17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И без пари да го направят, я па ще си точим от служебната!

.. а вместо да ги информира, защо Гешев не мине директно да ги разследва! Не е ли очевидно че тия блюдолизци прикриват далаверите, вместо да защитават гражданите?

тия безхаберници от КЗК са за затвора, като част от мафията прикриваща картела на горивние магнати! как може малките бензиностанции (които искаха да затворят) да продават на 1.65 а ОМВ, Шел, Лукоил ... да държат 1.95? Ачик картел, но от КЗК нямали сведения за такъв? Докога ще ги търпим!

Руските (уж братски) фашисти ВИНАГИ СА ГРАБИЛИ МАКСИМАЛНО БЪЛГАРИЯ. До скоро плащахме най-скъпият газ в Европа - 240 долара. Нефта падна три пъти, а Нефтохима продължава да граби България. В САЩ вече продават литър бензин за 25 цента на литър (42 стотинки ).

Що бе новите ни съюзници - господари на какви цени ни набутаха ретро самолети дето дори не са произведени...а на Руснаците заявихме, че са ни врагове...що да ни издържат?

Тъп лъжлив русофил: Ф-16 Блок 70-72.Нов.Съвременен.Модерен. Here Comes the New F-16 Fighter: Thanks to F-22 and F-35. https://www.youtube.com/watch?v=Vh57pz_8KNk Неграмотник, цялата електроника от Ф-35 е поместена в новия F-16 Блок 70-72 . СЪЩО F-16 Блок 70 разполага с многоцелеви радар (AESA), базиран на технология, използван във F-22 и F-35., КАКЪВТО РУСКИТЕ АЛКАШИ НЯМАТ НА НИТО ЕДИН СВОЙ САМОЛЕТ. С тази електроника само един Ф-35 като навлезе в небето над Сирия и цялото руско и сирииско ПВО е капут. Самолет доказан боец, радар слядащ 20 цели едновременно, супер модерно въоръжение. Ние сме в НАТО, наш враг е Руссия. Трябва ни смолет, който да превъзхожда руските. Това е Ф 16 Б70. Дори старият модел на Ф-16 има 108 доказани победи срещу ватни таралясници. И нито една загуба! Ватните мърши угодно на кремъл премълчават ЕДИН СЪЩЕСТВЕН ФАКТ- НИЕ НЕ КУПУВАМЕ МОДЕЛА Ф-16 ОТ ПРЕДИ 20 ГОДИНИ. НИЕ КУПУВАМЕ НОВИ САМОЛЕТИ F-16 Блок 70-72 .

Самолетите, както и автомобилите ни не трябва да са руски, защото руските са бракми и Русия води хибридна война срещу нас и ни продава на монополно високи цени.

На умника Гешев трябва някой да му обЯсни, че стойността на вложения суров петрол формира само 25% от цената на горивата. Останалото е 1 лев и кусур акциз, освен това разходи за производство, разходи за транспорт, заплати, печалба и 20% ДДС. Както и да го смята Гештапото, 25% от 47.5% са си около 11-12%, с колкото и реално са намалели цените по бензиностанциЙте.

Червена Кучка лае от зори, а керванът си върви и от злобата голяма от устата капе пяна диагнозата е ясна кучката червена е просто бясна, а глутницата много гладна затова е толкоз гадна всеки умен туй го знай то не става само с лай!` Да си русофил значи да подкрепяш КРАДЦИТЕ, УБИЙЦИТЕ, отровителите, Асад, да мразиш САЩ и Европа, да славиш Ленин, Сталин, комунизма и православието, КГБ, ЧК, ГРУ и Рамзан Кадиров. Пълна шизофрения. Русофилията е тежко психично заболяване. Практически е неизлечимо дори и с помощта на силни медикаменти и активно психиатрично лечение. Основния симптом е сляпата привързаност и преданост към Русия, при положение, че тази страна значително изостава от развития свят в икономическо, политическо, научно, техническо, духовно и културно отношение. Я колко мършляци, основно руски помияри, са се наредили на барикадата да плюят и да пророкуват краят на най успешният съюз в човешката история - ЕС ! И всичко това само защото "лошият" ЕС принуди "добрият" Газпром да намали цените на газа за Източна Европа …. Жалката руска пасмина прилича на лисицата, дето вървяла след коча в очакване, но накрая разбрала: "И на коча мъдите се клатят, ама не падат!"

