Прокуратурата разследва тероризъм заради сигналите за бомби в редица училища в страната

От обвинението работят съвместно с всички компетентни служби, като се събират доказателства за установяване на източника на сигналите

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата разследва тероризъм заради сигналите за бомби в редица училища в страната | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пичове, пичове. Просто променете Мануела и отново си простейте с кеф, бе тез упражнения.. Те и на изборите ако ви изпратят тези простотии-- какво?-- не стигат ли другите? Не ,че ми е жал за гласуващите и кандидатите-- ама българи сме. Човештина е . Не че сляпото ще прогледне и пази боже!

Ало, да не се преработите, про-кура-тура!

Някое лайненцe дето се чуди как да се направи на мъж!

Типичен руснак

Може да е любовникът на жена ти

Руснаците на са силни по нежната част. Силата им се изчерпва със запой на маса.

Придържам се към официалната версия за руска хибридна атака, въпреки че ни най-малко не вярвам в това. Наскоро с прискърбие установих, че не само съм забравила и малкото неща от компютърна сигурност, които съм знаела навремето, а че всъщност никога не съм и чак толкова много разбирала, но както и да е, но доколкото схващам, една руска хибридна атака не може да заложи и най-вече взриви бомба по Интернет, или дори и да може е трудна работа, защото (поне аз така си мисля) си трябва физически достъп. Въпросът е МВР (или която институция трябва) да направи всичко необходимо, за да няма истински бомби. Макар че тук бяха писали, че досега не е имало случай при предупреждение за бомба да има бомба, но затова пък гърмят бомби без да има предупреждение, но то винаги има първи път. :) На фона на бомбена заплаха дори купуването на гласове изглежда от невинно по-невинно. И на мен не ми се вярва нечии болен мозък да гръмне бомба в деня на изборите или не, ама как залогът е голям (макар че тези избори аз ги третирам като просто формалност, пък да видим), де да знаеш.

Всички български родители негодуващи срещу руските братски хакери са мръсни соросоиди. Интернет с нами, Бог тоже.

Путин избра Тръмп за президент, после фалира швейцарските банки и сега почна да плаши децата. Скучно му е на човека.

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ДПС!

От Изхождане

Някой завидя на образователната ни система :)

Мдааа, отпадането на контролни по математика в няколко Български училища е сериозен удар на Русия върху европейският съюз ! Като гледам колосалната тъпота на евроатлантиците, които захапаха и тази кукичка ... Русия ще се занимава с отменянето на контролни в Българските училища ... колко трябва да си тъп, за да си представиш въобще подобна версия, камво ли да я кажеш публично ... Тотален провал в опитите за интелект в евроатлантическите пионки ...

Ама 3 тъпака ти сложиха минус, чакаме още

Ко чета? Бил ученик от Бургас? Децата ви направиха за смях, се! КъФ Путин ? Орела мухи не лови !

Путин фалира швейцарските банки и сега почна да плаши децата. Скучно му е на човека.

Кибертерористът, предизвикал паника в училищата, е ученик от Бургас? Бомбените заплахи, отправени до директори на десетки училища в Бургас, Варна и София, са дело на ученик. Той е от Бургас. Това каза в интервю за предаването „Твоят ден“ по NovaNews експертът по сигурност Георги Балев. „Вчера до късно правих психологически профил на човекът, изпрател заплахите до директорите на училищата. За мен той е ученик, защото казва „искам да убия всички хора“, но под „всички хора“ визира училища, т.е. това е неговата среда“, добави той. „Виждаме гняв и омраза. За мен това е подтиснат човек, който таи в себе си гняв. В своя Tелеграм канал той казва, че е Господ“, уточнява Балев. "Това не е хакерска атака. Ученикът е искал да се почувства по-силен. Вероятно е от Бургас, защото в Телеграм канала си използва бургаска медия", добави той. "Виждаме изпращане на едно масово съобщение, откъдето идва целия проблем. Доста е лесно да се направи имейл и да се спусне по такъв начин, че да не се разбере какъв е изпращача. Имейл системата е създадена през 70-те години и начинът на проследяване не ни помага много в днешни дни. Не може да се установи кой е изпратил мейлите, много лесно може да се създаде сървър, откъдето да се изпращат съобщения от всяка част на света", заяви Георги Балев. „Един от начините да не се установи откъде е изпратено електронното съобщение е чрез използване на виртуална частна мрежа или т.нар. VPN, който маскира и геолокацията на адреса, от който се изпраща. Чрез нея дори да се намирате в Бургас, в дадения момент може да показва, че сте в Холандия“, каза пък колегата му Пламен Петков. "Всеки имейл има IP адрес, който удостоверява самоличността. Целта на VPN е да промени тази самоличност, за да не се разбере кой е човекът зад него. Тъй като по света има различни VPN доставчици и хиляди сървъри, геолокацията и IP адресът могат да бъдат сменени за секунди", обясни той.

