Коментари - Братовчед на 8-годишната Дамла е обвинен за убийството й | dnes.dir.bg
назад

Братовчед на 8-годишната Дамла е обвинен за убийството й

Племенникът на майката на 8-годишната Дамла Муса, която бе убита в Момчилград, е привлечен като обвиняем за умишлено убийство.

Обратно в новината

Коментари - Братовчед на 8-годишната Дамла е обвинен за убийството й | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мехмет е син на брата на майката. Преди тя да тръгне за работа му е дала 50 лв. заем по негова молба. Решил да открадне пари докато леля му е на работа, но детето се е събудило и го е видяло. Убил е Дамла и си тръгнал без да търси пари и това е станало малко преди майката да се прибере. Тялото е било още топло. Съседката се е опитала да го реанимира защото майката се надявала да върнат детето, но сърцето вече не биело. Този със сексуалните фантазии е отвратителен извратеняк и от вчера се опитва да манипулира мнението на четящите. Явно за нещо има зъб на жената и се гаери с болката й.

на братовчеда ?????

дай версията пак, не съм ти прочел поста

При създалите се обстоятелства от отсъствието на бащата, убиецът ( "...служител на един от мобилните оператори, а отделно от това работи и във фабриката, в която работи и майката на детето...") и майката са поделяли общи сексуални възгледи, на които неволен свидетел е станало детето. Бог да прости невинното дете!!!

и че това не е истинската майка на детето, негова мащеха е, оженили се с бащата миналата година, тя имала голям син който работел в Турция. Така че е напълно възможно детето да е хванало на калъп лелята и братовчеда си и тоя е изтрещял и е убил детенцето.

"112 ( нерегистриран ) 21.12.2017 09:33 *Коментарът е скрит, защото е извън темата или съдържа спам.." Не спам, а версия на ДАНС!!!

официа.ната ве,сия дето я п,обутват Мотивите какви са на б,атовчеда ??? Що не кажат ?

Само една баба ли е имало детето? А дядовците къде са? А лелята или вуйчото?

Самопризнания....

Имам дете на същата възраст, просто няма земна сила която да ме накара да го оставя само в къщи, нито за 1 час, какво остава за цяла нощ. Те още са бебета почти, може да запали нещо, може да се уплаши, може да отвори на някого, може някой д знае че е сама и да й напакости , както е станало. Как ще я оставя. Нито мизерия, нито работа, нито пари, нито нищо не е по важно. Колко ли е било само и уплашено детенцето. Това не ми дава мира да го мисля. Че не могла да го остави при съседи или при други роднини. Как така??

Исляма наистина извращава психиката. Факт. Иначе, и сред турците има свестни хора. Но това са по-светски настроените и по-образованата част от тях.

Сигурен съм, че животното извършил това жестоко убийство не е нито светски, нито религиозен мюсюлманин. Това просто е едно животно и отношението, към него трябва да бъде, като към такова!

Как трябва да се държим с едно животно според вас. Това е идиот, които трябва да се накаже възможно най-строго. А животните са по-добри от хората, те убиват само в краен случай - от глад или при самозащита.

Майката е привлечена като обвиняема ,защото оставила детето без надзор?!. А някой дали ще бъде привлечен като обвиняем, че държавата беше разграбена за 30г демокрация и липсата на препитание накара хиляди хора да станат "бели роби" далеч от семействата си, вместо да са заедно срещу озлобения свят?

Много сте права госпожо, но за съжаление народът е заспал дълбок летаргичен сън и няма излизане от това състояние .

Тези с мненията за "гяурите" не ги закачате, който им отговори го триете.БРАВО!!!!!!!

много важон уточнение убиецът не се става еи така а се ражда да бъде такъв , така че неги намесваите с нормалните хора които неса престъпници а на тях наи много им знае балалаиката

Май трябва да си изхвърля тиксото от къщи, това разбрах от тази "новина"...

Гледах новините и се чудя тия хора българи ли са,та те не могат да говорят Български!Тия всичките да се екстрадират към туция ,или която и да е циганска държава!За момичето ...лека му пръст!

Горкото дете, лека му пръст и кураж на майката и другите роднини да преминат през тази трагедия. А защо се касае за убиеца, може да се радва, че се е родил в страната най-милосърдна към убийците, в която често изверги и съдисти убийци биват пускани на свобода след 10, 15 години затвор.

