Прокуратурата протестира пускането от ареста на Кристиан Николов

Според обвинението престоят в ареста на подсъдимия за смъртта на Милен Цветков не е намалил опасността да извърши друго престъпление и да се укрие, защото е живял в чужбина

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

съдия го е пуснал, някой не му ли знае името? Те тоя се е накешил от мама.

Нали служителите във съда и прокуратурата са Българи,Нали полицаите политиците правещи законите са Българи нали никои не се съмнява в това нали разбирате защо Милен Цветков за подобни реакции от страна на държавният служител казваше с усмивка на уста ,,Е И какво какво се промени,,Имаше на времето много талантливи комици които изпяха в националното радио песните ,,Боклуци Боклуци и ще ходим на купили,,и още Дон ле онле яхна коня и си ОТИДЕ......

Съдиите, които пуснаха Николов, в затвора, след бърза процедура, ако отново се провини.

След 3 дни ще мине във нелегалност на някой остров..може да стане съсед на Братя Галеви,Веска ,медижииева,или Черепа..

нали твърдите, че съда е корумпиран. защо да бяга. Ще го обявят за невинен.

Всеки народ си заслужава това което му се случва. Ако беше в друга държава, народа вече щеше да на улицата с протести, а тоя дрисльо щеше да учи не компютри, а как да се държи за палците на краката. Ама нали сме си добре с това което става в България, да наведем глави и да си мълчим.. Както винаги..

Преди години беше Максим Ставински - пиян като кирка, сега тоя пикльо - дрогиран като кирка... Политиците си играят на избори, т.е. прибират едни пари, съдии и прокурори отлагат дела, т.е. прибират едни пари, и нещо светлина в тунела не се вижда. " Наведена главица сабя не я сече." Петстотин години робство трудно се изтриват. Явно българите имаме генетично увреждане.

Един министър от ГРОБ УБИ детето си,а ПКП прати цяло семейство в болница!!! Такава ни е държавата. Този келеш ще изчезне няма да бъде съден!

Спрях до там, че посещавал курсове по компютърна грамотност. Ами на 23 години, студент в чужбина ако има нужда от курс по компютърна грамотност, то какво изобщо е правил в училище до сега???

Сега се сещам, че беше завършил немската езикова гимназия. Още по-зле звучи.

Е, майката на убиеца работи от години за Миню Стайков. На хубава длъжност, с голяма заплата... Още ли има неясноти!?

става с повече пари...

Тоя ако го подържат още една година под домашен, ако го осъдят условно с 2 години изпитателен, след това е готов за премиер на страната. Или поне кандидат за орден "Стара Планина". Редом до Меди Доганов!

Какво Неясно Има В това пътно транспортно произшествие за да не се приключва???" Държавна агенция Безопасност на движението по пътищата и Институтът за пътна безопасност" и т.н., да дадат компетентно становище / ако на някой му е изгодно да го поиска/ ИЛИ ЩЕ СЕ ОТЛАГА, ДОКАТО СЕ ПОТУЛИ. Червен светофар,удар отзад,наркотици какво не е ясно и от кой закон не се покриват тези доказателства?

В затвора в бг кара курс по компютърна грамотност. Схеми, схеми... Язък за Милен. Язък и Кристиян.

Добре де, кво толкова има да разследват не мога да разбера, че се мотат година и половина? Процесът срещу О Джей Симпсън е по-кратък...

И как завърши??? Чети.

Гледах снощи за убийствата в Сноутаун, Австралия. Всъщност там са намерени труповете, а убийствата другаде са извършени, но това са подробности... 12 жертви, 4 обвиняеми. За 11 месеца делото приключено с доживотни присъди и за четиримата.

Къде каза,че е това ?!!

Snowtown. Има и игрален филм по случая.

Искаме евтаназия за дрогирания убиец!

