Майката, удушила новороденото си бебе, криела бременността

32-годишната Юлияна Илинова от Сопот, която бе задържана по подозрение, че е удушила новороденото си момченце в пловдивска клиника, е признала по време на разпитите, че детето не било от съпруга й, съобщи регионалното издание "Твоят ден".

Обратно в новината

Коментари - Майката, удушила новороденото си бебе, криела бременността | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сега тя се разкарва спокоино в град сопот заедно с семеиството си .а какво ще стане с нея несе знае ???????????????????????????????????????????????????????????? ????????????????????????????????????????????????? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Мале ама пишете глупости. Защо не изпадна в депресия девет месеца.Как не я е срам мъжа и изкарва пари, а тя бременна от друг.Глупачка.Като незнае как да го прави, да не го прави. А къде е тоя хубостник от коъто е бременна. Да гние в затвора, но жалко и за двете и невинни дечица. Мразя такива к..ки

По ДНК ли е разбрала, и как ??? (още прди да се роди, и си го е износила, ...или...), тя ли го е убила??? Кой и Как си ги говори??? Или нашата полиция и нашите доктори ни пазят?!?!?!

Съмнявай се във всичко и във всички, само не в това че се съмняваш

Защо публикувате толкова лична история! Тази жена има и други деца, роднини! Грозно!

Защото все пак е заподозряна в убийство, и то на собственото си дете. Ако е истина, че е имало и друг мъж, вероятно не е била сигурна от кого е детето. Как да го остави за осиновяване, като се иска съгласието и на двамата родители

Така става - селски манталитет, най - важното е какво ще кажат хората, ниска информираност, невъзможност да се обърнеш към някаква служба за съдействие......това са последиците. Жената просто е "блокирала" и не е могла да вземе сама адекватно решение на проблема си. Къде е държавата, къде са социалните служби.....оставени сме просто да са самоунищожим. Нямаш закони, нямаш правила, нямаш закрила от нищо....ми това са последиците!

Знаете ли че баламите свършиха..Какво значи "блокирала"???9 месеца за мислене, първите месеци - аборт в друг град и не ти трябват служби да ти светят, следващите месеци - решение за оставяне на детето - не ти е необходимо друго мнение и съвет като никой не знае...И още много неща могат да се изброят преди да се опитвате да оневинявате убийство на 4 дневно нормално родено дете, в частна болница....

При порно актрисите - бременността е трудова злополука

Никой не оневинявам, просто мисля , че това което изброих е попречило на зряло и отговорно решение от страна на родилката.

Чисто и просто жената не е в ред и сега се опитва да си спаси кожата.

Е, сега поне всички, дори повече от ВСИЧКИ знаят. И в затвора ще знаят.

Ами след като никои не е знаел защо не го е оставила в дом за осиновяване? Тази е абсолютна к.чка.

ако е вярно че детето не било от мъжа и, то теорията за следродилна депресия нещо издиша.

И тогава пак излиза на дневен ред въпросът, доколко медиите отразяват действителността вярно, точно, навреме и безпристрастно.

Тая не е ли чувала за аборт?

Или за презервативи, спирала, хапчета... Народът хептен изперка!

Можела е да го остави някой да си го осинови, щеше да има семейство с родители, които го обичат и да има шанс да си изживее живота. А сега - тази майка е съсипала своя живот и отнела живота на детето си. Но може би такава му е съдбата! Тъжна работа наистина. Мир на душичката му!

В малкия град, дето се познават добре никой не разбрал че госпожата е бременна, майка и не разбрала, защото в малкия град не са се виждали от Нова година, а тя готката се страхувал че ще говорят за нея?//Е как ще стане това като никой нищо не вижда и не чува в този малък град...И понеже толкова се страхувала да не разберат в малкия град рече да направи нещо че да я разбере цяла България...Ами да беше се убила, вместо да затрива малкия живот.

Вероятно усети дебелия жената и сега бърза да скалъпи версия,защото следва пандела и вероятно лечения след това.

До тук с мита че в след родилна депресия жената изпада в умопомръчение и убива наред, но на себе си не посяга защото е депресирана и се пази.Интересно какво ли ще пишат всички според които човек в депресия убива други. Аз и в предната статия писах, че депресията не е причината , а че жената е луда или че детето е нежелано- за съжаление познах. По-добре щеше да бъде че не е осъзнавала какви ги върши (депресираният ги осъзнава), но ...

Ти няма как да знаеш. Аз съм свидетел на два случая със следродилна депресия, когато жените посегнаха на себе си. И в двата случая успяха да оставят сираци, въпреки че, бяха "хванати" навреме. От опит знам, че тези състояния са вероятни, когато предварително има нерешими (според жената) тежки семейни разногласия. За този случай нямам наблюдения и не давам мнение.

Ти сам го казваш , че посягат НА СЕБЕ СИ, а не на бебетата и в същото време ми казваш, че няма как да знам?!?!?

Какъв мит?! Четете и се информирайте преди да коментирате. Не бъдете невежи!Дали е имала следродилна депресия е едно. Ако е така не се знае какво и на кого може да посегне! Ако не е била в това състояние, а просто е искала да се отърве от детето е съвсем друго! Това тепърва ще се изяснява!

Най-голямата глупост на Света е да накажеш един човек, защото мразиш друг, а върховната да го правиш заради мнението на други хора.