Разбрах,че заради ТИКСОТО е обвинен(дано не съм права).Всички,имащи тиксо в дома си са ЗАПОДОЗРЕНИ.Смях...

И все пак - нали "профайлърите" в БГ полицията твърдяха, че мъж не задушава с притискане, нямали такъв прецедент в практиката си. Или Мехмед е чел учебници по криминалистика и е действал като жена ?

Просто мехмед е путьо и не ходи ни на работа, ни във фитнеса.

Ей много рязани мангали в този форум, че и на гяур убиждат, боклуците ... Жалко, че оставяме подобни отрепки да мърсят държавата ни, завещана от дедите ни. Само при мюсюлманите се случват такива извергщини и извращения, те са ненормално племе с болна психика и извратено мислене. Бог да ни пази от такива!!!!

Най-много убийства и изнасилвания има при най-ниските прослойки. Това са примитиви, които нямат никаква ценностна система.

Ти май за себе си говориш. Преди няколко години двама военни разстеляха семействата си. Единият беше от София а другият от Пловдив, така че недей да говориш като олигофрен.

След 9.IX.1944 военни стават и най-неграмотните и прости мъже, които ги мързи да работят. Така че спокойно могат да бъдат причислени към ниските прослойки на обществото.

Ти май за себе си говориш. Преди няколко години двама военни разстеляха семействата си. Единият беше от София а другият от Пловдив, така че недей да говориш като олигофрен.

Бог да прости детето. Целта беше да идиотизират държавата и населението. От 1989та насам имаме пълна разруха на народ и държава. Целта май вече е потигната. Жалко. Трябва да се вземем в ръце.

Ти вече си се взел в ръце - по цял ден висиш пред компютъра и ръсиш от последна инстанция....

Нали сте наясно, че ако бяха ц,гани коментарите щяха да са много по-остри. А ако бяха българи в пъти повече коментари. В случая коментарите срещу лошите ганьовци липсват. Тук там нещо срещу чалмите. Ясно показателно че нета се използва за внушаване на негативни оценки срешу българите

луда история-следователи в ГДНП ,каквито изобщо няма,следствен експеримент за оставено без надзор дете,което си е пълна лудница...мотивите на този идиот убиеца, ако е той де,щото вече и на бай Марко -собственият, нямам вяра

Жалко за детенцето. Тя, майка му, не ли се е усетила, че този не е наред. Или... От къде има ключа ??? И защо ?

смърт на този мръсен гад убил невинната душичка - малкото невинно ангелче този гад трябва да го убият, а не да живее в затвора на гърба на данъкоплатците

казвала съм го не веднъж и пак ще го кажа ...в проста държава се случват прости работи...Но в случая не знам дали да обвинявам изобщо държавата. Според това са малко грамотни хора, които са оставили тази женица сама да се грижи за детето си. Резняка на гурбет, бабата в Турция с другия внук, абе цирк Буш. Резняка не е ли пращал по някое евро, за да може майката поне детегледачка да наеме за нощните смени, ако изобщо това й е дошло на акъла. Това са едни абсолютно безотговорни хора според мен, мое мнение. Племеникът най-вероятно е шизо или мега извратен, ако наистина той е убиецът, което пък от своя страна говори за нещо сбъркано в целият им род като цяло. Жалко за душичката малка, светла му памет на детенцето. Като чета колко простотия и трагедия има в тази страна, започва да ми се плаче. А тази охранена свиня Цаци е на всяка манджа меродия, липсва само говорителката... Вече имам чувството че и от тоалетната ми чиния ще излезе този.

Има още една баба и тя живее в града.

Ало, боклук на кого казваш гяур бе, циганска отрепко?!!! И не, не съм жената от горния коментар, но много, ама много мразя разни малоумни фесове като се изцепят без да ги питат. Нали знаеш, че всички мюслита сте животни примитивни? Хайде, беж към Черния Континент, където ти е мястото, какво правиш още в Европа.

ти, и на тебе гяурско отроче,аз също мразя разни тъпи гяури да ме гонят към черни континенти,що се отнася до примитивноста,нима от вас ганювците по примитивна пасмина има?!!!

Никой не казва, а пък и никой не пита за мотив на престъплеието.