Кико, ей там в разходите е проблемчето. Първо ние нямаме собствен добив, дали Нефтохима се захранва на възможно най добрите цени? Второ - Надуваш разходите, търсиш фактури за несъществуващи услуги и излизаш на загуба. После казваш - ето виждате ли няма как да намаля цените повече!

Оправдават се, че имали много от скъпия петрол. Запасили се хората.....

В същност на прокуратурата е много по-лесно да повдига обвинения на бабички и старци, които се разхождат в парковете сега?!

мда на умряло куче нож вадя, ама сега на пред олигарсите ще оцапат гащите и ще им правят чадърчета

Дано паднат цените, а не си вземе прокуратурата прицента

Пунта Мара 6 месеца.

С КЗК, прокуратура, бойко, лукойл и т.п. играчи Накрая пак нищо няма да излезе, освен че някой ще има много пари, някой пък ще има къща, някой пък ще има апартамент, а ние пак ще сме от групата на пре.баните другарчета.

чета тук коментари и все се чудя, докога ще имаме такива дебили, които се изливат в Дир-а... Абе, мушмороци, вместо да се плюете един-друг, и да търсите под вола теле, нека ви дам съвет, както много пъти досега: Никакъв смисъл няма тук да си дерем гърлата, кой, какво, как, кога, колко... Защото никой не ни чува, никой не ни е-ава дори и никой няма да се стресне, че някой от нещо не е доволен... В случая с цените на горивата у нас! Смисъл от промяна ще има само тогава, когато съответните държавни институции се заловят за работа и прекършат шията на гущера, тоест на мафията, на спекулата, на мошениците и на всякакви измекяри, които смучат кръвта на народа... колкото и да звучи като излияние на някакъв митинг... Ето, сега недоволстваме, напълно резонно, от спекулата с цените на горивата... и какво - едно голямо нищо!!! Някой да се е сепнал, някой да се е заел да накаже жестоко мафията на горивата??? Ами, какво ще кажете за тези изроди, телефонните измамници - ето, сега ни заливат с някакъв идиотски клип да се пазим, а пък те си действат безнаказано и успешно... Или кредитните милионери - и децата вече знаят кои и как са натрупали имане!!! И какво - някой попречи ли им??? Или наглите мутри по пътищата - нима милиционерите да са ги озаптили??? Не, и няма желание!!! Ще има рязка и положителна промяна само и единствено, ако съдът и прокуратурата си вършат съвестно и безкористно работата. Защото, например с телефонните измамници - вижте какво стана в Гърция и Турция с тях: преди време хванаха там наши гост-артисти, изпълнители на телефонна измама - единият е вече в Турция с 12 години затвор, а другият в Гърция с 10 години затвор... А тук - кажете ми, има ли поне един изрод да е в затвора, има ли поне един случай за конфискация, има ли въобще някакво законно противопоставяне на тази мръсна дейност. Та сега, за цените на горивата: само съд и прокуратура могат да направят реална промяна на това мошеничество. Но без бавене, без мънкане, без протакане и размиване във времето и пространството - хващаш, бърз съд, мигновено решение на прокурора и веднага в затвора!!! И на другия ден оповестяваш в медиите какво си сторил - тогава и обществото ще има доверие в съд и прокуратура, дори и в милицията, а не както е към днешна дата!!!

