Прокуратурата се самосезира за проявеното насилие срещу актрисата Диана Димитрова

В хода на проверката звездата от сериала "Откраднат живот" ще бъде извикана в държавното обвинение, за да даде сведения

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Курвенски номера!

И аз бих я пребил за подобни коментари срещу детето ми. Защо ли 30 човека са си мълчали, нима всички са безчувствени - ами много просто, явно е прекалила с курвенските си истерии. А сега явно няма работа и търси медийно внимание. Тоест, отново номера на селска пръчка.

Споко,и той има ,,женско" ,утре ще вие по медиите като некой местен почне да маризи свещената щерка.Тогава друга песен ще запее,но сега е много важен късовратият алкохолизиран охлюв.

Доц. Банков ще трябва или да изтегли нещо от своята банка, или да послуша уроците на бай Ставри.

Немога да повярвам на коментарите. Боже..това не е нормално.Вместо да и ръкопляскат,че поне една гласно и публично заявява ,това ,което хиляди премълчават,те я плюят като че ли тя е виновта. Как никой те плюе насилника бре? Това е манталитета в България.Всички вълчат и гэрпят,от строх и той си продължава.Даже и наградка могат да му дадат. България е толкова изостанала в развитието си,че върви с около 20 години назад.

е 'лош човешки материал' - единственото смислено изказване на Борисов, но е прав (за това).

Фактите и историите трябва да се проверяват. Имайте малко критично мислене, не гледайте само от един ъгъл. Защо си е мълчала 5 години, явно има и друго. А сега пък целта е да и обърнат внимание медиите, защото няма продукции.

Добре да връща хонорара и да взима парите след като минат делата. А ма и двете не може. И нека се светне колко години ще чака и какво ще е обезщетението.

тая миризлив грозник бил и насилник?

Наши "актриси" следват примера на американските си и на френските си колежки. Примерно с Полански, с френският политик, с Били Пурата. Ами драга кинозвезда, като ме се надявае на члена, не си ли помисли защо го прави, за да въвлича и детето му в сексуалните си амбиции. Явно и на екрана не те бива както в леглото -и ще има още много пъти да ти правят "гънки на мозъка" Както твърдее Бай Пенчо Байдерката от плевен Една жена тръгне ли да се ...за пари трябва да знае че или ще забогатее, или ще се разболее, или ще забременее. Боят е бонус

Мислех актрисите за поне малко по-умни !

Това вместо да го е...., ти го биеш. Но да й е за урок друг път да внимава кому отказва...

След толкова години да се сети... Това само ме подсеща за един виц: Жена плаща на касата, а касиерката я информира: - Тези 100 евро са фалшиви госпожо. - Значи вчера съм била изнасилена!!!

Абе, хора полудяхте ли? Насилници в България много. Защо го плюете това момиче? Знаете ли, колко е трудно да се изправиш и да кажеш какво ти се е случило, не искам никой от тези, които плюят и задават тъпи въпроси да го преживее някога. Може би е постъпила правилно за времето, ако беше казала, заинтересованите лица щяха да я смачкат. Снимките щяха да спрат, да....ама не, точно тези " заинтересованите" щяха да потулят случилото се, щяха да я изкарат: луда, наркоманка, проститутка, пропаднала.....и т.н., мога да изброя още доста епитети. Не зная кой е, но за мен той е изверг. Когато пожелаеш жена, стига да имаш малко в главата си, можеш да постигнеш целта си. Кому е нужно насилие, освен ако това не му доставя удоволствие, но ако е така, за мен този човек не е наред с главата. Надявам се да не излезе, че е Вергов, харесвам го като актьор, като мъж....определено не.

Май,май е точно Юлиян Вергов!

Скъпа събеседничке, обичам курвите, но не и курвинските номера. Кой я е карал да се бърка в личният му живот и да кара детето му да иска баща му да се разведе с майката, за да се намести тя (псевдо актрисата) в леглото му

Аз пък да попитам,той като има жена и дете какъв го търси при Диана? Май неще да е тя само виновна.

Казва някой нещо и веднага голяма новина и скандал. Ама защо, какво точно се е случило, да се чуе и другата страна не се сещаникой. Тая девойка очевидно има нужда от медийно внимание в момента и раздухва нещо, с което явно е била ок някога. Айде да мислим малко и да проверяваме фактите , преди да сме толкова смели в това да сочим някого с пръст.

я е пребил! Плюс това - заплашил да го повтори! Заслужава публичен линч!!!

Май в тези среди стана модерно да се жалват години след " случката " ?

и ся неколко хилядарки ше оправат наранените чувства и погазеното достойнство.... интересно а прокуратурата нема ли си работа та чете сички глупости у фейсбоклука

Личи си че е грим

Абе,все някой е снимал с телефона....

Прокуратурата вместо да се самосезира по-добре да се саморазпусне. А дамата преди 5 години не решила да си извади медицинско, сега не решава да каже за кой говори и да се изправи в защита на тезата си, а след 5 години какво няма да реши за да и се обърне внимание? Проблемът с насилието нама да се разреши ако тези, които твърдят, че са пострадали от него се държат така.

