Прокуратурата разследва лидер на ВМРО заради призиви срещу бежанците

Прокуратурата е образувала досъдебно производство срещу зам.-председателя на ВМРО Ангел Джамбазки и неизвестни лица за подбуждане към дискриминация по време на протестите срещу бежанците.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата разследва лидер на ВМРО заради призиви срещу бежанците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ето такива родолюбци навремето вероятно са предали Левски. След три години, ако ви е страх да се качите на градският транспорт пак бъдете така състрадателни към братята от арабският свят.

Хора, само да не вървим едни срещу други! Не искаме България да стане Сирия! Не искаме гражданска война! Нека сме единни!!!

А ,ЗАЩО ПРОКУРАТУРАТА НЕ РАЗСЛЕДВА,ВОЛЕН СИДЕРОВ??! ЗАЩОТО ЩЕ ПАДНЕ АНТИ БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА ПРЕДАТЕЛСКАТА ТРОЙНА КОАЛИЦИЯ!!

То по тая логика протурската "Атака" отдавна трябваше да е в затвора...

За каква логика?! пишеш,ти бе,сороско изчадие или кухо зомби?Всеки нормален и с разум патриотичен българин вижда и оценява ролята на Атака,която доказва и с гласуването си против продажбата на българската земя на чужденци и с призива си и настояването в НС за недопускане на "бежанци" в България, че е ИСТИНСКИ българска и патриотична партия.Ако и останалите бяха като Атака,нямаше да сме мизерна и безправна колонизирана колония каквато сме в действителност сега.Атака НЯМА да напуска Парламента, за да се настанят в него повече продажници като Кунева,Реформаторски блок,втората турска партия на Корман Исмаилов и тем подобни уроди.Който е истински българин и има глава на раменете си РАЗБИРА,а животинския и предателски вой на останалите е жалък и вреден,но такава е днешната престъпна за България ситуация.

Ако ви питам всички ще сте за спазването на закона,нали?Затова всеки престъпник в затвора-алжиреца за опит за убийство,а Джамбазки за подбудителство към насилие.

Всеки Българин да напиже ЖАЛБА за издевателствата над него до БХК с обратна разписка и копие до ПРЕЗИДЕНТА..ОМБУСТМАНА..и ЕС по-правата на човека!

Членовете на този анти Български хелзински комитет веднага в затвора.

Явно пречи на някои в общината.

Какъв е този Български хелзински комитет ???? КАКВО БЪЛГАРСКО ИМА В НЕГО СЛЕД КАТО ДОСЕГА НЕ Е ЗАЩИТИЛ ИНТЕРЕСИТЕ НА НИТО ЕДИН БЪЛГАРИН !!!!! ЗАЩО ТЕЗИ ИЗРОДИ БЕЗПОДОБНИ НЕ СЕ ВПЕЧАТЛЯВАТ ОТ ФАКТА, ЧЕ НИЕ БЪЛГАРИТЕ СМЕ ПОДЛОЖЕНИ НА ГЕНОЦИД В СОБСТВЕНАТА СИ ДЪРЖАВА !!!!!!!!!!!!!!!!! ЗАЩО НА ТЕЗИ ИЗРОДИ НЕ ИМ ПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ, ЧЕ ЕДНИ МАЛЦИНСТВЕНИ ГРУПИ ТЪНАТ В РАЗКОШ , А НИЕ БЪЛГАРИТЕ СМЕ ДОКАРАНИ В СЪСТОЯНИЕ ПРИ КОЕТО МНОЗИНА СЛАГАТ КРАЙ НА ЖИВОТА СИ САМОЗАПАЛВАЙКИ СЕ !! Я ДА ВИДИМ КОЙ СЕ КРИЕ ЗАД БЪЛГАРСКИТЕ ИМЕНА НА РЪКОВОДСТВОТО НА ТОЗИ "ХЕЛЗИНСКИ" КОМИТЕТ !!!!!!!!!!!! ЗАЩО ОПРЕДЕЛЕНИ ЕТНИЧЕСКИ ГРУПИ (най вече евреи) УМИШЛЕНО СМЕНЯТ ИМЕНАТА СИ С БЪЛГАРСКИ ЗА ДА СКРИЯТ СВОЯТ ЕТНИЧЕСКИ И РАСОВ ПРОИЗХОД ??? КАКВА Е ПОДБУДАТА ДА ГО ПРАВЯТ ???? НЕ Е ЛИ СВЪРЗАНА С ТОВА ДА СКРИЯТ РАСОВАТА СИ ПРИНАДЛЕЖНОСТ КОЯТО БИ ГИ ИДЕНТИФИЦИРАЛА С РЕЛИГИОЗНИТЕ ИМ АНТИЧОВЕШКИ ВЯРВАНИЯ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! КАРНАВАЛА СВЪРШИ !! ВРЕМЕ Е ДА СЕ СВАЛЯТ МАСКИТЕ И ВИДИМ КОЙ КОЙ Е !!!!!!!!!!!! ВРЕМЕ Е НЯКОИ ЕТНИЧЕСКИ ГРУПИ ДА РАЗБЕРАТ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ НЕ Е МНОГОНАЦИОНАЛНА ДЪРЖАВА !!!!!!!!!! НИЕ БЪЛГАРИТЕ ТРЯБВА ДА ИМ ГО ДОКАЖЕМ !!!!!!!!!

