Прокуратурата: Дадените на съд нарастват с 1500 годишно

Внесените в съда прокурорски актове за шестте месеца на 2011 г. са 22 819. Тенденцията е за нарастване на броя им с над 1000 годишно. Броят на използваните СРС пък е намалял двойно.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата: Дадените на съд нарастват с 1500 годишно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Влизат ли в тази цифра и длъжниците на тополофикация ? Защото делата се разглеждат и преминават през съдебна зала !

И при този главозамайващ растеж дали ще доживеем някога осъден голям престъпник, и не само осъден, но и вкаран в затвора, с пълна конфискация?! И може ли да ми каже някой, защо Вальо Топлото се размотава из София и си живее като цар, като той ужким получи някаква си присъда?! Тя няма ли да влезе някога в сила?!

Тоя Павлов с измислената си агенция реши и той като Мира да намаже. Такова безочие често се среща, но факт е, че никога не е познавал и че никой не му вярва.

Като не съдят правилните хора да не реват за бюджет. Всяка работа освен количество има и качество. Отрано заКОНната система се готви за коледни премии. Е, чадърите струват пари. Ще требе да пратим още някой гастарбайтер за да има мира.

То ясно,че сега съдят на килограм,но делата са кокошкарски ...като онзи при Карбовски дето го осъдили за 4 прегазени патки.Хахахах ама било рецидив..щото през 1986г. е хванат от народната милиция,че продавал дънки:) Пък вчера във варна хванали една танцьорка в бар на калъп с немски турист...после другаря Велчев пита..-Аз тъп ли съм,че в долкада на ЕК четири пъти ми казват едно и също нещо? Засяга се завалията...а хората им казаха...корупцията по високите етажи на властта и борба с мафията...знаели другаря главен прокурор определението за мафия?Никога Германия няма да им прости,че дори не повдигнаха обвинение на Людмил Стойков....

97% осъдени ама от тях 90% условно или пробация т.е. осъдени на нищо. Проста сметка показва че ако правораздаваме като в САЩ(а престъпността тука е много по голяма) спешно ни трябва строителство и запълване на около 10 затвора всеки заоколо 2-3000 души и акосе запълнят бързо нещата в държавата леко ще замязат на нещо.

Имаа напредък в ..работата на българските ПРОКУРАТУРА и Съд-и от ЕС ни го казаха...вече сме на "призовото" 6-то място от 47 европейски държави по ГРАЖДАНИ ОСЪДИЛИ дЪРЖАВАТА си...БРАВОС!

Колко дела в Европейския съд са изгубени от неправомерно "ОСЪДЕНИ" У НАС Българи-сигурно ..няма такива.., защото ТУК ТЕМИДА ..е без превръзкаа!?..Ии всичко-пак от джоба на всички данъкоплатции..няяяма ..никакъв ..напредък...в дейноста на СЪД и ПРОКУРАТУРА...ЖАЛКО../ЩОМ ПОВЕЧЕТЕ БАНДИТИ СА НА СВОБОДА ..И СИ ХАРЧАТ МИЛИОНИТЕ.., а Държавата не хае....