Прокуратурата проверява сигнал на ЦИК срещу Марешки

Софийска градска прокуратура ще провери делата за регистрация на политическите партии „Воля“ и „Народно движение за свобода и демокрация“ на Веселин Марешки.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата проверява сигнал на ЦИК срещу Марешки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мутрите се надушват като краставите магарета.

Еми едната партия лобира за аптеките ми, другата за бензиностанциите.Що? Не може ли така?

За Маришки така, ами за шефа му - Вождът Голямата Тиква защо не се сезира прокуратурата. Та той още е член на БКП, а после и на ГЕРБ!

У нас глупаците не свършват. да си въобразяваш ,че този ще промени статуквото си е откачено отвсякъде. Същият примат като Бойко само ,че не със шопски а с варненски диалект. Възхода му се дължи на безскруполност ,безогледност и в непрекъснато нарушаване на закона. А пък кандидатите му !!!!!! -Герчето(негова служителка) с мъжът и,майка и ,баща и ,зет и,и сестра и.

Всичките ни политици, вкл. Бойко, са безпринципни. По такъв начин Нинова не се отличава в по-лоша страна от останалите. Добре е, че е културна, образована, говори истини повечето пъти, защитава някаква обща кауза, не простее и избира добри агитационни лозунги. Освен това не е грозна.

Гербаджиите твърдят, че Боку е хубавец. За останалите му качества не трябва да придиряме, защото той лично ни е казал, че сме прости.

Бе ти какво си се влюбил в Нинова и БСП, нещо да си прочел за тях в новината? Или това ти е ресора в козяшката бригада - краставицата и водата в нея.

Ще гласувам за тези , които затворят офшорките, спрат мигрантите, спрат изборния туризъм независимо от зурлите им, независимо от средствата с които ще постигнат това. Ай със здраве, май няма за кого ?

А другите 29%, от които безспорно е наш Пенчо, вадят късата клечка и от сега почват да хленчат.

...този така наречен "бизнесмен " ...в затвора !....отдавна трябваше да е там !....не да ми се прави и на политик !

На опашката моля. Първо по-заслужилите!

С цената на всичко трябва да се разчисти пътя към властта на БСП и ДПС, без значение каква ще е цената за България! България трябва да се слага на Русия иначе ще хвърчат глави! Всичко е впрегнато в тази талига - Доганисти, атакисти, тесни социалисти, широки такива," шопи със сопи, с пръти, с копрали ит.н." по един пролетарски поет.

Тази мантра вече не лови дикиш, първи СДСерето го разбра преди 15 години. Люспите припяваха известно време и се направиха на РъБове. Единствено зомбитата местаномихайловци драпат за власт със старите дантели и арсеника.

Трябва да си много мозъчно подпетен, за да не забележиш, че усилията, които се полагат да се разчисти пътя на двете споменати партийки горе компрометират изборния процес ,още преди да е започнал!Ако това ще ви са "честните избори" на Герджиков плюя ви на изборите - направо се нареждайте до Путин, Ердоган и останалата имперска паплач а народеца да си стяга дупето - големи гладници има да изхранва - и евроазийски и анадолски!

Предполагам, че очакванията за успех на Марешки няма да се оправдаят. И то не заради някакви негови качества. Хората имат други нагласи. При всички случаи гласуването ще е с отвращение. Водещото при подаването на вота за хората ще бъде, не кого харесват, а кого не харесват. Главната сила, която ще заведе голяма част от гласоподавателите до урните ще бъде, да не допуснат ГЕРБ до властта. Главната сила, която ще заведе останалата част от гласоподавателите ще бъде, да не допуснат БСП до властта. И в двата случая Марешки не влиза в сметките. Никой не знае, какви позиции би заел след изборите и с кого би се коалирал или твърдо би стоял в опозиция. Тъй като той не е обвързан по никакъв начин с целите, които си поставят гласоподавателите, шансовете ще са му по-малки от очакваните.

не виждате ли, че той явно има престъпна мутра, по-грозна и от боковата??? Бихте ли взели такъв за съдружник, бихте ли се радвали на такъв съсед, бихте ли дали дъщеря си за такъв?

Дъщеря си на ПОЛИТИК и синът си на ПОЛИТИЧКА не давам - всичките те /"ЕЛИТИТЕ" /, не могат да изпълнят обещанията си Защо обещават - сами си знаят.

Българи,- РАЗСЕЙВАТ ВИ!

Тази крадлива мутра ,че е тъп и прост се знае ,но няма ли поне около него грамотни юристи които да му оправят документацията ,така ,че да не престъпва закона за партиите ,сега ако го разкарат от изборите ще му отидат на вятъра напъните да печели гласове с нафта.

Във Враца сте най-умните и работни,защо не се заемете бе селски идиоти или чакате освен мост и рентиери да ви направят да имате пари

И какво ще промени магарешки като влезе?Какво2Ще промени своя живот,ще узакони незаконното,ще краде на ВОЛЯ,както е крал до сега.За мене зе тебе какво ще направи?Едно голямо НИЩО.Месия кой по ред?Глуп..дъри.

Я кажи един поне, който ще промени нещо.

изберете мен ,аз обещавам да променя напълно начина си на живот!!! Обещано!!!

Хързууулллл.... Вазелин Мерашки...

След като отвори и в София бензиностанция с 50 колонки а малко преди това и в Пловдив и всички са пълни с коли комуноидните крадци се изплашиха,че ще им развали далаверата и се започва кампания.....съвсем по комун истически стил-един там подал сигнал(анонимник като тия тролове тук които всекидневно храчат по цял ден) и........започва оплюването......NO PASARAN селски памперси,вашата песен се изпя отдавна ако не сте разбрали още

Ти кого ще обиждаш на комуноиден крадец, бе? Как не те е срам да говориш така за др. Валентин Златев от Правец, който е пръв приятел на др. Боко - член на БКП, а?

