Прокуратурата атакува антисемитската пропаганда, иска прекратяване на регистрацията на "БНС-Еделвайс"

Самоубилият се в ДАНС не е действал самостоятелно, а със знанието на останалите членове на организацията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И че са ги погнали - ок Ама какво толкова се изтерясване по повод " Моята борба" Не е забранена ни за четене. Ни за издаване и продаване Преди малко погледнах и в електронните библиотеки може да се чете Не е като да я горят на площада

трепете ДАНС,МВР,ГДБОП,ПОЛИЦАИ,...те не са хора те са зверове,четете АТИЛА по форумите какво пише,Службите са слуги на Англия ,убиха България,прогониха хората от тук,направиха дъщерите ни курви децата ни роби и слуги на господарите по целия свят.АТИЛА е прав че иска да реже гърла,да трепе котилото им.Гешев сам не може да се справи.АТИЛЕ,ти не си сам бори се дете не се предавай прави им мръсотии.браво цигани вие сте истински бълграи продължавайте да биете куките редовно,никой нищо няма да ви стори,смачкайте ги,вие не сте цигани вие сте старите българи,ДАНС и другите са убийци,КУРВИ В ДАНС И ЧИКИДЖИИ

Руски мутри

тези са руски фашисти

А, комунизма и неговите отрочета който е забранен със закон кога ще вкарате в панделата?

Кога ще забранят БНО Шипка, което пак е путиново разклонение и комунделска фашистка пропаганда

Има много такива проруски фашизирани елементи в България Башибозука се кланя на гроба на Гиби и Моторола

А кога ще забранят Путиновите НОЩНИ ВЪЛЦИ и тяхното разклонение в България ?? Кога ще забранят БНО Шипка, което пак е путиново разклонение и комунделска пропаганда (режим обявен за престъпен през 1990) ?? Кога ще забранят ДПС, като клон на протурската руска политика в България ?! Или не може, защото Ахмед Доган е висш агент на КГБ за България и ви ръководи като пионки всичките ?? btw показаните оръжия са газови и въздушни, вкл. пушката и картечният пистолет. Бойни са показаните боеприпаси за пистолет, които пък са почти негодни за употреба. Много удобно са сложили снимка на Хитлер, чак смешно ;)) И как точно се самоуби този с пистолет в ДАНС„ след като за да влезеш изобщо на територията на ДАНС минаваш 3 проверки с металдетектор - ръчен, обхождат те целият, вадиш всички телефони, ключове и портфейли, после ти връщат портфейла без телефона, вземаш си го на излизане.

Сега ще те емнат юдео-болшевиките или либерастката измет да ти обясняват как прикриватурата си върши дейността. Както е тръгнало скоро за всички инакомислещи ще ни подготвят по едно въже, на което да се "самоубием".

ма те и арабите са СЕМИТИ ко прайм?

0

Ми пробваме да не мразим групи хора, а да преценяваме индивидуално за всеки

Особено гоите, нали така? Кой лъжеш бе, Моше?

Мразите групи хора обедниени от обща иделогия или дори възгелди обаче . Примерно тези , които не желаят арбско африкански имигранти , тези, които смятат, че хомосексулаността не нормлна а отклонение от нормалността , изобщо мразите всички , които могат да мислят сами

най-накрая ще забранят ДПС, БХК и Евророма!

Фашизма на Путин в България е пропит чрез хибридна война и пропаганда, купени медии, магистрати, Президент, партии и НПО-та. Ако обществото и политииците не успеят да се преборят с това явление, България ще навлезе отново в криза

пък го измисли това "ще"?

Ушеви, тъпи и смотани крадци и бандити сте. Кога заловен циганин за насаждане на омраза? Но, не, няма да посегнете на гласоподавателите на шефа ви - дебелия прост добитък от село Банки.

0

Е как няма? Ония от пазарджишките джамии лежат, че и с доста солени присъди.

Капка в морето , и то заради "радикалният" ислям само

Тия били фашисти ,а управляващата сбирщина дето бавно и методично унищожават Българският народ с различни методи на отравяне и избиване не са фашисти,Я се разкарайте бе боклуци!

трябва да се намерят някакви български фашисти за да има от кого да ни освобождава Путин

те сами ще се покажат! Няма нужда прокуратурата да ги търси!

ако няма ще се наложи да ги измисли

България е строена от сума ти народи ,еврей турци гърци сърби роми и други. Принадлежи на всички

Пропусна сложи още и китайци, японци и етиопци които са строяли България.

