Задържаха мъж за жестокото убийство на жена му

63-годишен софиянец е задържан и обвинен в жестокото убийство на 61-годишната му съпруга, съобщиха от Окръжната прокуратура в Кюстендил.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха мъж за жестокото убийство на жена му | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей завиждам му на набора - толкоз му е твърд предмета, че пребил бабичката. То всичкото е от добър живот - стане им скучно на хората, па току си спретнат някой йекшън.

Щом са имали проблеми с години да го беше напуснала този скот. Вече сме в 21в. жените не трябва да са зависими от мъжете си.

Много знаеш какво ги е държало да са заедно ама ги плещиш.

според закона в русия за толериране на насилието срещу жени и деца- понеже му е за пръв път-условна присъда

Немотията не е извинение за подлото убийство!кой знае какво е търпяла съпругата от тоя изверг,с надеждата че този нечовек няма да стигне дотам-да я заколи като прасе!Мръсен садист-да гниеш в ада !

А може мъжът с години да е търпял издевателствата на жена си и накрая му е прикипяло и да е ибил изверга. Един бог знае каква е истината.

Абе изверг...като знам какви дразнителки има, то направо може да те изкара извън нерви... Що ще я убива иначе. Спокоен човек не убива.

Ще дочакате май петата жена вие......

Явно немотията и липсата на изход от мизерията оскотява човек. Жалко, на тази преклонна възраст да стигнеш до подобни деяния е направобезумие. Защо при влошени отношения, независимо от причините и възрастта, хората просто не се разделят, каква е тая "мода" да се убиваме, човешкия живот вместо нещо безценно, стана напълно нищожеун. В какви времена живеем, каква е тази жестокост и в случая с човека от десетилетия до теб. Незнам дали е за жалост този човечец, защото си представям къде и как живее и сигурно яко му е дошло до гуша от всичко за да направи подобно нещо. Жалко и за жената, поне се е отървала от мъките.

63 години - каква преклонна възраст сънуваш?! Ти да не си на 13 години?