Значи родителите му са от възраждане! Така е възпитан.

В Бургас има ж.к. "Възраждане". Възможно е да са от там.

И на децата посегнаха! Само и само да си прикарат руските интереси, да всяват страх, да съботират. В това са най-добри!

Гейчо и на теб ще посегнат, така че бъди изкъпан и бръснат

Оказа се, че е бургазлийче...

На теб някой от телевизора ако ти каже и че е било филипинче пак ще повярваш.

Руски прасета сър, руски прасета.

Търсете в президентството ! Децата знаят !

На Копрейкин

кво стана с версията за "руска връзка"? хакери, профили в телеграм, гугъл преводачи? Оказа се абсурдна дори за БГ папагалите? оооо, колко тъжно

Мейлите са от руски мейл сървър. Това е факт. Друг е въпросът, че всеки може да има мейлбокс там

Ако беше от китайски сървър, Си ли щяхме да обвиним. Малоумник

Вече вкарах ли фалшивите бюлетини или и утре пак ще има

Провокации на възраждане, платени от русия. То е ясно, само те са!

Те са антибългарска шайка.

Ся да разследват и кой прати вятъра в България

Копейкин да обясни на родителите в България които втори ден прибират децата си от училище, как по-точно руските му приятели са приятели и на българите.

Аааа, малката - не прочете ли вече, ученик от Бургас ги е писал, Българин, нищо общо не е имал с Русия, има фейсбук и туитър - Хамериканец е по негово желание ! Какво общо има Възраждане, Русия и Копейкин би ли обяснила ?

ПОТВЪРДЕНО: "Не на еврото" върху бюлетината спасява лева! Напишете мнението си срещу единната валута, докато гласувате на 2 април - има стойност на участие в референдум!

А който гласува за БСП и Възраждане, да пише и "Не на джендър идеологията" . Нека видят, че сме с Русия!

Ко пък е туй нящо ся?

Пълни глупости. Моментално бюлетината става невалидна. Т.е. гласа ти, без значение за кого си гласувал, автоматично заминава за гроб, пп и ДБ.

Напротив. К Костадинов го каза в Панорама!

Как така невалидните бюлетини преминават за гроб, пп и ДБ?

И на 100% невалидност на бюлетината.....

Така бюлетината става невалидна Не подвеждай хората, нещастник! Ясно е, за кой отбор работиш. Всеки такъв като теб, до който се докопам, ще престои болница поне два месеца

Ще трябва много яко да ми смучеш к*ра и пак се съмнявам да се стигне до болница, освен ако не използваш зъбките, ама тогава ще трябва и тях да гълташ...

Сигналите за бомби в редица училища в страната вероятно са репетиция по повод изборите на 2 април, където повечето секции са намират в училища

Голям удар от русия по възраждане, точно за изборите.

Голямо напомпване на зомбиранете от ''демократите'' как Русия и Путин ще ги ''изяждат'' българите живи, ако не гласуват за ''честните и принципните''...

Запомнете хибридни са само на майка ви шундите.

Това се отнася за вас русоробите, мухльо!

Не вярвам да са руснаците, техните бомби свършиха. Виж, сако имаше сигнали за поставени лопати, тогава подозренията им щяха да са логични.

За съжаление Русия гледат на българския политически елит като на хора без гръбнак и като на американска марионетка и нямат никакво желание да се занимават с нас.

А не са ли? За годините демокрация не се сещам руски посланник да е набивал канчетата в българския парламент, ама за американски се сещам и то неведнъж.

В прокурата нямат акъл да разследват такива работи.

Правиш ли разлика между прокуратура и следствие?

Следствието е отдер в окръжната прокуратура, умнико!

Прокуратурата не е разследващ орган , те обвиняват на база доказателства , събрани от следствие полиция , служби

Да разследват боЕко и карадайъ. Те стоят зад сигналите.

България има един голям проблем от повече от 1 век и той се нарича Русия.

Българите не знаят реално колко поразии е направила Русия на България, та и до днес.

Добре че ти знаеш

Ти мани това, но са ни откраднали и азбуката!!!! Във всичките им републики преподават, че те са я измислили.

Не ни позволяваха да имаме драг кралици например.

По добре не рискувайте на изборите да влизате в училища да гласувате, щот сатанистите вече на всичко са способни. Колко хора избиха с ковид и ваксини, сега във Украйна, а утре и в училищата кат се съберат много хора. Евам ти и гласуването, няма си рискувам живота, за да сложа на власт некви крадливи политици да ми дерат кожата после с години.

Хванах се на бас, че си путинофил!

Ай Ся

Е, трябва да напишем НЕ на еврото върху бюлетината. Щяло да има силата на референдум

Точно така! Само "Възраждане"! И за по-голяма тежест, трябва да се напише "НЕ на еврото и Шенген! Вън от ЕС и НАТО"! Така няколко референдума ще обхванем! Победа!

Направо ще пишат бюлетината за невалидна.

Не ти се получава ! Време е да е изметът от България всички руски партии и всеки да гласува всеки закоято партия иска но да не са създадени в Москва Възраждане е за заличаване законово

А американските? Те управляват България вече 33 години и виждаме колко "добрини" донесоха.

Не ходи. Никой не може да те накара насила. Но не всявай паника. Не схващаш ли че точно това е целта.

Ами партиите на статуквото точно това искат - ниска избирателна активност Ти от тях ли си. Щото, ако да, благодари се, че не зная, къде живееш. Щях да те смелям от бой. Хора, гласувайте!

Най-правоподобна ми се вижда версията, че тия бомби са ченгеджийски номер на статуквото с който ще се оправдаае слабото гласуване. Не, че някой го е страх от дадена партия. Както преди периодично лъжеха,че някой щял да прави атентат на Бойко Борисов.

логично звучи ...

О, някой ще отнесе тиквата на Тиквата. За това съмнения нямай. Отдавна си го е заслужил и се учудвам, че още мърда

Бреййй , ног активна тая нашта прокуратура бе!! Абе те се изпотепаха от работа, сън не ги лови!! Току виж взели та разкрили нещо!!

Даже не предполагаш, че прокуратурата НЕ разследва, нали?

Толко ти разбира главата герберска ! Прокурватурата от отдавна има правомощия на разследващ орган !

Леле колко гладки мозъчета, правещи се на коментатори...

Толкова мъки вложихме да създадем добра образователна система и Путин ще ни я съсипи!

България нещо добро да е видяла от Русия някога?

Освобождението от турско РОБСТВО!

То не е било за България , а политика на Русия за завземане на проливите, а ние просто сме на пътя.

Русия е убила Раковски, Захари стоянов, Стамболов, съдействала е за обесването на Левски, убила е синовете на Райна Попгеоргиева.

Явно Баширов и Петров от 200 години шетат из Бългория ; )))

България се освобождава сама със СЪЕДИНЕНИЕТО !!!!

Само окупации, терор, концлагери, убийства на интелигенция.

тъпак , де не би да си видял нещо добро от сърбия, румъния, гърция , турция, македония ?

Те всички са с Русия и изпълняват нейни желания.

Знаем ви вас дето са ви малки и не ви стават че Русия ви е виновна

Четох до - "всички компетентни служби". И от СМЯХ, не можах да продължа.

Явно че е планирана атака, само че от кой ? И това е ясно - от тези, които предвиждат загуба на първото място в резултат на предстоящите избори. Целта е повече от ясна - изборите се провеждат в училищата и ако по малко хора от страх не отидат на изборите, то статуквото пак ще спечели. Толкова са прозрачни , че няма накъде. Много и пука на Русия и лично на Путин какво става в България. Отдавна сме отписани от книгата на техните интереси. Взеха какво можаха, но нашите си чешат езиците защото друго не могат. Представяте ли си отряд от 50-60 души терористи да обикалят странат с камион експлозиви и да минират всяко училище. Смях преятели, смях. И това го говори главен прокурор и министър на вътрешните работи- все компетентни хора. Всичките участват в пиесата "Пак да сме на власт"

По скоро е ченгеджийски номер на статуквото с който да се оправдаае слабото гласуване. Не, че някой го е страх от дадена партия.

Тероризмът е в душата на руснака.Руснак по принцип без да се бие и тероризира не е руснак.

Руснаците и русофилите искат да затрият България.

От което автоматически следва, че трябва да се гласува за хората с солидното харвардско образование, Кирчо и Асенчо и адвоката с неспечелено ни едно дело Христо ръба!

Важното е да не са руските окупатори и терористи.

Три месечен курс. Това ли е стабилното образование?

А защо само по училища? Някакъв отговор! Защо не държавните институции? Щом не могат да го открият, атаката следователно е от Русия!

Руска работа.

Като ответна мярка да натоварят на един влак всички русофили начело с Мунчо и да ги екстрадират в Русия.

Само да не се окажете западнофилите в малцинство и влакът да замине в западна посока натоварен с вас.

Гешевтурата ли? Не ме карайте да се смея!

Няма отърване от тия чибурашки.

Щом са включени всички “ компетентни” органи значи до 24часа ще е ясно . Хахахаха

Келеши антиваксъри тролове си правят майтап. Дано ги хванат. Единствено остава "кога".

Мразим ви безплатно!!!