Питай баба ти. Тя ще ти каже

Ъ ъ ъ кво са посторили циганите ?

0

Един с помощта на маъка ти те е създал теб, например.

Лабав си бате , лабав

Очевидна е кампанията против българщината и българския дух, евреи, американци и руснаци ги обединява омразата към България. Комунистите които избиха 30хил.българи могат да празнуват на Бузлуджа но БНС не може да чества български герои като ген.Луков.

Всъщност американците и руснаците са управлявани от еверите. Този геноцид, който те упражняват срещу руското население....

кой ви пречи да си седнете в градинката ,да пиете ракия и да си чевствате , който си искате?

А ГЕРБ трябва да бъдат съдени за антибългаризъм. За унищожаването на българския народ с цел свободен грабеж. Ние българите пречим на ГЕРБ да крадат и усвояването всичко в България, т.к. според тях имаме много претенции.

червен боклуко...най-големите крадци в БЪЛГАРИЯ са комунистите, всичко друго /цигани, мангали и прочие/ е тяхно жалко подобие.

Расизма не може да трови и задушава обществото ни.

Я прочети новината за непълнолетните от Асеновград и пак ела да обясняваш.

Както и мулти културализмът ;)

Хитлер е продукт на времето си. Тогава е имало ужасни размирици и нетърпимост между ляво и дясно, всякакви извращения. Берлин е бил олицетворение на Содом - първата транссексуална операция, проституция, гей проституция в огромни мащаби, педофилия. Дори се говори, че книгите, които са горили нацистите са били с детска порнография(нямам представа дали е вярно или фейк). Така че времето на запад в момента е доста Ваймарско и рано или късно ще има социален катаклизъм. Който ще засегне и нас. Когато обществото е прогнило от упадък (да ми простите приликите с комунистическите лозунги от нашето минало), има ответна реакция на имунната система. И тя винаги е агресивна и примитивна, работеща само на принципа свой-чужд.

Да , да ,да !

доста възмжно е всичко това...доколкото знам в този период е била „изобретена“ куклата барби както $ек$ играчка за възрастни...

Тези с минусите могат ли да дадат аргументи за несъгласието си? Или просто се разпознават в описанието ми?

Искаме мултинационалистическа България ! Ромите да си получат правата си и фашизма да се забрани!

А, комунизма и неговите отрочета кой да забрани бе другарю. В конституцията и закона за определяне на комунистическия режим за престъпен, кой да забрани!!!. Те всички изми излизат от едно.....Хайде сега и антисемитизъм - научете кои са семитите бе неграмотни папагали.

Добре де Николай Хаджигенов, Рафаил Росен Стефанов и Манол Глишев постоянно призовават към бунтове и то не мирни , тях оти не ги барате бре ?

От са антифашисти и борци против капиталистическия строи.

Не знам кой завърта нещата в тази посока, но това ще направпи от мухата слон, едно хора дето маршируват ще се превърнат в мъченици !

В България отдавна вече няма мъченици !! Ха ха ха...

Ти как ги делиш на съдисти и мазохисти ли?

PEYTSCH

Къде е пред кого е станало смоубииството? С какво се е смоубил ? Другото е хоби и не е забранено...

Кой управлява с терор този измъче народ няма да го бъде дълго !

А ДПС и Евророма какви партии са я обяснете на хората

Не гледаш къде вървиж и виж в какво стъпи - ПАРТИЯ! Регистрирайте си партия и се борете като всички за любовта на целокупния български народ ! Иначе е кокошкарска работа! Ferstanden?

Verstanden се пише бе негро

Хващаш се за правописа , а не за смисъла! Но е жалко, когато висшата раса не може да додрапа до значението!

Откъде ги намирате тези изроди.

Пълна е "право"раздавателната ни ситема с такива.

0

Само вижте муцуните на лидера на БНС и подопечните му.. ами то е тъжно, приличат на генетично и умствено увредени, пълни със злоба и отминали идеологии глави, въоръжени и опасни, ходят в униформи 2020-та година, брат... Да ги закриват и да им помогнат по специализираните заведения, вече достатъчно ги търпяха.

Да видим твойта муцка.

0

Ще те улесня - евреин съм

Не си просто евреин , евреин либераст си

Да ме прощаваш модераторе хубаво изтри моят коментар , ама този защо седи при пложение, че разлика между двата в изразните средства няма ?

