Прокуратурата поиска официално ЕП да свали имунитета на Елена Йончева

Евродепутатката е обвиняема за пране на пари в особено големи размери и за извършени финансови операции с парични средства, свързани с фалиралата банка КТБ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нема страшно, дрОгаре! сега ленчето ще наеме вая за адвокат, и щеспечели всички дела!

Всички руски проститутки в панделата.

Българските също трябва да сте там...

ЛЕНЧЕ,КЪДЕ ИЗЧЕЗНА? ЗАЩО БСП НЕ Я НАРЕЧЕТЕ,,НЕЗАВИСИМАТА" ВСИЧКИ В ТАЯ ПАРТИЯ ЧЛЕНУВАТЕ КАТО НЕЗАВИСИМИ ОТ ГРАЖДАНСКАТА КВОТА?????????????????? ПРЕЗИДЕНТА УЖ Е НЕЗАВИСИМ ОТ ГРАЖДАНСКАТА КВОТА,ТИ НЕ БЕШЕ ЛИ ОТ ТЕЗИ ДЕТО ГО ПРЕДЛОЖИХТЕ...? ДЕСА МАЙ ТЕ ИЗХВЪРЛИ? СПОКО С НИНОВА ЩЕ СПИТЕ НА ЕДИН НАР,ТРЯБВАШЕ ДА ИЗЧЕЗНЕТЕ ОВРЕМЕ!

С Елена Йончева се прикриват истинските крадци. Имитират ,че уж са загрижени за справедливост Има по големи които си внасят парите в офшорни зони ,но тях никой не ги лови ,примерно Ковачки, той е недосегаем.

Добре, кака Елена я подхванахме, а всички останали кога? Тези, които фалираха КТБ ще ги почваме ли и тях? Или пак е за парлама цялата работа?

Герберските тролчета се разпениха от злоба.

Не позна. Не съм трол и дори не познавам член на ГЕРБ. Мразя ви безплатно. Щото сте подло, лъжливо, мързеливи и крадливи племе.

Бедното заблудено овчарче!

Дълбоко се съмнявам в обвиненията, по-скоро римейк на случая "Иванчева", доказан провал на Гешев.

20 години присъда провал ли е?

Цацаров сериозно заработва мястото си за шеф на КПКОНОПИ. Дали пък няма да му мине черна котка път ??

Няма бъдеще.щом позволява на престъпници да се подвизават в ЕП.

Борисов в Европарламента ли е?

Цветан Василев доста отдавна е обяснил кои хора източиха КТБ. Нищо не споменава за Йончева. Интересно, на какви данни се основава искането на прокуратурата. Ще е най-добре, то да се публикува в медиите – не съдържа тайни, щом се адресира до една публична структура.

Не ми давай Мустака за пример. Той е крадец на милиарди народни пари. Както и Йончева - на милиони. Знам, че крадците са ви кумири. На комундето очите все са в чуждите пари.

Боже, колко долни мекеренца има в България ! Радостно е ,че са все още единици, и то зле платени анонимни единици !!

I towa ako e vena ,halal da mu e na tozi,kojto spi s neq

Който е лапал от кацата(КТБ) с меда, да си плаща.

Ето я кака бе. Таман я бяхме позабравили.

Всички руски проститутки в панделата.

А американските?

Долните стихосе сякаш са писани точно за Йончева: Като гангрена, не, като проказа тя раснеше, разкапваше душата, тя сплиташе жестоките си мрежи на пустота и мрачна безнадеждност, тя пъплеше в кръвта, тя виеше с закана,

Май май са писани за Боко.

Окралите КТБ поръчаха на покрилите дирите им да се разправят с Елена. На практика "Крадецът вика, дръжте крадеца".

А дано този път искането да бъде изпипано, да не стане като с исканията на маса затворници за обезЧестения заради условията в гълъбарника и "несправедливи" присъди

Голям страх тресе управляващите - явно Елена Йончева е заплаха за корупцията и кражбите им и ще се опитат за енти път да я ударят.На позицията в която е Йончева в ЕП е още по опасна за шайката.

