В 5 града прокуратурата, МВР и ДАНС разследват измами с евросредства

Разследването се провежда в София, Пловдив, Сливен, Бургас и Карнобат

Обратно в новината

Коментари - В 5 града прокуратурата, МВР и ДАНС разследват измами с евросредства | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отидете и в Веленградн и Хисаря !

А КАКВО ПРАВИХТЕ ДО СЕГА?

10 години къде спаха? Половината правителство се оказаха доказани престъпници, а за другите просто Бивол не са намерили информация. Добре, че са Свободна Европа и Бивол в тази държава! Милицията е 99% корумпета, не чакайте от тях някаква работа да свършат. ОСТАВКА!!!

оставката на Порожанов? Кога прокуратурата ще го разследва за неговата отговорност?

Чакаха да мине 5 годишната давност на проектите и започнаха да имитират дейност. Всички знаем предварително какъв ще бъде резултата от този цирк - някоя разсеяна секретарка ще опере пешкира или къщите ще се окажат на някой клошар, чистачката в общината или на хостесата

Правиха делко и си чепкаха вълната!

Бравос! Това е ниво! Веднага, оставка, но за остатъците от Металхим, за ВМЗ-Сопот което уж е все още държавно, там групата на обяенитте и посочени за умници управленци кооператори от родата на номенклатурата какво -> Има ли разследване например за делата, за компетентните управленски решения на директора инж. Ив.Гегов, на кмета на Сопот, и група ентусиасти от Подкрепа, Атака, от т.н. община Сопот, крепост на соцЪ- от кол и въже събрани, недоклатени пишман спец., а?

ГЕРБ станаха ГЕПИГРУП! Кражбите през последните 10г. надминаха тези през 90-те! И сега след всичко тия долни крадливи отрепки пак продължават да грабят, пейките по Славейков стрували 10000 едната! Направо не ми се живее повече в тая скапана държава!

Досега чакаха да минат 5-те години, че да може къщите "за гости" официално (и "законно";) да си станат къщи "за лично ползване";)

Предизборна пушилка,важно е! Стотици разследвани, а осъдени няма. Няма и да има. Не нам тия бе Боко,смени плочата. Виж там, иколо Цветанов нещо понаправи [ако можеш], че то иначе, удар във въздуха всеки ден. Кел файда, файда йок!

Вервайте им!

Едни къщи са много важни - на Йончевите

Мога ли да стана член на ГРАБИТЕЛИТЕ, да открадна няколко милиона и след това да подам оставка?

За да не им се наруши спокойствието, ежедневно......те работят само по сигнали.

тоя отбий номер няма да мине! ЕС прокуратурата начело с Кьовеши всичките мошеници ще ги вкара където им е мястото! Само почакайте няколко месеца...

А кръговото МУ във Варна за 30 млн. на километър и пейките на Фандъка за 10 хил бройката кога ще проверите?

И аз се дивя на същото - този "докладчик";)) е важен и неизменен фактор в ДФЗ и МЗХ от бая време и то съвпада донякъде с програмния и напълно - с мониторинговия период по тази програма;) А вместо да излезе поне в отпуска докато текат проверките, той докладва и проверява;) Да се чуди човек що не си е изпълнявал задълженията по контрола до сега...;)

При "Йончевите" къщи нещо не се получиха работите. Една партенка в Пеевските медии и толкова. Почнаха проверка и нищо не стана. Ако е имало нарушения, подчинените на ГЕРБ полиция и прокуратура щяха да направят максимални усилия да я окалят. Явно не могат. А и ако свекър и на Йончева има 3 къщи, колко ли са къщите на гербаджиите? 300????? 3000? Милиарди откраднахте от ЕК, ако беше в нормална държава, досега да сте осъдени с по 20-30 годинки. Но не е нормална държава. В Булгаристана има един виновен и това е кметичката на Младост. Никой друг.

В Пловдив да пипбат Ванката и фамилия.

