17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прочетох втория коментар които ме възмуте от анонимен. Бил певец и били го приели. По добре да не го бяха приели може би щтеше да е жив. Но как може подобен коментар що за изроди. Млад живот да бъде убит от некадърните БЕЗОДГОВОРНИ доктори съдисти да гният в затвора убиха толкова хора. Не ви ли е срам болниците са за това когато си болен да те приемат. Що за коментар бил певец затова го приели това да не би да, са го назначил за депутат. Какво значение има теста когато го приемат щте го тестват, щом като е имал тежка пневмония нима не е причина да те лекуват веднага. Съд и за тези отказали помощ. По добре тия корумпирани сътанински болници да ги затворят. Що за сатанински план.

Защо прокщуратурата не се самосезира за Редовнните Здравни осигуровки на певците и още милион български граждани. От там да започнем.

Защо тоя мазен чалгар е му е посзволено да заема място в болница ? И той и Чорбанов и всички антиваксъри и невярващи - при Мангъров, на чайчета и аспирин

Жалко за младия човек, но статиите са доста неясни - ИМАЛ ли е Ковид или е НЯМАЛ? Не се разбира - не си бил правил тест сам (което е съмнително) и затова му отказвали прием дълго време. ОК, така убиха и жената от Монтана преди седмици, както и много други. Следваща информация - настанен в Ковид отделението. Защо, направен ли му е тест в болницата? Или са го взели с връзки и фалшиво позитивен тест, за да го приемат въобще? Виж предния параграф защо е търсил такъв.. И резултатът е налице- поредната жертва на експериментално лечение и мързелив персонал, който дрогира за да не му тежи дежурството. И после защо има неверници и хора на конспирацийте.

Защо са му дали успокоителни? Каква е причината на пациент с ковид да се дават успокоителни?!!

Страничен ефект на успокоителните: забавен пулс и дишане. И това се дава на пациент с ковид. Без коментар!

Добре, че беше певец и донякъде известен, че прокуратурата да се самосезира! А колко никому неизвестни българи си отидоха така и никой нищо не казва по въпроса?

Що ли няма някой политик гътнат от короната? Странна работа...

Валентин Касабов какъв беше бе умник?

Пендел.

И Емилия Милчева, депутат от ГЕРБ.

Тук загуба няма.

Младите певци да внимават. Вече няма да ги приемат в болниците не само с двустранна но и с едностранна пневмония.

Здравната им пътека ще свършва до стълбите. А както знаем правилникът не разрешава на персонала в почивка които пушат цигари на входа да оказват първа помощ докато не пристигне съдебната медицина.

Политиците много харесват това. А шарани колкото искаш и кълват. Интересно че в коментарите никой не псува истинските виновни за състоянието на здравеопазването. Троловете на политиците се грижат за това. А лекарите също са от потърпевшите. За вас това е от време на време. За тях е всеки ден. Че и мъдростите и псувните на насъсканите шаранчета трябва да търпят. Заслужаваме всичко което получаваме. Даже и още. И ще си го получим.

Жалко за погубеният млад живот, съболезнования към родителите! На никого не пожелавам това! Вгледах се в очите му, има красиви очи с поглед теменужен и ми стана тъжно, че не е имал късмет това младо и хубаво момче да се радва на детето си и на живота.Обаче чували ли сте за ирисова диагностика.Та като се вгледа в очите му след като се увеличат се вижда, че има в ириса няколко тъмни точки, което говори, че е имал някакви заболявания, които са били в латентен период. Или иначе казано, имал е скрити заболявания, които не са се проявили и явно заради ковид са се обострили?! След аутосията, ще стане ясно?!

УБИТ С МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ И ОТ ЛЕКАРСКА БЕЗОТГОВОРНОСТ. НИТО РЕНТГЕН, НИТО КРЪВЕН ТЕСТ ЗА КОВИД СА МУ НАПРАВИЛИ, А СА МУ ОТКАЗАЛИ ПРИЕМ ЗА ЛЕЧЕНИЕ!!! АКО БЕШЕ РОМ - НЯМАШЕ ДА МУ ОТКАЖАТ ОТ СТРАХ ПРЕД РОДАТА МУ!!! НО НЕ!!!

вие сте били там и сте видели какво му е правено? Интересно, разкажете.

Още едно детенце остана без татко. :( Съболезнования на семейството. Доста съмнителна смърт с тези успокоителни.

Наскоро имаше такъв случай с дете на успокоителни,на което бяха сложили тръба и то се бе удавило в слюнките си,бас държа,че и сега е така! Трябва след всеки починал обявен,че е от ковид да се разследва и правят аутопсии,сума народ измориха в нашите болници! За Бога,лекувайте се в къщи,влезете ли в болница се пишете с единия крак в гроба,тук няма лекари!

