Коментари - Проверката на шуменската прокуратура била по сигнал от БСП | dnes.dir.bg
назад

Проверката на шуменската прокуратура била по сигнал от БСП

Вътрешният министър Валентин Радев опроверга твърденията на БСП за политическо преследване на техен активист в Шумен.

Обратно в новината

Коментари - Проверката на шуменската прокуратура била по сигнал от БСП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да се чуди човек що за хора са бесепарите. Някои казват, че в ГЕРБ има бивши членове на БКП, а в ръководството на БСП нямало такива. Напротив, щом като защитават на думи и на дела бившите комунисти и техният социализъм, то те са още по-верни привърженици на БКП без да са членували в тази партия. Доказателство е факта, че не са заклеймили позорното си минало (убийства без съд и присъда, Белене, Скравена и т.н.), а са негов приемник и продължават да броят конгресите си спрямо него.

Комунистът винаги е бил мръсник по душа. Това е пълен безбожник клеветял и предавал най-близките си в онези години. Тази държава ще се оправи най-малко след още три поколения когато най-лошите черти в българина останали от 45 години комунизъм изчезнат!!!

Другар от БСП-то топи свой другар от БСП-то поради завист,а кака ви Курни свиква пресконференция и набеждава МВР и прокуратурата.Няма ли най-после да я дръпнат и им кажат,че да не изнася неща,които не е проверила,а е на принципа една жена каза/ЕЖК/.

Сигналът няма име. Може да го напише всеки така неграмотно и да твръди в него лъжата, че е член на БСП, а той да е Атака например. Явно освен корупцията и топенето с доноси играе роля за кариерата.

Другарю господин Главен комисар Младен Маринов само да кажете на хората с кученцата на другарите където са се топили един друг какво става добре ли са къде са това е важно за народа.

Другарю, господин Вътрешен министър Валентин Радев искам да попитам колко от вашите подупечни служители на мвр са покрили нормативите за физическа подготовка по изискванията за служители. Колко от тях са издържали теста по езикова подготовка за български и чужд език и с какъв резултат.

А защо са гжо уволнили а? Малоумната и просташка българска полиция лъже и маже като дърт циганин.

За съжаление тази лъжкиня Нинова манипулира много успешно простолюдието, което е основен избирател на Партията майка :(. Вижте поредният гаф на Нинова и как това простолюдие оправдава всяко нейно действие, подкрепя я безрезервно, оплюва всеки застанал срещу нея ... Точно както го правеха и при Станишев!!!

Ами нека кажат името на другия ''партиен член''та да видим дали не е герберски подръжник....по рекет с нещо..

Не ви харесва елементарното искане ли интриганти?????та слагате минуси???? Когато излиза да опровергава да беше го направил като хората аНЕ само да чете това що му отърва..

Ако е герберски подръжник до сега да го бяха разкъсали червените хиени, но не би. Техен кадър е и да видим как ще се измъкнат от неудобната ситуация, в която сами се натресоха.

Много е смешно, когато неуки в интригите хора се опитват да ги плетат. Така се оплитат, че ти става жал.

Радев , тия дни в Щатите е задържан член на семейството на Борисов с кола за 3 млн. долара , защо не пратиш икономическа да провери някой не пере ли пари и от къде тия доходи?

Това беше най некадърното ''обяснение'' от този след ''самоубилия се'' със маркучен заглушител в началото на годината....Партийната принадлежност господине в една демокрация не фигурира из каквито и да е обвинения ама в герберомутренската е на първо място. Когато се оправдаваш защо не сте питали само за човека а сте искали списъка на членовете????

Значи икономическа полиция проверява декларация за политическа принадлежност ,айде бе Радев стегни се малко.

Този на снимката от Безгрешните ли е ??? Абе Тиква ,защо засекрети оградата по границата ! Този плазмодии само за интриги и Афери да лапне нещо мисли ! Мръсник само го чуй и види ! Оставка на Герб и нови избори ,без назначения от Д Д НА САЩ !

Доносите са запазена марка на БКП/БСП

Некви минуси.. вие през соца не сте ли живели?

Повервах ви , дълбоко , колкото това на Боко.