0

Може би защото аз, колкото и да не ви харесвам, не ви мразя и не искам да ви изтребвам, а ви съжалявам и искам да ви помогна да изтриете омразата от мозъчетата си?

Шматка , тук говорим за конкретни коменатари в, които няма споменаване на изтребване , човеконенавист и прочие. А какво искаш не знам , виждам само, че желаеш да заглушиш гласът на инакомислещите

0

До Ъхъ: Тези урковци пропагандират идеология, обявена за престъпна по цял свят. Да величаеш масови убийци като Хитлер и Сталин (или "инакомислещи", както ти ги наричаш) е незаконно в България и всяка друга държава, както и да притежаваш незаконно оръжие, да пропагандираш омраза срещу различните, да вменяваш вина на цели групи хора само заради произхода им или цвета на кожата им. Самият факт, че защитаваш тия инфантилни чички, които си играят на каубои говори достатъчно за теб.

Ами не, не в цял свят в САЩ примерно не е ;) А "омразата срещу различните" ме и любимото , там либерастчетата слагат всеки , който не желае арабски и африкански имигранти , всеки , който не приравнява хомосексулаността до норомланост и всеки, който смята, че цветът на кожата не е оправдание за престъпление !

Значи тогава според теб ние неевреите сме гои, така ли?. Кой тогава е расист.

0

Определения не съм давал, вие сте по етикетите

А прокуратурата кога ще поиска закриване на антибългарските организации като ДПС или БХК?!

Трябваше отдавна да се ликвидира тази фашистка,нацистка ,хитлеристка или както си решите да я допишете .......! България отдавна имаше нужда от това!

Само дето реално влиянието им върху обществото е минимално , докато розовите фашисти и мулти -култи идиот..е имат много по-голямо поле за изява и много повече протекции - та питам тях кога при положение, че са еднакво вредни с описаните в статията?

с времето си. Искаш да се прередиш ли ?

То времето им одавна е дошло

НЯМА антисемити ,а просто антибогоизбрани(които дори не знаят защо са такива).

А, Геноцид над един народ ,който достигна чутовни размери - Един Народ е заплашен от заличаване! Както от "своето" правителство,така, и с голяма помощ от вън! Кой ли дърпа конците?!

Не че дърпат конците, но психопати като самоубилия се развращават обществото и поради това то е заплашено!

Ако е антибългарска пропаганда - може, ама щом става дума за хазарските психопати, диви ревове за "антисемитизъм"!

Отхвърлянето на отделните сегменти на българския народ си е чиста антибългарска пропаганда!

за сегмент ли се имаш,люспо ? Аре в канала! Щом искаш признание , направи си партия, а не се крий в трънките да викаш Хайл!

Привикаха един човечец, самоубиха го и "намериха" в къщата му каквото им трябва, за да погнат родолюбците.

Родолюбец означава да обичаш Родината си! Този психопат от обич ли е бил обладан или от омраза?

Как разбра, че е "психопат"? По матряла в т.нар. "медии" ли?

Когато обичаш нещо , мразиш това, което е вредно за него ;)

Закон против расизма и фашизма сега !!! Ксенофобията да се изкорени от обществото ни!!

А, така!

Може ли и срещу розовият фашизъм ?

Нетърпимостта от всякакъв цвят трябва да се изкорени!

Стига вече расизъм не на белите хора !

Искрено се надявам или да си трол или да е ирония. Ама май си чел прекалено много западна линерастка пропаганда

Какъв расизъм или фашизъм виждаш в нас българите?. Кога в България е имало тези изми?- Ако искаш подробности прочети повече. А ако искаш моето мнение - веднага след фаталната дата 09.09.44г започна фашизмът у нас, отговори си сам. до 10.11.1989г.

За да разбереш кой те управлява, виж кой ти е забранил да го критикуваш.

Критиката е позитивно действие и целта и е да се помогне за усъвършенстването на критикувания!

От тебе, навремето, щеше да излезе супер комсомолец. Като серГея, дрънкащ с охота, без да казва нищо.

Това са сбъркани хора, които разделят обществото със своята нетърпимост към различните по всички показатели. Еми видя се, че и Хитлер не можа да постигне хомогенно общество само от "пълноценни" хора!

