Прокуратурата обвини Живко Коцев за участие в ОПГ, наложиха му 20 000 лв. гаранция (снимки)

Бившият главен секретар на МВР се е възползвал от правото си да не дава обяснения

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата обвини Живко Коцев за участие в ОПГ, наложиха му 20 000 лв. гаранция (снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

защо не е с белезници тоя абсолютем престъпник?

тука неква любовна драма ше има. Тоя пич ше е отрязал некой друг пич, за сметка на едни други пичове.

Забележете въпросът на Вигенин, който бе много важен и витиеватия и неубедителен отговор на шефа на ДАНС. Това всъщност е ключов въпрос.

ДАНС и МВР, службите знаян ли, че Бойко Борисов също се е занимавал с контрабанда, с незаконно производство и търговия на цигари и други “неща”? Знаят ли къде е била фабриката му (по крайбрежието)? А за контрабандата на Пеевски?

И особено важното - той разказва за свидетел, за тан свидетел, който още преди време е дал съвсем подробни показания и е разказал - цитирам - “всичко за контрабандата”?!!!! И сега обърнете внимание - ДАНС установяват, че ПРЕСТЪПНИЦИТЕ веднага научават за ВСИЧКО, което този свидетел е разказал и че е имало опасност за живота му (както и при историята с Брендо и майката на убит негов партньор и близък Дишлиев , (която също е убита точно преди да отиде да даде пълни показания) Сега въпросът е КАК Е ИЗГЕКЛА ТАЗИ ИНФОРМАЦИЯ от МВР и службите към ОПГ-то л и КОЙ им я е осигурил (а тук да припомним и разказа на Рашков как при него са разказали за ОПГ на Нотариуса и след това веднага Нотариуса е знаел всичко, а там са били само няколко човеко и единият и Калин Стоянов). Как така дъртият ДС разбойник Стефан Димитров я е получил? Иска ли някой да се обзаложим, ме НЕ А от обвинените публично и така зрелищно досега лица:) И възниква въпросът дали Нотариусът не е убит за да прикрия точно този на висок пост от МВР (и прокуратурата и службите) и … ТАМАЛНИКА ИМ!!! С две думи - “тази” ОПГ и по-точно мафия с контрабандата си ги има канапите още от времето, когато и тези ахмаци Живко Коцев и Банова, а и Асен Василев и Кирил Петков са ходели прави под масата!

Сега гледам изказването на шефа на ДАНС и още от първите няколко минути всичко стана ясно - като голямата картина! Става дума за организирана престъпност - контрабанда - с лица от високите и най-високите етажи на властта, вкл. прокуратурата, МВР, службите и НАЙ-ВЕЧЕ МИТНИЦИТЕ ОТ ДЕСЕТИЛЕТИЕ (я)!!! И сега за мюрета набеждават САМО този Живко Коцев и Банова. И за да онагледя за какво точно става въпрос - забележете какво казва шефът на ДАНС - че в контрабандата - тоест в ОПГ - има замесени лица и от … ПРОКУРАТУРАТА и СЪДА, от съдебната система!!!!!!!! Това го каза на предаваното публично изслушване! Защо не чухме и не видяхме досега не дори снимки, а поне имена на съдии и прокурори?!?! И нещо съвсем красноречиво - той още казва, че са започнали разследването от средата на 2022 г. “по сигнал”. А дотогава как са се препитавали двамата престъпници - бащата от ДС а синът - като са работили в завода ли? (говоря пак за контрабанда)!!!

Каква прокуратура е тази,назначена от Тиквата и Шиши?!?

Това е хубавото на демокрацията!!! Няма значение колко са крадливи двете страни като има конкуренти се портят един друг и си правят мръсно взаимно. От това печелят само хората. Ако беше като в рашистан или СК само дерибея може да разпределя парите. Пример с Шопара от северна Корея и неговият братовчед с двустайният апартамент в Москва..

Часовникът сигурно е около 40 000. Бълха го охапала…

за 20 000 лева. Тези пари ще ги плащаме всички ние! Така, че си водете сметка колко още ще плащаме!

Само 20000 ли ? какви са тези смешни пари за такова предателство.Пуделът ще му ги донесе за 30 секунди ,за да си плати гаранцията.

Да питам само, а Баце, Кокоря и Кико неособено умното, кога с обвинения и в съдебна зала? Или да чакаме обвинения от европрокуратурата га зелен гущер изпусне газове на тучна морава?

