Прокуратурата прекрати разследването срещу Пламен Узунов и Пламен Бобоков

От събраните доказателства следва, че деянията на двамата не съставляват престъпления

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата прекрати разследването срещу Пламен Узунов и Пламен Бобоков | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма ли да ги вкарат в затвора тия крадливи червени галоши?

той румен радев боклук като тях.Всички тецове горят боклуци внесени от бобокови и българите дишат.

Девизът им е гони, но не хващай. Само дето харчат пари на данъкоплатец.

Прокуратура и МВР, каквито и доказателства да внесат, червените съдии, отсъждат според парите, дадени им!

Бобокови и Узунов са част от престъпна мрежа свързана с Италианската мафия. Оказва се, че наред с контрабандата на оръжие, наркотици, трафик на хора и боклука е също толкова доходоносен бизнес. Тези тримата натъпкаха България с боклук от Италия в незаконни депа из цялата страна.

слушах един италиански прокурор по тв , като каза - ще раберете кога прокуратурата ви почва да работи ,когато прокурорите ви почнат да ходат с охрана !!!!

Тоя Пламен Узунов служи до клетвата, щото имал порок на сърцето. Син на г-л Узунов.

Как така правиш шумна акция,викаш медиите,правиш брифинги и публично обявяваш някого за престъпник,извратеняк,изрод,убиец,крадец и всякакъв си още преди да е осъден човека,омаскаряваш го в медиите и го изкарваш най долната отрепка на обществото и в следващия момент всичко зацикля,после излизаш в медиите и обявяваш човека за невинен и то не само съда,ами самите обвинители,де са се клели,че съответното лице е изрод след това го изкарват невинен и се отмятат от всичко казано,това направо е тотален правен абсурд! Таава прокуратура и такова МВР не трябва да съществуват изобщо! Същите тези обвинители,които опозоряват хората преди да са осъдени трябва да бъдат уволнени и съдени за омаскаряване,такива нямат място в българската Съдебна система,това са лъжци и мошеници,но не и полицаи,разследващи или прокурори,а медиини лъжливи герой! Сега и да осъдят прокуратурата братята си им остава лепнато завинаги омаскаряването,защото и без това народа не вярва на прокуратурата,МВР и съда и ще си мисли,че около това разследване е имало корупция за да се стигне до оневиняване,дори наистина братята да са невинни сега омаскаряването им ще е завинаги... И така е с всички останали случай,в които прокуратурата и МВР правят шумни акции и омаскаряват чрез медиите,а накрая осъдени няма,а само самата прокуратура,обаче на нея не и пука,защото тя не плаща милионите обезщетения,а народа ги плаща... Затова не трябва да има такива шумни акции и брифинги,а да се върши работа и чак след края на делото да има брифинги... От тая прокуратура не става и подпиралка за кочина обаче,защото тя няма ни едно спечелено дело срещу олигарси и политици,ни едно! Затова трябва тотална чистка там,както и в самото МВР,тотална чистка,народа знае,че в прокуратурата и МВР бъка от корупция...

Сега чакаме и Нексо да осъди българската мафиатура и народа да плати милиард и половина с лихвите за целия цирк...

Арабаджиеви, Баневи, Божкови, Бобокови, шебекови....... видни комунистически приватизатори и престъпни бизнесмени, ограбили и ограбващи България. За тях няма съд и присъда. Корнела излезе от залата когато почитаха паметта на убитите от комунистическия режим. На кой още не му е ясно защо сме на това дередже? На БСП, на Възраждане, на всички инсталирани и инфилтрирани в останалите партии деца и внуци на тази пасмина ли?