Ами защото този "български" хелзински комитет е създаден с единствената цел - ОСЪЩЕСТВЯВАНЕ НА ГЕНОЦИД НАД БЪЛГАРСКИЯ МАТ'РИАЛ И ЛИКВИДИРАНЕ НА ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ...!!!

Хората с основание се страхуват от емигрантите, защото особено в малките населени места полицията не ходи, цигани и всякакви други крадци действат безнаказано, та сега още едни им пристигат

взеха да говорят за гражданска война,да не се окажем пак изненадани.

"Скинари нападнаха арабин в автобус 72 Повечето от пътниците само гледали, без да се намесят " и "Наръгаха с нож млад сириец край "Военна рампа""

ИДИ ПОЖИВЕЙ В КРУМОВГРАД И ТОГАВА КОМЕНТИРАЙ.

Тия да разследват опит за преврат с ползване на студенти.

www dokumentalni com/?p=2762 сложете точки на две места-сещате се къде продуценти: Фридрих Мозер Стивън Дод Матийо Лиета Двама от които са бивши лобисти на огромни тръстове . Едни от първите които се осмеляват да покажата как ни лъжат от корумпирания ЕС.

емигрантите имат права.ако не ги знаете е ваш проблем. които е ксенофоб,да не ходи на ексурзия в чужбина.

Едно е екскурзия, друго да искаш от една бедна държава да осигури условия за живот на 10000 пришълци.Кой ще плаща например медицинските разходи? Теб без осигуровки няма да те лекуват, но тях ге лекуват, раждат си тук и т.н.Освен това непрекъснато искат, икат.......Нищо лично, ако бяхме петролни шейхове да плащаме. Но непрекъснато слушаме как няма пари................Какво ни даде ЕС за бежанците?

Джамбазки , лудият ти поглед ще ни липсва. Ти , Красьо Шкембето, Божу Прасето и Болен сте национални герои на четири нации - българската, македоската, турската и комунистическата/руската/ . Всяка ваша изява консолидира неукрепналата македонската нация, в същото време помага на българската да бяга от първобитният национализъм като от дявол, а подлъганите от вас вас наливат вода на комунстите и отклоняват от проблемите които създават , а ДПС затяга редиците и прибира отклонилите се овце. Поклон , толкова сте сгрешени и вредни за собствената си кауза , че гении не може да ви съдаде. Кво да правиш сбъркана българска ДС продукция.