Уж сигнал на ЦИК, пък отразена новината във вестник "Труд". Абе ясно...

Двете изпечени партий няма да позволят друг играч.Лъжата и крадлата,оня дето му викат мутра,а те също крадът прокуратурата е сляпа.А Марешки реши да посегне на горивата/оттам яко се краде и ще унищожат човека.

няма партиЙ, няма!!! Стига с тази пълна неграмотност! Куцо и сакато, тъпо и просто "разсъждава" с олигофренските си мисли.

То сяра в нафтата слага, то не си плаща данаците, то незнам си какво! Всичко това ще увеличи гласовете за партията на Марешки. Гласувайте за Марешки. Очевидно е свестен, щом толкоз много плюят срещу него ченгетата.

Марешки по-далеч от властта ...варналии да си го правят кмет ...повече мутри не !

По всичко личи, че е човек на комунистите...

още и за това, че продава корабното гориво със съдържанието на сяра 65-70%%, което такова таковата на автомобили. Та, който купува евтинко, плаща двойно!

70% съдържание на сяра значи, че горивото не е течно, а като пластелин. Хайде да прокарваме опорните точки с малко повече собствена мисъл, че се губи смисълът ;))

толкова е близо до акъла, когато го имаш, обаче

Ако успеят да прецакат Марешки, ще гласувам за Атака.

Ако отстранят Марешки, БСП, ГЕРБ, ДПС и Патреотето ще имат 100%! Да му мислят Доган и Пеевски, какво се случва с порциите им!

В този случай, ако КГБ/ДС мафията мине само с компромати и разни там медийни и правни еквилибристики, ще е добре. Дано не ликвидират поне физически човека, както го направиха с други. Чудна му работа, как ЦИК точно 5 дни преди изборите си направи разкритията. Или досега са спали и не са си вършили работата, или някой им е наредил живи/умрели да изровят нещо.

прикрива, ще го похарчи като бушон, също като мишо-бирата и ваньо танев. Марешки май също ще получи инфаркт

Ма може ли да му намажат ските на Марешки току преди изборите?;) Ако стане - егати и ченгесарските номера!

Спокойно, скъпа Пипи - няма! Политиците не са глупаци като електората им. Марешки няма да бъде спрян, а просто ще влезе под контрол. Защо да губят 8-10%?!

Vinetou

Че той си е под контрол. На президентските избори си пролича.

Виж, аз специално нямам каквото и да било отношение към влизането му или не в НС - просто не ми харесват номерата! Но иначе в листите му - само роднина, милиционер, роднина, любовница, роднина до 9-то коляно и служители;))

Марешки ще напусне спешно "Воля" и ще влезе в НС от гражданската квота.

Много интересна работа,старите курви се уплашиха от промяната на статуквото!Никак не им се иска на трапезата да седне нов играч,който под носът им измъква гладния и изпосталял електорат!Нямаше проблеми преди няколко години,когато Марешки нямаше реални шансове,но сега вече е друга бира!Мафията се стресна и започна да рови и да търси теле под вола!Да пукнете дано,аз пожелавам най добрият резултат на "Воля"Нека всички шофьори и болни хорица да гласуват за Марешки!Може да е малко,но той наистина им дава и това реално може да се види и то не е от вчера!Тези негови действия не са предизборни,а са част от неговата лична политика!

Старите ченгета имат един лаф: "Скроихме му костюма" Не че Марешки е цвете за мирисане, но е поучително да се видят кадрите на ДС в действие. Отхапа им голям залък наивници от квотата, която по право принадлежи на БСП и сега просто му "скрояват костюма" с поучителна цел.

Vinetou

Така е! Но ако не беше мошеник и спазваше закона, щеше да им е по-трудно!

Хе-хе ;)) Представете си, че сте Ангел Божи. Срещу вас ще се изправят такива хора, че след 3 месеца ще се самоубиете, защото и вие твърдо ще вярвате, че сте ял деца, изнасилвал бабички, укривал данъци и по-пропаднал човек от вас няма. Никой не се вълнува от истината, хората си се познават и като знаят какви боклуци са те самите, твърдо вярват във всичко лошо за останалите. Пропагандната машина е непобедима. Затова още преди 15 години изкупиха всички медии, сайтове, вестници, телевизии, социологически агенции и всякакви канали за контрол над информацията. Една флашка и край с всеки. Без значение има ли сестра или не. Асфалт не се яде. Точка ;)

И тозипрестъпник ще се набута в парламента.Българио накъде си трътнала все надолу ли ще се движеш?

Че то там са само престъпници. Нехуманно е да пуснеш агне сред глутницата вълци..

е такава. Защо до сега никой не е предприел нищо? Защото е дружка на Борисов ли?

Ти дамската превръзка на Курнелия ли си!

Нещо пералнята засече...

и ква ша стане, воля е аут,дост остава,много народ ше се откаже да гласува и %на турците се вдига,.машалла

Vinetou

"Е Веско к'ва я мислехме, а к'ва стана!" SMS от Бойко

Нали бил проЗд бате ви Бойко,какви sms-и какви 5 лв. бе селски тарикати....лъжкинята пусня някоя партенка и вие цаците сте на кукичката веднага.....ДО КАТО ИМА ОВЦЕ ЩЕ ИМА И КОЙ ДА ГИ СТРИЖЕ!!!!