"Мутри вън", ...... стиснато юмруче на стълбите на президентството ...и мутрите се настаниха в светая-светих на българската държава. Идеята беше да се отстранят ГЕРБ от властта за да може мафията да си разиграва спокойно коня из страната . няма го Специализирания съд, няма я комисията за конфискуване на незаконно придобито имущество - Божков, Цв. Василев, Бобокови, Галеви , Баневи, Арабаджиеви доволно потриват ръце - мафията пак се сдоби с държава. Умници, посочете ми един български олигарх, пряко свързан с ГЕРБ и натрупал парите си по времето на Борисов. Президент и нови"надежди" за България вече две години клатят държавата и българите и пак се намират хора, които да гласуват за тях. Една тухла не са сложили за две години, само грабят!!! Кирчо даде 2 млрд на една фалирала германска фирма за да прави електромобили - с обещанието до три години всички в България - от бебе до баба да шофират електромобили! Метър магистрали не са построили - прибраха приготвените пари, опапапха ги, а вие ще пиете по една студена вода през увисналия маркуч на Кокорчо. Гласувайте, гласувайте пак за тях, и за оня дебил Хр. Иванов който дето седне, дето стане само оставка на Главния Прокурор му е в устата - по-старите помнят един Мирча Кришан с неговата краставица. Та Иванов е същият - само че с Главния прокурор - този същия дето единствен в най-новата ни история посмя да посегне на гореизброеното котило престъпници с милиарди натрупани от ограбване на труда на хората.

Сега трябва да очакаме, оправданите да осъдят прокуратурата/държавата/! Замесените прокурори да бъдат уволнени.

Те "замесените" прокурори са просто едни изпълнители на команди от Гешефт и заместниците му!Служат за бушони, за да може Гешефт да казва, че е само един "администратор"...

Горди български мафиоттски мутофизиономии,радеещи за патриотизма,българщината но най вече за еврази,долари,злата и имоти и лукс удобства!Истински наследници на Тодор Живков И Левски!Каква българска пародия!

Да върнат заплатите всички прокурори, които са "работили" по това дело и не са свършили нищо...

Циркаджиите и медиини герой правят шумни акции и после шумни брифинги,омаскаряват лицата,които са заловили и накрая вместо да ги осъдят те излязат невинни и осъдят прокуратурата да им плаща милиони обезщетения,които народа разбира се плаща... Прокуратурата няма ни едно голямо знаково спечелено дело,тази прокуратура е пълен провал,пълен и трябва да се изчисти тотално ! Българската прокуратура за 33 години няма ни един осъден политик или олигарх на затвор,ни един,няма никаква борба с корупцията и кражбите по високите етажи,само с най големите прошляци се занимават и битовизма,с нищо друго,като дори с битовизма не се справят... България е на сегашното си дередже точно заради прокуратурата и МВР,които пазят мафията и не преследват големите престъпници,точно заради тези ще бъдем вечно на дъното на света във всяко едно отношение!

в Италия родината на мафията съдят мафиоти в бг не , каква гнила и корумпирана нация сме ......

Без спецправосъдието не е боклук. Важи и за останалите боклуци.

Гешев.Тойнтолкова си може . За 22 години работа в прокуратурата няма нито един осъден по негово дело. С изключение на Иванчева,но нея просто я "сготви".

Освен на Баце,вече слугуваш и на Мунчо.

За това бяха всичките протести. Да се пуснат Божкови,Бобокови, Баневи,Арабаджиеви. Това е съдебната реформа.

Неграмотен.Пудка ги прокуратурата.

Точно така! Съдебна реформа от Кацамунския синковец!!! Бтв, нова, правния нищоправец Бойкикев и пр. Разсипници на БГ!

Некой да е очаквал друго? Гласувайте! Ще се оправим. Пардон, ще продължат да ви оправят.

Ето, това целеше мафията в лицето на ПП-Подмяната и тн отровно трио. Да, това целяха, по този начин да се промени съдебната власт, че да бъде в угода на мафията. Не смятате ли, че прокуратурата си противоречи. До вчера, тези бяха престъпници с неоспорими доказателства. Сега вече са невинни. Е, кажете, че няма политически натиск. Сега, за тези Бобокови, Христо Иванов беше в неговата джипка. Какво да говорим, ГЕРБ били овладяли прокуратурата. Пълни глупости. ПП и ДБ трябва да отидат в небитието...

Тези са хора на президента. А в момента Радев и Гешев пърдят в едно гърне. Любимият ти вожд - също.

нашите славни протестъри Zакриха много ловко и акуратно спец съда и спец прокуратурата и сега живот си живеем ! да си чул нещо Zа нас от 1-2 годин , нема и да чуеш ние сите сме невинни и приватиZацията в БГ е най Zaконообраzната и най невинната ! Ние сме МосквопомаZaни и недосегаеми !

