Родителите на Стоян Балтов осъдиха съда и прокуратурата

Родителите на убития преди 8 години студент от Сливен Стоян Балтов осъдиха Софийския градски съд и прокуратурата на Република България.

Обратно в новината

Коментари - Родителите на Стоян Балтов осъдиха съда и прокуратурата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма по големи престъпници от прокурори и съди/МИЛИОНЕРИТЕ/ в бг! СЪЩО ТАКА СА СЪУЧАСТНИЦИ В ГРАБЕЖА НА БЪЛГАРИЯ СЛЕД 90-ТА !!! ДОКАТО НЕ ЗАПОЧНАТ ДА НОСЯТ ЛИЧНА ОТГОВОРНОСТ КРАЙ НЯМА ДА ИМАТ ТЕЗИ ИСТОРИИ !!! Ако бяха техните деца така ли щеше да се случи !! ПЪЛНА РЕВИЗИЯ НА ВСИЧКИ ЗАЕМАЩИ ТЕЗИ ДЛЪЖНОСТИ ОТ 27 ГОДИНИ НАСАМ И СЪД ЗА ТЯХ !!!!

А има ли лична отговорност за виновниците за забавянето, те не са анонимни? Иначе е лесно друг (държавата) да плаща.

Не е държавата-ти,аз и всички останали данъкоплатци !

В най-добрият случай българската съдебна система прилича на публичен дом/то в дома на една висша съдийка откриха такъм но тя не знаела/, а разпределението на делата е като нарко депо...

АЗ НЕ ИСКАМ ОТ МОИТЕ ПАРИ ДА СЕ ПЛАТИ НА СЕМЕЙСТВОТО. ПАРИТЕ ДА СЕ ВЗЕМАТ ОТ ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР, ЗАЩОТО НЕ Е ИЗВЪРШВАЛ КОНТРОЛ НАД ПОДЧИНЕНИТЕ СИ. ЦАЦАРОООООООООВ СТЕГНИ СИ ХОРАТА. АКО НЕ МОЙЕШ..ОСТАВКААААААААА

Пази боже да си съдим съда и прокуратурата! Това е поредния нонсенс на днешните управляващи!

Поради липса на държавно правосъдие явно ще трябва всеки лично да си решава проблемите!

Матряла ще оправи сметката. Балъци - дал Господ.

Мене лично ми писна да плащат от моите данъци за осъдената "ДЪРЖАВА" на потърпевшите... Чудя се дали не може да се заведе дело заради това... то не бяха малтретирани престъпници, не бяха забавени присъди, не бяха избягали обвиняеми, не бяха оневинени подсъдими... ПОВРЪЩА МИ СЕ ВЕЧЕ....

Аз вече повърнах! Не помага. Докато не накараме управниците да повръщат/това което са присвоили ,и това ,с което са ни ощетили/... все така ще бъде! :-(((

Тиквите направиха съдебната ни система бълвоч от корумпирани безхаберници. - пример - договор за наем.

на съдиите, следователите, прокурорите и останалата некадърна , продажна сган, качени на билбордове с домашните им адреси!

Домашен арест за убийство, абсурд само в Абсурдпосран.

В такива случаи сумата трябва да се удържа от заплатите на виновните лица,а вместо това, те си ходят по почивки,гледат си живота,работят и даже могат да бъдат и повишени в длъжност.Затова животът в България носи едно гадно усещане за несправедливост,независимо от социалния статус на човек.Явно никой не иска това да се промени.

Едно е доказано - те са убийци! Когато са убили веднъж, втория път е още по-лесно. Ами ако беше моя син. Затова смятам, че трябва си ПЛЕВИМ градинката сами.

Те за т'ва иде реч, "трябва си ПЛЕВИМ градинката сами". НО, ВСИЧКИ ЕДНОВРЕМЕННО И ЗАЕДНО. Иначе ... имаме 1 милион избити и изчезнали и 1,5 милиона емигранти, мигранти и гурбетчии.

Ами хайде де! Дай пример ...

Такова нещо през комунизма беше немислимо !!!!!

изобщо живял ли си по онези времена и добре ли помниш какво беше.

ДА , нямаше престъпност , за мафия и дума да нестава , а в съд да влезеш беше срамно.

През комунизма убиваха като държавн политка, бе човек! Ти от кое небе падаш?! Залюханяк... Камо ли справедливо правосъдие! Нали те това са последствията от комунизма?! Понеже цялата държава е изродена, да не мислиш, че един 10 ноеври е фактор пълна промяна, бе малоукник!? Ето те тебе за пример. С таки вакато теб каква държав,а какво правосъдие? Нали си с отровен комунистически мозък, на маса сбърканяци като тебе се базира и изродената политика, която в посткомунизма има именно тези характерни черти.

