Следовател: Магистрати държат в зависимост политици

Следователят Бойко Атанасов, който обяви, че в прокуратурата действа "шпицкоманда" за поръчки под ръководството на Сотир Цацаров разказа конкретни случаи.

Обратно в новината

Коментари - Следовател: Магистрати държат в зависимост политици | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И В 21 ВЕК! ДОКАТО МЮСЮЛМАНСКИТЕ ОРДИ ПЪПЛЯТ НАСАМ И НИ ПРЕВЗЕМАТ,ТИЯ СИ БЪРКАТ ПО ДУПКИТЕ И СИ ПРАВЯТ СЕЧЕНО!!! ТАКА Е БИЛО И ПРЕЗ 14 ВЕК,КОГАТО ТУРЦИТЕ СА БИЛИ БУКВАЛНО ПОКАНЕНИ ОТ ОТДЕЛНИ ВЛАДЕТЕЛИ,ЗА ДА ГИ ПАЗЯТ ОТ ДРУГИ ВРАЖДУВАЩИ ТАКИВА!!! КАК ПОНЕ МАЛКО НЕ ПОУМНЯХМЕ?!

МАФИЯТА В БЪЛГАРИЯ ИМИТИРА ДЪРЖАВНОСТ!!!ЗА РУМЪНЦИТЕ НЕ СЪМ СИГУРЕН,НО ЗА КОЛУМБИЙЦИТЕ,НАПРАВО ГИ ОТВЯХМЕ!!!ПОНЕ В ЕДНО СМЕ НА ПЪРВО МЯСТО!!!

Време е да поканим Ким Чен Ун да ни поуправлява малко! След първия разстрел всичко ще си дойде на мястото! Други варианти за бай Ганьо историята не познава!

Крайно време е да започне да се разплита чорапчето!Лека-полека ще се престрашът и други птиченца и ще пропеят!Идва Видьов ден!Дали ще има места в затворите...?

Значи от тази статия виждам червени криминални черва, свързана с тях червена (и ДПС-арска, то е произодно) съдебна система и мафия в нея. Може пък Борисов отново да е казал истината, че ще се сбори с корупцията!

Истината и Борисов!Не ме разсмивай бе!Този няма нищо истинско в същността си!

Слеидовател Бойко Атанасов разкри реално ,кой е зад модела Кой.Това е криминално-политическата мафия ,в която водеща роля е отредена на Цацаров , Цветанов и Пеевски.Щпицкомандата е използвала МВР,БОП Спецпрокуратура,НАП и следствие за натиск, рекет ,манипулации ,даже и за физическа разправа.Досетете се сами кой е разрешил и покровителствал действията на шпицкоманда ? Трудно ще баде разбит модела Кой,защото са забаркани много хора,като един срещу друг имат компромати и това е основание да си пазят гърбовете.

Чакай малко. За Цветанов какво? Не прочетох да е в списъка според Атанаовите сведения. Кажи сега това, което пишеш, нормално ли е? Да приписваш думи, да вкарваш в тях някого... Ти да не си червена п..ка? Проверих и с търсачка. Името Цветанов не се споменава. Явно се мете червен боклук, а вие тикате в боклука и други. Много мизерни сте. Много дребни, долни, недоносени мозъчета.

ти си много яростен защитник на престъпника Цветанов бе и защо ми говориш за комуняги,червени и т.н.Та нали всички от Гроб са комуняги,червени ,та чак морави!Лайняр!

Какво незначително събитие е това интервю, вече трябва с лупа да търсиш информация за него, но пък какви значими събития след това, според мен е случайност ....

Политици+олигарси+бизнесмени+ прокурори+съдии+адвокати+ДАНС= МАФИЯ

Въглищар + клошар + мингян = електорат Ми то ония от твоя пост са мнозинство бе. А нали демокрацията служи на мнозинството. Или се лъжа?

Защо прокурорите не започнат да се чистят от тези порочни практики и зависимости? От какво се страхуват? Кое е най- лошото което може да им се случи ако кажат истината? Служите на обществото и то трябва да е приоритет нека отвътре се започне борбата срещу мафията. Аз съм сигурен,че има много читави и свестни професионалисти. Ако се обединят,ще са силни. Нека те сами поискат да няма върховенство на главния прокурор и нека техния да доведе гласуване на съдебна реформа,такава каквато да служи на българския народ.

