17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много си кух!

името е ...

а той защо вече има имунитет? Нали е само кандидат дасега?

Kak to4no se kasva goveddoto i kakuv adres ima?

Изобщо трябва да се премахне тоя имунитет. Логиката сочи, че народен представител не върши престъпления - следователно няма нужда от имунитет.

Искаме да научим името на този отпадък !

Ресурсите за каквато и да е Война за ограничени!! Неограничените ресурси за война СТЕ ВИЕ, КОИТО ОТИВАТЕ ДА ВОЮВАТЕ СРЕЩУ НЕЗНАЙНА СИЛА - тайни организации, които ще ВИ ИЗПОЛЗВАТ, КАТО ПУШЕЧНО МЕСО. Лидерите на ВСЯКА ДЪРЖАВА ПО СВЕТА НЯМА ДА УМИРАТ> ТЕ ЩЕ ВИ ИЗПОЛЗВАТ и ВИЕ ЩЕ УМРЕТЕ ЗА ЕДНА КАУЗА, КОЯТО НЕ Е ВАШАТА - ВИЕ ЩЕ ОСТАВИТЕ СЕМЕЙСТВОТО СИ БЕЗ ПРЕХРАНА И БЕЗ БАЩА

От ДПС е има го в листата....абе някой манагалкъв да е.

кажето му името на този кандидат депутат и от коя партия е за да знае народът какво избира в неделя

Прокуратура по глава I от НК кога срещу тиква Пкп и летец ще иска имунитет и образуване на ДП

Това оня от Възраждане ли беше, когото го хванаха да шофира пиян, а след кръвния тест се оказа, че бил трезвен като ученичка?

ДИР-а ми изтриха един коментар, защото казах, че такива трябва директно да отиват в затвора и после да се определя дали и колко е виновен. Подмяната на номерата на автомобила е умишлено деяние и не може да се каже, че е без да иска. Това, че кара надрусан или пиян... може да кеже,че съжалява и не е взел адекватно решение...ама подмяната на номерата е умишлено.

Българите трябва да знаят, че НЕ е проблема в броя депутати, а в техните правомощия, имунитет, високи заплати и т.н. НЕ си мислете, че намаления брой депутати ще реши проблемите. Напротив, ще се задълбочат. ЗАЩО? Защото при малък брой депутати е по-лесно да бъдат купени, по-евтино е. Така всеки който иска да се прокара някакъв закон или промяна на някоя точка в закон ще му е много по-лесно и евтино с покупката на депутати. Ей за това трябва броя им да бъде УВЕЛИЧЕН, но да нямат НИКАКВИ имунитети и допълнителни правомощия. Единствено да им се предоставя едно временно жилище, максимум едностаен апартамент и толкоз. Ако броя на депутатите е голям, тогава в много по-голяма степен избирателите знаят за кого гласуват, познават човека. А сега гласувате предимно за партии. Ей за това депутатите трябва да се избират мажоритарно. Да се гласува лично за човека. И всеки депутат да може да бъде отзоваван от избирателите си.

Докога с тия имунитети?Щом си извършил престъпление носи си последствията.Докогато има укьов и чичов,имунитети и още не знам си кво,нема да се оправим в тая държава.

Казва се Веселин Георгиев с прякор - Лъвът и е от ПП Атака.

То е ясно че не е от ГЕРБ щом прокурорите са се разтичали

в панделата там ще му набутат имунитета в задния двор!

от ЕвроРома, че само инициалите му пишете?!

" кандидатът за народен представител е управлявал лек автомобил след употреба на метамфетамин"

Щом не казват кой е не е от Възраждане...

Не бъди толкова сигурен ! Въобще, видиш ли, че някой кандидат- депутат организирва сбирка за негова подкрепа, иди на сбирката и му шибни два шамара ! За разлика от теб, той знае защо го биеш !

От атака е. Тия ги забравихте ама те са всичките друсани начело с болен лидеров.

Гербер е ! Само те използват метамфетамин ! ПП са фенове на коката , а останалите - каквото има в дилъра !

Ми в Сливен има двама кандидати с ВГ - един от атака и един на маяма.

От Израждане е!

Язък ! Точно за него щях да гласувам ! Абе какви са тия кандидати за депутати ? Едните корумпирани, другите дрогирани, а останалите - хем корумпирани, хем дрогирани ! Както казваше Щастливеца : “ Всички са маскари, ама … келепир има в тая работа ! “

вгъзраждане :) уж не са ваксани, после се оказаха ваксани, ся малко по малко си проличават :)

Кажете му името и от коя партия е тоя кандидат за депуте!!!

Възраждане

От Атака е - Веселин Георгиев с прякор Лъва

Възраждаме се!

* карат пияни и нашмъркани

Естествено че са едно от нас, да не са паднали от небето или мислиш че са с божествен произход ? Каквото правят всички, го правят и те - Арат пя и, нашмъркани и с крадено коли. Единственото което ме учудва е датата на която се е случило - началото на септември - преди цял месец! Нещо са го изнудвали, но или не се е поддал или не е кефел някого. Явно са щеши да го потулят, но е изплувало. Нямаше и да разберем за този случай, както не знаем и за много други …

Защо няма коментари ?! За нормално ли го приемаме ? Всъщност ДА , народните представители не са нищо друго освен едни от нас , така да се каже представителна извадка.

По-интересно е коя е политическата сила, която ни предлага такива точно хора да ни представляват, но ...тайна.

Изрожденец! Същия като избирателите му. Синичък и нашмъркан.