Истината е че западняците дадоха малко пари на Черния Иван да затрие икономиката за да вземат пазарите ни.

Тия са с такива промити мозъци, че никога няма да те схванат, а ще вадят от 10 кладенеца вода, или ако няма какво да кажат, ще те плюят, но няма да се съгласят. Не знам какво толкова го величаят тоя тъмен строй, който ни върна десетилетия назад в развитието ни и сега берем плодовете от него. Демокрацията им била виновна, прости хора, много прости, безсмислено е да спориш с тях, лошото е, че така възпитават и децата си. Смешно е да чуеш някой на 20 да ти обяснява колко е било добре през соц-а, подкован от мама и тати и съответно без собствено мнение, не прочел нищо и не поинтересувал се, жалка история.

Оо, писна ми от тъпотиите ви! Нямало било! Глупости, пълни глупости. По онова време на медиите им беше забранено да се пише и съобщава за подобни неща. Това е истината, затова и не знаеш за такива случаи, а ги е имало и то не един и два. А как се потулваха престъпленията на висши държавни и партийни другари, не помниш ли! Не помниш ли изнасилванията на отрочето на "бащицата ви", които останаха безнаказани. Спрете да лъжете, спрете да манипулирате, спрете да мамите хората. Не е било по-добре през соц-а, никак даже, просто ни лъжеха и мамеха от всякъде, а ние живеехме в страх и мълчахме, за да не се озовем в Белене. Сетете се за Чернобил, кога разбрахте и как ви излъгаха, че всичко е наред и ходехте по манифестации под радиационния дъжд, това нормално ли ви се струва или пак ще излъжете, че не е истина. Спрете да лъжете!

Комунизъм никога не е имало. А виж, през социализма, никой нямаше да посмее да съди съда и прокуратурата.

На Прокуратурата и е все тая --нито един Прокурор няма да получи по малко от заплатата си-3-4 бона--нито ще плати присъдата--нито ще бъде наказан--напротив--животът е тъй красив за тях и безгрижен-- независими-несменяеми--сами си определят заплатите-- отговорност никаква---е само в началото докото те назначат се налага малко връзки с политици--малко даплатиш -12 000 лв за конкурса--да преспиш в 2-3 легла като в най-древната профисия--и си Бог на земята--можеш дазадържащ незаконно-да пускаш незаконно-да взимаш пари-даизпълняваш поръчки

Има един Съд (СТРАШНИЯ), пред който моите закони не предат. При Него, понятие като "съдебна грешка", липсва.

Чекай го страшния, жалко че тука нема страшни ,само писачи...

1. Сумата, за която са осъдени съда и прокуратурата, да се изплати на родителите лично от виновните съдии и прокурори ; 2. За развращаване с действията си и на други магистрати, нанасяйки умишлено вреди на авторитета на институциите и всяване в обществото на негативизъм, разочарование и загуба на доверие от работата на тези институции, виновните съдии и прокурори да бъдат съдени. 3. Да се обяват публично техните имена.

Да ти еа и държавата, дати еа и правосъдието!!!

Sled tolkova godini kakvo li 4uvsyvat roditelite?????? 4uvstvat li 4e za smarta na sina im ima VAZMEZDIE???????

И ся ко праим? Осъдени ли ще ни раздават правосъдие? Ама то за какво е борбъта да си в тая порочна и проядена от молци система. Можеш да правиш каквото си поискаш, да фалираш дори цяла държава, а най-накрая други (глупаци) ти плащат зулумите, че и компенсация вземаш преди пенсия. Колективна безотговорност.

TIREX

балтов забъркваше дрога. боят бе заради $. живя и умря като куче.

Трябва веднага да те арестуват и да запееш юнашки песни, къде са бегълците, или си ти самият един от тях!

Istinata e EDNA i tia niama DUMI I ste te presledva Do kraia na sveta !

Осъдили са не български съд, ами българските данъкоплатци. Защото съдии и прокурори, които не са си давали много зор, няма да платят тези пари, но затова пък ще ги вземат от всички нас. Затова пък тези в черните тоги ще вземат премии. Да Ви е ясно!

На каквото си постелеш, на такова лягаш !

И като ни е ясно какво и как ще го променим?

d4

Това е една много добра новина! Родителите на Стоян са имали финансовата и моралната възможност да осъдят шибания български съд. Въпроса е - онези, които нямат такива възможности какво да направят?? Безумията в скапаната ни съдебна система продължават с пълна сила. Докога??

напълно съм съгласен с вас но искъм да добавя че щтее ощте по добре да има закон когато някой избяга зад граница тия дето са го пуснали под домашен арест чрез уговорки или митничарин няма значениа кой го е пуснал да избяга да влизат моментално в затвора докто го намерят подсъдимият и виновните да плащтат глоба за обещтетение на държавата.