ПП-(ПРОСТИ ПЕДАЛИ),НАПЪЛНО ПОТВЪРЖДАВАТ ПРИКАЗКАТА:”ДАЙ НА ПРОСТИЯ ВЛАСТ,И МУ ГЛЕДАЙ СЕИРА”! СЕРИЙНИЯ ИЗМАМНИК(КОКОРЧО),И НЕЧЛЕНОРАЗДЕЛНИЯ НАРКОМАН(ПРОСТОТО КИРЧО),СЕ ВТУРНАХА КАТО НЕВИДЕЛИ ДА КРАДАТ,А ЧЕКМЕДЖЕТО И ПЕЕВСКИ,ДА ГИ ДОКУМЕНТИРАТ! КОЛКО ТРЯБВА ДА СИ ПРОДТ,ДА ХОДИШ ЛИЧНО ДА СИ ВЗИМАШ РУШВЕТИТЕ(ТОРБИ,ЧАСОВНИЦИ),А ПОСЛЕ ДА СИ ПРАВИШ И КИФЛЕНСКИТЕ СЕЛФИТА! АРЕСТИ,КОНФИСКАЦИИ И ЗАТВОР ЗА ТИЯ ИЗМАМНИЦИ! КАКВА Е ТАЯ-ГАРАНЦИЯ,ВМЕСТО АРЕСТ,ЗАЩО НЕ Е АРЕСТУВАН И ОБВИНЕН-КОКОРЧО(ГЛАВНИЯ ОРГАНИЗАТОР)?!?!?!

Това е хубавото на демокрацията!!! Няма значение колко са крадливи двете страни като има конкуренти се портят един друг и си правят мръсно взаимно. От това печелят само хората. Ако беше като в рашистан или СК само дерибея може да разпределя парите. Пример с Шопара от северна Корея и неговият братовчед с двустайният апартамент в Москва..

Бля ,бля..бля !;) Същата работа като с Цецу Гуменката... който носеше шлифера на Боку-Толупа ! Кво стана с Цецу ...Нищо ! "За милиони Няма закони ...за Кокошка ..Няма прошка "!! Ако, беше Обикновен човек...до сега да са го ОПРАСКАЛИ ..с 200,..НО...Този НЕ Е ..свързан е с много Едри КРАДЦИ и те от Страх ,..ще го Оправдаят !!;) МАЗНА ..Врътка за пред стадото !!;)

Пуснете го през нощната полиция и няма да трябва гаранция

Да кажа? Историк от проДайБългария и Постоянни Престъпления

Не харесват това ...

И между другото нещо много важно - по всичко досега личи, че и това обвинение ще падне както всички досега в съда (освен ако, разбира се не се гледа от някоя от “гнилите ябълки” на мафията в съдебната система. Защото още от началото е компроментирано! С изтичането на доказателства, разследвания, информация и показания от прокуратурата през медийните им парцали! Защо - ако прокуратурата и ДАНС имат достатъчно доказателства за обвинението им трябваше да “изтичат” предварително ОТНОВО ПОДБРАНИ неща и снимки?!? Отделно доказването на това обвинение не е никак лесно и иска наистина много професионална и ДИСКРЕТНА работа, за каквото прокуратурата и службите са доказали, че нямат воля, а и капацитет. Поне за сега това е положението. И да не се забравя - става дума за КОНКРЕТЕН (конкретни) КАВИОН (и) с контрабанда, конкретно лица - митничари, гранична полиция, служби…, които са то пуснали и подсигурили и ДОКАЗАТЕРСТВА!!! че те са го правили по нареждания и указания на Коцев и Банова! Това за мен просто не изглежда много вероятно. Освен ако не осигурят някой като Ушев да е съдията…

Снимките по сайтовете не са доказателствата, журналистите ги извадиха от акаунтите им по социалните мрежи, а на онези с пачките следователите снимаха пудела, затова присъства на всички снимки.

Естествено, че не са - ти са за подгряване на материала. За абдалите - като теб. Но ПОКАЗАНИЯТА, които изтекоха СА, тъпанар! Както и “анонимния свидетел” изтекъл с … името му! Аз изумях от невероятното съобщение по всички медии и националните телевизии да: “Защитеният анонимен свидетел”, главният секретар на МВР Живко Коцев… А помисли за секунда зъ този АБСУРД и пълна олигофрения заляла всички като централна новина!

Кучето ще му донесе едн папка и готово, ще има и за съдията.

