Съдът оправда част от ”Наглите” за три отвличания, но им остави присъдите

Софийският апелативен съд оправда частично тези от подсъдимите по делото "Наглите", които бяха осъдени на първа инстанция. Според магистратите те не са виновни за част от похищенията, но въпреки това присъдите им остават същите. Останалите участници в групата остават невинни.

Обратно в новината

Коментари - Съдът оправда част от ”Наглите” за три отвличания, но им остави присъдите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На тези боклуци още не са ли им пръснали халките в затвора?

Съдът трябваше да покаже как правораздава, а той се скри. За такива тежки престъпления трябва сериозна работа. Докато не се види справедливост, в тази държава няма да се живее както трябва.

Sudiite v zatvora Nov zakon za pravorazdavachite

Вземете им дайте и по един орден

Всички престъпници в България са НЕВИННИ!Виновни сме ние заложниците ,затова предлагам всички под строй да влезем доброволно в затворите и да освободим терена за престъпниците.Всеки ден само за тях четем в пресата,гледаме ги по телевизията,знаем ги поименно.Това е похвално за нашата страна.Мила,прабабо,столетнице благодарни сме ти,че създаде такива достойни чеда ,които отгледа и възпита с голяма любов.Учителите им са много добри,за разлика от нашите,които ни учихпа на честност,справедливост,състрадание все неща които не са ни от полза .Имахме неблагоразумието да възпитаме,така, и нашите деца за което им се извиняваме.

Май протестите не обърнаха заслуженото внимание и на съдебната пасмина.

Тези обвиняеми както ги пуснат навън, така са поели към отвъдното, един по един - отстрелян дивеч !

Няколко трябва да са.И не само съдиите ами към 70-80% от онези в парламента та да вземат да пооправят законите и да затворят задните вратички.Същото и за тези които са виновни, а съда ги пуска на свобода - за превенция на останалите престъпници.

ти си мишка ,то всички герберасти сте прости и страхливи мишоци .помни ми думата , че след 12майще изчезнете за винаги и най- после БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ОСВОБОДИ ОТ НАГЛОТО МУТРО- МИЛИЦИОНЕРСКО ГЕРБАДЖИЙСКО РОБСТВО . АКО ТРЯБВА И ЧРЕЗ НЕПОЗВОЛЕНИ МЕРКИ ЩЕ ВИ ЗАБРАНИМ КАТО ПАРТИЯ , ПО- ВРЕДНА И ОТ БИВШАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ . ХАУ .

Ах ти гнидо мързелива, ГЕРБ ти спря кранчето (точене на държавата) и сега си бесна гнида че няма откъде да смучеш. Марш въшко на село, сам там може да пасеш фриволно

АХ ТИ КАЛИНКЕ НАГЛА И НЕОБРАЗОВАНА С КУПЕНА ДИПЛОМА , ВЕЧЕ УСЕЩАШ КРАЯ СИ И ЧЕ ЩЕ ТЕ ИЗГОНЯТ ОТ БАБОТА . ГЕРБ ТЕ НАЗНАЧИ , НО НАРОДЪТ ТЕ СВАЛИ . ГЕРБЕРАСТ НАГЪЛ , ЩЕ СИ ПЛАТИШ ЗА ВСИЧКО- ЗА ДАЛАВЕРИТЕ , КРАЖБИТЕ .ЩЕ ВИ СМАЧКАМЕ- И ПОМЕН ОТ ГЕРБЕРАСТ НЯМА ДА ОСТАНЕ СЛЕД ИЗБОРИТЕ НА 12МАЙ , ТНИДОООО - ЩЕ СЕ ВЪРНЕШ КЪМ СТАРАТА СИ ПРОФЕСИЯ- КЛОШАР ... М..А ВИ МРЪСНА ,АЛЧНА , ПЕУБЕРСКА ,ПЪПЧИВА .

тези ,които трябва най- напред в затвора са боко , цмъко и шимончо дянков ,разбрахте ли ве , плужъци мръсни и платкени от младежкото герб , които се активирахте по форумите . ще ви смачкаме на изборите , гниди герберски .

Ти какви мишка си.......дребна душица, смешна и заблудена

Аз предлагам link да направи копие на форума и да го прати на сайта на Правосъдното Министерство ,ВСС, глания прокорор нека видят какво мисли народа,за тези жестоки присъди.Не може така да ги пуснат и те са хора.

Aбе мишоци вас кой ви отвлече та дрънкате глупости ? Дали без причина някой ще го отвлекат ...не се излагайте господа писачи :)

Ау колко си прост. Какво значи без причина да те отвлекат - или всеки който има пари, значи парите са причина да те отвлекат. ГЛУПАК

Ти си просТ, ама още не си разбрал :)) Има много хора с пари които не са отвличани няма и да бъдат отвлечени :)) А такива балъци като тебе ше вият врат и ше четат като малоумни между редовете!! Ае духай супата и сбогом :))

Какво разбирате под правораздавателна система бе момче, някаква дивотия вероятно?!

Тези трябва да ги съди НАРОДА, единственото им наказание е СМЪРТ.Няма и това да продължава така вижда му се края. Търпимостта ни към съда е на привършване.