Чудна работа , живеем в държава , в която всеки втори е криминално проявен и не е в затвора, само защото го разследват и съдят също криминално проявени. Наскоро само давност бяха прекратени 800 000 дела. И изведнъж лидерите на ВМРО, които не стават за нищо освен да се прикрепят към някоя актуално силна партия, та тези лидери обявиха виновни бежанците ,при които един от 10 000 извърши престъплени и по конкретно сирийците, които познават само от календара на светците , където са сигурно 20 процента/Йоан Дамаскин, ЕфремСирин, Исак Сирин и т.н./ Това е същата е организация, която се бореше да влезе в тройната коалиция с ДПС. Сидеров пък койта сега управлява с ДПС искал организирал протест пред джамията. Докога ще ни правят на маймуни тези циркаджии.

Собствената си страна ще продадете бе народе. Нови европейци, толерантни, съпричастни, хуманни и какво ли още не. Спите, живеейки в заблуда, някой ден нас някой ще ни съжали ли ? А сега някой съжалява ли ни оръфаната нацийка ? Продължавайте да живеете с мисълта, какво ще каже Европа за това, как ще гледа света на нас ? Подобни прояви като тази на ВМРО нима ги няма в европейската Германия ? Всеки е длъжен да си пази страната и националното достойнство, не го съдете предалство това. Нека не забравяме за тази наша свобода хора са си дали животите.

Оръфаната нацийка, за която говориш, ние сме си я направили такава, не са виновни сирийците и тя затова е оръфана защото не се занимваме с нашите кривици и да ги решаваме , ами ги прехвърляме на турци , цигани, сирийци и марсианци и затова нищо не се решава търсим проблема извън нас. така ли ни учеха Левски и Ботев? А популисти като ченгетата от ВМРО точно те ни откланят от важното с малоумният им вреден национализъм.

Драги ми Агностик...би ли ми отговорил на простичкият въпрос...да допуснем че в съседство с теб хрисимо си живее да кажем людоед подобно на небезизвестният Чикатило, които на теб лично нищо лошо не ти е сторил до този момент поради да кажем така стекли се в твоя полза обстоятелства (например ограниченост на обема на стомаха му).. )))))))) та въпроса ми е би ли го защитавал като един Александър Матросов пред други твой сънародници които не са имали твоя късмет както в нашият случай защитаваш емигрантите ))))))

Нелегалните емигранти са поредния провал на това правителство. Както и на предходните правителства. Дано щетите за БГ да са само финансови. За мен, са по- виновни тези които раздават баницата. Нелегалните емигранти просто намериха безплатна баница. Жалко и трагично е че в БГ има контрапротестиращи, студенти на които им се учи в момента, както и тъпа- безмозъчна маса на недокоснати от информационният поток хора. Трабват ни НОВИ лидери с НОВ морал. Ако не ги разпознаем, мястото ни е при Траките.

Те нве са изчезнали, а са сред нас. Генетичният анализ на геномът им белязан от така нареченият БЪЛГАРСКИ ГЕН. Понеже имат "чаталест" мозък, не се подлъгват да се втурват в краката на коня. Няма да има нужда "бесни по рождение" да ги припознават, защото Господ ще ги о власти. Времето вече тече, за това овластяване, от 21-22 септември.

прятел,ти си промит мозък.стига пропаганда с лъжи. глупости говориш.

А защо сайтът на ВМРО е блокиран и недостъпен? Кой се изплаши дотолокова, че го затвори?!

Ние, сороските изчадия адови.

Ние да сме първия народ в ЕС да се вдигнем срещу ислямизирането...

Агностика, добре цитираш закона, НО СИ МНОГО ХЛЪЗГАВ(както казват старите БЪЛГАРИ)! Ако 20-годишната Виктория беше твоя дъщеря, каква ли "песничка" щеше да пееш? Или ти нямаш намерение да оставяш потомство!?!

Разследвайте ме колкото си искате. Аз имам право на мнение и то е: не искам бежанци в своя квартал , град и държава. Не искам сириици , араби , кюрди и всякакви други ислямски бежанци в държавата си.

аз пак живея в същия квартал и искам!

Ами вземи си ги у вас и не ги пускай на улицата или ги покани като гости и поеми отговорност за действията им. Или на следващия митинг срещу тях излез и заяви , че те са ни нужни за да ни разнообразят генофонда.