“ Коцев е обвинен за участие в престъпна група, в която са участвали Петя Банкова, Марин Димитров и Стефан Димитров. … По думите на председателя на ДАНС е установено, че основната роля на Марин и Стефан Димитрови е била да установяват контакти с лица, заемащи висши публични длъжности с цел да осигурят безпрепятственото функциониране на схемата.@ Добре ни съобщават основната роля на баща и син Димитрови, но какви са ТОЧНО ролите на Живко Коцев и Петя Банкова, КОНКРЕТНО, за КОНКЕТНО ИЗВЪРШЕНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, с достатъчни даказателства (след като са ги разследвали близо година)? От разбраното досега техни контакти и действия може да са укорими и неморални, несъвместими - подаръците - с техните постове, но само те не го уличават в престъпления! Още повече, че хигиената на взаимоотношенията (а и културата) в България е на трагично ниски нива - вижте Борисов и Пеевски, спомнете си как Румен Петков се срещаше Кото министър на МВР с де що има голям престъпник, на Гоце Първанов пък дори лидер на ОПГ за отвличания и убийства ме се водеше съветник, други негови съветници също бяха изявени престъпници и ги стреляха… -

Изслушай шефа на данс в комисията.

Да, ще го чуя когато имам вреве. Благодаря! (Надявам се да ме изненада приятно и да са си свършили наистина добре работата - поне сега)

те имат право да не дават обеснения?За раята не важи ли ?

Не си наясно - всеки обвинен има право са откаже да дава показания, ако те може да се използват срещу него. Говоря за нормалните и цивилизованите държави! В България след 30 (плюс 45)) години безобразия и власт на мафията с прокуратурата и службите културата, особено правната е на трагично ниски нива! При това положение това е очевидно най-добрата стратегия срещу тази прокуратура и тези служби, които действат поръчково и избирателно като бухалки за едни и чадър за други!

Ама той под натиск, не бил искал, другите така му казали...той ще върне часовника и всички пари..... Идиоти, до кога ще търпим

Такова дъно, като Пълен Провал няма.

ПП и ДБ търпят критики, но това е кур капан, който им скроиха! (както на Иванчева и Петрова), както на онези тримата дето арестуваха за убийството?!? на Катарзиса Пеевски)… И то точно мафията, която от десетилетия държи контрабандните канали и за цигари и наркотици!

Това е една неочаквано добра комбинация 4 в 1, комбинация срещана веднъж на 1 000 000 - Живка е едновременно хомосексуалист, корупционер, контрабандист и полицай.

Засмърдя яко на пеперастка корупция.

Този адвокат гълта много пари. Я, какъв стомах има!

В ЕДНО СА ПРАВИ ИЗМАМНИЦИТЕ ИДИОТИ ОТ-ПП! ТОВА Е ПРЕДИЗБОРНА АКЦИЯ,КОЯТО ЩЕ ЗАГЛЪХНЕ,ТИХОМЪЛКОМ СЛЕД ВРЕМЕ ЩЕ ИМ СВАЛЯТ ОБВИНЕНИЯ,ЩЕ ГИ ОПРАВДАЯТ! АКО БЕШЕ ИСТИНСКА АКЦИЯ,ТОЯ,МАЗНИЯ ОКОКОРЕН ПЕДАЛ,РАШКОВ,ПРОСТОТО,ТЕЯБВАШЕ ВЕЧЕ ДА СА В АРЕСТА!

Абе не знам... малко отмина момента, до когато се усещаше предизборно.

Връщайте ГЕРБ, че наакването голямо. Колкото и да не ви се иска да признаете е най-малкото зло.

Ти явно си много тежък случай - типичен клиничен случай на дълбока умствена изостаналост. 100% идиотия. Че те точно ОПГ ГРОБ + ОПГ ДПС са едната половина на държавната мафия бе, безмозъчна твар такава! Другата половина на мафията е ПП-ДБ.

Аре смени тая плоча, че се изтърка

Но мисля че Живко Коцев е хомосексуалист. Излъчва я.

Ти не бери грижа кой бърка по дупките на мойта любима Живка, ясно ли ти е! Аз съм този, който има грижата да запълва дупките на Живка!

ЗАЩО НЕ Е АРЕСТУВАН? КАКВА Е ТАЯ ГАРАНЦИЯ…ЕДНА ТРЕТА,ОТ ЦЕНАТА НА ЕДИН ПТ МНОГОТО МУ ЧАСОВНИЦИ! АРЕСТИ,КОНФИСЙАЦИИ И ЗАТВОР! ЗА ТОВА БОТОКСОВО ХЮМНЕ,И ОКОКОРЕНИЯ ПРОТИВЕН ПЕДАЛ!

Живко гледам турил памперса горкия.

Почти всички взимат ! Бойко не взима ли , къде е асфалта 1/3 го няма , това са милиони лева ?.!

Никой не доказа какво ивзима? Да го бяха доказали. Че взима, взима, ама да го докажат.