Винаги се плаща и те си млъкват

Напълно прав си: "Смисъл от промяна ще има само тогава, когато съответните държавни институции се заловят за работа и прекършат шията на гущера, тоест на мафията, на спекулата, на мошениците и на всякакви измекяри, които смучат кръвта на народа" Но зададе ли си въпроса: Какъв е състава на "съответните държавни институции" - дали не са претъпкани с точно такива срещу които искаш да се борят? Ако си отговориш, бих желал да кажеш, какво предлагаш.

Не мисля че само "Лукойл" е виновен. Пример : На бензиностанцията на Герена А95 е 1.68 лв на 500м около тази бензиностанция се намират Шел , ОМВ , ЕКО ,Ромпетрол и там цената е 1.95 или казано на кратко 0.27 лв в повече. Айде сега някой да ми каже че няма картел на Големите вериги бензиностанции.

Такава цена на Н95 има в София? Ако сте сигурен в информацията идвам да заредим.

Идвам да заредЯ, тези със зареДИМ дойдоха и така повече от нужното, стой си там.

Държавата създаде пречки на всеки, който би се опитал да внесе от чужбина горива. Така обрече на монопол пазара на горива у нас. Защо трябва да се учудваме ?! Сега тези проверки са просто да узаконят цената, КЗК е нормално да излезне със становище за липса на картел. Както винаги ...

Когато петрола порасне на международните пазари, с колко расте бензина у нас? Ето с толкова сега трябва да падне.

Цената на бензина висока, номеклатурата от преди 40 години виновна. Малко по-умно може ли ?

Не, бе, баце! Аз съм виновен! ЛукОйл е мой.

Ако либерала поставен о САЩ Вагит Аликперов е номенклатура, то ти си умен. Но е обратното.

Дано излезне нещо .... ,но и да не излезне тия боклуци и картели са милиардери отдавна ..все им е тая дали ще умирате от глад На тях не им Пука !Просто купувайте бензин от малките там цените са горе долу Ок .А за картелите един среден и тва е

Само да питам къде в ЕС горивата са по евтини от нашите?

Ама и доходите им не са като нашите!! Освен това в Бг се плаща минимален акциза за 1000 литра, само 710 лв. Няма държава в ЕС с такъв нисък акциз, по този начин у нас се облажват търговците. А в ЕС в държавата (разбирай за обществото) остават повече пари!! А у нас наопаки.

Ниския акциз облагодетелства ПРОЙЗВОДИТЕЛЯ-той го плаща

Цената не се определя от доходите. Германците плащат по-голям акциз ама нямат винетки. Тука с акциз и винетки пътища нямаш

нема начин да не краднеме

Ти знаеш ли от кога го смениха? Булат Субаев. Ама Ганьо си дрънка.

БРАВО НА ПРОКУРАТУРАТА!

ЕТО ТОВА Е ЧУДОВИЩНА СПЕКУЛА ПО ВРЕМЕ НА НАЦИОНАЛНА КРИЗА ! А ГЕШЕВ ЛОВИ ШАРАНИ С 100 МЕДИЦИНСКИ МАСКИ И БАБИЧКИ И ДЕЦА В ПАРКА !

Ситуацията наистина е интересна. Цената на бензина на дребно у нас прескочи "психологическата" бариера от 2.00 лв., когато цената на суровия петрол достигна и задмина 100 US$. Ха сега няка някой ми каже за какви цени говорим и с какви врели некипели се занимават "свободните журналисти". Някой да е питал за подобно нещо? Не и няма да пита. А прокуратурата - ами тя сама си задава въпроси и сама си отговаря, както и е изгодно. И нека да е ясно: Не става въпрос за никакви цени, мита, ДДС, акцизи и какво ли още не, просто "ДАЛАВЕРА" на високо ниво.

Повече нито един журналист няма да отвори устата си, всички се страхуват. Мафията управлява тази територия, държава отдавна абдикира. България е най-корумпирана страна в Европа, затова и най-слаба и най-бедна.

А така, а до вчера журналистоподобните подложи правиха репортажи колко е гот че бензина поевтинял.

Правителството може само да затваря аптеки заради скъпи маски, при горивата не се меси, защото там са едни от най-големите политически спонсори.