Народен съд викаш а? :)))) Е свърши комунизма отдавна сега е демокрация само можеш да сънуваш и да си мечтаеш :) Невинен до доказване на противното пич това е!!....или член 121 алинея 1-ва от наказателния кодекс :))) )

Следващите, който трябва да бъдат изметени са съда и прокуратурата...докога ще ни убиват, крадат,изнасилват и отвричат в собствената ни страна.

Това не е принцип на "правораздавателната система"! Такива са разпоредбите на закона, които съдът е длъжен да спазва- чл. 23 от НК- "Ако с едно деяние са извършени няколко престъпления или ако едно лице е извършило няколко отделни престъпления, преди да е имало влязла в сила присъда за което и да е от тях, съдът, след като определи наказание за всяко престъпление отделно, налага най-тежкото от тях".

Не според магистратите, а според действащия Наказателен кодекс.

деер

Делото в интернет!!

няма такава даржава!

и какво й е на дАржавата? В статията пише, че прокуратурата не е могла да представи доказателства срещу някои подсъдими. Има ли нещо по-логично от това те да бъдат оправдани?

Та това е голямата гордост на Цецо, как така не са осъдени, макар и без доказателства?

Скоро чух от един КОМУНОИД, че всички доказателства срещу НАГЛИТЕ са косвени... И че виновен е Цветанов...Нямало преки доказателство - не било заснето как му режат пръстите на Бончев!!!

..... ОТ ДЕСЕТКИ ХОРА-ИМЕННО ЧЕ ЦВЕТАНОВ Е НАТЪКМИЛ НЕЩАТА И ДЕЙСТВИТЕЛНО ВСИЧКО Е В НЕГОВАТА ФАНТАЗИЯ.

Точно така е, бяха обвинени, защото са наясно с далаверите на Боко и Цецо. На наркотрафиканта напоследък не му издържат нервичките и вдига кръвно.

ти си един долен беден див капиталист

И, внимание, във ВКС ще попаднат в благосклонните ръчички на Лазарчо Груев...

Време е!

Нормално! А ако БСП спечели изборите, Съда ще възстанови и на работа в ДАНС Алексей Петров.. А Гунински и другите отвлечени ще бъдат осъдени за клевета.

И мутрата и цвъко отиват в затвора

Ето за това празнуваха когато падна правителството. Скоро ще са на свобода. Да живее "справедливоста". Ура Другари!!!

Не могат да намерят парите от откупите. Не търсите на правилното място - проверете имотното състояние на съдебните състави.

Браво на бг-съда! Само така! Всички наглеци оправдани во нине и присно и во веки веков!

Поредният саботаж на комунистическия съд срещу успехите на правителството на ГЕРБ и министър Цветанов в ликвидирането на престъпността в България!

Съдът работи с показания и доказателства, а не с обосновани предположения като Многодомния.

НАГЛИТЕ .... СЪДИИ оправдаха НАГЛИТЕ. No comment.

Споко, Ще оправдаят напълно приятелите ми. Бойко и Цецко си тръгнаха. Идвамееее. Връщаме се.

Наш Усмихчо ужким нещо каза че ще прави. Всъщност - най-вонящи ингилъци от торбата капеистка той разстави.

В съда ще се явят само тези, които излежават присъди. Голям кудош ще е делото да не може да тръгне поради НЕЯВЯВАНЕ на подсъдимите... Как да се явят, като ги няма... И така да бъдат ОПРАВДАНИ и ОСЪДЕНИТЕ!!!

Тия "опровданите" вече си пият гроздовата при братя Галеви...Ще им хванете опинците...Съдията също ще ходи при тях на барбекю...

Станишев и Овчаров защо са на свобода като са по-нагли и от НАГЛИТЕ ?

..ако си откраднал 13 МИЛИАРДА само от ЕРП-тата, няма Съд за теб, другарю! А овчиците даже и в Парламента ще ги вкарат!

Сакън ! Пепел ти на устата !

ахам, Боко и Цоко също още се на свобода, надявам се да не е за дълго

да не си дилърче, много се надяваш нещо

3 години от арестуването им, а прокуратурата тепърва щяла да иска осъдителни присъди. Очакваме в най-скоро време да ги пуснат по живо по здраво.

БЪЛГАРСКИЯТ ПЪРВОИНСТАНЦИОНЕН СЪД ГИ ОПРАВДА!!!

Получава се така че тези които ще търкат наровете 18 години ще ги е много ама много яд че някой от другарите им са на свобода. Муха-ха-ха, много съм злобен!!!!!!

Крещяща некадърност е работата по тези престъпници.При наготово поднесена информация от един от членовете на групата и достатъчно време за работа по тях се стигна до кривата круша.Не са известни главатарите, получените пари от близките на отвлечените не са намерени,абсолютен кретенизъм от страна на ангажираните по случая.

Цвъки и Боко нямат нито едно доказателство и само налагат полицейски тормоз над тези мирни, кротко и чудесни момчета, за които другарят Алексей Петров гарантира!

търсете в друга посока, нагоре, по-нагоре, най-горе.

най-наглите са в парламента.

Смъртни присъди за наглите престъпници!

утре захапал Павлови, Доневи Ибаневи ??

Не се надявай!