Каскет, какво става, нали заради това дело ходи да арестуваш Президента, а сега го прекратяваш. Или ти пак не си в течение на нещата?

Те са сред най-верните ятаци на Мунчо Злобният юмрук

Гешев кога е спечелил дело!?

Шило

Перо лемът е, че натиска подчинените си за това. Той:Аз съм малка и не разбирам!

мошеници на свобода

Вече промяната дава плодове, закриха спец-правосъдието и се почна,чакаме Черепа на бял кон..

Черепа няма да е осъден.Гешев му повдигна 21 обвинения и вече трета година не е доказал нито едно. Сам ще си прекрати делото.

Гешев нъл чете лекции !

Гешеф е ПОЗОР!!!

Главният прокурор не бива да бъде избиран от политическите партии! Естествено,че винаги ще обслужва тези,които са го овластили.

Аз пък съм убеден че си много прост,главният прокурор се избира от Висшия съдебен съвет,не от политиците,а и когато избраха Гешев друг кандидат нямаше.

Шило

В който ВСС 11 човека са от парламентарната квота. Политическо представителство един вид

Избор от 1 кандидат, не е избор а назначаване.

Не си толкова прост на пръв поглед,ама.само на пръв поглед,като започнеш да говориш,плямпаш само глупости...

Да, нямаше. Нали тогава правосъден министър беше онова недоразумение Данаил Кирилов - Барни Ръбъл - той тогава отказа да прави друга номинация за главен прокурор.

Каскети,кайСийки виреят в Прокуратурата НЯМА да има осъдени по върховете на властта и бизнеса! Казах!

Да ни е честито! Още колко ли боклуци ще изгорят и ще ни тровят с лайната на запада?!

Питай Гешката.

важни червени боклуци всичко е законно.

Особено с главен прокурор, който нарича комуниста Боко "Шефе".

До ужким борещите се за справедливост младежи, коментиращи по-долу! Старите червени дейци, които получиха от внуците си увеличение на пенсиите си от 1900 лв., ви работят по всички линии, използвайки младостта ви! През 2020 г. мислех, че протестите са поради изнервеността на хората от пандемията и качване на вълната от определени партии. Обаче се оказа, че това е тотална грешка! Целта на събитията от времето на вдигнатия юмрук досега е блокирането на влизането в Шенген е Еврозоната и още по-лошо връщане на България в лоното на Русия и Путин! Честито! Тогава никой няма да ви позволи да търсите справедливост, да имате собствено мнение, да пътувате на Малдивите и други подобни дестинации! Нашите олигарси, създадени от структурите на ДС би трябвало да се замислят, като си дадат сметка колко техни събратя от Русия, неочаквано загинаха при невероятни инциденти!

Герберастието много обичате да витиеваствате за "червените дейци", докато се кланяте на Тиквата, който към разпада на БКП си е бил комунист още от 18-годишен.

Духайй!

Да ви обясня нагледно как стоят нещата. Прокуратурата са хората който събират доказателствата и въз основа на тях има или няма обвинени. Работата е безкрайно неблагодарна итежка и огромната част я вършат съвестно. От другата страна са адвокатите ,които се мъчат да защитят в огромната част сгафили клиенти и надхитрят прокурори и съд . В пълна сила важи правилото че сестра ти е курса, ничо ,че изобщо нямаш такава.

Ами тогава Каскета защо изобщо ги арестува? Герберастието май си мислите, че всичките са прости като Вожда ви.

Докато има толкова дебили да избират руски кавали, така ще е.

Трудно щот Боко ти казва кво да праиш!

Пишеш много неграмотно.

Аз ако не мога да редя плочки - не се хващам... Оправдание да заемеш позиция, платена от данъкоплатеца, е неумението да вършиш работата по длъжностна характеристика ли? Ако си работодател - ще плащаш ли на работници, които само "идват" на работа, а не изкарват продукция?

Гешев Сийка!

Каскета е бухалка на мафията.