ТОВА СИ Е ЕЖЕДНЕВИЕ ПО ТЕЗИ ТЕРИТОРИИ, НО ИЗБИРАТ ОПРЕДЕЛЕН СЛУЧАЙ И ГО АФИШИРАТ, НЕЩА КОИТО ГИ ЗНАЯТ И ПО "ДРУГИ ГАЛАКТИКИ"

Убийството на дете е най-жестокото нещо, което може да бъде извършено, независимо от етноса. Всичко друго различно от доживотен затвор или смъртно наказание трябва да се третира като престъпление срещу човечеството.

това с тиксото кърти, друго си е, щом е имал тиксо вкъщи, ама по тая логика трябва да арестуват цял момчилград, щото едва ли има дом , в които да няма тиксо. остава и да го осъдят заради това "неоспоримо" доказателство и после се чудим що плащаме по дела от съда за правата на човека.

Едно тиксо може да даде много ценна информация на разследващите. Като лаик се сещам, че е възможно да се открият дактилоскопни следи от пипане на тиксото в дома си, независимо и да е ползвал ръкавици на местопроизшествието, може да се открие ДНК, среза на тиксото по тялото на детето може да се съвпада със среза на тиксо, евентуално открито в дома на заподозрения. Може да даде и друга информация и да бъде важно доказателство, но това е работа на криминалистите.

Преди няколко години имаше подобен случай в бургаско с християнско детенце.

Що се явява все Цацаров пред камерите да ни информира?-имам чувство,че му вдигат рейтинга.Иначе разбра се,че майката не е убийца,а ни подвеждаха,че е тя

Щото широкоекранните филми са на мода баце.

Бойко Методиев Борисов е един от най-младите комунисти в България! Станал член на Комунистическата партия още на 18 години. Баща му е майор от ДС. Моят идол Бойко е ортодоксален и потомствен комунист, който дори остана верен на БКП и след промените! Отказа да се деполитизира с думите "За мен партията майка, която обичам, е по-важна от моята служба! БКП е в сърцето и душата ми". Партия Герб е истинският наследник на БКП. САМО ГЕРБ/БКП/.

Случаят ще се изясни и убиецът ще бъде осъден. Но не е ясно защо трябваше главният прокурор да ходи в Кърджали и защо са арестували нещастната майка?

Бих искала, да приема въпроса ти като калпава шегичка. за жалост едни май 70-80% от българите са наистина ментално непригодни за 21 век.Когато родител остави малолетното си дете без надзор/да не говорим за нощните часове/, то той попада под ударите на закона, ако това дете в случая бъде убито, или почине във връзка със заболяване настъпило акутно/грип, висока темпратура и пр,/. та тази майка е подсъдна за занемаряване на малолетно дете. не може да работиш, докато детето ти е само в къщи, без оторизиран от социалните служби възрастен, който да се грижи за него.

като нямате хляб яжте пасти, Много поздрави от кака ви Ками

Такова престъпление е фиксирано в наказателния кодекс и след като от това действие или бездействие е последвало смърт, е съвсем законосъобразно да и се повдигне обвинение. Задържането може да и повод, да се извлече информация за връзките и с мъже, които връзки без задържане в ареста би премълчала. Възможно е в резултат на този арест, майката да е и насочила криминалистите към племенника.

не е хубаво да биркаŞ аллах тук,не ставаъ безбожнİк,аллах може да те накаже неİзлеÇİмо,слуŞаъ мİ сивета няма да сбиркаŞ.

"По закон за извършеното престъпление е предвидено наказание от 15 до 20 години "лишаване от свобода", доживотен затвор или доживотен затвор без замяна." В този случай: Да ви е.. закона!!! С този закон законоТВОРЦИТЕ са съучастници в престъплението!!! Да им се случи същото както на невинното дете!!! Да горят в АДА!!!

Вероятно темата ще замре, още от днес. А на мен ще ми е интересно, майката ли ще получи по дълъг срок в Сливен или племенникът й?

Защо я е убил ?!Та това е 8 годишно дете ?! Няма да се учудя ако се окаже извратеняк ! Само това връзва логиката на убийството !

Може просто да е влязъл с намерение да открадне пари или вещи, но е бил усетен от детето.

ялко за дететото.тук всеки пиşе така както се знае- маъката била виновна.баşтата сışто.но един от наı големите които имат вина е именно бабата коята заминала за турция.предполагам çе именно тя е гледала внуçето когато маиката е била на смяна.в никакıв слуçаи не трябваşе да заминава.

Можело е дори бабата да вземе детето със себе си в Турция, по-добре да отсъства от училище, но да не е само. Затова в развитите страни не дават да се оставят децата сами.

