Коментари - Спецсъдът не даде ход на делото срещу Даниел Митов | dnes.dir.bg
назад

Спецсъдът не даде ход на делото срещу Даниел Митов

Специализираният наказателен съд отложи разпоредителното заседание по делото срещу бившия външен министър Даниел Митов и заместникът му Христо Ангеличин.

Обратно в новината

Коментари - Спецсъдът не даде ход на делото срещу Даниел Митов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ох на дядо, какви бузки е направил на държавна работа, да ни е жив и здрав, какъв съд бе!

Няма да го осъдят. Те не осъдиха Мони Паси за шпионство и предателство(сложи израелска шпионска антена на покрива на Министерството на външните работи). Па този въобще няма да го пипнат. Да си ходи в Каостан. Мони е там вече и не смее носа си да покаже в България.

как ще завърши това дело. Ако ще го оправдаят, аз ще направя същото, ще гушна над 400 хиляди лева и ще замина някъде на готина почивчица, съвсем спокойно, щот в БГ това не е престъпление, а е редно нещо.

Лов на антируски вещици. Защо не подгонят със спецуиална прокуратура онези, които продават България на руските имперски интереси?

ПРОКУРОРА,СЕГА ОСТАВА ДА ПЛАТИ НА АДВОКАТА И СЪДИЯТА И КЪДРЕВАТА СЮ,ЩЕ СЕ ОКАЖЕ ЧЕ НЕ САМО НЕ Е КРАЛА АМИ Е И ДЕВСТВЕНА

в Бантустана няма далавера, нещо не е наред.

ДЕМЕК В ДЪРЖАВНА ФИРМА (ВЪНШНО) КУПИЛА НА ЗАГУБА САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ !!! ОТ ДЪРЖАВНА ФИРМА ЗА ЧУШКИ И ДОМАТИ !!! (МИН.НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО ):)) .... СЕГА ОСТАВА МИН.НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО ДА ПОЧНЕ ДА ПРОДАВА И Ф16 ВТОРА РЪКА :))

Защо ще го съди специализиран съд?За организирана престъпна група ли се касае ! Някакво си длъжностно престъпление, усвояване или.....а,бе какво става?

Цацаров "чисти" прозападните политици по заповед от Москва. Жалки руски подлоги.

Не може в България да има амери военни бази, да няма руски такива и България да е ръководена от Москва. Това е чиста пропаганда идваща от козяк.

че тя Москва е източен брюксел

Един абсолютен кретен! Наистина, за затвора!!!

Кой може да осъди Съда ? никой ...

Господа, т.нар. магистрати, Ко ви пука, че тоя безочлив келеш е свил половин милион лева!?...:)))))) ....че то е само Половината от месечния ви доход!:)))))))))))))))

Тоя нещастен пръдльо да го махат от страната! Или в затвора!!!

Герб трошат бившите патерици, да се готвят сегашните. хахахахаха. Този продажник служи вярно на САЩ и няма да бъде осъден. Тиквата няма да рискува.

Този американски евреин и с българско гражданство, няма да бъде осъден! Имаме двустранно споразумение със САЩ, че български съд, не може да съди американски граждани! А, съдилища на САЩ могат да съдят български граждани! Страната ни бъка от американски военни бази и американски войски и оръжия, без да сме ги канили да ни пазят от който и да е било. Не ни плащат и цент за присъствието си! Дори храната и тоалетната хартия за тези войски се внасят от други страни, сакън България да не вземе някой долар от продажбата на стоки за тези войски!Не съм сигурен дали тока и водата за бита си плащат. Ха, кажете България суверенна страна ли е? Страдаме от голямо информационно затъмнение относно фактическият ни държавен статут, май!