И как да ти викаме , докторе ?! Или ти си прост магазинер ?!

Същата работа като момчето от Пловдив, тъпчат ги с успокоителни за да не ги притесняват . Само че в Пловдив родителите се появиха ма време и не му лепнаха диагноза КОВИД!

Не му лепнаха, ,защото е имало черепно мозъчна , травма която 1 седмица са укривали.

Те така ги убиват всички в нашите болници,здрави и прави,пак ги убиват!

Да бе, те в болниците влизат всички здрави и прави, за да ги убият. Айде стига дрънка глупости.

Един глупак по-малко.

Бил ли е ваксиниран и осигурен.Ако не е никой не му е виновен.

Тази прокуратура друга работа няма ли си. Какво има да разследват. Починал е от коронавирус, не е застрелян или паднал от 8-мия етаж. Простите хора не им стига багажът да разберат, че коронавирусът е руска рулетка. В различните възрасти има различен брой патрони в барабана, но жертви винаги има, дори при млади и здрави хора, умират и деца, просто това се случва рядко. Бил ковид отрицател, заразил се, умрел. Шанс!

Не е починал отт коронавирус,а е убит от успокоителни! Трябвало е да го изпишат на другия ден,вече е бил добре!

Добре, че си ти, да ги светнеш хората. Предполагам си консултант към някоя голяма болница?

Абсолютно вярно, да не говорим, че пишеше, че момчето е с отрицателен тест и изведнъж го приемат в ковид отделението? Заради скъпата пътека може би? Все по-съмнително взе да става в тия болници

очевидно не сте запознат с хода на болест като пневмония - има такива измамни периоди, когато ти се струва, че си добре, но в същото време белите дробове стават фиброзни, и когато усетите ефекта от това, вече е късно да се реагира. Точно затова призива на Мангъров да се лекуваме в къщи е опасен и граничи с престъпление.

На ден пишат, че умират от ковид около 50-60 човека. Кога прокуратурата ще разследва тези случаи?

В грешка си - по 130-140 човека! Но въпросът е резонен.

ИСУЛ и болница са две несъвместими понятия.

Пак почнаха да режат коментари, с неудобни факти. Като май с линк към сайта на здравното министерство, с анализи.

прокуратурата която пусна убиеца на милен цветков ли

1. Яростен антиваксър, отричащ ваксините и правещ всичко възможно да убеди и други да не се ваксинират 2. Не си е правил дори тестове за Ковид, щото то тако животно нема 3. Тъпкал се е със стероиди, да е по , баш, най маж 4. Моткал се е у дома, щото то тва е най обикновен грип, лекува се с чайчета И като са се случили усложненията се е юрнал към болницата, ама пак без тест за Ковид, щото: виж горното Въпросът е, за безсмъртен ли се е мислел този За безсмъртни ли се мислите, всички антиваксъри и плоскоземци?

По-скоро здравната ни система го е поутрепала. Без нея си е бил наред. за стероидите е ясно. Само че където бях извадил неща, ги изрязаха, че са неудобни. С един линк към здравното министерство с анализ. И така поутрепаха 35-40 хиляди човека в България. А от ковида колко са умрели не е ясно, че не се брои реално.

Е скапана Затова всеки трябва да се грижи за здравето си и да внимава Никой не му е пречил да се ваксинира Никой не го е спрял да си направи тест и да потърси лекарска помощ още при първите симптоми, тежка двустранна бронхопневмония не се случва за няколко часа. Бил е небрежен Сам си е виновен Да ви е за урок!

Как е бил "напълно здрав" а пък е приет в болница?

интересно ако аз почина в болница дали прокуратурата ще се самосезира. Всеки един от нас рано или късно е пътник. Иначе лека му пръст.

реплика +2 -0 2021-09-28 19:28:41 ... (нерегистриран) На годеницата му защо нищо й няма? С маски ли са стояли вкъщи?

Явно на докторите не им е харесала музиката му.

Спрете да ходите по болници за банални неща бе! Вие нормални ли сте? Наскоро видях един чакаше пред кабинета за специалист, щото подсмърчаше! Избийте си го от главата, че болниците са някакви вълшебни сгради с магически феи вътре, където влизаш болен и излизаш здрав! Лично на мен от лекарска немърливост са ми докарвали хронични заболявания!