Pesh0

като искаш , поканваш си ги в къщи и свършвате това което искаш. Не е необходимо сял свят да знае .

ВМОРО БЯХА ВРАГОВЕ НА СУЛТАНА, А СЕГА ВРАГОВЕ НА ЦИОНИСТИТЕ - .....:)))))) ....... ТЕ ЗАТОВА ОЩЕ СА В СПИСЪКА НА АМЕРИКАНСКИЯ КОНГРЕС ЗА ТЕРОРИСТИЧНИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ И В АМЕРИКА НЕ МОЖЕШ ДА НАРЕЧЕШ ОРГАНИЗАЦИЯ ВМРО, АМИ ИМ ВИКАТ МАКЕДОНСКИ КУЛТУРНИ ДРУЖЕСТВА

Всички противници на Ционисткия райх ще бъдат "демократизирани"

Какво стана с протестите на тоя същия терлък срещу назначаването на областни управители от ДПС и по-конкретно - в Благоевград?! Какво стана бе, смешник... Защо вече не протестираш, а? Иначе си гоУЕм "националист", няма що?! И ти си като една мечка, която подскача според тоягата.... И тоя е същата карикатура, като шефа си - агента на ДС!

Абе Лайо, абе Цицин... Пак ли си се маскирал на мене бе?... Не разбра ли, че номера ти е изтъркан и не върви... :::))))

затвор за фашиста.българите не сме ксенофоби,нямаме фобии.

България над всичко и всички ! Хайде модераторе банвай на воля !

Да живее България,Ачо имаш нашата подкрепа страхливците и мижитурките ги е страх Те да му мислат :)))

Насилието ражда насилие смешници такива, ако можете да четете четете вместо да сеете омраза- историята е пълна с примери.

Нормално е да го разследват , така е по закон. Също така трябва да разледват и всеки които вика оставка , защото и за това в закона си пише - опит за сваляне на властта. Трябва и циганите , които викаха смърт на българите също да разследват. Прокурорите със заплати по 2000 живеят в къщи по 600-700000лева и имат спестявания по 500-600000лв. Въобще голямо разследване трябва да падне , но докато умните се наумуват - лудите се налудуват.

Pesh0

всички българи който са против ли ще разследват ? В моето семейство сме 4 има , най малката противничка е на 8 месеца.

Пак ще имам бан , ама и моето семейство го бройте 5 човека - най малката е на 2 години .

ГОТИН СИ ПЕШОО!

не внасяите страха у децата.не ги тровете с вашя средновековен манталитет.

А на теб европеецо , сина ти зет негър да ти доведе :)

Многоуважаеми полит-просветители ето как ми отговаря 08 ( нерегистриран ) на моя въпрос... 04.11.2013 20:56 комунист е : тъпо ,нагло,просто, крадливо ,нахално,арогантно, малоумно, самонадеяно,престъпно.............изчадие може да се продължи до безкрайност и ако до сега не си го разбрал(а) значи си приличате или сте едно и също.....а ето и отговора на следващият специалист... gero ( нерегистриран ) 04.11.2013 21:04 комунист= зомби= теб... и затова реших да публикувам във връзка с моя въпрос и компетентното мнение на антрополози специалисти... Ние сме атеистично суеверно общество а що се касае до оценката за средностатистическия българин включително двамата господа , които отговарят на моя въпрос е следната........ От хилядолетия си е би такъв с редки, моментни изключния.. Всяка убийствена оценка за тия дето ни управляват горе е по същество оценка и за тия дето са управлявани долу. В момента, в който тия от долу могат и седнат на мястото на тия отгоре - откриваме с прискърбие пак същата картина. Защото това са средните, типичните и устойчиви характеристики на българина: късогледство, дебилен егоизъм, муфтаджийство, недодяланост, мнителност, ограничен кръгозор, келепирджилък, социален идиотизъм = социална безотговорност, завист, нагаждачество и т.н. Българинът ненавижда реда. Той мечтае да се уреди. Българинът не понася идеята за единен всеобщ закон. Той иска узаконяване на авантеното. Българинът не иска да служи на общностт, а иска да деребейства с обществени ресурси. Българинът е окат за прашинките в чуждите очи, и незрящ за каманаците в собствените очи. Българинът не иска да се жертва за абстрактни идеи и за нещо, което не може да натъпче в джоба си. Той иска за него да се жертват и да му натъпчат на него джоба.

