Прокурор иска двойно по-висока присъда за Анита Мейзер

Варненската окръжна прокуратура поиска двойно по-висока присъда за Анита Мейзер, обвинена за смъртта на мъжа си, причинена със "свински опашки".

Обратно в новината

Коментари - Прокурор иска двойно по-висока присъда за Анита Мейзер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сигурно са си правили домашни секс щуротии и е станала беля ,ама нашето правосъдие за такова нещо може и доживотна да ти даде,виж ако сина на някои кмет или селски бизнесмен прегази някой на улицата с колата на тати ,ще си го пуснат без даже и 2ч часа да прекара в ареста!

Да беше смазала с джип някое семейство, докато кара пияна. Или кучето й да беше разскъсало някое дете. Щеше да се отърве с условна.

Не вярвам да го е убила нарочно.Сестра му може да говори каквото поиска, тя не е била там. Тоя фръцльо е бил с нея за парите,

Абе пускайте жената, кво толкоз е направила?! Да не е ударила бебе, че в затвора да я вкарвате? Пускайте я докато е млада и хубава да се порадва на живота

тоя крокодил трябва да го пуснат в реката Нил. Нооо, има опастност да изчезне тамошната популация, затова фффнимавайте. И без свински опашки, моля!

също е потърпевш от ареста й. Ако не беше извършила това престъпление да е достойна съквартирантка на всички миски като нея или чалгаджиики. Представяте ли си каква веселба щеше да е за зрителите тя и шеф готвача - жалко и за зрителите. Не е майтап, а истина. Ако не беше в затвора - положително щеше да е там.

Шило

Доста мнения съм чувал около това дело. И от запознати и от по-малко запознати. Но май се наслагва мнението, че се касае за умишлено убийство и то в съучастие. Тези, за "свинските опашки", че успял да скъса тези около краката и ръцете, па стегнал другите- около врата са врели-некипели.

При такова правосъдие как нема да си признае че е написала ПОД ИГОТО

но нещо не е познала. Като е видяла колко престъпници при много по-големи престъпления са на свобода е помислила, че и тя ще остане на свобода, но нещо се е объркало.

стига вече с това "чудо невиждано",плашили народа,пък и на кой му пука за нещо неиндетифицирано и противно.И инквизицията би се смилила,вие които уведомявате публиката-не.

и защо като е видяла, че се заду,шава убития не е разрязала с нож примките. Или е била надрусана, или пияна или е искала да убие мъжът си и аз не се сещам защо. Но престъплението си е престъпление и трябва да го излежи.

То има достатъчно информация в интернет, от сестрата на убития. Ако се разровиш ще разбереш доста неща по това престъпление. Въпросът е - защо само 10 години? И защо прокурорът иска повче - 6 години за подкуп и само 4 за убийство?

щото е преложила по малко подкуп отколкото е тарифата на прокурора.