Казвах ли ви, че чалгарите ща мрат яко,

Има ли човек в България, който е бил с бронхопневмония и който не е ковид “положителен”? Всички, които са приети в болница с пневмония са ковдчии. От там идва лъжливата им статистика! Всеки малко по - заинтересован човек ги знае тези неща. Тестовете, които се използват сега (PCR) са доказано не надеждни. Дори CDC (Centers for Disease Control and Prevention USA) ги отрече. Но статистиката си продължава на база ЛЪЖА! Набучете си 8 ваксини против настинка и грип (ковид)

Всички починали са имали рискови фактори за здравето си, които са усложнили протичането на заболяването. Последният случай е на 26-гподишно момче от Петрич. То е починало вчера заради забавянето при търсенето на лекарска помощ. Момчето е постъпило в болница с тежка двустранна пневмония, 10 дни, след като се е самолекувало. В момента има още близо пет случая в по-тежко състояние, които се лекуват в болнични условия. При всяка грипна епидемия у нас умират между 2500 и 3000 души 05 Ноември 2009 Министерство на Здравеопазването

Да - аз. Февруари месец изкарах пневмония, без да имам ковид. А ковид изкарах миналата година октомври. Други тъпи въпроси имаш ли?

Да се беше ваксинирал ,а не да се крие заради карантина.

Не е лекарство, а средство да ти активира някакъв имунен отговор на вируса!

сега ще ви направят и аутопсия. Дано оповестят резултатите та белким млъкнете. Ама надали... Копейки трябват нали?

Е, добре .. до тук какво престъпно?Да попритеснят лекарите и .сестрите.Що не се самосезират за освобождването на престъпникка, утрепал Милен Цветков

"Да попритеснят лекарите и .сестрите." Нали лекарите и сестрите били масово антиваксъри?

Това да не излезе като при родилката? Дават упойка, следва алергична реакция и пациента българското "здравеопазване" си е отишъл. После дай да не правим аутопсия, че никой да не разбере, а докторята да вземат парите от пътеката и ваксърите да си тръбят за ваксините. Всичко скрито-покрито, алъш-вериш да става.

за аутопсията е избор на близките. Подписват се че отказват.

Не, когато става въпрос за убийство.

Продължавайте да не се ваксинирате.

tonk11

На комшията умря тъщата. За нея що не се сезираха? Мама ви скапана!

За тъщите няма смисъл..... така е добре!

До кога ще продължава безобразието да търсеш връзки за да те приемат в болница? Тези болници не са сабственост на лекарите! Те са строени с парите на всички ни. А после вътре не те третират като човек. Например аз като работя с клиенти и ако няколко клиента дадат лош отзив не получавам нито бонус, нито развитие, защо ппилекарите е по-различно? Лекарите дори си позволяват за разписват второ посещение без да си ходил. Всичко това става, защото системата умишлено така е замислена.

Хм, драгааа...не че лекарите са цвете и не гледат на пациентите като на клиенти, ама да се сведе тяхната работа до такава, при която се продава нещо на клиенти

ми то и държавата уж не е собственост на политиците.... ама на!

всички,които вземат стероиди и разни други химии, да четат и да спрат да пият отрови.

Да, ама за един сопол кака ви Корни зае легло във военна болница, а генерал Деси я върнаха от оня свят с аневризма в правителствена. За простолюдието никой не смята, камо ли да пише.

В Иван Рилски ;)

Редиците на чалгопитеците са се разредили съвсем леко.

Слави ще защити колегата чалгар! Мангъров също.

Здравеопазването в БГ е приоритетно за управляващите и техните семейства,другите кучета ги яли.В общинската болница на дядо ми 3 пъти му отказваха прием щото не бил толкова зле,само че “здравия”след няколко дена почина.На ром който е в управлението на общината с едно обаждане и двамата му родители са в същата болница само че живи!В такава ситуация някой ще изтрещи и ще ги размаже.За да не се стига до това стискаме зъби,но това няма да е вечно.Това е картинката и за това като това младо момче загиват по стълбища и линейки.Гадно шуробаджанашко здравеопазване.

... а за чичо Гошо от Куртово Конаре не се самосезират .... шиани смешници, ако не си поп-фолк звезда или известен педал, никой няма да обърне внимание.

знам какво ще установи разследването - няма установена вина при никого по случая, така му било писано на човека. Евентуално после ще излезе, че някоя санитарка пред напускане нещо не е била свършила, най-строго мъмрене и устна забележка към нея, тя пък ще ги напсува наум, ще напусне и ще ходи в друга болница да си гледа по половин смяна турски сериали и клюкарства с другите като нея. В бг болница, особено провинциална, се влиза само на собствен риск - за мен е 50/50 шансът да ти утежнят положението, защото са много "квалифицирани" и още "по-загрижени" за здравето на пациента.

