Прокуратурата: Извънредното законодателство и политическото вмешателство не е съдебна реформа

Ръководството на ПРБ ще продължи да се противопоставя на всеки опит за политическото овладяване на институцията, се посочва в позицията

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата: Извънредното законодателство и политическото вмешателство не е съдебна реформа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За всички, особено за онези, които дълго налагаха унищожителната теза как Гешев бил ръката на Господ и никой не можел да му държи сметка за вече безбройните му безобразия и лъжи, и че това противоречало на Конституцията, на смисъла й - което е крупно лъжа!!! - вижте разпита на бившия американски президент Доналд Тръмп от прокуратурата на Ню Йорк по наказателно дело срещу него: https://m.youtube.com/watch?v=g9czHCb19As&t=367s

To и назначаването на армията от калинки с каскети е, но за това не мрънкат.

Ама специализираните съд и прокуратура не са извънредно законодателство, нима?

Какво стана с превода на 223 страници от испански за Барселона? Сериозно питам? Хората изпратиха доклад, той го ликвидира???

Бря-бля-бля; Да си го четат! ... СЪДЕБНА РЕФОРМА означава ПРОКУРАТУРАТА ДА НЕ СПИРА РАЗСЛЕДВАНЕ срещу ПРЕМИЕР, ВЪЗПРЕПЯТСТВАЛ ПРОВЕРКИ /"Ало, Ваньо?" / ; ДА НЕ СПИРА РАЗСЛЕДВАНЕ срещу МАТА ХАРИ, АРАНЖЬОРКАТА на КЮЛЧЕТА и ПАЧКИ; ДА НЕ СПИРА ПАЗСЛЕДВАНЕ среще ЛИПСАТА на 800 МЛН. лв. от ХАЗАРТА и т.н.

А бе то, "Извънредното законодателство и политическото вмешателство не е съдебна реформа", ама щом другарката Мустафа ханъм каже че е и коткоудушвачът, Простото и джендърите го повтарят непрекъснато, то тутакси се превръща в съдебна реформа. В шорошка България!

Ама как звучат думите "политическо вмешателство" от устата на Прокуратурата :)

Гешката май се насира, че вече ще има отчетност на дейността му, а?

Гешев,нямаш ни едно спечелено дело срещу олигарси и политици,няма вече дори разследвания срещу същите,само със сульовци и пульовци ни занимаваш и битовата престъпност,която в ни една държава в света не е преборена и няма да бъде преборена,затова вече никой от народа не ти вярва и не те иска начело на прокуратурата,даже цялата прокуратура не иска народа,тази прокуратура е чиста мафия! Докато продължаваш да ни занимаваш с битовата престъпност няма да ти повярва никой,че се бориш с престъпността истински,защото тия горе ги покриваш! Вкарай 10 политика и 2 олигарха в затвора и ще си променим мнението...

Забавяне избирателно на разследвания ,изпълнение на политически поръчки срещу бизнеса и физически лица с активни мероприятия ,осъждане на България - прокуратурата от евросъда и българския съд ,обявяване по медиите и вменяване на виновност от Гешев елиминира съда и опорочава правосъдието ,казано това е саботаж на правосъдието от Гешевтурата и няма нищо общо със справедливо и обективно разследване .Такава прокуратура като българската изпълняваща политически поръчки има само про авторитарна власт или диктатура.

Гешев, за пет стотинки работа не си свършил откакто си на поста! Само политически акции срещу противниците на ГЕРБ и ДПС!