Марешки я каза по една от телевизиите .Цената на литър бензин на борсата е 25 стотинки ,на нафтата 38 стотинки. Акциза е 70 стотинки,ДДС е 20% .На цялата сума се слага 15% надценка и се получава крайна цена около 1.30лв. за бензина и 1.49лв. за нафтата. Останалото над тези цени са спекула.

(38 ст + 70 ст ) * 1.2 = 1.30 лева само за да го купиш на борсата. За да го докараш, складираш, продадеш през бензиностанция и платиш заплати са ти още 25 - 30 ст на литър, пак по 1.2 = 34 ст. Колко станах до тука - 1.65. Ти ако си самарянин търговците не са 10% печалба на това и следва - 1.82 - което е цената в момента. Я Марешки да си каже сметката

Факт е че в софия цената е с около 30% отгоре спрямо останала част в страната. До преди извесно време цената на всички бензиностаниции беше еднаква. Какт така стана не знам те и тогава са имали за заплати за превоз за скалд ....

Това пък изобщо не е вярно. 30% на 2 лева са 60 ст. Ако ми кажеш къде е имало горива по 1.40 ще съм ти много благодарен

Сега във времето на карантина е най-подходящият момент да се направи един всенароден бойкот на зареждане на горива от бензиностанциите!! 1 месец без работа за тях ще ги доведе до състояние на финансов ъперкът, ще бъдат принудени да смъкват цените доста!! Държавата трябва да удари данъчните складове на руските кърлежи, заради тях цените са на безобразно високи цени, варианта е да се вдигне акциза на 1000 л и от 710 лв да стане поне 1000. По този начин поне повече пари ще остават държавата вместо да пълним гушите на руските изедници, щото при сегашните цени литър гориво с настоящият акциз +ДДС реално е около 1,58-1,63 лв-литър. Останалото е джоб пара за бензиностанциите и търговците. Като в споменатата цена от 1,58-1,63 лв/л е включена печалбата на данъчния склад от който е излязло горивото. Един барел е 159 литра, в момента се търгува на 25 УСД-приравнено в левове е 44.25 лв. за барел. В 1000 литра преди акциз и ДДС в съотнощение това са 6.28х44.25=277.89 лв!! Като се обложи с акциз 710 лв за 1000 л се получава 987.89 лв*20% ДДС=1185.47 лв ЕТО ТОВА Е ЦЕНАТА за 1000 литра с ДДС и акциз!! Т.е 1.18 лв за литър А-95! Всичко над това е джоб пара за руските кърлежаци и търговците!!! Пък вие си лайте....

Ми направи се бензиностанция и печели по 20 ст от литър

Що ти бензинджийче ли си, яд те, че ти казват истината?!?! Яко е да караш скъпи коли, да въртиш милиони, да плащаш минималната на бачкаторите по бензинджийниците и да се правиш на тежкар на гърба на хората, а???

Не съм бензинджия ама всеки гледа в чуждата паница. Като е толкова хубаво що всички не направят бензиностанции.

Човека казва реално как се пресмята цената, в рамките на нормалното е да има надценка около 0.30-040 лв за литър. Ама така се получава цена до 1,60 лв за литър. А в момента по бензиностанциите цената е над 1,90 лв. Само на Марешки е 1,75 лв от преди 2 дена. Т.е. само на неговите обекти цената се доближава до реалната и то не съвсем...

Човекът изобщо не е смятал вярно защото от един литър петрол не се добива един литър бензин

Най-лесно е да се види с колко процента са спаднали цените на колонките в Гърция и Румъния и така да се сравни с това което е у нас. Ако там цената на колонката е 30% надолу от предходната, а у нас 11%, значи може да се гледа по-сериозно на нещата. Всяка страна сама определя акцизите и таксите и аз не вярвам цената у нас да падне с 40%, защото все пак не сипваме суров петрол в колите, а той минава през рафинерия. Въпреки всичко 11% е смехотворна цифра на фона на новите цени.