После пищи до небето, че корупцията била голяма. И тъй, в психологията на българското отрицание имат надмощие следните елементи: апатия към висшето, като добро и хубаво, като държава и народност, фанатична страст към парично-материалното и към властта като средство за забогатяване, животински егоизъм в отношенията към другите, простотия и заинтересованост на бюрократи, безогледна опозиция, партикуларизъм на политикани, егоцентризъм на интелигенти, омраза и завист едва ли не към всички против всички и пр.

Статистиката казва следното: около 10% са Християните в Р.България което значи че останалите 90% са си чисти комунисти...такава е логиката господа...което също означава, че и вие сте едно към едно комунисти плюещите и лаещите...един вид крадеца вика задръще крадеца...нар.поговорка...да ви е честито господа новото познание за себе си...много поздрави от б.К.

Не ТИ трябваха отговорите, за да напишеш този не много логичен, анти-български трактат нали? Той си бръмчеше, като самотна муха затворена в празна кутия, ТАМ! Разбиващо е заключението за 10% християни и останалите комунисти, ни логика, ни познания могат да го оборят. Защо си изхаби мястото и времето да споделяш собствената шизофрения със себе си?

Драги приятелю с фелшерските умения ...вашият любим идеолог Костадин Чакъров ги изнася тези данни...аз само ги предоставям на общественото внимание за обсъждане...но тъй като явно си лично засегнат би ли ми отговорил на въпроса кои са световнозначимите Българи ...носители на Нобелова награда на Грами на Пулицър и пр.престижни международни награди ...посочи ми имената им и аз ще се съглася че тези данни които публикувам са манипулативни...защото нали на всеки е известно за кривата ракета и

Всички злини в живота ми са ми причинени от чисти етнически българи. С тях какво да правим?

Същото, което трябва да се "случи" на тоя урод(пардон - алжирец), които надупчи 20-годишната Виктория!

господа управляващи(истинските, не клоуните и салонните управители) не разчитайте много, че НИЕ БЪЛГАРИТЕ сме търпелив народ и ще ви търпим безкрайно! Нали се досещате, какво ще се случи когато чашата прелее? Помислете за здравословното си състояние(както казват лекарите) овреме! ВЗЕМЕТЕ СЕ В РЪЦЕ, ПРЕСТАНЕТЕ ДА ЗЯПАТЕ САМО БАНКОВИТЕ СИ СМЕТКИ И НАПРАВЕТЕ НЕОБХОДИМОТО, ЗА ДА НЕ НИ ПРИНУДИТЕ НИЕ ДА ГО ПРАВИМ - ЩЕ СЕ ПОЛУЧИ МНОГО "ТЪЖНО" ЗА вас!!!

А кога ще се самосизира за главния подстрекател и руски агент Волен Сидеров? А може би това е работа на психиатрията?

Това малко като вица за ловеца и мечката, дето най-накрая попитал - "Ти на чия страна си на моята или на мечката?" Прокуратурата на чия страна е? На гражданите на Република България или на незаконно преминалите граница, потъпкващи суверенитета на страната?

Той суверенитета на държавицата ни отдавна е потъпкан бе човек. Организирана престъпност, групировки, мутри, монополи, чужди корпорации, банки. Ако мислиш че бягащи от войната жени и деца ни нарушават суверенитета.....жалко за тебе. Иначе престъпниците нямат етнос и религия. У нас ежедневно стават далеч по жестоки престъпления ама понеже се извършват от нашенци не ревем толкова. Излиза че нашия престъпник е добър престъпник.

Това, което знам е, че Първо и Основно Задължение на всяка държава е да защитава собствените си граждани. Всякакви нелегални "ужким бежанци" са по дефиниция извън закона!