Защо някаква ''умница'' дето и медицинско няма продължава да раздухва фантазиите да и се споменава името и някакви ''разследващи'' ще трупат трудов стаж притеснявайки нейни колеги ???? Това само доказва, че ''разследващи и правосъдие'' се основават на ЕЖК казала а в този случай някаква актриса си разказала съновиденията, забравяйки обаче тези от ''ибирането и'' в последващи продукции..

Юлиан Вергов

Дори не мога да си представя, че цял екип може да не каже истината, и да защити насилник,без значение кой е виновен. Нека го разберем кой е този левент, та дори и много известен.

Това, че някой казал как друг бил ''насилник'' длъжни ли са и другите да го казват??? 5 години сливи ли е имала в устата ''актрисата''??? Нещо да е напуснала продукцията като ''имало такъв насилник''???? И защо ей така не взе да каже каква е била причината за това ''насилие'' та да останеш след това...

много властен, може да стане точно така - 30 свидетели и нито един го е издал! Ако още не сте разбрали, идиотът е Юлиан Вергов!

Каквато и да е причината, да се случва пред цял екип и всички да си затварят очите е не само подлост и безочие ,направо кретенизъм. Какви хора сме , да не помогнеш на жена ,а насилника-герой да получи заслуженото. Жалко,че това момиче все още пази авторитета на един идиот и забравя за собственото си достойнство. Госпожице, не заради възмездието ,а заради себе си, просто му кажи името, това е достатъчно!

Снимките може да са от гримирането за ролята. Думите при 99% от хората са фалшиви. Актрисите ДОПЪЛНИТЕЛНО ги учат как да излъжат най-добре зрителя... Та на какво основание приемаш фантазиите на актрисата за 100% истина?

и идиотът се казва Юлиан Вергов.

Прокуратурата би трябвало да знае за съществуването на IMBD.com. Там е описана цялата филмова кариера на Диди. През 2017 е участвала в 2 продукции - 1 чуждестранни и 1 наша. Нашата е „Дъвка за балончета" (а.к.а. Bubblegum), чийто режисьор е Станислав Тодоров - Роги, котой си е един от най-влиятелните хора в българските филмови среди. Станислав Тодоров - Роги е режисьор и на "Съни бийч", "Мен не ме мислете", "Белези", "Румбата, аз и Роналдо", "Пътят на честта", "Господин Х и морето", "Столичани в повече", "Домашен арест", "Кантора митрани", "Тя и той". Абе разбирам я Диди защо не е подала жалба тогава, но защо не е казала на някой нейн близък от истински мъжки род. Диди, той и да влезе в затвора освен да се развали още повече, няма да се поправи. На него му трябва здрав разговор с някой твой близък, който има сърце. Ако ми беше близка или позната, още вчера да съм намерил начин да си уредя среща с него на четири очи в някоя стая, само двамата, заключени отвътре, да си поговорим по мъжки за не повече от 5 до 10 десет минути, ама здраво говорене. И днес вече рогцето на Роги щеше да липсва и да е забравил това, което са го научили вкъщи, че проблемите се решават с бой и заплахи, а не с конструктивни, здрави, изпълнени с аргументи разговори. Но ако някой реши, ще си поговори с него, защото никога не е късно. Минавал е между капките досега, но в най-скоро време ще си намери майстора Роги и ще остане без рогце.

е

все ми е тая за фалшивата пачавра от новината, но ми е интересен подхода ти Т.е. ти заплашваш с бой евентуалния извършител, който досега не се бил научил че нещата не се решавали с бой Аз тука виждам наченки на шизофрения, запиши си час , че май клониш към някоя заключена стая ама не за 5-10 минути , а с меки стени :)

е бита. Не зная причините. Не зная, има ли нещо доказуемо от гледна точка на законите. Желая, обаче, справедливостта да бъде.

Вярвам, че прокуратурата ще си свърши работата, но тази Любенова не е известна, играла в треторазряден български сериал, няма пари, не е перспективна, кой и защо да я бие, oсвен ако няма наченки на лезбос скандал.

под статията и разбирам защо нормалните хора се махат от България! Кой иска да живее с сексисти и садисти? Повредено ви е мисленето и човешката същност.

Кой, аджеба насини Дидка?

Коври винаги е имало и винаги ще има!

Жали се, че е само бита а не ебана ли

30 човека видяха тая разпоретина как ми се стървеше и как я отбих

След петгодишен сърбеж, премина в действие

във филма я пориха и то пред снимачния екип. Сега е решила да пренесе това и в живота, ама малко късничко. Я момиче си намери един здрав тъпкач да те усмири вместо да се занимаваш с глупости. Ако нещо да помогнем.

Това са рисковете на професията на актрисите, ако не разтварят краката ще ядат бой.

Пет години мислила... Можеше още да мисли. Явно не ѝ се удава!

Не казва ебана ли е или само бита, щото е отказала ебане.

Ако наистина е ебана е пропуснала момента да вземат секрет от путката за ДНК анализ и индентифициране на ебача, след години снимките със синини не са доказателство без медицинско свидетелство, защото може дс са грим.