Ами пуснете вноса бе и готово, ама нали има една врътка със складовете и не можело... Трябвало руснаците да печелят едни пари инак щели да затворят Бургас... ами така не става.

Не е съвсем вярно. Еко бензиностанциите си внасят петрола. Не всичко идва от радинерията в Бургас.

tonk11

ЕКО внася само 100 октановия бензин и скъпия дизел. И то не на всякъде.

Що за абсурдна идиотщита? На прокуратурата дали им е ясно колко процента от стойноста на горивата се формира от петрола? А едни 90 ст Акциз и ДДС дали се променят? Разходите за заплати и подръжка на обектите дали се влияят от петрола? Ама така да не губим популярност

Виж пак каква дивотия си написал и помоли някой да ти обясни нещата. Но в твоята среда надали ще намериш такъв.....

Кое е дивотия? Ама всички сте разбирачи и многознайковци. Акциз на литър бензин 71 ст, ДДС на акциза - 14 ст - общо 85 ст. На сегашните цени остана още един лев, ама от него махаме още 20% ДДС и остава колко - 85 ст. В тях са и цената на петрола и транспортните разходи и разходите за обектите и заплатите на служителите и печалбата за търговеца.

Когато петрола скочи с 50 процента, що не внашите бенциностанции не вдигнат цените с 11 процента!

Ми ти защо зареждаш като ти е скъпо?

Що не погледнеш цените в бензиностанциите на Марешки. Има ги и във всяка негова аптека. Как там е с почти 40 стотинки по-евтино. Или Марешки глупака продава на загуба?

Време е и прокуратурата да погледне бензиностанциите на Марешки и специално ценообразуването им

Боят настана, тупат сърца ни.

така приеха закона - може да внася и търгува с горива само който има складови бази за гориво. А складови бази има само този, на който ние разрешим. Хахаахааааааахахахахаха И така е от 25 години. Ако Кувейт или Саудитите искат да ни доставят горива БЕЗ ПАРИ - не може! Нямат складови бази! Ако иска да си построят - не може! Ето така ви съдират кожата и би правят РОБИ! И не е само при горивата......

Ха Боци е бутнал руския интерес, ха е гушнал нукета. Нищо няма да се промени. Парата в свирката са тези кампании.

червения червената гмеж,окопала се от 30 год. в енергетиката и горивата.

посочиха цената на горивата по бензиностанциите в България,естествено по собственост на фирмите.Няма да се изненадате,че горивото е с най-висока цена по бензиностациите на "ЛУКОЙЛ".КАКВО ОЩЕ.

1 Данъчните складове да станат държавни а не на Лукойл и по този начин да може да се освободи вноса на горива 2Акциза да се вдигне до средноевропейския

но никой няма да посмее да го направи.

Дай направо да връщаме соца и това е. Нали искахте пазарна икономика

Емитираме дейност с усилия в грешна посока.

простотии! Неграмотник!

ограбване на фирми и народ със неизмеримо високи цени на горивата/и при нисък акциз/,най-после поне се прави опит да се хване от прокуратурата нишката на многогодишното грабителство.Докъде ще стигне,поживьом,увидим,как ще се "противопоставим" на братушките от "Лукойл".

Не е луд, този който яде зелника, луд е(или се прави на луд) този/тези, който му го дава!

tonk11

Лукойл не е на братушките бе! Как па не го разбра? Не е руска компания.

Дали ще доживея акциза на гориеат да стане като този в Аестрия? Едва ли. Оставаме си руска клония завинаги.

В Австрия акциза на литър е левче а у нас 67 ст. Та ако стане у нас 1 лев дали ще ти е по-евтино?

tonk11

Това не го интересува бе. Важното е да плюе Русия.

А тук ти става много приятно като заредиш 65л за 38$

Рангеле, кажи и на нас, къде зареждаш на литър за 58 цента??(1,04 лв. - курс в момента) Да не си в краварника?