Както и да го овърта този няма никакво основание цацаратура и ченгета да задават въпроси за партийна принадлежност и за списъци с членове...За пореден път само доказаха че р''работят'' по партийни поръчения защото до сега не съм чел или чул някой като го обвиняват да цитират в обвинвнието партията му и членовете и..Дали цацата или този все поръчки изпълняват подлагайки се

Доживях, "бивш" член на БКП-то, сега гробарски мвр-министър, да вади от долапа партийните досиета на някогашните си съпартийци... какво друго да очакваш от членовете на бкп?

Който не краде,той не е от нашите... и си постави очилата.

Който не работи той не греши !!

крадците твърдят същото.

ТО НИЙ МНОГО ОБИЧАМЕ ДА СЕ КЛЬОПАМЕ В НАШАТА ПАРТИЯ ! ПАРТИЗАНИ ПРЕДАВАХА ПАРТИЗАНИ,КОМУНИСТ КОМУНИСТА СТРАННИ ПТИЦИ СМЕ НИ , ТО БЪЛГАРИЯ ПРЕДАДОХМЕ НА СССР,ЧЕ КВО ОСТАВА МЕЖДУ НАС СИ !?

да си го признаят, нито да се напише в историята за 10 клас...

лъжливата сврака - с двата крака.

За този на снимката става въпрос нали?? Искам Нинова да каже имената на двамата замесени та да се разбере истината защото този интригант ги премълча...Хората там най добре ще разберът играта.....

Боклуци! После се чудете що тъпунгерите от Герб ви пердашат по изборите! Избора е подобен на този за американски президент! Няма добър вариант! Време е всички да ви изринат на политическото бунище до сдс ндсв и другите предателски партии!

Комунягите само това могат. Да пишат доноси, да вършат предателства и да ограбват родината си. Пфу. Измет.

Врагът с партиен билет.

Тия, завалиите - Корнелия и БСП пак се уплетоха като пате в кълчища! Абе като си прост и си затънал до шия в лай.ата, като наследник на престъпници, поне не зяй непрекъснато, и без това ГЕРБ са вторият отбор на кукловодите ви и ви пазят!

Не им се подигравайте! Социалистите са в шаш! То дори в ежедневието не им е лесно - отиваш на спирката на рейса, а тя ти говори! В рейса има интернет! Внучето звъни на скайп и пита "Чичко Радев ще ме връща ли вече от чужбина?". Вкъщи се прибират и звъни Майор Пенев - бабе, дай 10 бона да заловим един престъпник! ..че и Панаири не останаха за приватизация.. Не им е лесно...

Не е работа на ченгета и цацаратура да рови из партийни досиета независимо на коя партия са те....

Доносите са традиция в политическото ( а в миналоъо ) и всякакъв вид издигане в кариерата на комуниста

;Гарван гарвану око не вади; , но може би е дошло време да се опровергае тази поговорка ,което е добре за демокрацията.

Явно Цацаров , няма да прати крадлата от СДС /БСП Нинова в затвора . Ще чакаме Военна прокуратура да я прибере тази нагла крава ...

Комундетата почнаха да се самоизяждат.Щом става въпрос за държавна софра и далавери.

знайте,че винаги е свързано с комундета и мекеретата им.Този път г-жа Лъжа съвсем си го навря.Проверявай ма мърло,след това прави пресконференции и плюй.

Че то нали се сещаш какви "хора" слушат пресконференциите на Курнеля Техноимпекса Нинова...

Мам. а ви , комунисти -безродници , крадци и убийци .....

Язък, спряха коментарите за кучето шарлопово и разгонените му дъщери грозни кучки.

А мога ли да уточня, че и Валентин Радев е бил член на БКП?! И какво проверява той? А кой държи архивите на БКП-то?

питай..върнал ли си е книжката, заемал ли е държавни постове, награждаван ли е бил...питай де.

Не й е лесно на Нинова... БСП е такъв змиярник, че и кобрите се плашат да влязат в него. Но какво да правиш?! Все някой трябва да се грижи за България и народа! И Зарков помага със законопроекти.. Гергов винаги е на линия за некое изостанало имотче, Добрев мъкне саковете с дарения, Овчаров гледа електромера как върти.. работят, хората!

доносите са си нещо обичайно за тях