Коментари - Прокуратурата определи стрелбата по Баретата като ”брутален акт на насилие” | Днес.dir.bg

Прокуратурата определи стрелбата по Баретата като ”брутален акт на насилие”

Сериозно безпокойство и тревога буди възможността да се извърши такъв брутален акт на насилие в центъра на столицата, в район, в който са ситуирани основни държавни институции и обществени сгради, акт, извършен по начин застрашаващ живота и здравето на много граждани.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата определи стрелбата по Баретата като ”брутален акт на насилие” | Днес.dir.bg

Коментари

А ЗАЩО ПРОКУРАТУРАТА НЕ ОБЯВИ ПОБОЯ НАД НАПАДАТЕЛЯ НА ДОГАН В НДК ЗА "БРУТАЛЕН АКТ НА НАСИЛИЕ"

Наглостта на политиците ни няма граници.Стрелби,наказателни акции,отвличания-безнаказаност. Чудя се докога ще бъдем толкова търпелив и мачкан народ?Замазват очите ни със старата римска максима-"дай на народа зрелища"...но и хляба липсва в цитата. Безспорно така наречена "барета"е знакова фигура в родната престъпност....но стрелби в толкова оживен час в центъра на столицата???Познатият сценарий...няма виновни?В една нормална европейска държава щеше да има оставки!!!!

според бтв -човека дошъл да получи правосъдие , но стрелеца му отнел това право

А безразборната стрелба на охраната не е ли още по-брутален акт на насилие??? 13 гилзи, или поне толкова намерени, т.е. 13 изстрела. В посока "от където чули изстрелите", т.е. - сградата насреща. От пистолет, т.е. на такова растояние - доста неточно, но може да убие все пак. Ама че имало хора в сградата, на улицата - няма значение. Истинско чудо е, е няма пострадали (тоя тулуп и охранителя му не ги броя - единия си го е заслужил пет пъти, другия е толкова тъп, че стреля безразборно. Вероятно снайперистът затова го е "свалил" и него, да не му се пречка).

Незнам как може МВР да разполага с бюджет от около 1 300 000 000 лева и да се допускат подобни разтрели на босове по ключови дела за страната ни, които се гледат под лупа от Европейските комисии. Вътрешният министър трябва или да е малоумен или ненормален за да допуска подобни извръщения в центъра на СОфия !!!!!!!

абе колеги снаиперисти,утре инзваредни стрелби в зентара на софиъ *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Пиши грамотно, бе, човек! Да не си завършил началното си образование в Монголия? Или си от малцинството, което след 20 години ще стане мнозинство. Ако е така- простено ти е. Хвала, за старанието ти.

Мирише малко на цирк тая работа!Много напомня Догановия случай.На снимките никаде не виждам кръв по простреляния,не прилича и много на ранен.Снайпериста ,да му вземат свидетелството за правоспособност.Нарушил правилото -един изстрел-един човек.Малко на Новогодишни фойерверки я подкарал.Охраната му стрелял,по кого, като не е знаел от къде идват куршумите...А,бе малко джумбиш работа.

браво. всъка дума на мъсто *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Слава на бога, че не пострадаха невинни хора! Сега е редно Цветанов да върне похарчените дъражни пари от МВР / 1 000 000 000 годишно/ защото не е осигурил ред и спокойствие дори в идеалният център на София. С тези пари могат да се направят магистрали, заводи и електроцентрали, да се увелчат пенсий, майчинство и какво ли не още.

Брутално посегателство.Ще умра от смях.Да не би на другаря Баретата поведението да е било мирно и тихо? Кой каквото прави за себе си го прави.

Айде стога постановки!Баретата само е ранен ,ако искаха да го убият щяха да го направят същият стил на Догановото покушение! Някой се подиграва с хората отклонява се вниманието. Какво ли следващата глупост?

осузнаите се...сте е инвалид,а било инсценирано....маи нисто не разбирате.. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Айде сега прокуратуро, вкарай охранителите в затвора да докажеш липсата на корупция. Иначе всияки да ставаме охранители и да се охраняваме както можем стреляйки пред парламента.

охраната на доган я уволниха. сега кого ще уволнят?!?! главния прокурор? министъра на МВР ? или министъра на правосъдието?