Още по добре , в на Краварника задния двор ... Канада Сега го пооправиха , стана 68 цента , ама беше паднало яко преди 2-3 дни. Казват тука местните че от 20 години не е било такова

държавата спи яко

В България още от времето на другаря Костов се прави всичко възможно Лукойл и в частност другаря Златев да реализират свръхпечалби. По тази причина и се създават такива условия за потенциялните вносители на горива, които да направят вноса практически невъзможен.

Няма картел за горивата.На проверяващите се раздават ваучери за бензин или дизел и протокола е готов.Да живее корупцията.

Това с ваучерите е интересно...А дали е така, кой ще ни каже??? ИЛИ ТОЙ ЩЕ ПОЛУЧИ ВАУЧЕР?!?

1 Данъчните складове да станат държавни а не на Лукойл и по този начин да може да се освободи вноса на горива 2Акциза да се вдигне до средноевропейския

Ми то тогаз и данък печалба кът им турнат ко ши праят нашти двойни асвабадители

Ако това стане, Бойко ше даде фира.

Я тия се събудиха !?

Според мен не са се събудили, а леко се раздвижват. Когато има доказана вина в съда и влезли в сила присъди тогава мога да кажа, че са се събудили.

В момента сме с най-нисък акциз и пълним гушите на олигарсите. Държавата да изравни акциза с европейския и повишението да отиде за поддръжка на пътищата и за отмяна на винетките. Така с един куршум ще гръмнат няколко заека. Ще стане явно дали се надуват цените на горивата и КЗК няма да има какво да работят, ще осигурят пари за поддръжка на пътищата и ще въведат справедливост при ползването на пътищата, т.е. колкото караш, толкова плащаш.

Нищо няма да променят, при по-високи цени хазната гушка повече акцизи и ДДС. хе-хе

Стига глупости.

Може би сте прав, но какви са вашите аргументи, защото това което казвате без аргументи е просто празна фраза?

Заводските цени могат да се намалят (при конкуренция), а акциза да се УВЕЛИЧИ! КРАЙНАТА ЦЕНА ЩЕ Е СЪЩАТА!

Акциза е твърда сума на литър. За ДДС е вярно.

Аз зареждам на цена 1,62лв. (Не от Марешки). Резервоара ми е пълен. Кога беше 2,10лв. зареждах малко над червеното. Айде сега, държавата колко получи от 50литра зареждане от мен сега, и от 9 литра зареждане от мен преди :-)

tonk11

Ти верно ли задаваш тоя въпрос? Ясно е що зареждаш до малко над червеното.

tonk11

Чакай все пак да ти кажа - преди е изкарвала повече.

че какво й е на цената? Днес заредих за 1,63 бензин на Марешки. Цената си е съвсем наред, проблемът е, че голяма част са акцизи и данъци. С акцизите и данъците проблемът е, че като не влизат в хазната, няма да има пари за нищо в тази държава... така стигаме до основният проблем, че не цените са високи, а заплатите са ниски. Но познавам много хора, които получават високи заплати, защото са добри в нещо, което някоя фирма е оценила, или са поели риска да предлагат уменията и самостоятелно... в този ред на мисли - проблемът е в самите хора явно... така че не ревете, сега е моментът език да научите, да свалите някое друго кило от големия корем или гъз... никой не ви е длъжен за нищо!!!

Абе охлю, как така с най ниския акциз в България, в сравнение в ЕС е доста по голям, на места 2 пъти крайната цена е еднаква. В австрия високия двойно акциз отива в хазната, а при нас, при най нисък акциз разликата отива у една фирма. Да го обясна като на прост човек. Двама произвеждат тикви. Пазарната цена е 2.20 лв. Картина в България е 20 ст ДДС, акциз 50 ст, или 70ст за държвата, за продавача 1.50 лв чисто. - и то за най калпавата тиква на планетата, демек некачествено гориво. Картина в Австрия е 20 ст. ДДС, 1.00лв акциз, за държавата са 1.20, а за продавача 1.00 чисто

Твоите тикви мухлясали, мой човек! В Австрия, цената на 95 е 1,12 Евро от данни от днес. Това, в наша охлювска валута прави точно 1,12*1,95583 = 2,19. Къде 2,19, къде 1,63... да ти сметна ли разликата??? Преди да си предлагаш тиквите, виж дали не са се сгърчили нещо!