Като научиш едно куче на сурово месо, няма отучване! Да не са луди да пуснат кокал, който толкова дълго са търсили?

Не е новина нито това нито, че има група народни нинджи която скоро ще започне да отстрелва и гърми наред до що има враг на народа като със сигурност на мушка за Цацатурата, вцинокиовите орди, цялото СССР=Руско-БКП-БСП-СДС-ДПС-ГЕРБ-ГРОБ-онези маймуняци, масони и сродните им до един с по един с обеднен уран. Така се шушука. Писнало му на народа и чистачите трябва да изчистят вересиите на 100 години преход и още столетия царска продажна власт.

А ще се разходят ли сред малцинствените барони и царе?

добър ден! То всички го знаят и кучетата дори, те го пишат за новина

Имаме нов изгонен от копанята, заради когото да се напънем да отмъщаваме. Ако не беше изгонен, щеше спокойно да си лочи (както до сега, впрочем).

както винаги, една система се разрушава задължително отвътре! Този прокурор или е много умен да разбере началото на края, или е много страхлив и бяга преди вятъра!

След като казва от колко време е пускал преписки което може да се провери и никой не му обръща внимание май вече му е писнало разбирайки че ако не излезне с лицето си нищо няма да се промени. Всеки има раличен праг на търпимост

Изключенията се наричат партизанлък. Но никъде по света, шумкарите не са побеждавали, колкото и да са надъхани и убедени в делото си. Дори онези от 9.9.44 също са слезнали от баирите, едва като старата система е обявена за свалена. Но после, един по един са попаднали в лапите на победителите, които нямат нищо общо с тях. Или, комунизмът пропадна, защото беше построен от капиталисти.

Така, онака... а ако е вярно това, което твърди този следовател, какво става? Явно,че Европа ни е отписала.Чуда се онази Маковей как се прибра жива, тя е тя ги наговори едни....

В България прокуратурата е цацаратура, държавата е бокоратура, МВР е бъчворатура, а в съда са двете каки .... Всички те са подчинени на КОЙ - Делян Пеевски. Това ни докараха атлантическите демокрации и Америка за България. Май при бай Тошо е било по-добре. Имало е законност, сигурност, ред ,,, Имало е образование, здравеопазвае и силна армия ... Имало е работа за всички

Ха ха ха, всички свои грехове да ги препишем на лирическия герой, универсалното "зло", митичната и абстрактна "Америка". Че нали точно червените служби си изградиха тези мрежи на зависимости , че нали точно червената мафия приватизира всички институции ...

Червената мафия. Пра в си. Човекът ти говори за системата, а не за хората в нея. Лошите хора, във всяка система са лоши. Но онази система им пречеше да са лоши. А тази ги подпомага. Тази -Американската.

защо, ама като чуя "боико и цветан", ми се повръща???!! ;)) защо, така намразих, тези хубави български имена??!! ;))

че и от препиване се повръща.

Един човек много вярно и преди този следовател ни каза пред клекшопа и на плакатите пред НАТФИЗ - Да ги изметем.Структурата на престъпността в България е РПУ,СДВР,МВР,Прокурор и Бойко султана.Защо не му повярваме , а се съгласяваме на това което ни казват че бил луд.

щото вярно е луд и то за връзване.

нанди _ глупав и НЕспасяем.

точно този човек каже "да ги изметем", това означава: " да им покажем, че можем да ги изметем, за да не ми пречат да ваканцувам". А това, мен не ме устройва. Искам комунизъм, а не парите да управляват живота ми.

Напоследък голяма говорилня настана кой кого страхува, как го страхува и т.н. Ами като ги е толкова страх едни от други политици и висши магистрати, да вземат вкупом да избягат от България. Може пък да стане по-добре.

Моля да използвате хубавата българска дума ПЛАША, а не СТРАХУВА

това не означава ли , че сме "управлявани "от плашилà !??

НАРОД Ченгесари-мафиоти правят всички идиоти. "Отговорните другари" днес могъщи Господари, след разграбване голямо, пак таковат наш'та мама но в народа няма злоба, сърба си покорно боба, вперил взор за да види кой ли ще го освободи.

Абе и на децата стана ясно, че Пеевски трябва да се измете тотално отвсякъде. ТОТАЛНО. И лека полека и Доган след него. Само трябва да се нямери начин да се управляват българските мохамедани в полза на БГ народа. Не от Турция или оня мнознайко ъъъ ... забравих му името. Абе сетих се местан.