е как кой -- министъра на министрите

как да коментирам всички плуят боико и се опитвт да компрометират.,а като убиха жоро илиев,кюлев,доктора.едн ззначково покушене стана и ебти дима , по време на румен петков през месец бяха *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Направо ме заболява глава докато прочета някои коментари. Къде и кога сте ходили на училище, ако изобщо сте ходили.

снайперистът е жена- мъжемразка...целила е само топките...!

егати тупя снаиперист....а навремето какви снаиперисти имаше хахаха *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Снайперистът се е целил точно, но по кого са стреляли мутрите на бандита наречен "баретата"? Просто са стреляли безразборно. Оказва се че хората които са били близо до жертвата са били в по-голяма безопасност отколкото тези от отсрещния тротоар и сгради , изложени на случайни куршуми от стрелящи безразборно охранители.

Щом стрелят по известен наркодилър, значи искат да му затворят устата. Но не можаха да го очистят. От сега нататък Цацарката ще им покаже как се прави разследване. Оня плазмодии( на Първанов лигльото ) замаза много дела, но сега времената са други. Дай Боже, да започнат и съдиите да действат ефективно.(надявам се) И ще не ще много от "геройте" на деня притиснати до стената или ще проговорят или...доживот присъди. На днешния стрелец му е платено добре,но се съмнявам дали вече е жив. Схемата Кенеди - Осуалд - Джек Раби е класическа и едва ли баш киларите не я знаят. Май на някой им се дръпна л...., и започнаха да действат рисковано. Ами то шубето си е голям страх. Ако Баретата се разприказва, а?

Ако охранителят е стрелял напосоки, той 100 % е човек на мафията. От тук трябва да се започне.Близко е до ума, че е искал да отклони вниманието от истинският стрелец. Но сега,хм, дупе да му е яко.Него, наистина трябва да го пазят яко като свидетел. Ще видим.

Като си помисля,че малко преди това мислих да мина оттам с детето,направо ми настръхва косата.........

боко умира от страх.започнха да трепят наркотрафикантите

Хахахаха...Благодаря Ви, че ме разсмяхте:) Само един въпрос- кой кредитор има интерес от смъртта или трайната нетрудоспособност на длъжника си?:) Отговорете си на този въпрос и версията абсолютно се обезсмисля:)

d4

Стига, деее... Ами ако охранителят беше въоръжен с РПГ, гаубица М150, ракета СС или балистична такава с ядрена глава?? Тогава к,во прайм?? А г-н Баретата според лекаря-хирург от Пирогов вече е половин човек. Още един инвалид...Следващите чакат.

podkrepiam, zashto go pazite, ot koga danakoplateca triabva da plashta za da se paziat razboinicite

Под прикритие се завърна с пълна сила

Чудя се какво още ни чака до Изборите ,тези ще ни побъркат.

Затова и казвам : - Сега и Веднага !

какво терминал 2 ли ?:)

А ти какво очакваш, приятелче? Това е битка между две системи. Мафията тръгва на ..." бой последен.." Тя е притисната до стената ( макър, че има много неудачи или пропуски) и ако се остави (при толкова много милиони в ръцете и?!?) България лека-полека ще се оправи. И тъкмо това не искат, защото, освен, че ще секнат потоците от пари, много ще отидат по дяволите- или ще трябва да бягат като "братлетата Галеви" или в пандиза при манафите. Не е изключено някои Руменовци да получат инфаркт.Едно е да си министър, ие да няма кой копче да ти каже с кого си пиеш кафето, а друго е да си под прицел на скрити камери. Битката за властта ще е жестока. Дано не е кървава.

Цецо, айде тръгвай си. Стига вече!

Ай стига бе Цецо! Тръгни си! Върнете ни М.Миков! При него поне престъпноста трепереше от смях!

