПРЕД НАРОДА.

Г-н Радев!! Изпитвам огромно разочарование от липсата Ви на смелост да се опълчите срещу поредната гавра с хората и закона. Вие не сте вече моят президент. Излъгах се!

Президентът да не се държи като един вид друг орган. Нали преди говореше по-решително как ще се промени всичко. Сега-това не било негова работа,онова нямало как да стане. Започна да прилича на късния плевенлиев. Едни"органи" ни дойдоха до главите-манди.

Много ясно помня, как президентът обеща в предизборните си речи, че макар и да няма правомощия има лостове, с които той ще се бори за справедлива съдебна система. Ето ви сега истинската му борба..... Точка.

31 окт. 2016 09:47 Той подълни, че след като съдебната система не може да предяви и искане към политици, това означава, че е и политически зависима. "Ще разботя за осъществяването на реална съдебна реформа", категоричен бе ген. Румен Радев.

Магарето Роско сигОрно щеше да хвърли, един вял, анемичен къч, а баба Цецка, наша Мама, в знак на солидарност с Цацата, би прднала Препечатано от в. "7 ДНИ СПИРТ", конкурент на Лочо Скочовия Трут*

на БКП е този клепоухковец!

За 4 месеца политиката и живота те подложиха на 3-4 изпита като президент. На всичките получи кръгла ДВОЙКА! Бездарен и вреден за България си! Безхарактерен човечец с претенции за мъжество и храброст! Жалък си!

Г-н Президент. Оказва се, че да изразиш позиция по един такъв проблем изисква много повече смелост и доблест, отколкото да летиш с изтребител. Дори позицията да не е правилна, но трябва да я има. Жалко!!

Не е толкова просто. Позиция може да изрази, да. И вероятно ще е в подкрепа на Лозан Панов. Само че, наистина няма правомощия в случая. Никакви. Уви, няма политическа сила в парламента, която да инициира разследване. Ако сте млад човек, организирайте протест. Може би ще се присъединя. Всъщност, почти сигурно. Но откровено казано, уморих се от почти 30 години преход - а все мутри да ни управляват. Нещо повече. Започвам да ставам циник. Съжалявам, че не напуснах навреме, а сега вече ми е късно. Преди 21 години ми кацна пиленцето на рамото, а аз му казах - КЪШ! Тук сами ще си оправим нещата. Е, сега вече съветвам дъщеря си никога да не се връща в България. Такива ми ти работи. Но все пак - ако някой организира протест против прокурорската република, аз ще участвам

Отново през 2016 година станаха публично известни снимки, на които се вижда как Лозан Панов празнува в компанията на адв. Божидар Банков. Банков е участвал в множество фирми, свързани с обвиняемия от прокуратурата бивш собственик на КТБ Цветан Василев /като например "Шийлдс инвестмънт", НУРТС и Тауърком", кредитирани с десетки милиони лева от банката/ и се смята, че е от приближените му юристи. Същевременно Банков е съдружник в обща адвокатска кантора с Ирина Репуц, която е председател на Християндемократическата партия, участвала заедно с Реформаторския блок на предходните парламентарни избори. Твърди се също, че Божидар Банков и брат му Веселин Банков, който е дългогодишен синдик, са изключително близки с бившата съдийка Румяна Ченалова, която е подсъдима за извършено престъпление и дисциплинарно уволнена от ВСС. Тези контакти не бяха коментирани, нито опровергани по никакъв начин от Лозан Панов, въпреки засиления обществен интерес и многократно поставяните му въпроси, което води до извод за тяхната истинност и същевременно с това изключително много компрометира, както честта, така и доброто име на Панов.

И какво стана?? За КТБ, никой не разсекретява стенограмата. За проверките по министелства от Герджиков/Радев/ всичко е ОК. Цум гей е ОГРОМЕН скандал. Не сме разследващ орган/ КОЙ Е??? И т.н. т.н. Ако това е правова държава , аз съм наистина маймуна. И не само аз, целият народ.

Не причислявай народа към твоя род.

От утре всички съдии да си пият кафето с техните подсъдими! Няма нищо лошо и никакво престъпление. Така е.

Правова държава??? Смях в залата.на никой за нищо не му пука. важното е да си има имидж! Това е.

И Президентът се измъкна!! И какво остана, Цацаров никой не може копче да му каже. Машала, аферим!!