Защото няма прокуратура.Щяхме да съдим Боко,накрая щяха да осъдят полицаите и прокурорите,защо са претиснили Толупа.ЕС Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПРЕСТЪПНИК ТУК,ГРАБЯТ НИ И НИ ПОТДЪРЖАТ МАФИЯТА!

Пламен Узунов, тоя с торбичките с паричките ли беше,а онзи май докара италианския боклук в България ? Бог да пази България!

Разбира се че са невинни ама ако беше някоя старшинка взел 20лв една година щяхте да приказвате как борите корупцията и в затвора ще го вкарате

Герберасти, това дело беше поредното ви осиране. Ако не бяха закрили спеца, със сигурност още щеше да събира прах!

А,знае ли се,за колко ще съдят България??? Ха познайте,как ще завърши"мега" операцията "нексо"?!?!?!

Що така бе, Иванчо?! Що така ма, Сийкe?!

Че то е ясно това отдавна. Всичко беше скалъпено от Тиквата и пуделчето му Каскетя, за да се удари Президента.Но всичко беше за да се вземе бизнеса на Бобоков ако може .Всичките (от този тип) "дела" на прокуратурата са поръчкови .

Така е в догания. Всички големи престъпници,начело с почетния сопол са невинни.

Айде, Гешеф! Покажи си тъпата муцуна да обясниш защо! Нали много обичаше да се показваш по телевизията да си правиш ПР защо са тези арести и за неопровержимите доказателства!

Да живее пРезидента! Май и Гешев вече му е ортак!

Ами да бяхте подкрепили хората, които искаха оставката на тиквеният Каскет, вместо да пръскате лиги от бяс какъв велик прокурор бил и как щял да вкарва мафиоти, комуняги и Президента в затвора?!

Да де ама те па са създадени от един дето потеклото му е по болшевишко и на Бобокови ! Те подкрепиха яко и Радев да не забравяме ! После се колаираха и с БСП и с Слави А от не тайните раговори се разбра че лустрацията си я приказват за пред балъците

А Президентът какво общо има с решенията на боковия Каскет?

hahhah...гроботикви, сър

Да живее в Русия. Там, при любимите му ватенки. Да вдига юмрук и да крещи че Крим е руски. А трапосерковците дето ми се правят на много десни пак да си гласуват за него. За него и за други червени боклуци.

Дайте да се изплюем колективно върху българският съд и прокуратура.Пфу маменцето ви корумпирано на всичките!!!!!

Прокуратурата прекратява делото.И делото в тоя случай не отива в съда.

Защото на герберастите не им отърва и по стар обичай се опитват да прехвърлят и размиват вината, разбира се.

В текста на статията пише: Потърсени за коментар от БТА, от Софийската градска прокуратура съобщиха, че Апелативният съд в София е върнал делото на държавното обвинение заради процесуални нарушения.Повтарям:апелативния СЪД в София.Обърнете внимание на думата СЪД!

Да напомня: "Спецпрокуратурата отказа да разследва Делян Пеевски за продажбата на 38 имота. Санкциите по закона "Магнитски" не забраняват да се сключват сделки в България, няма данни за извършено престъпление, пише в прокурорското постановление. Това се случва дни след като депутатката от ГЕРБ Дани Каназирева от трибуната на НС предупреди да не се пипа организираната престъпност." През 2018 г. спецпрокуратурата е постановила отказ да разследва Пеевски и тези изводи и сега (2022г.) не са разколебани, смята прокурорът."

Ами какво толкова и в Русия така оправдават тяхните си олигарси наследници на ЦК на БКП или КПСС ! Ние като една кална руска губерния няма се даваме на американците я ! Пеевски си е наш , ДПС си е наша ДС партийка

Да, знаем ви гербопитеците.

Друго си е да се занимават само с прошляците... Само с битовизма, тая прикриватура не струва и 2 пари..

Като ги гледам тези гомняри се сещам как тиквата е евал жената на зализания пеZераст.

Силата на лева е по голяма от еврото ето как лева прекратява раследване.

Силата на българския лев....Иронията е много добра. Ето затова трябва да влезем в Еврозоната колкото се може по скоро

По скоро е по комунделска линия А комунделите най обичат долари ! Това го знае всяка ватенка като тебе