Имаш грешка в терминологията! Путка е вид мъжки характер, а пичката е наименованието на женския любовен орган...

Видяла жената, че в Америка актриси съдят режисьори за изнасилване след 20тина години и забогатяват с това. Видяла жабата, че подковават коня и вдигнала крак. Мари Пено ма, ебаха ли те, или само те биха садомазо?

Е, все пак браво на Диана ,че сравнително бързо си спомни за тази кошмарна случка ,защото в САЩ ,като правило си спомнят за някакви странни изнасилвания ,след 35-40 години., е може и да е сексуален тормоз ,като да кажеш::: ,днес си прекрасна-сексуален тормоз, лъчезарна си като пролетен ден-сексуален тормоз, а ако кажеш колко си красива ,това вече е в графата изнасилвания,ако я гушнеш през кръста -изнасилване с побой и т.н.

Майко мила ,то аз съм трябвало да изгния до краят на дните си в затвора,за изброените от мен ,по -горе нарушения и нагъл патриархален тормоз.Колкото до организиране ,качване на пиано на някоя колежка до петият етаж, качване и монтиране на перални,качване и сглобяване на цели спални комплекти и секции -може пък да ми послужат като смекчаващи вината прояви.Всичко това е само върхът на айсберга

Е, браво на прокуратурата.... Разработиха се :) Някакви снимки, на които може да е просто с грим, пост във фейса....и "заетите страшно много" прокурори се задействаха.... Боже, Боже...прибери си версиите....

И днес да беше станало пак щяха да започнат работа по случая след 5 години.

Искрено ще се забавлявам. 30 свидетеля... поне половината ще я определят....може ли да познаете като каква!?!? Абе ще пада купон

Интересно ми е как тези 30 свидетели са ''длъжни'' да помнят преди 5 години кой какво на кого е казал и кой срещу какво си е заслужил шамара.

Колко мъка има на тоя свят.. явно е сексуално незадоволена. Очевадно изнасилването й във филма и е харесало и я сърби да го изживее истински

От присъаствалите 30 човека колко от тях могат да подтвърдят и то публично? Не звучи логично никой да не се намеси. Тази неизвестна актирса по.вного тъп начин се опитва да стане звезда,и да си осигури участия в тъпите бг сериали.

Ще потвърдят - очевидно е какво ще им предложи за благодарност - личи си по „тоалета" и тунингованото ѝ лице!

Не одобрявам насилието над когото и да било, но тия снимки ми изглеждат нагласени.

""" Не одобрявам насилието над когото и да било, но тия снимки ми изглеждат нагласени."""" И не само на Вас

 Лично аз смятам ,че физическото посегателство над жена е изключително ,отвратителна постъпка,но защо чак след две години започва да се разглежда този случай и да се появява в информационното пространство.Оставам с впечатление ,че е нещо като кавър-версия на Ме Тоо ,че всичко е инспирирано от американогейските ,неолиберални ,щедро финансирани от Сорос и други като него ,различни НПО-та.Само ,че в оригнала ,търпеливо се изчакваше ,някоя женица да си спомни ,как преди 40 години, по тънка нощничка е влезнала в 2 часа след полунощ ,в стаята , а оттам в банята на някой проспериращ режисьор или сценарист, за да му насапуниса гръбчето.Тогава ме обхващат някакви обосновани съмнения,че нещо не е така както го представят ,на широките народни маси

Щото я сърби и сега е станало нетърпимо

Е, честито, стана известна най-после.

В сериала "Откраднат живот" имаше с нея овличане и изнасилване. Може наистина да са искали да изглежда истинско. Изигра го перфектно. Иначе Дианчето обича алкохола и ако е била пийнала повечко, да са искали да й избистрят главата. И защо наред 5г? Търсиме популярност. Сега ще има и някоя изнасилена преди 20г,като американците.

Според мен разковничето е в "докосне", което тя е сложила в кавички. Някой от актьорите, вместо наужким да я удари, е решил да й отвърти истински шамар, затова и другите не са реагирали, с са го приели като част от играта. Освен това че и тя така го е приела или поне се е престорила, че е било така. И да, разбира се, това е насилие, защото, ако тя не му е дала съгласието си да й завърти истински шамар, той/тя нямат право да го правят. Нямам идея от сериала, за пръв път чувам за нея, но след като погледнах актьорите в него само едно име ми е познато, без да мога евентуално да разпозная актьора...Разбира се, в момента само преглеждам новините и се правя на Шерлок Холмс :).

Още една курва, която се опитва да вдъхне живот на кариерата си и да изкара някой лев на гърба на джендерастката малоумщина MeToo.

Прокуратурата да,се заеме с природата.Тя първа се е изгаврила с клетата жвница

Сега вече ще я направят за смях и нищо повече.А този които е извършил насилието ако има семейство ще има ядове в семейната среда.

Педя човек лакът брада й е зашлевил един шамар.

А, бе, 30 човека и никой да не изклюкари досега? Това не е нещо, което медиите, ако се докопат, няма да го раздухат. Нищо чудно след няколко дни момичето да се отметни, и да каже, че си го е измислила, за да привлече внимание към някаква кауза.