Пак руската пропаганда в действие. Няма и никога не може да има такова споразумение. "Бъка от американски военни бази и войски и оръжие" - ама как звучи само - оставаше и да е истина. Всъщност поканихме ги официално да ни пазят от руска агресия и засега се справят успешно.Плащат си доволно и каквото трябва(за твое съжаление не отива в руски ръце) Да,България е що годе суверенна и би била напълно ако се отърве от руското влияние което е начело на държавата ни(пет проруски партии в парламента - тоест всичките) Голямото информционно затъмнение тепърва предстои - ако "КОЙ" успее да закупи двете национални телевизии(ако не го е направил вече) и успее да се разправи с единствените критични към властта медии(както виждаме вече този ход е в действие)

Второто изречение от репликата ти показва, липсващата ти информация за важни правни моменти между България и САЩ! А, това е важно и то, много! Останалите ти твърдения са също плод на липса на обективна информация и са направо глупости!

И как мислиш да се отървеш от руското влияние? С тези ВСИЧКИТЕ проруски партии в парламента? Народът гласува за Русия. Не нравится? Чемодан, терминал 5, Детроит.

Абе идат празници няма да си нарушават кефа я а и няма за кога да вдигат патърдия колко са принципни тия дето си увеличиха двойно заплатите в ''специализирания'' т.е. разбирай в съда на властващите...

Като го гледам тоя "сладур" и ми се повръща!!!

Това зализаното на пикчето,оня от третия пол,Росица и църен Ваньо, без доказване веднага в затвора!!!!Народът ще се радва както в оная приказка

Интересно някои казват, че България се управлявала от Москва... Но ... в България странно че има американски бази, а няма руски такива. Борисов и Цветанов ходят на инструктаж в щатите, а не в Москва. Амери сенатора МакКейн пристигна от щатите в София да спре ЮП, не е дошъл от Москва. Нека бъдем обективни, България в момента се притежава и командва от американците, а не от руснаците.

Нещо още по- конкретно ще ти кажа- към средата на януари Тръмп ще даде нови разпореждания за по нататъшната политика на Балканите- на снимката присъстваше и ген. Радев- нататъка го разбирай както си щеш.Няма да ни оставят на мира докато и последният българин не бъде превърнат в техни мекерета.

В "BIG Mistake" си. Има американски бази щото сме в Нато - имат бази в още 100 страни- повечето от тях са в първата 10-ка на най развитите страни. А руснаците за да имат бази някъде,трябва да имат и пари за да ги подържат. Това за инструктажа е измислица . Макейн не е спрял нищо - това е отново руска пропаганда. България се командва от КГБ и нейните разклонения ДС чрез специално създадената за това партия ДПС. Булгария бива източвана финансово периодично - излезе ли малко напред и хоп се появяват източването на банките(1996г)от проруски кръгове. След това проекта Белене който по същество е създаден умишлено никога да не бъъде направен(и слава богу)но чрез него да се източва държавата периодично. И сетне идва аферата КТБ чрез която руснаците придобиха физически 100 % от активите на банката и всичките печеливши компании свързани с нея(всичко в момента е в руски ръце) Сега целта е да се затрият всички медии( които критикуват властта и показват корупционните им модели)като им се спре финансирането

Нали има правителство, нека кажат кои източват банките, защо си траят, или и те са в кюпа и за това си мълчат!

Ами цялата България е путлерастка база, защото се владее от туземните прорашистки мутро-олигарси - тимаджиите, златевите, баневите, герговите, василевите, велчевите, цекоминевите, дионисиевите, веткоарабаджиевите, пеевските, маджовите, баджовите, черепите, кокалите,...

Митова трябва да търка наровете на Софиския затвор!

Е то пък ще му е лошо в панделата, нали виждаш по телевизията какви оргийки си правят....ти на мене, аз на тебе!

