Прокуратурата проверява неестествената смърт на софиянката Даниела в Бихарската школа в Индия

Държавното обвинение установява дали има достатъчно информация за образуване на досъдебно производство

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата проверява неестествената смърт на софиянката Даниела в Бихарската школа в Индия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Досъдебно производство за Индия? Това явно ще мине по линия на сътрудничеството между европейския Циганистан и азиатския Циганистан...

Хора слушайте п-р Младен Младенов

https://youtube.com/playlist?list=PLGkB2Nx4n3rW4Vvb0fJ3VdQM4qIdDH0Qo

поне за мен значи УБИЙСТВО, и е хубаво да се пише в прав текст!

Какво прави българка зачената и родена от православни родители християни в езическа школа и държава? Господ си знае работата!

Ако някой иска да се просветли , да отиде на брега на Ганг при Варанаси /Бенарес. Само да постои , да се разходи, да погледа, да поговори с местните. Да поговори с някой местен брахман/свещеник да му обясни някои елементарни неща. Йогата не е шоу , а отшелничество.

Тъпак.

Пила е вода от Ганг..

Само Индиана Джоунс се оправя там!

Сама се е ухапала. Изравнила си е кръвното между ниската и високата граница. Чрез дишането Жалко...

От Ганг само Румен Радев кокарджата може да пие и после се има за гангстер

Нашата прокуратура ни пази!!! 17 години след случая Белинейски: "Полицаи затрупват с фасове местопрестъплениетоГлавният експерт – намерен обесен на детска площадкаСледовател и ски-учител умират, след уличаващи показанияОсновният свидетел: От него остават само няколко литра кръв, тялото липсва"

Не, че нещо, но какква юрисдикция има нашата прокуратура в някакъв град в Индия?!? Какъв е смисъла от произовдството?!?

Да и проверят гъзеца дали не е спукан от любов. Индийците са страшни коцкари!

Светла и памет на жената! Индия е държава, в която може да бъдеш убит от много бактерии и вируси, към които европейците нямат почти никакъв имунитет. Мои познати, които са посещавали Индия ми казаха, че там не трябва да се яде и пие нищо случайно, за да няма проблеми. Освен това повечето райони изглеждат така, че нашите Столипиново и Факултето са като Бевърли Хилс. Толкова мръсно и бедно е. Гледайте Индия по Нейшънъл Джиографик, вместо да се излагате на излишни рискове.

Индия си е Индия. Преди десетилетия казвахме тъмна Индия. Преди 20г. индийски лекар ми каза , че най-популярният им спорт е футболът. Аз се ококорих щото не съм чувал за индийски футбол. Той каза, че индийците не се интересуват от останалия свят.

е била циганка - явно е била при брадчедите си. Ако обаче и била "наше чедо" - да, тъпак е! Хайде, изтъпанчих се по въпроса...

да се ходи там когато има християнски пости (както в момента). Ако се напъне човек, 2-3 дена без храна може да изкара. Ако пък се напъне да изкара повече от седмица-две: храна повече няма да му трябва...

ли пишеш?!

тъкмо да стане йога, за една бройка и съвършенство да достигне дори, ...се гътнала! това ми напомня ония лаф дето хитър петър таман да научи магарето си да не яде, и то ....умрело от глад!