ГОРЕЩА НОВИНА! Стрелецът е бил заловен! Медиите съобщават, че полицията е спряла за проверка мъж, който бягал по магистралата в посока Плевен-Русе! Лицето е било облечено с бяла риза и червена връзка тип "пионерче"! След проверка на личните му данни, полицаите установяват, че младежът се казва Сергей Дмитриевич Станишев! А снайпера бил намерен скрит в гащите му! Стрелецът е направил пълни самопризнания и е потвърдил, че след атентата, който е бил само началото на битка против класовия тиранин на трудовите маси и чужди агенти-диверсанти, е искал да напусне страната в послока Украйна, където е сматъл да мине в нелегалност! Младежът е съобщил, че това е началото на нелегалната съпротива на пролетариите. При последвалият многочасов разпит в мазето на полицейския участък младежът през сълзи издава, че е смятал да премине Дунава с помоща на турски рибар-комунист с инициали А.Д.О.Г.А.Н, който също се издирва! Главен комисар Велински съобщава че е заловено второ лице на около един километър от него, скрито зад крайпътен камък! При проверката лицето се е легитимирло като Майор Деянов. Велински изказа съмение, че има още участници които се укриват в околноста и в момента е наредил проверка НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР!

"съседи разказаха, че на таванския етаж са живеели клошари"..... Що за глупост и журналистически съчинения!!!! Всички знаят, е това е сградата с един от най-високите наеми на квадратен метър в София, няма клошари дори в мазетата. Всичко е кантори и офиси, дори и таваните. От къде и защо го измислиха това?

и аз това се чудих такава хубава сграда

ами за по голяма достоверност на поредното предизборно мероприятие

"Софийската градска прокуратура започна досъдебно производство срещу неизвестен извършител за опит за убийство и за причинен чрез взрив умишлен пожар." Колко са смешни! Явно Баретата им е носил пари днеска и сега се късат от яд че не са получили и стотинка....А това че някой гражданин е бил застрашен го пускат проформа...хич не им пука....23 години това показваха.

Малко се поуспокоих. Малокалибрено оръжие. Ами представяте ли си ако беше въздушна пушка, а арбалет или не дай си боже - прашка. Ужас.

Министърът на вътрешните работи отдана е изгубил морала си някъде из шесте апартамента, за да го чакате да си подаде оставката. И Боко трябваше да си е подал оставката след разобличителните СРСта, но и то като дебил Цецо "ни лук ял-ни мирисал". Ако сме бяла държава да сме ги изгонили с камъни и дърва тези двамата барабар с хамериканчето Дянков.

ВСичко е фалш, затова да взимаме правосъдието в наши ръце.Всеки сам да си отстреля който му е неудобен и да се свършва. :))))

Килъра застрашил живота на много хора да бе да , тъпия му гард е застрашил много повече хора като е стрелял по блока .

Никакъв брутален акт не е това. Нарича се "естествен подбор" в света на приматите

Какво ни занимавате с тази мутра??Има ли той здравна осигуровка?????Плащал ли е данъци???Като няма съд ,така ще е....Даже държавата да си сформира таен отряд и да ги разтреля всички боклуци крали с комунягите...

След това което стана днес, ако Министърът на вътрешните работи е човек с МОРАЛ, повтарям с морал, БИ ТРЯБВАЛО ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА. Неговите напоителни разяснения за борбата му с организираната престъпност и "високите резултати" които е постигнал са вятър и мъгла. Вероятността да отстрелят Министерството на вътрешните работи и Президенството не е за пренебрегване. Изводите за състоянието на организираната престъпност правени от Цветанов са К У Х И.

И за какво да си подава оставка? Да не би в Щатите да си подават оставки след поредните голямокалибрени изпълнения? Представете си това да се случи тук при нас!

>>>>>>>>>>>>>>>>>> прогресия Резултат от съвместната дейност на следствие, прокуратура и съд

Дрислю! Съда ли го отстреля, или прокуратурата? Или може би го отстреляха, защото прокуратурата и съда си свършиха работата? И оня нищастник, който "ликвидира" организираната престъпност пак някой му с*ра в гащите!

...дългогодишен резултат :)

Съда и Прокуратурата НИКОГА НЕ БИХА ПОСЕГНАЛИ НА КЛИЕНТ, КОЙТО ИМ НОСИ СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ГОДИШНО.

Все ми се струва, че това е адвокатска работа. В Търговския дом адвокатски кантори колкото искаш. Златко Баретата не е платил някой адвокатски хонорар и колко му е ...Друга причина може да е любовна мъка ... Някоя млада адвокатка не е издържала и хванала флоберката. Дали може да ни се разясни ...