В българското наказателно законодателство никъде не е предвидено смъртното наказание. За неговото престъпление, тъй като няма характера на предумишлено убийство, е умерено да му бъдат дадени 20-30 години зад решетките, сега дали и 5 години ще види е друг въпрос, но нищо да си гласуваме за герба и ИТНто и така да е.

Ристо,хаджигено,чалгаро да протестират,а и курни за своеволията на бъл съд..Къде го има в бяла държава.Плащаш и излизаш

Каква гривна,какъв домашен арест?Затваряне в Балдуиновата кула и до където изкара,никакви свиждания,само вода и чист въздух.

"Прокуратурата счита, че срокът на задържането на Кристиан Николов до настоящия момент не е прекомерен" 16 месеца и все още няма произнасяне и на първа инстанция?! Тежестта на извършеното от него престъпление, както прокуратурата твърди е за ПТП при което един човек загива в следствие на дрогиран шофьор. Това не е престъпление на ниво сериен убиец с часови гробове. За какво още трябва делото да продължава? Да му дадат 20 години затвор и да се приключва! Какво още има да се изяснява? Беше ли доказано че този е шофирал след употреба на наркотици? Беше ли доказано че с нищо не е допринесъл след инцидента? Бяха ли оспорени твърденията на приятелите му за всичко? Като е да да и да, какво още има да се прави по това дело?

Че адвокатът на тоя непрекъснато внася искания за допълнителни експертизи, повторни експертизи и така нататък. А пък съдията великодушно удовлетворяват всяко искане. Делото доколкото чух е набъбнала до десет Тома. Цялата идея и да мине време и съдът да го пусне с условна присъда, както го пуска сега да си почива.

Как нелепо звучи, че младеж на 23 год, с заършено средно образование и студент в Германия е изкарал курс за компютърна грамотност в ареста. В днешно време децата я придобиват оше в предучилищна възраст, но явно това е била възможната добра атестация за младежа!

Браво на Софийската градска прокуратура!!!!! 16 месеца ?????? А бе хора това е срамна работа, добре изработен трик, после лекия арест се приспада от присъдата. Ще отговаря пред Бог нищо не остава не наказано в тоя живот.

Не Прокуратурата съди , а съда!!! Овациите са за съда!!! Смомнете си фразата -"Ние ги хващаме, те ги пускат"!!! След това МВР ще са виновни, когато духне зад граница я в Сърбия, я в Дубай, я в ЮАР.

Как не понасям такива като тебе дето се опитват да правят пропаганда от нещастието на хората. Защо ме споменеш колко искания за отлагания и за допълнителни експертизи е внесъл адвоката на това хлапе? Всичките удовлетворени от съда. Прокуратурата си е свършила перфектно работата в случая. Обаче ти специално в стремежа си да си изпълниш норматива по плюене обвиняваш прокуратурата, без да кажеш нито думичка срещу съда който разтакава цялата работа и пускат тоя навън.

Schilo

А, започнете да правите разлика между съд и прокуратура! Ба си невежите!

Мама добре плаща ми се струва. Но дано да е недостатъчно.

Това се очакваше, мама работи усърдно наркомана да излезе на свобода…. няма да стане ще го осъдят и милиони да плати..

Комунистите на Радю са на власт нормално. С този хаос в държавата всякакви отрепки с пари използват момента. Това е най-малкото зло което се случва в момента в държавата. Комунистите на Радю уволняват всеки който им се изпречи…

Христо Иванов няма ли да протестира срещу съдиите или той само срещу Гешев знае да лае? Аз досега едно нещо не съм чул от него по повод който е да е съдия ...

Христо Иванов е лаладжия, също като Хаджигенов. Само ходят и надуват гайдата по телевизиите, а глвите са им празни.

Другарки и другари, Убиец и наркоман е пуснат в тях! Слава на ЦК на БКП, ама вземете се стегнете малко. До кога, бе, другарки и другари? До кога?

БРАВО ! Навреме се съобази Прокуратурата !!!! Слаба е ръкията на Мама !