Тия дето не вярват че има вирус наливат вода в мелницата на ковидиотите.

ПРОБЛЕМА ПРИ АНГЕЛ СА СТЕРОИДИТЕ КОИТО Е ВЗЕМАЛ, ЗАЩОТО ТЕ СЪЗДАВАТ ТРОМБИ.

Ангел е нещо повече от хиляди други който умряха

Щом някой държи да разбере кой го е убил.

Аз тук нали разправям, че чалгарето ще мрат яко. ама неми вярвахте, а ? Сега прокуратурата ще разследва защо манго не си е сложил ваксина. Ми щото Слави така му е казал от диванчето. Колко последователи на Трифонов умряха и колко много още ще умрат.

В другата статия която прочетох жена му сама казва, че при мерене преди влизане в болница е била установена сатурация между 79 и 90, ама той бил здрав. При сатурация 90 и надолу вече трябва да си в болницата. Случаят му е бил тежък и не мисля, че в болницата нещо са прецакали. По-скоро много е закъснял, за да отиде в болницата, както и най-вероятно е имало и други причини за лошото му състояние. В първата статия, която се появи вчера пишеше, че е вземал стероиди, за да трупа мускулна маса. Кой знае какъв му е бил халът. Пък сезирането на прокуратурата е поредната глупост. Те да се сезират по какъв начин на всички умрели от ковид се поставя подобна диагноза, без аутопсия и без каквото и да е изследване, което да установи наличие на следи от вируса и причинна връзка със смъртта. Луди ни направиха.

Аз съм с астма от 15 години и сатурацията често ми е ниска и не съм умрял

И аз зная какво е да си със сатурация 65, ама нямаше ковид и оцелях съвсем добре. Малко кислород и си напълно възстановен.

Само че, като има ковид и не става с малко кислород.

Постави си пулсоксиметър на пръста и си спри дишането за една минута. Сатурацията ти пада и под 60-70. А не умираш. Май и това, че ако ти падне сатурацията под 90 и е много страшно, се оказва кьорфишек за страхливи глупаци.

Сега - не знам какво се опитвате да кажете коментиралите по-горе, но явно е, че починалия не е бил с ниска сатурация поради астма или защото не е дишал. Явно проблема е бил във вируса. А това за сатурация под 90 излезе с първите данни какво следва да се следи при Ковид-19. Явно е, че сте видели едната страна на палачинката, но това не е достатъчно, за да се правите на "умни". Също така именно мъжете карат по-тежко Ковид 19, защото тестостерона благоприятства кръвосъсирването, а Ковид 19 увеличава образуването на съсиреци. Получава се съвкупен ефект, който е в основата на стесняване на кръвоносни съдове и това, че ковид засуга най-различни системи и много често предизвиква инфаркти и инсулти. За това пък приемането на изкуствени мъжки хормони - стероиди увеличава този ефект и при ковид-19 явно е противопоказание. Човека се тъпкал със стероиди като за последно и после - хоп - лекарите били виновни.

Ваксинирайте се! Помага. В Норвегия имат по 500-600 на ден , заболели. На 5 милиона. Но. Едно голямо Но. 90% ваксинирани над 12г. възраст. В събота 16.00. обявиха край на мерките и празнуваха. Имат 792 починали от Ковид. Не мога да си го обясня. Но това е факт. И много малко в интензивното. Защо ние имаме толкова много починали? Убийте ме - не мога да си го обясня !

67% напълно ваксинирани, 76% с една доза, 850 починали от началото на пандемията. Мерките паднаха, но 6 от 10 няма да се върнат към здрависването скоро, 60% ще продължат да спазват дистанция, сочи прясно допитване. Мнозина смятат, че отпадането на мерките е направено прибързано. И тук има антиваксъри, но те са малцинство.

Не е вярвал в ковид, не е искал да си направи тест, въпреки че се е влошил. Ами те не могат насила да го изследват. Жалко за младия живот и съболезнования на близките... Жалко и че още има хора, които бълват конспиративни теории и отказват маса народ да се ваксинира и предпази. Жалко, че още много ще стигат до истината по трудния начин.

На годеницата му защо нищо й няма? С маски ли са стояли вкъщи?

Още колко години трябва да минат, за да схванете как действа болестта?Някои са податливи, други не, въпрос на гени! И аз имам колега, който лежа 2 месеца в болница, а жена му въобще не се разболя. Имам друг, който го мина леко, жена му едвам оживя. Стига вече с тъпизми