Поредния заблуден че Пеевски е в основата на всичко:((((Ама на мутрите им трябва дежюрния ''виновник'' докато си играят играта

Бееее,докато спите дране за вас и лапачка за нас! Ох,колко ни е сладко да живеем в този рай наречен България! С такъв народ можеш да си живеем,като бейове навеки!

Лошото е ,че Бойко Б. ще бори корупцията, а за него сигурно има поне хиляда страници компромати. Вече знаем ,че американските служби го държат здраво за юздите, ЦРУ има доказателства за него ,че е поръчал убийство, остави дребните изнудвания. Естесвено ,че и съда начело с масона Цацаров има същата информация. ОСвен това не мога да разбера, този се оплаква ,че съда държи компромати с/у повечето ни "политици" и "депутати". но също толкова тъжно е ,че престъпници ни управляват. Изобщо чудна картинка сме.

Не заменяйте думата ИСТИНА с КОМПРОМАТ....Толкова истини за мутренски действия знаят и хората ама когато си се защитил от разследване и наказание на всичко можеш да казваш ''компромат'' за да не се разследва и излезе на яве ако на някой му стискат гащите.

Според мен политици държат в зависимост следователи, като ги с купуват с много, много.... пари и по този начин им затварят и очите и уститите ! Имам пример - Димитър Пейчев от Пловдив, бивш депутат от НДСВ и зам. министър в министерството на земеделието по време на тройната коалиция . Защо някой от колегите на господин Бойко Атанасов или пък прокурор или съдия не каже как въпросния чичка купи предприятието "Тракия Редки Метали" и за колко ? Колко милиони евросубсидии взе "земеделие", как назначи с "конкурс" един от зетьовете си и дъщеря си в земеделското министерство да му затриват издълбаните коловози?

Най интересното е,че простия народ продължава да седи и да не се бунтува след всичките разкрития за мафията в прокуратура,съд и парламент?!?!?!Въпреки,че го обраха на няколко пъти,че му фалират държавата редовно,че го дерат и му се подиграват,българинът си седи в къщи и само псува и недоволства и чака някой да падне от небето и нещо да промени в скапаната му кочина! А истината е там,че за да се изринат свинете от кочината трябва бунтове и здраво ринене на мафиоти,прокурори и всякаква измет в парламента,съда и прокуратурата! Докато седите оправия няма да има! Румънците се оправиха,но народът им е жив,гърците се бунтуват и те ще се оправят,въпреки,че и сега са в пъти по добре,дори в Сирия ще се оправят преди нас,въпреки,че я сринаха със земята,просто защото народът им не е робски! А тук живеят 7 000 000 роби!!!!!

само по себе си е една безполезна и безсмислена изгъзица. Всеки уважаващ се военен, ще ти каже, че врагът се атакува, само ако си убеден в победата. Иначе, стоиш и се защитаваш, колкото можеш. А не демонстрираш мощ, която нямаш. За да я имаш, обаче, ще ти е нужна Русия. Без Русия сме загубени.

Mного си е хубо на всякьде е така границите са отворени

Но са отворени и вратите на дома ти. Не знам на теб дали ти е хубаво, ама на мен -да!

Дърпайте шалтера..

България---ЦИГАНИЗИРАНА! България---КОЛОНИЗИРАНА! ТОВА ДЪРЖАВА ЛИ Е?

Щом е споделено в НОВА ТВ,то значи е поръчково интервю.

това няма значение , когато истината излиза на бял свят и помага на хората да се осъзнаят поне малко след толкова много хвърляне на прах в очите !!!

И тази седмица същите новини - корупция, убийства, грабежи.

Това е България, честито на спящите красавици и овце!

Който контролира Съд и Прокуратура, той контролира всичко. Да, можеш да си страшно богат, но парите не ти дават тази власт, която ти дават репресивните органи. Има много примери за олигарси, смачкани за 1 месец от Съда и Прокуратурата - Илия Павлов например. Не изтръгнем ли Съдебната система от Мафията, няма да се отлепим от дъното.

Боко с метлата започнал да си измита губернията. Спирал неправил и конкурси засега.

Почнахте вече да се вмирисвате от всякъде. Натиск, рекет, постове и шпицкоманди. Айде да си подавате всички оставки, че народната любов ще Ви застигне накрая...

