Жестоко убийство на 26-годишна жена край Пловдив

26-годишна жена е била убита тази нощ в пловдивското село Куртово Конаре, съобщиха от Окръжната прокуратура в Пловдив.

Обратно в новината

Коментари - Жестоко убийство на 26-годишна жена край Пловдив | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама и "журналистика" се вихри... "Милена е била наръгана с нож в сърцето.", че и удебелено, все едно чета Прас прес... От една трагедия - грандиозни заглавия...

Какво означава "наръгана"? Такава дума в книжовния български език аз не знам да има... Това е един псевдо уличен диалект, който няма място в официална медия.

Възможно ли е да е видяла нещо, което не трябва да се вижда? Или пак е циганин?

Сгодена преди дни и в полунощ годеникът бил сънен, не я изпратил. Колко млади хора си лягат преди 12ч. Аз не познавам такива.

Възможно ли е да е бил някой бежанец без документи? Като в Германия? Никога няма да разберем.

Отново ще излезе някоя велика "любов" на български нерез! Тя любовта на българите се свежда до притежаване на някаква плът и освен за е.ане за друго и дума не може да става! Ето докъде води липсата на всякакви мисли за ценността децата ни да се образоват, щото всички бедняци събират пари за екскурзии, пушене, пиене, но не забелязвам да се събират пари за образование...

Убийства стават и в САЩ и в ЕС. Що не порасъждаваш малко за любовта американския нерез???

Хубав ник си си избрал ;) Отива ти - с оглед на написаното от теб !

Що за болен мозък и сбъркан комплексар трябва да си, за да убиеш млада жена и то с нож в сърцето?

Какви хора ходят по улиците на България! Дори и животните не убиват просто ей така, а примерно за да се нахранят. Излиза май, че е по-безопасно да живееш в близост до вълци и мечки, отколкото до човеци в днешно време. Каквото и да е направила жената, подобно деяние няма как да бъде оправдано. Нека не забравяме и управляващите държавата престъпници, които творят и подстрекават всякакво беззаконие и безнаказаност и ДИРЕКТНО допринасят за смъртта / страданието на мнозина невинни човеци. Нямаме нужда да идват вражески армии да ни колят и бесят, когато врагът е посял своите семена между нас.

търсете годеника

Аман от болни и проблемни хора.

Колко мъка има в тая пропаднала държава..

Кметовете са виновни за ТРАГЕДИЙТЕ, УБИЙСТВАТА, КРАЖБИТЕ, които не могат да бъдат ОВЛАДЯНИ, защото ТЕ СА ЕДНИ ТЪРТЕИ, които не си помръдват гъза от стола или си далаверят свои дела, само НЕ СА В ПОЛЗА на избирателите си! Това са малки села, селища, които могат да се обикалят периодично, както е в САЩ и ДА СЕ ГРИЖАТ за малкото си жители??? Но така е КОГАТО НИЕ СИ ГИ ИЗБИРАМЕ ИДИОТИТЕ, за да ИМ ДАВАМЕ САМО ЗАПЛАТИ !!!

тува пристапление е ожастно триабва да вземеме мерки зъщоту така не можеме да живеемеме вече триабва да има гръмотни хоръ да нъ раководът ас ни сам ходил многу на очилище но сам добар раководител.

личи си че си добАр! дано тЪ изберЪт

ЖИсток си братле.

Хайде да познаем извършителите. На 99 % съм сигурен, че или са "бежанци" или местни талибан.

Сигурно убиеца е някакво кафяво мръсно животно. И не ме блокирай, РАЗБРА ЛИ БЕ/МА!

Като хванат убиеца , да не забравите да му публикувате снимката. Не на жертвата , както обикновенно, а на ИЗВЪРШИТЕЛЯ.

Прав си, но няма да стане защото като го видят българите, най-вероятно ще се залят расистките чувства сред тях.

В САЩ на обвинените в дадени престъпления от полицията им пускат и снимките в местните медиите, да ги знаят хората, а у нас само някакви инициали и им крият лицата. Да живее протекцията за престъпниците! То да ги крият, но поне да ги наказваха адекватно, а то с престъпни и нелегитимни закони и законодатели, продажни прокуратура и съд какво може да очакваш.

Защо ли си мисля, че убиеца би трябвало лесно да бъде разкрит?Най-вероятно да се окаже някой ревнив или отхвърлен ухажор... Това е село и керемидите там се знаят.Някой е заел, кога излиза, откъде минава и че ще отива за работа, за да я намушка с нож.Надали е престъпление за нещо материално.Не ми се вярва да е тръгвала за работа с много пари, скъпо облечена или с луксозни дрънкулки по себе си.Дано този път полицията наистина бързо и адекватно си свърши работата.

че става въпрос за битово убийство....Най-вероятно от ревност...Жалко за момичето!

За съжаление, в България няма : след извършено престъпление да последва и наказание! Факт!

Жалко за невинната жертва.Хвала на полицията.Неизвестен извършител. Точка. Нека пируват наравно с Пожарникарите и Боко, и нека стачкуват.За съжаление слепоци от ГЕРБ го вярват и им съчувстват.Ако разкрият престъпника им се извинявам.

За съжаление драги мои сънародници от които аз вече се отвращавам, това е само началото. Четете за разсейващото се магнитно поле на земята и повишените вибрации на земята. ...... За съжаление онази планета идва, дето е изобразена на египетските пирамиди.

