Петното и още четирима разследвани за подбуждане към расова омраза

Прокуратурата е образувала досъдебно производство срещу петима души за подбуждане към расова омраза и дискриминация. Сред тях е и известният от контрапротестите Бисер Миланов - Петното.

Обратно в новината

Коментари - Петното и още четирима разследвани за подбуждане към расова омраза | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе и на Комитета и на Петното да им ... .......! И едните и другите позиция нямат - кудкудякат това, за което им плащат....

афроамериканци има в сащ,тия са само африканци.то бива бива,ама ващо го нема никаде.....

български или анти български?х.к?надявам се искренно да имат достатъчно дъщери и внучки, да ги онодят "бежанците"и тогава да ги чуя каква песен ще запеятединствено имам претенции за вероизповедяването всеки има право да изповядва своята религия!ама тарамбуките вън!

Афроамерикански произход друг път. Това е полит-коректно название за негрите в САЩ, където дядовците на последните са откарани като роби. Какви афроАМЕРИКАНЦИ ви гонят в БГ, нямам идея, ама сте толкова полит-коректни, че дрънкате на кухо.

Не петното, а л....то

тези от бхк за боклуци

Като му погледнеш пострижката ,ризката ,мутрата ,прякора веднага ти става ясно ,че е завършил някое ,,школо" за милиционери и е пуснат в някое ,,активно мероприятие" да събира масовка за някой планиран процес ,който кукловодите се опитват да разиграват ,но все повече тази работа им се изплъзва и никой не ходи на театралните им постановки освен балъците............нормалния човек не го интересува вече дали има държава защото се е убедил че всички държавни структори работят в полза на мафията, основно енергиината ,затова тръгнаха протестите и както винаги ги яхнаха и изкривиха ......като почнат още малко да привикват в съда разни невинни хорица набедени за абонати и да им запорират пенсии ,заплати ,имущество .......ще дойде ден в който наистина кръв ще се лее по простата причина ,че в един момент вече не ти пука дали ще седиш на улицата или в затвора затова че си разбил главата на някой съдия ,полицай, политик,банкер,министър.....с тръба изрязана от сградната инсталация.

а сега да хванат Гей-Сергей-еврей дето се разпореди да му дадат аудито

Аз не знам какви са тези дето са го снимали този. Че той е видимо малоумен. Докато три пъти не бъде сгазен с москвич не виждам защо да бъде сниман и показван. Не носи нито капка радост жив.

Еманацията на мандата е петното заедно с пеевски ! С това облъчиха и заразиха народа - с липса на морал и алчност !!!

Управляващата в момента клика ще остане в световната история със създаването на контра-културата, олицетворявана от хора като Петното.

Казано абсолютно в десятката!!!!

Тия са мойте ора..и джип им дадох.

Искам да попитам откриха ли кой ром(или пърцуца) уби професора по история в кв. "Света Троица". Това да си довършат антиксенофобите. За това им се плаща. Когато това стане да имат лице да раздават етикети и да поучават. До тогава най-добре е да замълчат.

И белите убиват. Хайде без двойни стандарти.

Белите ги вкарват в затвора дори да не са убивали ,а циганите и черните дори не ги търсят за убийство в градския транспорт контролите ги подминават като крайпътни знаци и точно това се нарича двоен статдарт мушмурок тъп ,нагъл и малоумен.

Няма ли да се намери някой да му хвърли един здрав пердах на този копелдак?

Това е един от най-ярките образи на привържениците на комунягите. Събрал е в себе си всички "положителни" качества на техните симпатизанти.

Иване, Иване, това е целта на мероприятието,зомбитата като теб да почнат единственият чип, който са му монтирали, комунистите туй, комунистите онуй. Така и преди двадесет години зомбитата скачаха и крещяха лозунги на омразата докато подстрекателите им тайно изкупиха страната. Но българинът трудно вдява...Продължавайте в този дух, този такъв, онзи онакъв и скоро такъв ще ви се забие, че не ми се мисли...