!от позицията на съдията: не може да сложиш така бързо адекватна присъда - и двамата адвокати до "дупка" държат на своето, поставят доводи, спорят, вадят все нови умозаключения и твърдения, и не можеш лесно каза : тоз прав тоз крив. не става така. като почнат устните прения, става изравняване на доводите, ако ще и убиец да е клиента / той не искал да го убие, а в яда си го блъснал и оня паднал върху пирон който му се забива в мозъка, ха ха като си помислиш кой би убил умишлено по този начин, нали, няма логика/. та така адекватно, ама другия път и отлагат делото и така минават 6 години. сега стана ли ясно

То тогава сте излишни съдилища, съдии, адвокати. Айде чиба сган мръсна. Без вас повече правосъдие ще има. Убийците щяха да са убити.

Pishko, Tozi piron ne e sabia ili me4, i ne moje da ppodsko4i i da ti se zabie v mozaka, osven ako niama magnit . Tova,koeto iskash da ni kajesh ne TO4NO taka - viarno e, 4e vseki ima SVOITE dovodi, no nali v SADA sa slojeni HORA umni i otgovorni ?!

..необрязан, вземи се обрежи, ако ти е проблем, ама не пиши глупости от сорта на ... адвокатите твърдят до дупка... а пък експертизите се бавят... и т.н.в.....ероятно са основателни изискванията в нормалните държави за възрастов ценз за съдии ...държавна служба съдия над 40 год примерно... а то след студентската скамейка ... съдия...и естествено адвокатите се налагат в процеса, вместо просто да излагат аргументи, и над всички да господства правото наложено от съдията..

или се заемете да оправите всичко тук

Сега е редно тези пари да се отдържат от заплатата на Цацаров и другите началници, т.к. не могат да си свършат работата.

Млади момчета и момичета, послушайте дядо си: Към терминала, ходом марш!

не е по различно там, бе приятел, спомни си брейвик

Не само това, но виновните магистрати да бъдат осъдени за престъпления по служба и в затвора! И понеже това дело явно бъка и от корупция, пълни конфискации на замесените магистрати!

Няма закон който да ги вкара в затвора. Вервай ми, не съм ги чел, но тия закони са ги мислили юристи, а те са заинтересовани :D

Булгаристанският съд- най-корумпираният и долнопробен вертеп в света!

На избягалите не трябва ли да им увеличат присъдите задочно х2 и да си знаят, че като ги гепят ще са доживот.

Едни грешат, други плащат. Кой е виновен? Тия дето плащат. Защо? Защото тия дето грешат се избират от едни хора, които ги избират тия дето плащат. Е това е българска демокрация. Некадърна и неработеща система.

Цялата новина ми звучи като няма хляб, има зрелища. Та и тази новина за мен е зрелище, защото решението е от първа инстанция, не е влязло в сила. И СГС и СГП ще обжалват. А за качеството на това решение ще говорим сред влизането му в сила.

Какво ни пречи сега да говорим за качествата на съдебното решение? Ти имаш ли забележки, мнение по този въпрос? За мен е добър знак, че български съд осъжда съд и прокуратура. Сумата също е значителна, по 50 хил. лв.

Имам и съм с резерви към мотивите на съдебния акт, който все още не е окончателен. Доста превратно е пресъздадена практиката на ЕСПЧ и изопачено разбирането за разумен срок.

След като са ги осъдили трябва да бъдат уволнени. Да се оповестят имената на тези некадърници или корумпирани мръсници дето съсипват живота на хората. Дали се върна от почивка съдийката дето пусна турчина убиец ?

Уважаеми родители на Стоян Балтов, не оставяйте всичко това да се забрави след 3 дни, както става много често! Надявам се да намерите широка подкрепа от честните хора в страната. Посочвайте конкретни имена и в името на сина Ви поискайте от най-висока инстанция необходимото тези съдии, прокурори, следователи и тем подобни да получат заслуженото и да не продължават с действията си да служат на престъпниците!

Ti KOIATO SI S VARZANI O4I go kazvash na hora, koito sa s VARZANI RATZE !!!

Бонусииииии, дайте още бонуси на съдебната система, дано започне да си върши работата, нали цацата и шефове на съдилищата , реват , че заплатите им били ниски, зер не стигат за хотелче на морето за всеки магистрат ...

да плащат персонално съдии и прокурори!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Защо данъкоплатците (ние) да плащаме 50 000 за това че некадърни и корумпирани съдии и прокурори не са си свършили работата. Всички тия некадърници веднага в затвора!

а, вярно бе! дали ще така! не може ли да е от перптп за съдилищата.