каква заплаха тая е най корумпираната

Мястото на офшорката е сливенския

та тая пача мястото и е в кауша

АБе, като се замислим, тия Депутати МОЖЕМ да ги свалим на ИЗБОРИ, Обаче, Съдиите в ВКС и ВАС не можем да ги свалим на избори. Тъй че Ако тая има Имунитет, не знам що ще я съдят.. ВАЖНОТО е да махнем Корумпираните СЪДИИ, които Регистрираха Турската Партия ДПС през 1990 г, и от там България почна да намаля като Население.. Оня Ахмед Доган , дето постоянно краде от България и е убивал българи, 500 години, още НЕ са го осъдили и разстреляли за Шпионаж в полза на Турция и кражби от България.

Ако е прала пари чрез КТБ и лъже, да си получи заслуженото.

Гледалили сте филмите и ?

Корни на Витиня сидеши и от високо гледаши Навреме рокерити да види и за конгреса да ги предвиди Нещу от доле се задава баш си е ЯВА дет иде плява Двете гугутки врагове на реститутки Отпредека Серго маторя караши Отзаде Елена за него се държеши и на Серго думаши Ех сига от нейде да на видят И Ленин и Сталин и Герги Димитрав кви сми социалисти със пълни гуши капиталисти

ВСИЧКО Е ОТ СТРАХ ИЗМИСЛИЦИ А МОЖЕ ДА ИМА ВЕЧЕ И ФАЛШИФИЦИРАНИ ДОКУМЕНТИ -НЯКОЙ ГИ ПОДМИНАВАТ ЗАЩО ВСИЧКИ ЗНАЕМ А ОТ НЯКОИ ГИ Е СТРАХ ДА НЕ КАЖАТ НЕЩО В ЕП - СТАНА ДЕСЕТ ГОДИНИ Я ПРОВЕРЯВАТ И ДЕЦАТА ГО ЗНАЯТ ЧЕ ИЗТОЧВАНЕТО НА КТБ НЕ Е ЕЛЕНА ВРЕМЕ Е ПРЕЗИДЕНТА ДА КАЖЕ КОИ СА

Сички помним га са возеши на маторя на Станишев.и га паднахти у един хендек ипосле напуса написа на гърба си чи сама си скочила

Веднага в затвора !

трябваше още преди евроизборите да я вкарат в затвора, ама вно се уплашиха тогава. крадла и то на милиони от КТБ. това са и вашите пари, тролове!!!

Забравихте ли , че Елена осъди боци ? Е, боци си е отмъстителен.

Яяяя! Българската Грета Тунберг яко загазила. Всички жили на врата и, дето ги опъваше докато плюеше провителството, май ще се скъсат.

Ленче! Развалиха ти рахата

Лудото Ленче и Станишката бегаха в Брюксел и оставиха Корнела да обира омайника. Това е точно по социалистически :)

Герберската тактика е същата, имам предвид пацо терасата, цвък и други, едни с нов пост, други скрити незнайно къде, далече от хорските очи и правосъдие.

Нормално е да е същата тактиката им- една червена майка ги е раждала все пак.

Прокурватурата се отплаща за индулгенцията, но се надявам някога да видим прокурори, съдии и вся останлая... да поемат към затворите, където да изплащат греховете си.

От какво си омерзен, дрОгарю? От това, че Народния съд вместо 30 000 души не изтрепа 5 милиона българи по деветосептемврийския преврат през 44- та година ли? Да останете само тези четири - пет хиляди партизани и ятаци ли и да градите светлото социалистическо бъдеще ли? Ами нали щяхте да измрете от глад, щото нямаше кой да ви храни, мързели социалистически....

Как тогава гонехме 9 000 000 ? И откъде се пръкнаха реститутие , наследници на фашизоидите от преди 1944 г.? Леко с цифрите ...

аритметиката ти много късно е започнала. Дай и преди народния съд. а кой кого е хранил е спорно, но злобата ти е безспорна.

Според мен се е задействал новият гл. прокурор. Защо погват точно нея? Тя ли е най-големият престъпник?

Това му е работата, да гони политически опоненти. Смеем се на руснаци и турчаля ама и ние си султан-бей-сговнянин.

ако сега не стане кпконпи ще и разкаже играта, тиквата не прощава...

Милиончева ли е взела пари?! НЕ ВЕРВАМ!!

Трол си , на когото плащат като на магистралките, обслужва когото трябва и му подхвърлят петачета.

Лелче? закъса, а?

ко рече,бабо?

ДП дължащо половин милиард на КТБ е невидимо за гешефтурата. Йончева няма да бъде осъдена, защито нищо такова не е извършила. Виж обаче за Митьо Очите вече нищо не се чъва. Всичко е Пунта Мара!

А,останалите 239 депутати, кога ?

Май гешефтурата ще си вкара автогол! Да внимават.Тези поръчки са опасни. Виж,че Кьовеши се заинтересува и изиска това дело!!! Тогава ще хвърчат глави и тикви! Внимавай какво си пожелаваш г-н гл.прукорор!

Г-н Главният Прокурор си пожелава си това, което му наредят, просто защото е притиснат в ъгъла.

Тефтерчето на Златанов - "този да се удари"; "онзи да се забави"; "трети да се прикрие"... СИСТЕМА! А тефтерчето изчезна по незнайни причини...И последва една ЕСТЕСТВЕНА смърт... Фидосова забравихме отдавна. ... Цацаратурата ще си вкара мощен автогол с обвинението. Дано дойде Видовден за ВСИЧКИ ЗАМЕСЕНИ в аферата на века - КТБ! Като се започне от тайната среща при експрезидента.

президента трабва да спре гешев на всяка цена бухалката на мафията главен обвинитил срещу всеки българин преядоха с власт и много шм се услажда

йончева не е българка!

Така Цацата и Гешеф ще изтребят престъпността до крак. По улиците ще се разхождат само почтени и честни хора: ДП, Савата, Ментата, Бацето, Мендата..... Бацето може и да не се разхожда. Той обикаля с джипката по строежите... И ДП няма да се разхожда... Ще опустеят улиците..

Поблазнила се е да участва в на Василев схемите, пуста лакомия.

Е. Йончева хубаво, обаче какво стана с "ДП" и "ДП1" ?

И на Мили-Йончева и дейде редът. Щото отдавна е ясно че тя не е света вода ненапита. И най-малко тя може да бъде някакъв морален стожер. Курвата на Станишко ( защото извънбрачните връзки по всички правила на езикознанието се квалифицират като курварлък) по всяка вероятност е свързана с руско-съветските спец-служби. Както и Цв. Василев (за него е ясно - излезе информация). И на тази база са осъществявали плодотворно сътрудничество. С държавни средства са си правили политика ( в полза на руско-съветските другари, естествено). Но докато оня хитрец, Василев, като агент на КГБ, засега се крие в Белград, с мили-Йончева нещата се разсмърдяха. И сега е крайно време и тя да го отнесе.

Ако както казваш извънбрачните връзки по всички правила на езикознанието се квалифицират като курварлък, то какви са според тази квалификация Б.Б и Цв. Бориславлва?

Успешен курвенлък, защото твоя пример е банкерка :))))))

На всички снимки на Елена Йончева слагайте червена точка 18+, че да не ги гледат млади момчета … Определено гледането на Елена Йончева води до миграция на другия бряг ...

Лелеее, милиони са емигрирали, значи, заради твоя милост :)

Ти да не би да лъскаш на снимка на Елена Йончева …

инфо-я - ЖЕНСКИ РОД, другарю въпросителна. :) ... Ти продължавай с лъскането, щом ти помага!

Тук някакъв Павел праща хората в Сибир. А там средната заплата в момента е около 2000 долАра. Не говоря за моята, тя е в пъти в пъти повече.

Браво, дерзай Серьожа!

и сереш прав без да си сваряш ватените гащи!

А американецът и негъра от вашата стая в психиатрията по колко вземат???

Добре, че беше Елена Йончева, та да открадне 4 млрд, нещастници долни! Цаца, яко са те гепили за орехите, брат!

Тва прокуратурата или гешефтурата?

реплика +10 -3 2019-11-25 21:41:31 Петров (нерегистриран) Интересно,ако Йончева трябва да плаща за лъжи и кражби,какво ли ще трябва да правят Пеевски и ДОГАН. Петров ,ако имаш доказателства е и ги покаги.Иначе си просто един кленетник

Подкрепям искането! Тази банка очевидно е клоака на бая гнусни истории и всяко искане за бъркане в нея е добра иновация за осветляване на голямата лапаница. И на йота не се съмнявам,че евродепутатката ще поиска да бъде разпитан,като свидетел и Певски.... и не само той.Голям джубрилник ще бъде, дай Боже да почне нещо реално,че засега само теориите на Гешев са господстваща доктрина.