ВСИЧКО НАРОДА ДА СЕ НАДЯВА НА НЕЩО КОЕТО НЯМА КАК ДА СТАНЕ КАТО СМЕ В СМЪРТНА ХВАТКА ОТ ЛУКОЙЛ НАЙ ГОЛЕМИЯ ДОНОР ГРОБ ДА АКО НАВРЕМЕТО МОЖЕХ МЕ ДА СИ ПОСТРОИМ РАФИНЕРИЯ САМИ БЕЗ ЧУЖДА НАМЕСА КОЯТО ДА РАБОТИ ОСНОВНО БЕЗ РУСКИ ПЕТРОЛ Е МОЖЕЛО НО БРАТСКАТА ПРЕГРЪДКА ЗА НЕГО ВРЕМЕ Е ЖЕСТОКА ТО ОЩЕ НЕ СТЕ ВИДЯЛИ............

tonk11

Тук всеки псува цените на горивата. Разбираемо. Не разбирам обаче що псувати Лукойл а не псувате ОМВ, Шел, Еко, Ромпетрол. Те не са руски нали? Що продават на същите цени? Щото не са руски ли? Или,,,,,?

Ами защото те купуват горивата от Лук Ойл - толкова ли е сложно за теб да го разбереш?

tonk11

Ами да не ги купуват бе. Кой ги кара? Толкова ли ти е сложно? Всички изброени си имат собствени рафинерии нали? На ЕКО рафинерията е в Солун.Даже им е по близо от Бургас. Ромпетрол имат рафинерия в Констанца. Рекламираха я като една от най-големите. Що имат същите цени бе сложния?

Защото КОЙТО И ДА Е ДРУГ ВНОСИТЕЛ ТРЯБВА ДА ИЗПОЛЗВА ДАНЪЧНИТЕ СКЛАДОВЕ НА ЛУКОЙЛ! ТОВА СЪЩО Е МОНОПОЛ!

tonk11

За бедноста - не знам. Ако тя ти е критерии то трябва да съм моооого умен. А за складовете не е вярно. Можеш да днасяш горива при директно зареждане. От Солун от рафинерията с цистерна направо на обекта и зареждаш. От Солун до София всички обекти на ЕКО могат да се зареждат така щото даже им е по-близо от Бургас. Що ли не го правят ВЕЧЕ? Питам ВЕЧЕ, щото го правеха до преди 6-7 години. После спряха.

Тончо! Ти си от Лукойл или си им тролче?

В момента осрания Лукойл продава в Турция дизела на цена 5.11 т.вл Курса на лирата в момента е 0.288лв. А маДематиците от Лакомия Лукойл България го сметнат! Ще им помогна. 1.48лева. Спирам, че мирише на повръщано. Справка -m.fuelf.net

tonk11

Знаеш ли, че там няма акциз щото не са в ЕС?

Акцизи има във всички страни дори и извън ЕС. Ега ти разбирача.

Тончо! Ти си от Лукойл или си им тролче?

Той не е разбирач а прост руски надупен трол

tonk11

Кое не ти харесва бе фърфър? Че не всички са като теб - магаре с капак?

Ко ми са прайти че не знаете че данъчните складове са на Лукойл

Не си губете времето и не пилейте народна пара за проверки глупаци! Вдигнете акциза на нивото на Австрия и нещата си идват на място - австрийски цани - австрийски акциз. Просто и лесно. Става за 10 дни с промяна на закона.

Да ама тогаз парити ще остават тук а нема да отиват в Раша

Но Путин ще резне топките на бат ви Бойко.

зависи - щото и на малкия Пут ще му резнат нещо доста над топките много скоро. Чакайте новини.