Ха- че като не си е платил адвокатският хонорар, колегата се обръща към ЧСИ и от там започва заповедно производство:):) Тази версия издиша, но пък версията за политическа партия, която да има интерес от дестабилизацията в България, придобива все по-ясни очертания-Лютви Местан: ДПС ще участва самостоятелно на изборите за 42 Народно събрание. 29 януари 2013 15:10 Агенция "Фокус"...Ние трева не пасем и компирите ги копаем само за забавление:)

Трудно някой ЧСИ би се справил със Златко ... Не е за вярвяне и че е политическа работа ... Май остава любовна афера.

Браво,ПРОКУРАТУРАТА.Вземете и освободете горкият човечец.Та те едва ли не го убиха.Гарвани долни.

уж страховитите борци от 90-те изглеждат като децата от блок-а дето си играят на фунийки в сравнение с мафията герб- показни убийства, банкови обири, покушения, фалшификация на избори...

много внимание му обръщат на този боклук...голяма работа...англичанина каза кой управлява в България....

Може и Боко Тиквата да е стрелял?!

Прокуратура!!! Но ние имаме ли такова животно. Сериозно безпокойство и тревога- Разтревожена и обезпокоена прокуратура- каква ли жалка гледка ще да е! Просто да се разплачеш от умиление, колко е нежна и ранима, въпросната прокуратура. Ами то, така- Когато реперсивният апарат на държавата се занимава със самият себе си- настъпват такива безпокоящи /кого ли безпокоят/ тревожни моменти. И там може да се пререже лентичка- първото место до такава уважавана институция, където се стреля, като в дивият запад и преди стотици години. Явно сме в този етап на развитие.

Все пак, напредък има. До преди 3-4 години се стреляше по всичко. Мутри по мутри, мутри по банкери и "бизнесмени", бандити по невинни граждани по улици и пътища, отвличаха се хора, някои изчезваха, други се отърваваха с малко повече бой или загубен пръст срещу няколкостотин хиляди, чужденци се връзваха по крайпътни дървета и какво ли още не. Понеже това ни беше ежедневието никой не се впечатляваше толкова. Сега е друго. Стрелят само мутри по мутри и то с камуфлажни пушкала, кой с повреден тапешник - кой с флоберова пушка, за да няма жертви а много шум да се вдига, за да не ги забравим или да си помислим, че вече са ги прибрали на топло. В нормалните, цивилизовани държави е друго. Там се работи сериозно със сериозни пушкала. Като почне да се стреля, да има поне няколко десетки гръмнати и то абсолютно невинни. Ама , това е друга тема. Няма да я коментирам само си мисля, колко ли са зле с полиции, прокуратури и съдилища пък те, дето ми се правят на много велики.

джаро е поръчал баретата......ахаа

МНОГО ГИЛЗИ МНОГО ЧУДО И ВСЕ ОТ ОХРАНИТЕЛИ ,И СНАЙПЕРИСТИ ЧУДЯ СЕ ПОЛИЦАЙТЕ КЪДЕ СА БИЛИ НА ЛАВКАТА В СЪДА?!!! ИЛИ ВЕЧЕ СА С ВОДНИ ПИСТОЛЕТИ.ТАКА И НЕ ЧУХ ЕДИН ПОЛИЦАИ ДА СЕ Е НАМЕСЕЛ ИЛИ СТРЕЛЯЛ ИЛИ ОПИТ ДА ПРЕДОТВРАТИ...ЯВНО МНОГО НАРОД ХРАНИМ ПРОСТО ЕЙ ТАКА ДА СИ РАЗМАЧКВАТ КУБИНКИТЕ.

Кой ще тръгне да убива с малокалибрена пушка че и четири патрона да изстреля само по единия а и един по другия?Това си е организирано от самия него, а за целите вариантите са много.На който и да е един 7.62х54 му стига, да же и да е в корема.

еи ама покраи тия избори колко театро ше изгледаме - след догановия пишман атентатор с празен газов пистолет сега пък поръчково убииство с пушка за стрелба по бирени капачки

ще жъне бури. Стара истина. Какво очаква, че ще го поканят в балетното училище ли? Но пък каква наглост точно там - значи вече има още по-нагли и от него. Да дойде Клинт Ийстууд направо да снима нов екшън за без пари.

Коментари - Прокуратурата определи стрелбата по Баретата като ”брутален акт на насилие” | