Прокуратурата разследва престъпление по служба и проверява доклада на ДАНС за машинния вот

От обвинението проверяват и дали има компютърно престъпление, извършено преди първия тур

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата разследва престъпление по служба и проверява доклада на ДАНС за машинния вот | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Смях през сълзи! Кой лъже-данс или цик? И кой измисли шашмата със "сигнала"? Задача за трети клас в училището за бавно развиващи се деца!

На крилете на ДС службите, В България всичко е възможно! ДС дава Крииилеее...

А-а, няма такова нещо. Ние сме света вода ненапита. ДАНС и ЦИК трябва да се подменят незабавно, защото възпрепятстват демократичния процес и подронват евроатлантизма.

Коя мафиятура прави разследването,нашата или вашата?!? Поредния цирк,който ще завърши,както е наредено от горе!

не само карат колата-държава дрогирани, ами и без спирачки. За тия чешити държавата е ИГРА, а те са тинейджъри-геймъри. Крайно време е ЧЕШИТИТЕ да бъдат отстранени от властта и кой към затвора, кой към лудницата, кой при Зеленский да се бие срещу Русия. Да си върнем държавата от шибаняците които я присвоиха!

Залагам, че накрая всички замесени в театралната постановка ще излязат чисти като сълза и светата вода ненапита! Най- многото да изкарат чистачката леля Гана, че е искала да фалшифицира изборите като напръска хеш кода с белина Аче!!!!!

ПП и сие са сwине.

Кой бърка в базата, като с права на собственик?

Е, сега боби мутрата ще се надупи на простокиро, че да си затопли местенцето. Какво има да разследва толкова - има ли в протокола описано повторно изграждане на код, снимане с телефон и прехвърляне на флашка или няма? Ако не е описано, значи оня пън е нарушил одобрения протокол и е за съд.

А да видим сега дали наистина ПП и ДБ настояват за НЕЗАВИСИМА ПРОКУРАТУРА ИЛИ ПРОСТО ЗА ТЯХНА ПРОКУРАТУРА..

На крилете на ДС службите, В България всичко е възможно! ДС дава Крииилеее...

на Пърденков по време на изборите много се напъвах да се сетя за НЯКОЯ СИ държава където субекта с длъжност "премиер" да се кара едновременно на президента, ДАНС и ЦИК. Галактическият стопаджия е без конкуренция!

Значи министерството прави нещо, като ДАНС наблюдава...ДАНС прави доклад, че е наблюдавало нещо...след това прокуратурата наблюдава ДАНС и ще прави експертно изследване ... Като знаем и министерството и ДАНС и прокуратурата как си вършат работата, питам кой ще наблюдава тия дето правят "експертно изследване"?

а зам.министърчето е хакер на Божанов и е пратено от него и от Киро "да си поиграе". Тия двамата, вече знаем, че са рецидивисти.

Все тая, ама не съвсем. Пърденков скъса всички червени нишки, канапчета и телчета и трябва да си ходи заради некадърност и наглост. Дали ще си прави сапуни, дали ароматизатори за коли пърденкова си работа. Важното е да не пречи.

Браво на прокурВатурата!

Колко ли взима за един час? Не ще да е от най-евтините.

Корупцията и мафията са на високите етажи.

Те вече завзеха целият небостъргач.

ДАНС-МАНС, Прокуратура, Каскетура все тая - всичките до един на дистанционно управление от Козяк. Ама трай бабо за хубост - като си дал гъза си под наем ще търпиш. За да се накраде и награби на воля, жалката и алчна БГ-олигархия си е подала гъзеца на американската олигархия и те така. При капитализма приятелство няма - големите хиени изяждат малките хиени. Жалка работа.

Са прави и има престъпление искаме оставката на Денков.Защото искаше да потули случая.Не искаше да се побликува доклада защото били лъжи.Искаше да уволнява в ДАНС по същата причина и най вероятно участва в измамата.

И в Цик иска да сменя

Коя прокуратура? Тази дето закри делото "Осемте джуджета" и "Барселона гейт" ли? Хахах, тея ли бе, бе знам ги ние тея наши хора бе. Това са такива малки човечета, че не си струва човек и да ги заплюе, мръсни предателчета, но на тях ще им дойде времето. П.с. Да бяха казали поне по каква причина закриха посочените горе две производства, макар че то е ясно. Едното дело праща Сарафов в затвора, другото Бойко в съседната килия... На тези двамата и прокурорите от тази прокуратори бесило им е малко.

А оставка на ЦИК заради грешната хартия за машините, добавила още проценти за Ваня Хасиендата и ГЕРБ?

Невалидни хартиени бюлетини - 418 000. Невалидни бюлетини от машина - 0. Бюлетини за Терзиев в секция в 9 ФЕГ - 120. Записани "погрешно" в полза на Хекимян - всичките 120. Затова в нормалните държави има хартиен вот, а у нас не може да има и не трябва да има.

Къде в белия свят гласуват с машини - никъде. А защо си отговори сам. В Ирландия имаха едни избори и си счупиха машините след това... В Германия забраниха машинното преди единствения път, кога щяха да гласуват.

Глупчо, това са принтери, Някой да е чул по изборите за злоупотреба с тези принтери ? Много ясно, че хартията е за предпочитане от властимащите

Като са принтери и няма възможност за манипулация, защо е този цирк с кодове, полиция, флашки и т.н.

Ако не се установи престъпление на министерството ще се разследват ли действията на ДАНС и ЦИК .

Баце се оказа класа над шарлатаните.

Разтурайте утре ПеПе Едно добро дело Поне да направите В този калпав живот