Шофьорът убиец от Сливен е привлечен като обвиняем

Шофьорът, прегазил тригодишно дете в Сливен, е задържан и му е повдигнато обвинение. Оказва се осъждан за управление без книжка.

Обратно в новината

Коментари - Шофьорът убиец от Сливен е привлечен като обвиняем | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Смърт за убиеца!

Гледам ги сега романците по телевизУра и са ми много интерсни. Като е загинал техен човек са много за законността. Казали на полицията за шофЕра без книжка. Много са възмутени и т.н. Смъртна присъда искали до живот в затвора да гниел. Питам аз когато те газят и мачкат, крадат и насилват старите хора по селата, нас нормалните данъкоплатци, защо не са така принципни и защо не са така недоволни от делата си???? Питам се и отговор не искам, както казваше поета :))))

Chefo77

Я да видим дали съм разбрал правилно: Превишавам скоростта и ме вкарват в затвора. Напивам се като щайга, блъскам и убивам човек и ми дават 6 месеца. ЕВЕНТУАЛНО. Да им сера на справедливостта. Щяло да има ефект. Ефект ще има, ако пияния убиец без книжка го изкарат на стадиона и му вкарат 9 милиметров в главата. Другото е причина за повишаване на "данък КАТ" ...

Не е редно, само превишената скорост да е престъпление за,което ще се ходи в затвора.Би трябвало там да се ходи и за присвоени европари,откраднати банки, нагласени общ.поръчки и т.н.Според мен,малоумниците с МПС-тата се учат от големите.Няма респект пред закона,липсва държавност и нулева толерантност към престъпността.Оня от Белград нещо си затрая,няма ли да прати някой нов филм,щото стария го забравихме и не разбрахме заплатите на актьорите.

Казах!

Шофьорчето пиеничко ромче ли е било или циганче?И ако беше лежало ония три месеца в затвора, дали пак щеше да шмръкне ракийката и да седне зад волана? Какво ще каже съдията, които го е отървал от затвора? Съдията ще отиде ли сега на погребението на детето?Защото детето няма вина, независимо българче ли е или циганче!

Наказанието за превишаване със 60 км/ч щяло да бъде от 1 до 3 години?? Ще осъдят някого, после ще ОТЛОЖАТ наказанието и ще го заменят със ИЗПИТАТЕЛЕН срок, осъденият пак ще кара, докато убие някого и Т.Н. и Т.Н.

Първо трябва да се оправят ограниченията. Безумие е ограничението по трилентов булевард да е същото като на еднопосочна улица със спрели автомобили. И каква демокрация сме, след като на определени места над 90% от шофьорите са в нарушение? Това е дефиницията на полицейска държава.

Новината трябва да бъде озаглавена по друг начин, а именно - "Пиян неправоспособен ци..нин, прегази безнадзорно ци..нче!" Дайте да казваме нещата с истинските им имена, а не да се товорят щуротии!

че тати е МВР шефче???? /така казва свидетел/!!! Това, че е съден /пак според свидетеля/ се потвърди!!! А сега как ще спасяваме на тати детенцето??????

Гледай новините по ТВ и тогава коментирай!

Всеки, който шофира автомобил с ш0 км/ч над допустимото ще се наказва със затвор от една до три години.да бе да как ли пак това сте стане

значи ако сгазя някой - условна присъда като стависки , а ако карам с 60км отгоре без да е пострадал никой - в затвора????? алоооооо полицайчетата и оная пробитата бъчва министЕрката - нещо не сте добре

Ако първият път беше осъден ефективно, а не условно, може би това дете сега да е живо.