3евзек

Всеки един комунист е достоен за такова мероприятие - зомбитата да започнат да говорят против комунистите, но не се получава. те все са "за", защото и отсрещната страна не остъпва.

"... сред които е имало и лица от афроамерикански произход." Т.е. негри от САЩ ли? :) По тази логика нашите мангали са от евроазиатски произход.

вероятно са били група баскетболисти или играчи по американски футбол, които са пресекли нелегално границата в търсене на нов дом!

Бардовете на статуквото: Бисер Петното Мишо Шамара Ники Бюрека Пешо Волгата Пропуснах ли някой?

пропусна много мой човек, те са стотици, тр да ги избием с макъни

Е сигурно, ако съдиш по себе си. Всеки вижда света през своите разбирания. Чуствай се поласкан. А за десерт МУ оближи подметките, белким те забележи и похвали.

И срещу кристалина Георгиева, която казва почти същото - зле ни е държавата, защото българите са втори сорт, за разлика от великите демокрации, където положението е съвсем друго. Това също е етнически нетолерантно изказване. Всъщност, ако се ослушаме по-внимателно, много голяма част от политическото говорене е в този дух. Например всичкото оплюване на етнически преобладаващия етнос на поддръжниците на ДПС. Чуждата етническа принадлежност се охулва с накърняване на достойнството от много хора по форумите и много от "протестиращите". Защо за това няма никаква реакция? Как ще го обясните господа толерасти?

За Кристалина ясно, ама после се загубих...

ТОВА НЕ Е ПЕТНОТО, ТОВА Е ЛЕКЕТО НА БСП.ИЛИ ПО-ТОЧНО, ПАЧАВРАТА НА ОРЕШКОВ.

Да разследват ББ, който обижда българите, като ги нарича "лош матрял". Така се разпалва омраза между българите, парадоксалното е, че на етническа основа. Да го разследват за обида и разпалване на вътрешноетническа вражда.

Това е единственото вярно нещо казано от ББ.

Вероятно съди по себе си и близките съратници по партия. Да, ако е в този контекст, е прав и доста откровен.

И кои враждуват? Лошият и добрият материал ли?

Защо ни занимават с доказали се отрепки,които видно даже и за бандити не стават-такава тиня...

Петното не беше ли дясната ръка на Ореховката и СерГей?

Човекът на снимката е христоматиен пример за това, какви хора вършат мръсната работа на комундетата.

Пак ще те попитам, ти, който не си българин, къде си тръгнал да ни обясняваш какво да правим в държавата ни.

Ми ще ви обяснява. Като вие българите сте некадърни толкова години да си оправите държавата и едни и същи безродници ви стрижат и доят...

СГП е образувала досъдебно производство за расова омраза срещу Петното ... Петното не беше ли ' будната гражданска съвест ' на Олигарски и Станишко ?

Колко са радостни - намериха си работа, с какво да си оправдят заплатите - арестували публични личности. Така е най-лесно. намерете престъпниците, тези ,които са анонимни, дошли са тук нелегално и си изкарват прехраната с ножа. Ама те не се афишират, нали? Тях е трудно да заловите... Разбирам ви.

Къде си мойте приятели драскачи,къде сте се скрили мишоци?

Къде сте бе мишлета?

Още ли млатиш баданарки собственоръчно в мазето на позитано?

Това е нещо обикновенно. бсп винаги е използвала за мръсните си цели криминални необразовани типове с обещание да нетъркат килиите.В държава в която няма капка правосъди ще става и по лошо.

Тя БСП си назначава криминалните на висши държавни постове като стой та гледай.

Това е грешка , Петното е човек на власта. ВЕДНАГА го оправдайте и му се извинете .

