Коментари - Прокуратурата иска въдворяване на мъжа, пребил майка си и убил баща си в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо не се изнася цялата истина докрай. Този младеж има болестни психични отклонения, констатирани и диагностицирани и му е назначено лечение, или си е просто наркозависим, който агресира в някакво психо състояние под действието на наркотици. Това се утановява с прост полеви тест. И в двата случая родителите му са били наясно, но като пълнолетен гражданин, те за съжаление нищо не могат да направят, само да се страхуват за живота си. В България, който има пари може да се погрижи до известна степен, а тези които нямат средства, просто нямат подкрепа от никъде, а дълбоко таен срам и болка. Казусът е прекалено сериозен, а напрактика се ниглежира, за да не се налага да му се търси решение. Проблемът е свързан и с намаляването на населението, защото повечето младежи се зарибяват, а това че имат предписани успокоителни от психиатър въобще не означава че предприето лечение.

Такъв само с тоягата и налагане докато го пречупиш , иначе няма стане човек. Що не скачат така на бой в хамерика на полицай? Там веднага да са му направили отвор в главата а полицайте да са получили награда.

Този психар да го затворят до живот,иначе ще убие още някой!

От този, обществото ползи няма, предлагам смъртно наказание!

Горкият човек като дойде в прояснение ще бъде нещо страшно като разбере какво е направил, жалко и за неговите близки. За съжаление тежко болните като него виждат и чуват неща които ги няма това са слухови и зрителни халюцинации, в тях е възможно да се е чувствал правокиран, дразнен, измъчван и тн. Примерно някой от тези хора са имали усещането, че лявата им ръка е постояно лазена от мравки, каквото и да става те имат това осещане и то не отминава, това може да ги накара да изпаднат в тежки крайни състояния. Големият проблем с тези хора е че те не си пият лекарствата, от тях ти се спи или се чувстваш слаб, това е направено нарочно и ограничава тобилността на болните и техните социални контакти, но у нас тежкият проблем е че няма контрол над тези хора и те не си пият лекарствата.

Мравки викаш ти лазят по лявата ръка, а? А да вземеш една права лопата и да прекопаеш градината не ти ли идва на ума? Да видиш как бързо ще се оправиш!

Този се е предозирал редовно с амфетки, за това му лазят мравки по ръцете. Просто си е изпил медикаментите в аванс.

Щом пишете "осещане" ми е ясно,какъв специалист сте!

Нямам претенции да съм специалист в тази област. Мога ли да попитам щом толкова ви дразни правописа на другите, защо не отидете в сайт за българска граматика и не коментирате там?