Ти кажи къде е асфалата на тези променкаджиите, че те май на 100% са го взели

Това ако се случи в друга държава - считайте, че цялото ръководство на МВР ще бъде сменено. Министърът си прави оглушки ама ако и той е вътре в играта тури му пепел.

Висш чиновник най-накрая подведен под отговорност за корупция. И изведнъж де почва някакъв вой, че това било бухалка, че човека е набеден... Ей затова сме на това дереже. Таман спипат някой корупционер (а това става рядко), и веднага се появяват милион защитници! - Ще се оправим, когато спрем да делим престъпниците на "наши" и "ваши"!

Наши престъпници няма има само ваши. На нашите хора по лицето им личи, а вашите са престъпници щото така пише в Гоогле. По цитати от една "видна" българска юристка.

Изключително добре синтезирано е написаното от вас, хубаво е такова виждане да се разпространи сред масата, защото дори и интелигенцията ни разсъждава в пълна заблуда!

Поправка. Висш чиновник най-накрая подведен под отговорност от ОПГ Магнитски. Няма как да вярвам на група хора, насадени на длъжност целенасочено от хора признати от най-мощните държави в света за корумпирани. Още повече, че тази група от хора, вече е доказала с предишни действия, че регулярно повдига измислени обвинения, включително с политическа цел. Когато вкарат някой от "нашите" в Магнитски, веднага ще спра да вярвам и на тях.

Доста хора са се запитали какво ли са 20 000 лв за човек с ръчен часовник за 50 бона. Айде един еднопосочен билет за Дубай сега...

Още един крадльо на държавна издръжка.

Недейте така бе хора. Коцето за да плати тези 20000 лв,трябва да си заложи часовника и понеже е ползван едва ще плати тези пари.

затворете кучето пудела то носи пачките другите само ядат и пият и се къпят в сауната да се къпеш не е престъпление

Stanko

Ако беше читав и нямаше какво да крие щеше да даде обяснения.Освен това по нова излезе един журналист и без да се притеснява го нарече напълно неспособен и политически зависим.Струва ми се,че го нарече и глупав.Явно всички знаят ,че тоя изобщо не става за длъжността на която е бил назначен.Ама омерта.

Как да става за нещо,след като си подаде оставката Денков го водеше за ръчичка да го оправя,но нали и той е смотан,трябваше да отидат при Пеевски да ги оправи и двамата.

Така става като не слуша ОПГ Магнитски. Пак ще плащаме ние като осъди и той България.

Чудесно, наред е Кокорчо и накрая всичките в затвора.

"Прокуратурата е осъдена да плати 20 000 лева обезщетение на бившата съдийка Румяна Ченалова заради незаконните обвинения в престъпления по служба, които ѝ бяха повдигнати във връзка с делата "Белведере" и "Соло"."

Stanko

Румяна Ченалова заслужаваше всяка буква от обвинението.Тоя от соло укри ли се?Кой го пусна?Да не говорим,че имаше и други свинщини за които не се занимаха с нея.

само за едно, а то е, не е важно да им правосъдие, а колко квичиш публично. Неолиберализъм или с други думи чиста проба комунизъм.

Е, то само часовника е 50,000 - няма да я усети тази гаранция

Тик- так,тик- так ..

Алоо... прокуратурата. Престъпната група. Се нарича. Агенция митнически контрол. И децата го занаят.

Бобката Михайлов лекции трябва да чете на наште корумпета. 20 години щрака с пръсти, яде, пи, весели се, уреди сина в Левски, после в Ливърпул и си отиде по-живо, по-здраво, да си дънка на спокойствие. А това леке Коцев не става даже да му излъска и подметките.

Бойко Рашклов се е скрил в единот 17 - те апартамента и не знаят в кой и затова не могат да го намерят

Да влезе в затвора да стане човек.

Държава, в която правосъдната система работи като предизборна подлога за 1-2 партии. ББ, Пеевски те са изпили зората. Няма Магнитски, няма кюлчета...НЯМА. Народът прост, само кебабчетата и кефтетата са му важни и някой да го напътства, да го наставлява... Всичко е ясно. КОЙ и с БАЙ ХУХ ще ни управляват.

Шарлатани, отивате на съд и в килиите.

Е,е,ех , какви години бяха .Едно време се образуваше дело само когато някой беше извършил престъпление.

Няма такава държава - обвиняват те като част или шеф на бандити, па после те пускат се прибереш. 20,000лв гаранция, таман 1/2 часовник.

само 20000 часовникът му струва 3 пъти повече. Тези даже и часовника няма да вземат.