Интересно защо когато циганите крещяха "смърт за българите" прокуратурата не си мръдна пръста (за чуждите подлоги от разни комитети да не говорим), а сега веднага почва да разследва всеки опит да се запази реда, законността и живота на хората??? Иначе идиотията за "афроамериканците" няма какво да се коментира - това може да го напише само болен мозък или толераст, дето за някой долар ще продаде и майка си в промоция със сестра си и жена си!

... а сега веднага почва да разследва всеки опит да се запази реда, законността и живота на хората??? Ти на призиви към насилие, запазване на реда и законноста ли му викаш? Браво бе...

Ти на приозивите за взаимопомощ и обща защита, което дефакто е в помощ на реда и законността, призив за насилие ли наричаш. Браво бе, ще чакаме неканени чужденци да се гаврят с нас. Ти май не си българин.

ДАЙТЕ АДРЕСА И МУ ПРАЩАМЕ ДРОНА НА НАЦИОНАЛИСТА ДА ГО " ДЕМОКРАТИЗИРА " ... ... П.С. ВИЕ ОТДАВНА СТЕ ОКУПИРАНА ДЪРЖАВА

Петното възбудило прокуратурата - смях

Българския хелзински комитет повдигнал въпроса. Всичко става ясно. Това е една антибългарска еврейска фондация. Тя ще съди българи. За това, че се опитваме да защитаваме земята си. Да вкарат прецедент, та следващия път ако се засилят евреи в България, да си мълчим. Тази организзация е редно да бъде забранена у нас. До колкото еврейските фондации спонсорират и контролират опита за преврат, наречен протест, прилича на опит за разправа с контрапротестиращи, които им пречат. Българския хелзински комитет да вземат в къщи да отглеждат бежанци от Африка и ще им повярвам. А не да трупат дивиденти на наш гръб. Антибългари.

Този го бяха снимали от ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА да си говори с ДУДУКА.

Прокуратурата разследва и Петното за подбуждане към расова омраза Този дебил е с няколко висящи присъди а прокуратурата го раследва.Тези имат ли поне малко мозък в главите, или са толкова политически зависими , че си лепват петното за цял живот.

Прокуратурата какво още чака за Сидеров и шайката около него?

jizast

"Атака" са друга лига бе. Този тук на снимката си е обикновен криминал който гледа да намаже нещо покрай цялата суматоха около бежанците.

Криминал е руски термин. Ти да не си руски евреин. Нагла еврейска сган, марш в Израел. Еврейска пропаганда ще нарича българи, които защитават други българи от чужди натрапници престъпници. Всеки националист и патриот, също трябва да бъде изкаран в очите на хората престъпник. Айде гнусна еврейска пропаганда, отивайте си у дома да пропагандирате.

Накрая ще останат само петното, босилека, репата, краставицата и домата, мърльото, хлъзгавия, шамара, очите, гъзъ и др. Лешников ще раздава социялни помощи на Айшето и Хасан - а Българите ще се върнем към номадството и ще си основем нова държава някъде

Каквото повикало, това се е и обадило. БХК и "Отровено общество" наляха толкова много зехир ("зелени необезпечени гущери") в българското общество, барабар с лъскави Холивуд'ски блянове, че народът направо се изпизди. Не ни стигаше "ФИКУСА", а ми разни други "фюрерчета" вече се изявяват. ПРЕДУПРЕЖДАВАМ ЦВЕТЕЛИН ОВЧЕВ, след няколко дни е годишнина от така наречената "кристалинкината нощ" - Reichskristallnacht.

Падне ли Шенген, София ще бъде претопена за часове, глемите градове за дни , а България за година.

.

Ало, прокуратурата, а да се сетите да възбудите дело срещу българското правителство за геноцид на народа ни! На колене пред Европа!!!

Този сладур Ангелчо ако го вкарат в затвора ще има да му се радват "черните", относно този симпатяга петното, според мен вече са му се радвали...

На Ангелчо предпочитаме да му се радваме от женската част. На вас оставяме алжирците, негрите, тези от Мали, Пакистан и т.н. - малко ли ви е?

jizast

Ти май си добре запознат с ласките в затвора. Личи си, че си минавал оттам

Тъпчо!