БХК и Прокуратурата, внимавайте!Идват едни времена в които ще се чудите кой път да хванете.Акъл Ви лъже, ако си мислите, че в народа няма достатъчно оръжие.Спомнете си приказката за гнева на търпеливия.Няма по-страшен от него.Евр(оп)ейските Ви ментори тогава не ще успеят да Ви помогнат.

Телевизията на истината!!!

ВМРО и Юруш(Атака) протестираха и искаха и апелираха едно и също спрямо чужденците- бежанци. Но интересно е че ВМРО са дадени на прокурор, а приближените на властта и държащите ключа на властта на мафиотските партии БСП и дпс не са. Еда видим господина - честен и справедлив Гл.прокурор на мафиозката държава България дали ще си свърши работата или пак, както винаги ще се направи на разсеян?!Или, както винаги ще се прави на мъж с други, но над своите чадър. Това не само е най несправедливия прокурор, а е шефа на мафията до колкото ми се струва. На това правителство, тези ситуации с бежанци, с расистки митинги, бъркотииим са нпо поръчка, и ако стане патаклама, още по добре за тях. Вниманието на хората се измества за момент от техните далавери и глупости. Мафиотизираната държава България винаги ще си остане такава с този тъп, народ, с тези зомбирани дъртаци и малоумни ,,българи" с турско самосъзнание, които гласуват на всички избори за БКП/БСП И ДПС. Най бедния раьон на България-североизточния, е най червен. Това значи че са малоумни или мазохисти. Не може да те мачкат толкова и да не те имат за човешко същество, да те ритат и плюят на тебе, като човешко същество толкова десетки години и ти да продължаваш да крещиш по митинги-БСП-БСП! На такива им пожелавам 5 бсп-та и утре и камани ще ядът и пак да викат -БСП.

а ве еи днес при милен цветков излезе една жена каза историята си как тези негри са я обрали и тя се сабудила тази жена ревеше и каза ше полицаите са и обеснили че нищо немогат да направат и ще става по лошо аз незнам това нормално ли е !

Недей да губиш време ами си купи оръжие, оборудвай жилището си с охранителни системи и си наеми частна фирма да те охранява. Тези емигранти са тук с едничката цел да вгорчат живота на българския народ. Да ти кажа ли кой ги изпраща.

Костов.

Какво означава: Български хелзинкски комитет (БХК)? ЗВУЧИ ТОЧНО КАТО "КЪДРАВ КИТАЕЦ" ИЛИ "РУС НЕГЪР"! ИМА ЛИ ВЪОБЩЕ БЪЛГАРИ в тоя "комитет"?(соросчетата НЕ СА БЪЛГАРИ!) В БЪЛГАРИЯ НЯМА СЕЛИЩЕ С ИМЕ Хелзинки!!! След като са "хелзинкски" да си ходят в Хелзинки, и без това останахме малко БЪЛГАРИ В БЪЛГАРИЯ!

БХК са долни българофоби, които са спонсорирани от враждебни на страната ни сили. Тази организация трябва да бъде забранена, а работещите в нея разследвани за национално предателство!

В БХК повече от половина са членове и на "Джемини". Изводите ги оставям на вас.

За незнаещите - Международната Хелзинска Организация беше закрита преди 5 години заради финансови далавери. Тия от БХК бяха техни членове. И същите уроди не реагираха когато Соломон Паси казваше, че военна намеса в Сирия е необходима дори без разрешението на ООН. Тоест - тоя подтикваше към незаконно нахлуване в суверенна държава. И въпреки това от БХК си мълчаха кат пу*ки каквито и са. Сега изкарали някакъв списък на неудобните. И какво ще ги правят хората от тоя списък много ми е чудно ? Когато тях ги слагат в списък реват, че били репресирани, че се гласели да ги убиват. Ам те като слагат няколко десетки човека в списък на "Враговете на БХК!" - какво правим? АКО дойдат на власт ще ги вкарват в затвора ли кво ?

6+