Ако сме нормална държава, ти нямаше да пишеш кът анонимна мишка

И В Разлог :))

Защо четете жълта преса?!? Това е фейк новина целяща докарването на власт на БСП-ДПС! Още онзи ден се доказа,че тези новини са фалшиви! Сега до изборите ,какви ли не лъжливи гръмки заглавия ще има само и само да докарат крадците от Позитано на власт! Мислете с главите,после да няма плач и мизерията да ви настигне всичките,защото след БСП винаги е потоп!

журналистика. Контролните органи работят евентуално по сигнали....и.кампанийно когато журналистите им свършат работата и разследванията им се появят в медиите. Ако не бяха Свободна Европа,и Биволъ....какво щяхме да разберем????? Време е да почнат да четат и разследванията на веселина Томова.

По-дълбокият план на евросубсидиите е, че чрез тях евробюрократите си купуват национална политика. Давайки възможност на националните политици да се облагодетелстват с европари, Брюксел си гарантира послушни и национално безотговорни хора на власт. Това повече ме притеснява от просто грабежа.

Ти май мислиш само с долната си глава!

Къща за гости, А останалите много прости!

Кво ме триете ДИР? Това театро ми омръзна до втръсване, спектакъла на Елена Йончева е по-актуален - пълни салоните.

Дъвчете си вие пейките.. И къщите за гости до 2013-та.. Щото ний по периода 2014-2020 от дадени ни на хартия къде 9 млрд. евро, досега сал 1,9 млрд. сколасахме да изпапкаме.. Пък цели 2,1 млрд. ВНОСКИ СМЕ ПЛАТИЛИ.. Та е нужно духане в очите с УЖ правене на нещо си.. В туй време ний ша си папкаме от забравения най-скъп проект в света.. 2 клм. тунел с два пъти по 2 клм. подходи към него.. Затуй са пейките, къщите за гости.. Няма да се взират от ЕС, ЕК и т.н. вредни Е-та, че ша строим 15 пъти по-скъпо с техните пари от най-дългия тунел в Европа.. Норвежкия Лаердал.. Та барем "усвоените" пари до размера на вноските да докараме..

Ха на бас,че няма да има ефективни присъди! За Цецо и онзи с терасата дето го покрива кой говори вече... Малко предизборна ПУНТА МАРА!

Този трябва да си ходи. Нали синът Му е бил одитиращият от Делойт и Туш. Всичко било "добре",нали. Ще е добре, Я,ама довреме. Ето,че сега излизат нещата и този Пърожанов май ще ходи да се къпе само с мъже поне 5 години.

Кой и къде ги доказа? Цифрите фалшива новина ли са, бе? Пак тройната коалиция, Станишев, Нинова, Радев, и руската хибридна атака ли са му виновни? Що не се гръмнеш,бе?

Е. ММНОГО СТЕ ЖАЛКИ, СМЕШНИ И ЕЛЕМЕНТАРНИ. СЕГА ЛИ РАЗБРАХТЕ ЗЯ ИЗМАМИТЕ, ЧЕ НАЛИ ВИЕ СТЕ АВТОРИТЕ И ИЗВЪРШИТЕЛИТЕ ГЕРБЕТИ ЖАЛКИ.А

Чудя се ако във всяко министерство, община поставят по 10 китайски "туристи" дали няма да ни излезе по евтино и ефективно - хахах

Сетила се мара да се побара :)

Всичко е изпипано по документи, сега собствениците на къщи за гости ще осъдят държавата в Страсбург за причинени психически вреди.....и.....познайте кой ще плати обезщетенията и разноските по делата....ми ний всички дружно.

"възстановяване на средствата".. от кого? Кой ще възстановява средствата?????

Изведнъж всички много изненадани и като попарени започват хаотични проверки... А докато се крадеше всички говореха и знаеха, Порожанов можеше поне по-сериозни проверки да назначи докато беше шеф на ДФЗ, защото е нямало как да не е знаел, чул или видял - егати държавата и управляващите...

че има толкова много чудесни къщи за "гости" в Бг ? аз го разбрах едва от скандала .

Браво на ДЯДО _ S T A R, напипал е дамара. Баш,както си е!

А кога ще разследваме измами с българските левове или там всичко е наред?

надеждата крепи човека. също и тиквата. тя се надява да бъдат уловени поне няколко активни бсп активисти в семейни далавери. не вярвам номера да мине, но едно е сигурно- веднъж започнали ,тези пеоверки няма как да спрат. милно и жално на цялата бокова чета, ще валят оставки...

И сега като ще завалят едни присъди........все по 20 години,все по 20 години. Да не кажат после хората, че само Иванчева е така.

Иванчева беше черешката на корупцията...вече всичко е ОК

Няма по-големи крадци и лъжци от ГЕРБ, когато са на власт. Ноооо , ББ е невинен. ББ даже е борец с корупцията по всички етажи на властта, чак до него. Но ББ е невинен

А качеството на строителството на тия къщи за гости ще проверяват ли ? Да не излезе че там са използвали схемата за строенето на пътища т.е нискокачествени материали със завишени цени а разликата в джоба на някой който после като Цеци ще си купи друга къща ама не за гости и лично негова. Друго...след като тия къщи така или иначе са построение като къщи за гости те от дейността която трябва да извършват плащат ли данъци в харзната ? Кой трябва да следи това ? Горанчето да не се крие ами да излиза и да обяснява. То какво излиза ами и Делянчо Добрев можеше да каже ми из ползвам апартамента на майка ми като апартамент за гости и затова си плащам наем от 1200 лв хахаха ! Е ба... т.... ако това не е пътуващ Цирк незнам как да го нарека :) Порожанов като лице отговорно като шеф на ДФЗ тогава що не си е подал оставката доброволно а чака да му я поискат и да направи нов ПР на Падишаха (видиш ли колко сме Европейци) ! Повожанов като Земеделски министър що не следи а си затваря очите пред ставащото в ДФЗ ? Е , отбиха номера като някяква никому неизвестна зам шефка си подала оставката а тия над нея си измили ръцете. Цирк до Цирка и м/у Цирка пак Цирк. До оня ден Падишаха ревеше как по времето на червените били спрели всички фондове за измами а сега първо изгърмяха с пътищата , сега с къщите за гости..а да ги питаш защо се крият като мишки и за Магистралите и с какви материали са правени ? Подозирам че ще са от онези скъпите като на пътя за Своге. Колко още неща ще започнат да излизат тепърва и за банковите има сметки и за имотите в чужбина и за дяловете във фирми и лобирането на тях и как близките им са се сдобили с прескъпи имоти и банкови сметки които нетговарят на доходите им. Още колко мръсотия има да тече не е истина

Всички от ГЕРБ може да са виновни. Но ББ е невинен

Имам един въпрос към всички: Ако аз съм назначен за изпълнителен директор на завод в който работниците, които аз съм назначил разграбват тотално завода и крадат всичко което може да бъде откраднато - трябва ли аз като изпълнителен директор да поема отговорност и да си подам оставката? Как тряба да постъпя в случая и морално ли е да остана на поста си?

И мен ме изби на поезия;)) Де юре - важен големец; Де факто - обикновен крадец!

РАЗБРАХТЕ ЛИ ЗА НОВИТЕ ЕВРОФОНДОВЕ? ЕС ЩЕ НИ ОТПУСКА ФОНДОВЕ ПО ЕВРОПРОГРАМА ЗА СТРОЕЖИ НА ЗАТВОТРИ))): СЛЕД КАТО НИ ЗАХАПЕ ОЛАФ , ЩЕ СА НУЖНИ...

Тоз дядо - star МНОГО УМЕН! Коментар та дрънка, пълна дисекция на ЕП. И то само с три изречения,евала!