Ако някой се съмнява че в ЕС методите са различни е голям идеалист. Даже си има термин: "вързан" или част от естаблишмента (което първоначално се спрягаше като вързан за яслата). Затова наричат екстремисти, популисти и кааакви ли не партиите, които които още не са вързани. А ако не са вързани се връзват с някоя незаконна комисьонна. Ако не се подчиняват -- колко му е с една провокация да го вържат или да го обвинят че е намигнал на младо момиче. Изобщо откакто бабата е на власт работите се правят с магии на комсомолски секретари. Интересно с колко е вързан Бойо.

Пълни глупости! В ЕС има Съдебна система,а тук не!!! Навсякъде съдят и влиза в затвора всеки,независимо ,какъв е,докато тук всички богати пшрестъпници са безнаказани,дори да са убили човек,защото Съдебна система и прокуратура са едно цяло с мафията!

Но се съдят само неправилните. Изобщо сигурно не си и помирисвал европейски политик и затова си приказваш.

да си припомним Строс-Кан - как беше отстранен от битката за президент във Франция. Първо беше правил секс с камериерка, пък беше арестуван, пък по едно време пострадалата взе да казва, че не е съвсем така и като се отказа от кандидатира, изведнъж беше оставен на мира. Не си мислете, че в България измисляме топлата вода.

Кан беше арестуван в Ню Йорк за да не може да даде помощ на Гърция, защото тогава нямаше да има криза в Гърция и Меркел нямаше да може да си я купи на безценица.-

Извинявайте, ама тоя клоун не казва нищо по-различно от жените на пазара. Доста несериозно поднесено и неподкрепено с нищо. Честно казано- обидно е за читателите дори.

Крушката си има опашка, а за да се говори и от жените на пазара това замислете се какво е наистина защото до жените на пазара стига 1/4 може би от ставащото

Ей на това му се вика хвърляне на помия без доказателства. Някой казал на някого нещо и някой някого видял в цъфналата ръж. Ако не е толкова трагично, ще е смешно с несериозността си. Съвсем друг е въпросът защо господина не е напуснал, щом не е съгласен с тези методи на работа и защо проговаря едва сега, а не действа и той по законовия ред против този незаконен метод на работа. Всички са едни телевизионни плямпала, които за никакъв чеп не стават, когато става въпрос реално да се свърши нещо. Наслушахме се на простотии от телевизиите. За новоизлюпените глаголи въобще не ми се говори. Да страхуваш някого?!?!?! Има два глагола - да се страхуваш и да плашиш. Но да страхуваш?! Нямам думи! Лошото е, че обикновените хора вече не виждат и светлината в края на тунела. Простотията, тъпотията, неграмотността, простащината, наглостта, се превърнаха в ежедневие и в удобство за управляващи малоумници.

Шило

Така е...Загуби се вече "Родна реч, омайна, сладка..."

ВЛЕЗНАХ ТАЯ СУТРИН ТУКА ДА РАЗБЕРА, БОКО ОЩЕ ЛИ Е ПРЕМИЕР ВЕ? ДОКОГА? БЪЛГАРИ?

Шило

Само Бойко да е за изритване, с мед да го намажеш.

Все от някъде трябва да се започне и ще е много добре от него защото рибата се вмирисва от главата,Прокуратурата си прави каквото иска а разследващи и следователи играят по нейната гайда а НЕ професионално, Една година ме мотае една мл,прокурорка с някакво ''разследване'' за което нищо не ми се казва ама бая вреди и нерви ми нанесоха и не му се вижда края след като на три месеца удължава непрекъснато срока и аз няма къде да се жалвам, Докато тези разследвания не станат прозрачни за да може разследвания да знае за какво е тормоза определени дела ще влизат и илизат от съда а други с години ще се ''разследват'' а през това време запорираните средстрва се обезценяват а извзетата техника става за боклука БЕЗнаказано

че и да се махне боко,след него ще сложат чоко,след него цоко, и така както пеят в тяхната си песничка- до края на света.Народ в робство.

Като се изхвърли такъв като боко ама директно в следствениоя и от там в затвора следващия ще се позамисли дали да го следва само дето боко и менторите му държат съдебната на къс нашийник и нищо такова няма да видим,

Сега ще се окаже, че срещу този е била почнала дисциплинарка, и поради тази причина се прави на ощипан.