Обществата са си разделени откакто съществуват , това е естественото им състояние

За да има антисемитизъм,значи има и семитизъм!А кое е правилно и полезно за страната ни всеки сам може да прецени.Нека престанем с тези двойни стандарти и когатопоставим на подсъдимата скамайка национал-социализма/погрешно назоваван като фашизъм/,нека поставим редом до него и социализма/комунизма!!!Разликата между тях е единствено в броя на жертвите,което привторите е много повече!Не може едните жертви да са по-ценни от другите!!!!Стига с това разделяне!!!

Има семити, семитизъм няма!

"Семитизъм" няма има ционизъм.

Със същите мотиви трябва закрият и ВМРО, НФСБ, Атака и всички паравоенни организации. Тези организации сеят межуетническа омраза и разделят нацията. Не на последно място, представителите на ВМРО демонстративно вадят оръжия, видно от снимки на различни прояви, и стрелят показно с тях. Такива групи има и ДПС. Там са интегрирани като скаутски лагери за младежите на ДПС. Тоест младите турчета се обучават да боравят с оръжие, защо ли им трябва. Ако претърсат дома на кой и да е член на ВМРО и ДПС ще се натъкват на невиждани арсенали от оръжие. Тези две партии са основани и ръководени от агенти на тайните комунистически служби, с цел междуетническо противопоставяне на си осигуряват политическо и икономическо влияние.

Време беше да се вкарат в затвора расистите. Само така!!!

Кой не скача (според тоягата), е "расист".

Тоягата е основен атрибут на демокрацията! Който не знае или забрави, докъде се простира неговата свобода, действа тоягата!

Пък свободата на словото, е "атрибут" на диктатурита.

Комунизмът ряпа да яде, пред демонокрацията. Бедна ни е фантазията какво ни чака.

ВЕРВАМЕ ВИ НА ЦЯЛАТА ИСТОРИЯ! ОТДАЛЕЧЕ СЕ ВИЖДАТ БЕЛИТЕ КОНЦИ!

от социализма, драпате за комунизъм. Разликата между фашизъм, национализъм и комунизъм е минимална. Поне се вижда в държавите, които са имали от трите. Патриотизъм с маршове е просто мързел. Истинският патриот е дисциплиниран член на обществото. В смисъл работи съвестно, не краде, спазва законите, вкл. на движението, не цапа природата, помага на съгражданите си. Маршовете, знамената и другото пъчене са социалистическа популистка отживелица.

вкоято да еиамло ко,мунизъм, САЩ за сега е най близко до комунизма,но имат още 100 г. път

Защо прокуратурата не атакува семитската пропаганда

Нацистка литература, включително книгата "Моята борба" на Адолф Хитлер се продава по книжарниците както и книги за живота на Сталин

Не е престъпно да притежаваш книгата - в случая тя е просто поредно доказателство сред всички останали доказателства.

Поредното "доказателство", сред "доказателствата".

и наркотиците се продават,но не са (все още) задължителни .

Разбира се,смсите от САЩ валят и активността на Зависимости управление в изумително. В България живеят 4000 евреи ,никой от тях не е нападан,заплашван....напротив..България е уникална с това че е спасил евреите си от Германската кланица. Но..вместо Бокоратурата да арестува Министерския съвет ...целия заедно с Тартора им...за Неуваната Корупция ...Прокурора Бойко Гешев има други приоритети ....

правата и свободите не се отнасят за българите .

прекратяване на семитската пропаганда... Само че никой не ме чува.

затварянето на всички банки .

заплати и търговски сделки всичко да минава през тях?

Чува те, чува те.

Какво друго да очакваме от един прост милиционер от „Магнаурската школа“. Болшевиките може да си правят парадите по случай загубата на България. Психично болните могат да се развяват по улиците, демонстрирайки отклоненията си. Но патриотичните маршове трябва да се забранят. Щом така диктуват от метрополията защо не.

освен по цял ден да кесат в нета и да пишат глупости... Точно като тебе.

Аз ли седя по цял в ден в нета, паразит ниеден! Не всички са на хранилката на антибългарски организации!

ГешеФ, я остави дребните риби и отскочи до оная къща в Банкя! Там ако разровиш, ще имаш работа до пенсия! И първото, което ще намериш, е една червена членска книжка от БКП! И то в дома на тоя, който обяви комунистическия режим за престъпен...

0

Ама много лаете срещу НПО-тата, но забравяте да споменете, че и БНС е НПО с чуждо финансиране - НПО-то на умстменоизостаналите фашаги и итерористи.