Коментари - Прокуратурата обвини 15-годишен за жестокото убийство на дете в Ковачевци (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Очаквайте Бойко Рашков да обвини Борисов и Гешев за това престъпление, а Сашо Диков да го покани в предаването си, за да покаже доказателства във вид- "Една жена каза...."

В общи линии след 50 години в България масово ще са останали само тъмно зелените като тоз младеж. На Славчо партията ще трябва да се е прекръстила на "Имаше такъв народ" дотогава. А че няма такава държава е ясно от десетилетия...

ОТГЛЕДАН ОТ ГЕРБ И ТИКВАТА И ШАЙКАТА МУ И ВЪЗПИТАН КАТО ИЗРОД И УБИЕЦ С НАШИТЕ ПАРИ. ЗА ТОВА УБУЙСТВО Е ВИНОВЕН САМО И ЕДИНСТВЕНО БОКО - ТИКВАТА - БЪЛГАРОУБИЕЦА

Копелето е 15 годишен, ще го пратят в Бойчиновци - затвора - като непълнолетен !! Мой познат - испектор в същия пандиз - ми сподели преди време, че от 1000 души осъдени, ако излезе един читав след присъдата му - ТЕ - СЛУЖИТЕЛИТЕ НА ПАНДИЗА ЩЯЛИ БАНКЕТ ДА НАПРАВЯТ !! Това е "правосъдието" у нас, драги българи !!

За пръв път чувам някой да протестира срещу собствената си пъвобитност и простотия.

Ами това е "светлото" , неолиберално и демократимно бъдеще.

Бедното детенце, какъв ли ужас е преживял в последните си мигове :-( А, иначе, протестът защо е? Какво точно искат? Да, изродът ще бъде съден, но..... те са си го произвели.

Искат домашен арест...

Искате справедливост? А що се продавате на Герб мангали?

Минавам понякога през това село, когато ходя до Белчин или до Сапарева баня. Май единственият останал българин в селото е Бай Иван Циганина...

Бил е хасмукарски сиган. Сега Америка дето защитава сигантъ да плати кръвнината за детето. Те поне имат пари.

Случилото се е културна особеност на етноса. По-добре да не се месят следователите в ромските работи.

Всички управляващи до сега не искат да оправят тия закони. Виж ако е за глоби по закона за движение ги гласуват до седмица.

Там има кой да доят!

Тези закони са европейски. И няма начин да бъдат оправени,защото са над конституцията на България. По същия начин, по който затвориха блоковете на атомната централа, затвориха и възможността за съдене на всички, освен българите. И естествено е всяко правителство да им се подчинява,защото те дават парите, дори парите от нашите данъци, внесени като васален данък в Брюксел. Но както виждаме всеки, който е против това попада под санкциите им.

На 15 години и с множество криминални регистрации, но е на свобода!?! Баси държавата!!! Не че българите са цвете, но на 15 и с такава автобиография беше повече от ясно, че става въпрос за циганин! Ами, затваряйте престъпниците, бе, баси!!! Каквито и да са те, всъщност!!!!

Гарантирано от Герб

Стига с тоя Герб,герб не са на власт мизерията си продължава. Единственото което правят всички правителства е да си наредят тяхни хора да гепят, никое правителство не съм го видял да мисли за хората.

Вярно, преди ГЕРБ, циганите не крадяха, не изнасилваха, не биеха и не убиваха. Ама май не става дума за ГЕРБ а за ЕО и правната им комисия по "човешки" права и защита на обвиняемите, която направи от правосъдието посмешище, а съдебните процеси безкрайно протакане, при което задължително престъпника ако е непълнолетен си е в къщи и на свобода. И започна май 1997 с жестоки критики към законодателството ни. И между другото именно благодарение на сатаната Пеевски се е запазила някаква възможност този изрод да влезе в затвора, защото ако се спазваха еврогейските правила трябваше да го пратят в специално училище, при деца сираци и останали без семейства че да ги мъчи и тормози на воля. Именно заради подобен случай, потомствен престъпник, Русия излезе от европейското правно пространство. Е с България няма начин да стане. Особено при едноличната власт на президента лизач на американски задници или подобните му, разноцветни, които предпочитат брюкселските задници. То е лесно да се прехвърля вината на ГЕРБ, но именно тези, които ръкопляскат на установяването на едноличната диктатура на Радев, диктаторите от Германия и САЩ, са тези, които имат интерес в България бългатите да не могат да имат деца и да не се преследват циганите за престъпленията, давайки им различни права като малцинство. А всъщност нито е ГЕРБ нито е БСП, ами е договора за присъединяване към ЕО, дори още по-отрано, договора за асоцииране.

Моля? На 15 години и има множество криминални регистрации? Та това леке как е на свобода? Същата работа и с по-възрастните, има десетки криминални регистрации пък си щъка напред назад необезпокояван и после когато убият някого тюхкат и вайкат, че то това е ясно, като бял ден, че ще се случи.

имаше едно време едни въспитателни училища викаха им ТВУ

Къде да ходя да си събувам чорапите сега....?

Най-късно след 10 години отново ще е на свобода,но по-вероятно след 6-7 при три до десет,а после не са ли го превъзпитали пак и дано не е столетник

особености и обичаи на малцинствените групи... може и малко джендер теория да се е намесила... малкият ако е заплашил, че ще каже на тати какви работи е правил батко...

Тоя изрод да се радва, че са го арестували. Сега ще го пазят. Иначе нямаше да доживее дълго.

Какъв протест, та извършителя е от същите среди!

Даже е братовчед на жертвата...

Да позная ли етноса...там където има звеното между маймуни и хора винаги има висока престъпност.

В случая по интересното не е етноса, а че очевидно става въпроса за психопат...

Ами цялото съществуване на този етнос е една психопатия сякаш взета от филм на ужасите

Значи става за министър в сегашното еднолично правителство. Жалко че е малолетен, но след 3 години еднолична президентска власт ще свърши работа. Пасва точно за отговорник по уволненията на журналисти и реорганизация на пресата и болниците.

Не обиждай моймуните

На такива животни - инжекцията.

Колът.

Не е редно така. Дори в подобни ситуации трябва да се прояви хуманизъм: вариант 1 - стружката в главата и го бутват да гние в някоя гора, да храни животните, или вариант 2 - инжекция да го вкара в мозъчна смърт и му вадят всичко което може да се експлантира.