ПРИВАТИЗИРАНАТА ДЪРЖАВА!

В интерес на истината , фактът , че ни "управляват" едни страхотни истински бандити вече 26 години , е доказателство за нашето безкрайно овчедушие и ганьовизъм !

Дрънкаме глупости по форумите и си пием ракийката вечер! И чакаме да дойде някой "на бял кон" и да ни "оправи"! Жалки сме!

Е и? Всички знаем че това е практика? Заради управляващите скоро Б-я ще бъде най-изостаналата и най-корумпираната държава в Европа

Е, може и без да се поправяш. Само добави "докато изобщо има България", и ще си пак в целта. Като просперираща държава, вече сме изчезнали. Остава и като географско понятие да се актуализира и целта на Фащистите ще е напълно постигната. Русия ще е згубила още една държава.

Шило

Хм, и в крайна сметка, нищо не казва. В думите му има и вътрешни противоречия. За Янева конкретно - според него било водено така, че да я оправдаят. Хубаво де, ама е осъдена...Има и доста други вътрешни противоречия. За Пеевски...Хубав, лош- депутат е. За който и да беше, цялото следствие щеше да работи. Какво иска Атанасов? Всъщност, той оплаква ли се, че някой иска нещо да свършат?

Шило

И е крайно време да се ползват коректно думите. Какво значи " ги страхува"?

ЗАКОНИТЕ НЕ СПАЗВАТ, ТИ ИСКАШ ПРАВИЛАТА ПО БГ. ЕЗИК! ТЕ И ФИЗИЧНИТЕ ЗАКОНИ НЕ ИМ ДЕЙСТРВАТ! НАД ТЯХ И ГОСПОД НЯМА!

А, ти КОГО или КАКВО защитаваш, всъщност?!... Според теб, всичко е наред и е "нормално", така ли?!...

Шило

Нищо и никого не защитавам. Изразявам принципна позиция. И коментирам това, което ми прави впечатление. Хайде, да не се лъжем за следствието- свикнаха да не работят. Тоя мрънка, че го карат да работи.

какво стана с приятеля на Пеевски, споменатия в играта Петьо Петров?

Хайде на оставките,прокурор ,следвие ,парламент,премиер президент

Предлагам да тръгнат по обратен ред...!!! И веднага в затвора, за да станат хора...!!!

Това го беше изтърсил някой идиот от водещите политици и оттогава го използват. А какво ще кажеш за ваканцуването? Да му се доповръща на човек от културата на политиците.

БРЦК

СерГей СтаниШев.

Хайде на оставките,прокурор ,следвие ,парламент,премиер президент

блажените верующи, все повече ставате...

Дано сте разбрали защо сме бедни и унизени.

Богат и успели сме. Е, има и двама - трима, други, но те няма да разберат. А и да разберат, все тая. Червеят си живее добре само в дупката. Като излезе от нея, умира.

Така си мислиш докато не те започнат и те опраскат. На всеки му идва реда. Виж например в Испания какво става: фалира най-голямата компания за слънчева енергия в света. И след като семейството, дето я създавало 100 години беше отстранено изведнъж се оказа че била наред като фирма. Но с правилния собственик.

мога да ти обясня, "страхувам" е продължително дори перманентно действие, а "плаша" или "сплашвам" е еднократно действие! Има разлика, нали?

Глупости! Няма такава форма в българския език! Глаголът е само възвратен -страхувам СЕ! Много сте неграмотни, ей!

ти да не си журналист? какъв е този новоизмислен глагол? страхувам се винаги е бил възвратен и с едно значение! Защо го бъркате и дори замествате с плаша и сплашвам? Ама като видях какви чуждици употребяваш - перманентно(=постоянно) ми се изясни нивото на българския ти език.

Не се притеснявайте, отпуснете се, пийте си бирата, дойде Борисов с голямата метла и сега ще ги сурувака :) Вервайте му

Когато видя "*Коментарът е скрит, защото съдържа обиди, цинизми или накърнява доброто име " веднага ми става ясно че има попадение точно в целта, истината че "царят е гол" винаги е неудобна и дирниците доказват твърдението че са силно зависими както и "независимите" съдии и много други юнаци по тези земи. Доказателство за това е че има и доста спам и обидни коментари които никога не се трият когато са в полза на кукловодите в сянка.