Изглежда обрязването помрачава разсъдъка, води до психични отклонения и ето резултата.

Горкото невинно детенце! Горкото ангелче! Колко ли се е мъчило милото!?! Какъв ужас е изпитало и каква болка! Какъв изрод трябва да е този! Как може да посегнеш на едно невинно момиченце?!

Коментарът ви е човешки, но за жалост доста наивен. Злото броди сред нас 24 часа в денонощието. Защото го неглижираме и подценяваме, то става все по-силно. България е страна на НЕвярващи. Това ни завеща комунизмът. Проклятие, което изгони цвета на страната в странство. А вие продължавате да се чудите защо и как...

Това, което ти е завещал комунизмът (то, такова нещо няма, но това , което ти си мислиш, че е такова), никой друг няма да го постигне, за да ти го завещава. Затова пък, ще ти завещаят чалга, порно, разврат, насилие, тормоз, разруха и нелепа смърт ежедневно.

Нали уж така удушавали само жените?

Мотив?

А - блудствал е с детето и то го е заплашило, че всичко ще разкаже. /но отпада, защото си е носел планирано тиксо, а не го е решил в последния момент/ Б - Отмъщавале нещо на семейството В - Бил е любовник на майката и е искал да елиминира детето, ако то е било пречка за срещи, или за развод. Г - Няма мотив, а е психично болен.

ей фантазьор, много си смешен .... детски приказки за ужаси ли четеш

роднİна,братовÇед посяга на осем годİŞно дете İ убİва,ето това е от много демокрасİя,веднага в панделата,да му слоят тİксо за да милÇİ İ нİкога да не İзлезе от затвора.сиялявам горкото детенсе,аллах рахмет еълесİн.

Никое дете не засужава това! Бог да те благослови, ако си искрен. Ако не си, обратното.

бидİ вİнагİ İсренна,Şте спеÇелİŞ,Şте İма на кого да вярваŞ,ето веÇе İмаŞ едİн -фатİх.

АЗ ПИТАМ - Ако във всеки вход и на всяка улица имаше видеокамери - ЩЕШЕ ЛИ ДА СЕ СЛУЧИ ТОВА?

Да, щеше да се случи. Но камерите щяха да ни превърнат освен това и в роби на твоите приятели от полицията.

Не, нямаше да се случи. Случило се е, защото твоят приятел, помакът е знаел, че няма камери.

Да го дадат на бащата на детето, ако оцелее, друго правосъдие не му трябва.

Не че е нещо важно, но досега детето беше 7-годишно, сега стана 8!?

В оня район има един етнос, водят се алиани/казълбаши/, много затворени към външния свят, които имат изключително "странни" обичаи и религиозни възгледи. Дори женитбата между брат и сестра е нормално при тях, затова е пълно с хора с физиологични и генетични увреждания. Така че не е учудващо такива зверски и нечовешки постъпки да има там.

Алиани и казълбаши са различни понятия, макар и да се припокриват до някаква степен! Все едно да говориш за турци и мюсюлмани като едно и също! Останалите неща са несъстоятелни!

а ти, за да си толкова тъ.п вероятно си се правил сам!

Имам известни резерви към супер скоростно разследване, проведено под обществен натиск, събрана тълпа, прожекторите на всички медии и главния прокурор. В такива случаи целта е бързо да бъде посочен виновник, за да се успокои обществото.

Така е, но това тук няма нищо общо от типа трудни за разследване и заплетени убийства. При такива убийства е ясно, че е съвсем близък човек и е въпрос на 1-2 дни да се стигне до виновника, затваряйки кръга. Конкретно този младеж е един от малкото хора, които имат ключ и със сигурност е оставил отпечатъци.

Ако е имал ключ значи е достатъчно близък на семейството и често е ходил в къщата. Съвсем естествено е да има негови отпечатъци. Нормално е да не помни кога къде ги е оставил. При обиска намерили тиксо ... и в моята къща има тиксо, както и още десетки хиляди. Ама признал си ... и вас да ви приберат в провинциално районно в и вие ще си признаете. Зависи колко носите на "убеждение".

Аз също. И от сутринта повтарят че като най голямо и единствено до сега доказателство е пе намерили в дома на обвинения тиксо.... И аз имам тиксо в къщи, както и във всяка друга къща.... Това изобщо доказателство ли е.... Но толкоз им е акъла на някои хора....