навсякъде е така. бават сроковете за експертизите, бавят отпуските, многото дела, вие снаете ли колко дела минават през един съд от средноголям град, а! хиляди, и не стигат съдии. Получава се така, че като отпуснеш "юздите" на един народ, т.е. въведеш го в "демокрация", почва масова престъпност, липса на страх /няма смъртна присъда/, и установяване на положение за оправдаемост на всичко, стига да намериш добър адвокат, ... нищо по различно от онзи другия свят /америка/ пред който се кланяме. И там е така, електрически стол, ако си избил няколко човека. ами брейвик, ето жив пример, че и висше образование завърши в затвора.

Ако се налагат СПРАВЕДЛИВИ ,АДЕКВАТНИ И НАВРЕМЕННИ ПРИСЪДИ и ако наказаните НЕЗАБАВНО влизат в местата за изтърпяване на наказанията ,то работата и на следователите и на съдиите РЯЗКО ще намалее.

не може да сложиш адекватна присъда - и двамата адвокати до "дупка" държат на своето, поставят доводи, спорят, вадят все нови умозаключения и твърдения, и не можеш лесно каза : тоз прав тоз крив. не става така. като почнат устните прения, става изравняване на доводите, ако ще и убиец да е клиента / той не искал да го убие, а в яда си го блъснал и оня паднал върху пирон който му се забива в мозъка, ха ха като си помислиш кой би убил умишлено по този начин, нали, няма логика/. та така адекватно, ама другия път и отлагат делото и така минават 6 години. сега стана ли ясно

Нали има разследващи журналисти? И те не са малко! Защо не се захванат със случая, а и с много подобни случаи, за да ни запознаят подробно и със снимки на лицата, които се гаврят с нас и пускат престъпниците на свобода. Такива били законите! А кой от тях е предложил да се променят законите?

да го духате,балъци

значи ние сме балуци щото искаме справедливост и наказуемост? а ти тириката маичин искаш беззаконие че и обиждаш отгоре. такива като теб господ ги е отписал. ше си мислиш че ти вурви като по вода всико и си живееш супер докато един ден застанеш пред истинската темида.

някой съмнява ли се, че съд и прокуратура са мръснишки корумпирани структури?! чакаме ердоган да вземе бълхария и да прати всички съдии и прокурори в затворите или на по-добро място, по негова преценка

Не ,че не са за там! Но защо Ердоган? То пък взе ,че и рима се получи.

Личен опит (не се гордея с това). Ченгетата ме хванаха да шофирам с алкохол над 1,2 след по-тежка нощ. За една седмица ме осъдиха на 6 месеца условно, прокурора и съдията в един малък град ми натякваха как съм минал метър заради чисто минало. Ако убиеш някой в БГ май имаш по-големи шансове да избегнеш присъда.

Родителите на Стоян Балтов осъдиха съда и прокуратурата Как звучи само- осъдиха тези, които трябва да раздават правосъдие.

Е да, де!

едни роби ще платят на други роби за грешката на господарите

СЪДИИТЕ ДА БЪДАТ УВОЛНЕНИ ДИСЦИПЛИНАРНО И ДА ЗАПЛАТЯТ ПАРИТЕ ОТ СОБСТВЕНИЯТ СИ ДЖОБ НА ТОВА СЕМЕЙСТВО!ТОГАВА МОЖЕ ДА КАЖА,ЧЕ ЖИВЕЯ В ПРАВОВА ДЪРЖАВА.

Сега да осъдим и тези, де що искат тези пари да се вземат от данакоплатеца, а не от заплатите на забавилите се!

ДЪРЖАВАТА НА ШАМАНИТЕ

Дали мога ги осъдя и аз, след като ме осъдиха и ми взеха апартамента на база графологична експертиза само върху фото копия. Съдийката не приема нищо друго освен експертизата, въпреки, че по закон пише, че не е достатъчна. Само върху фото копия, защото претендента е умрял и няма кой да положи истински подписи. Къде са моите права.....?? 10 години от живота ми минаха по тъите съдилища, но не съм само аз така колко още хора има...

Държава на облещения Митьо и неговите другари от парламента.

ЗА НЕСВЪРШЕНА РАБОТА, ДА ПЛАЩА И БЪДЕ НАКАЗАН ТОЗИ, КОЙТО НЕ Я СВЪРШИЛ, Т.Е СЪДА И ПРОКУРАТУРАТА, РЕСПЕКТИВНО ОТОРИЗИРАНИТЕ ЛИЦА! НЕКА ИМЕНАТА НА ВИНОВНИЦИТЕ БЪДАТ ОПОВЕСТЕНИ В МЕДИИТЕ, ПАРИТЕ КОИТО ЩЕ ПЛАТЯТ И НАЛОЖЕНИТЕ ИМ НАКАЗАНИЯ, ПЪК ДА ВИДИМ АКО ТОВА СТАНЕ ПРАКТИКА ТАКА ЛИ ЩЕ ПРОЦЕДИРАТ ВЕЧЕ, В СЪД И ПРОКУРАТУРА!