да го осъдят този наглец/нов'демократ' и фуклъо

Преполагам че на Цацаров са му приготвили топло местенце в Москва да го скрият като му изтече мандата.Че ако случайно Бойко и Пеевски паднат от власт, в цивилизования свят ще му се види тясно да пътува без да го подгони нормалната съдебна система на ЕС

Поредната измислица на мафията и КГБ, известни като модела КОЙ! Митов е типичен прозападен политик, представител на българската интелигенция, която беше обявена за "враг на народа" и продължава да е враг и на прасетата! Има обаче и честни съдии в България, не всички са зависими от Пеевски!

Способните и умни хора, не стоят в обора, само простите кравари се мотаят по парламентните зали.

Това е то - "милият, роден, чудесен български съд" ! Не съд - а "прелест "!

И вие си мислите че на Къдравата СЮ ще и се случи нещо, да бе да !?

Неприятен, изключително неприятен г.й !!!!!!!

окупирана от кагебишката агентура и е готова за жълти стотинки да преследва до гроб прозападните политици, а прорашистките мутро-олигарси, които смъкват милиарди са света вода ненапита ???

Пий си хапчетата, Иречек!

Пия си вискито и замезвам с ядки и чоколад.

А какво стана с Николай Ненков, Цецо-Гуменката, Плевньо "магарето" Офшорката, Валери Симеонов е с ефективна от Бургаският Съд. Кой разреши да се създаде ДОСТ, Бацето Магнолийски. Какво стана с: - КТБ - Борош и НДК - 3.8 млд евра в офшорки на бацето - Делян Добрев-гейт - Суджук-гейт - саниране-гейт където изчезнаха милиони евра - какво стана с цената на водата + 30% ... ами тока - защо сме последно в ЕС по доходи - защо сме първи по смъртност - къде ни е икиномиката, България е с 82% внос на ВСИЧКО необходимо. - къде ни е армията ... - къде ни е самочувствието на Българи - къде е раждаемоста - къде е сигурността на гражданите от нпадения, побоища, изнасилвания и убивания на сиг.ани срещу българи ? Народа стене ... мръсниците забогатяват.

Ами докато позволяваме на руснаците да ни ограбват...така ще е

Аз като гледам най много забогатяха червените кхмери и техните отрочета защитаващи НЕ БЪЛГАРСКИТЕ А РУСКИ интереси.Разни Русофили там Путинофили,Геронтофили

така е, по Коледа стават чудеса и нашичкия Даниелчо е невинен и само невинен, ама я го дайте по чуждестварнните закони, ще топли нара в панделата доста годинки...

Даниелчо наш е невинен.

"Митов е обвинен в това, че.../ са / настъпили значителни вредни последици в размер на 494 458,03 лв..." Половин милион лева! ... Влизат слаби във властта, излизат нагушени в пряк и преносен смисъл....И си живеят живота...

Няма и няма и да има нито един осъден политик след Бай Тошо. Такава е новата демокрация. Иначе цървула МАгнолийски се бие в гърдите, че сме европейци. По негов стандарт де. Мафиотски.

Даниел Митов нали щеше да воюва като защитник на Украйна - в България ли е изобщо !??

ще бъде оправдан . а разходите по делото за сметка на народа. лицемерието ви няма край!!

мека китка е типичен представител на некадърните платени психо-десни американски мекерета, които ако им кажат, майка си и баща си ще затрият, както и цялата държава и българите. Дано го вкарат в затвора да донесе радост на някой изрод, че за друго не става. Ама сега ще се задействат всички колониални механизми да го спасяват, та може да го изкарат чист като сълза. Тук е момента да цитираме Неру: "Няма по-големи врагове на собствения народ, от възпитаната /разбирай - платената/ от колонизаторите интелигенция."

абе тя градската интелигенция винаги е била враг на народа в България, ама чудя се как ще обясните, че в държави, където въпросната интелигенция не е избивана до крак са доста по-напред от нас.. в материално отношение?

Кога е избивана до крак?Защо лъжеш?Сигурно смяташ Ферещанов,кап.Харлаков ,комисаря по еврейските въпроси Белев и други такива б.клуци за интелигенти? Лекувай се!