Ало-о-о, журналята! Я обяснете на този народ що за животно е това "лице от афроамерикански произход"? На прост език това се нарича НЕГЪР. И не виждам нищо обидно в това - в учебника по антропология се цитира "негроидна раса", а не афроамериканска - защото в такъв случай как ще наречете негрите от Централна Африка - може би "афроафриканци"? Аман от хамерикански измишльотини и безмозъчни журналисти!

Ами обидно е защото негър е стара марка боя за обувки (черна).

Много точен коментар! Още повече, че "афроамериканец" сама по себе си е празна от съдържание дума - в Африка има и бели хора - напр. араби - и на тях ли да им викаме афроамериканци? Тия залитания са малоумни. Ами дайте да викаме на жените вагинобългари, а на мрелите некробългари... Аман от криворазбрана толерантност!

Да ме извинявате-но такива подбудители към безредици,гражданска война и саморазправа трябва да се разстрелват! Петната трябва да се заличават!

Прочетох, че на мястото е имало и хора от "афроамерикански произход". Сигурно е грешка, защото афроамериканци са потомците на насилствено доведените преди векове в Америка тъмнокожи, които извършвали извънредно тежката работа в памучните плантации. Така наричат днешните граждани на САЩ, а думата "негър" се счита за обидна. Тук тези хора по-скоро са афроевропейци.

Чисти африканци са си :) Или чернокожи. Не виждам да има нещо обидно в това.

Криминално проявено комуноидно еничарче.

Проблема не е в черните.Те рано или късно ще си тръгнат от тук, защото не водят със себе си жени и деца, а и не са агресивни.Но сирийките с децата, които продължават да раждат са заплаха за националната сигурност.Просто след десетина години ще ни претопят.

мдаа... думи нямам

Не драги евреин, не е така. Сирийките с децата са тук, а мъжете им се бият. Когато приключат с ислямистите, сирийците ще се върнат у дома си. Проблема ви на евреите е, че не успявате да ги поставите под контрол и да им промивате мозъците. Опитвате се да правите навсякъде, където има сирийски бежанци. А точно те разбиват мита за лошия Асад и добрите ислямисти, подкрепяни и въоръжавани от САЩ и Израел. Проблема са неизвестните бежанци, млади и здрави, които се промъкват нелегално от Африка.

принципно съм съгласен с разсъжденията ти за първи път но се чудя какъв ти е проблема с евреите??Явно са те опъвали на младини или са те прекарали за нещо,че все те са ти в устата...признай и ще ти олекне

Ето това са Българите 90% от тях са като този боклук. И така си продължава тази държава докато 10% напълно изчезнат...

Боклук ще викаш на майка си нещастник.

Това е лицето на контрапротеста. Ха сега кажете, че сега управляващите не са бандити, след като престъпници се застъпват за тях и ги защитават! На практика това правителство се крепи на такива като този от снимката.

А,сега кажете-и едните и другите-нещо де!!!! Хем участва на контрапротестите хем протестира срещу политиката на Правителството.......... Така е при свободния пазар бате....идеите на втори план....... Днес плаща единният повече,утре другият!Зависи от нуждите на чорбаджията,а пак криминалните досиета нямат значение нали?? И предприемчивите хора,си сменят идеите през ден според надницата...... Но,един ден,стадото(което политиците оприличават на говеда)ще се събуди!!! Виждали ли сте стадо полудели говеда?Не?Нито пък политиците....иначе нямаше да прилагат такъв вид политика и щяха да се държат с по голямо уважение към разума на``говедата``.............

Я погледай малко изявите на тоя господин и после ръси мозък че бил от протестиращите vbox7 . com/play:m44dbdfa11

А ти пак,я прочети цялата статия,а не само каквото ти е изгодно,и после ми пиши отново бате....