Да бе, сега пък планетата ни била виновна за безобразията... Забравихме Бог и вяра, морал, изоставихме непреходните ценности и се вкопчихме в материалното, заменихме човещината със себелюбието - и накрая мъртвото космическо тяло и магнитното поле ни били криви за бедите...

хора сабодете се защото с тая пасивност децата ни са принудени да напуснат собствената си држява по наша вина че ние родителите им нищо несме направили ,да излеземe и да изметеме боклука

и худети на очилище за да не станите като мени.

Големи заключения на малки хора. Силата на мисълта окриля и най-големите идиоти купили си компютър и ползващи интернет. За съжаление на правя голяма разлика между убиеца на това дете и голяма част от изродите пишещи инфантилни коментари.

това си е дива държава с ниски страсти

благодаря ти бъчи,боико и герп за успешното спрявяне с прстъпноста,8 години откакто вие сте на власт престъпления няма.

Смърт на работещите българи, хляб и социални помощи за безчинстващите цигани!

Даааааааааа....Липсва ми смъртното наказание, от времето на соца!!! А тогава всеки боклук, си получаваше заслуженото! А не като сега, "бизнесмените", мутрите и синчетата на съдиите и прокурорите дето газят хора по пътищата, се разминават с едно потупване по рамото!

Стига си приказвал глупости. Такъв тип престъпления се случват и в страни, в които има смъртно наказание. На "Соца" можеше да сме благодарни, че ни спестяваше информация за всяко такова убийство.

Глупак си, ако наистина вярваш в глупостите които пишеш! При соца имаше стабилност и ред! Имаше престъпление и наказание! А не като тия 25 години педокрация! Където мутрите и дупетатчетата си правят каквото искат! Пък обикновенния народ ..той да го духа!

Стотици коментари за някакъв незначителен Шарли Ебдо. Ай да видим, колко ще събере тази статия!

,,шарли ебдо,, напомнят за себе си по този начин,но държавата България ни припомня че няма действащи институции /рай за престъпниците/

Да позная ли етноса? За един ритник в Берлин се вдигна такъв шум, а тук за убийства - нищо!

15 години не ми се мисли какво ще стане когато многобройните малки мангал4ета пораснат!!!!!!

Ми тогава въобще не се изказвай, ако не ти се мисли.

Иванова

ами изкажи се, ти! Последните израсли на ръба на демокрацията и през нея, вече се показаха. Кажи какво виждаш.

То това е ежедневие. Било убийство било катастрофа, изобщо не ме впечатлява. вече трябва да казват: днес Традиционно бе убит...., или: Традиционно в катастрофа се убиха ....

ДО КОГА. ПИТАМ ЗАКОНА И ПРАВОРАЗДАВАНЕТО

Докато има хора на Земята. Да не мислиш, че не са се случвали такива неща преди 1989 г., или преди 1609 г., или преди 681 г. Основните функции на ЗАКОН и ПРАВОРАЗДАВАНЕ далеч не са превантивни. Избийте си от главата, че ЗАКОН и ДЪРЖАВА означава предпазване от "лоши" неща. Много инфантили по тоя свят, много.

в цял свят се променя. И все пак:при соца тя беше съвсем различна по обем,мотиви,последици. Не съм чувала преди да се извършват редовно убийства на възрастни хора по селата, ДА СЕ ОТВЛИЧАТ МЛАДИ ХОРА ЗА ОРГАНИ, за проституция в чужбина, масово педофилия,/и то непреследвана/, и т.н. И ако профилът на криминалните деяния се мени, то съответно трябва да се променя и наказуемостта им, и по-точно -да се увеличи както размерът на наказателната санкция, така и превантивната й функция. Виждаме, че става точно обратното! В Германия имаше такъв уклон-смекчаване на наказанията, но от известно време нещо се осъзнават и налагат много по-строги наказания. Нали все взимаме интифа от тях, ами правораздавателните ни органи да се позапознаят с промените в наказателната практика в ЕС....

Там над 80% са цигани. Естествено, убиецът/убийците няма да бъдат разкрити. Само си представете ситуацията след десетина години...

Поредното Циганско Убийство ! Няма страх нито от закон нито от Бог !

За съжаление е точно така, държава без действащи институции.

Не правя разлика между убиец и човек, който споменава Закон и Бог в едно изречение. И двата типа трябва да бъдат избити.

не може ли да ни съобщавате лошите случки ? По възпитателна ще е информацията ако я поднасяте след разследването . Тогава хората ще разберат защо е станало лошото събитие и как е наказан виновния за да има и поука .

Абе, народът вече тотално изчатка! Не знам, преди време (даже не става дума за преди 89та, ами преди 15 години), нямаше ли толкова убийства или за тях просто не се говореше? Ама туй вече на нищо не прилича! Едва ли не, за 5 лв сме готови да убием който ни попадне...

е нямало толкова мангали колкото сега.. а и като цяло народът оскотя.

Тогава имаше "светъл пример". Всяко хубаво нещо, което става в държавата се съобщаваше и хората повече или по-малко се опитваха да подражават. Сега и да стане нещо хубаво се съобщава в коледната седмица и цяла година ни залива лавината на негативното и хората лека полека подражават на новите "светли' примери. От понеделник по битиви рекламират някакъв филм в събота на Гена Трайкова и Петков, в който сме щели да види катастрофи, земетресения, убийства, атентати, преврати и т.н. Какво хубаво може да произлезе от това освен двамата "журналисти" да си приберат тлъст хонора от "медията"?

теглят от енергята на хората ...за собствени цели...които евентуално хората днес няма да разберат.....но техните деца ...ще почувстват робството....