"Само, че в неговото писмо до мен, той спестява" ... Неправилно поставена запетая пред съюза "че"! А пък запетайката след "до мен" е напълно безсмислена и трябва да отпадне. Когато имаме сложните съюзи "само че", "така че", "макар че", "при условие че" и други подобни, запетайката предшества цялата конструкция, а не само съюза "че", т. е. пишем "..., само че ...", "..., така че ...". В случая въпросното "Само че" е в началото на изречението, което, разбира се, не може да започва със запетайка и затова се пише "Само че в неговото писмо до мен той спестява" и т. н. Ако бях филолог, бих инициирал създаването на група с име - например, "Господари на правописа", която накратко да анализира и поправя на самото място подобни осакатени правописно текстове, за да не сеят те неграмотност у читателите, и на фона на правописните грешки да показва истинските езикови познания.

Аз пък си мисля, че е време постепенно ние като нация, да се измъкнем от оковите на българския език и от прангите на глупавата кирилица. Много енергия се изхабява за да се учат граматични правила и някакви иероглифи, дето само 6 мнл. племе в югоизточната част на Европа разпознава. Да чакаш някой да ти преведе научна литература от английски на български и после да четеш, вече си 10 години назад. Няма нужда! Да се запише в конституцията - английски и български са официални езици в НР България. Ако откажеш да говориш на български, полицая дето те е спрял на пътя трябва да може да ти обясни на сносен английски защо те е спрял и защо ти пише акт.

Ясно и простичко. Никой не го кара да се намесва. А да се извърши проверка от съответните органи какво се е случило. Толкоз. След като отказва, значи и той е в кюпа!! Това го иска народът, а той е неговият представител.

ABRE I TEB MAJ JAZUK,CHE TE IZBRAHA! ABSOLIUTEN PUTIO! KAKUV HUJ I TI SHTE KREPISH V PREZIDENTSTVOTO NE ZNAM! AKO E DA SI MIZHITURKA KAKTO PREDISHNITE,PO DOBRE SE MAHAJ! GLUPAVIJAT borisOFF S kradlivata si pasmina STIGAT!BOKLUCI!

Опит за Четене : - г-н Панов найУчтиво поподсеща г-н Радев да Стартира Двустъпковата... -- на което г-н Радев найУчтиво отстъпва Правото за Решение ОТ и ЗА Нас-Всички ... ...да или ДА ?! ...и Тогава - каквоАджеба Се поподмайваме, Хора ?!

-Лозане,не ми диктувай какво да правя! На мене могат да ми нареждат само генерал Решетников и другарката Нинова.

Звучи !

а бе то по Конституция президента не може и да привиква министри посред нощ, и да ги кара да променят закони без действащ парламент, а ма ти на два пъти го спретна със служебното правителство!

Председателят на ВКС не знае ли че президента не е разследващ орган! Боже пази ме от такива съдии!

А бе как да не знае! Съдия по наказателни дела, достигнал до съдия от ВАС, много добре знае, че иска една абсурдна помощ в нарушение на Конституцията. Целта е да премахнат Конституцията и да ни вкарат в една нова евразийска орбита. Вече е ясно, че хората около ДСБ са червени провокатори, а заедно с останалите провалени помияри работят за интересите на руснаци и американци против ЕС.

В изтеклите през м. април 2017г. в медиите стенограми /т. нар. АРГО-гейт/ от проведени срещи между обвиняемия от прокуратурата Иво Прокопиев с представители и лидери на политически партии, неправителствени организации, финансирани от чуждестранни фондации /"Америка за България" и ..Отворено общество"/, социолози, политолози и бизнесмени, като Христо Иванов, Радан Кънев, Трайчо Трайков, Мартин Димитров, Антоанета Цонева, Николай Стайков, Стояна Георгиева, Иван Бедров, Теодор Захов, Евгений Дайнов и други, става ясно, че Лозан Панов /посочен с инициалите си ,ЛП"/, е бил обсъждан като възможен кандидат на този кръг за президент. В стенограмата /истинността на която не се оспорва от участвалите на срещите лица и беше изрично потвърдена от Иво Прокопиев/ е посочено от Христо Иванов - председател към настоящия момент на партия Да, България", че кандидатурата на Панов е неподходяща.

Май иде диктатура на мафията. Ще свалят съдия 1 и ще започне мафиотското хоро. Тежко и горко на всеки осмелил се да каже нещо срещу леговището им в ЦУМ. Иде диктатурата на простаците.Съдиите ще бъдат натикани в миша дупка, а прокурорско мафиотското отмъщение ще бъде безмилостно.

Много интересни 2-3гпдини ни чакат от към новините.Генерал за президент,но и бивш военен,свикнал да стои зад думите си и да отстоява позиция.И генерал за министър председател получил званието си подарявайки кученче на Ахмед Доган,никога не казвайки едно и също два пъти

не се БОРИМ ВСИЧКИ да има съдебна система която да бъде СПРАВЕДЛИВА в тази държава тогава изобщо ЗА КАКВО НИ Е такава???А под думата ВСИЧКИ означава АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ КОИТО СМЕ В ТАЗИ ДЪРЖАВА ВКЛЮЧИТЕЛНО ПРЕЗИДЕНТ,ПАРЛАМЕНТ И ИЗОБЩО КОЙТО СИ ПОМИСЛИТЕ.А който не желае да се борим за такава съдебна система предполагам има ЗАЩО???

Защо и какво всъщност се цели? Какво ще се постигне с такова писмо? Председателят на ВКС се показва като напълно безпомощен и дали това е така? Според мен се готви промяна на определения с Конституцията обществен ред и подготвяне на президентска република. Как след провал на институциите и симулация, че това е единственото решение. Защо? За да претопят дълговете след нова инфлация и придърпване извън ЕС. Лозан Панов е част от тази схема. Няма как административен съдия да не знае, какво може президентът и какво повелява Конституцията? Няма как така наречените реформатори всъщност да не се окажат червени ютии, които връщат тоталитарния режим с друга окраска. Всичките бяха един провал и вече маските паднаха, защото победиха в класовата борба с пълно унищожение на класовия враг. Те връщат соц-а с лъжата, че нещо променят. Да те връщат соц-а. Те са шибани нещастници, които искат да паразитират и очакват да сме им роби. Сините се оказаха по- червени от порозовялите червени и ни предадоха до пълното ни изхвърляне от обществото. Лозан Панов е дете на червено семейство и сега върши безумия. Президентът е розов до носа си, да не говорим за целия политически елит. Всички нарочно провалят влизането в еврозоната- всички са за изгонване!

за хрантутник, а да спасяваш България, ясно ли е?

копи-пейст: Сега ще се обърна и към г-н Радев. Няма как да не почувствате, г-н Радев, как трепти във въздуха в тази зала едно огромно доверие, очаквано към Вас. Още днес в тази зала Вие трябва да почувствате и да знаете цената на всеки един глас, който е застанал зад Вас, на всяка една личност. Защото пред себе си имате най-старата партия в България и не само в България, а почти в цяла Европа.Защото тук има достойни хора, които особено през последните години са мачкани, обиждани, гонени само заради това, че са верни на Българската социалистическа партия. И НАЙ-МАЛКОТО ДВИЖЕНИЕ ОТ ВАША СТРАНА СРЕЩУ ТАЗИ ПАРТИЯ НЯМА ДА ВИ БЪДЕ ПРОСТЕНО.. БЕЗ КОМЕНТАР????????

Най-голямата мафиотска структура в България е Прокуратурата. Затова сме на това дередже и не се вижда как ще излезем от това положение. А какво прави министъра на правосъдието? Щом от министъра на правосъдието нищо не зависи значи нямаме нужда от такъв министър.

Точно така! Един президент на място ,който не иска да участва в сапунката на "правосъдието" ! Точно така се отговаря !! Браво!

Бих казал че е един путю, който чака сигнал от дебелите женски свинки покрай него за да диша!

Шилo

Когато президентът не иска да заеме заеме позиция в полза на народа си, и се оправдава с това, че не е разследващ орган, то това означава, че Президентът е един голям орган!

Лозан Панов-Президент!!!! Прокопиев -Вицепрезидент!!!

В предизборната кампания е обещал , че ще отиде първо в Румъния, за да се запознае с тяхната антикорупционна дирекция. Обещал е че ако бъде избран, ще се бори за намаляване на политическото влияние на Висшия съдебен съвет."Президентът и Лаура Кьовеши обсъдили антикорупционният маодел на Румъния."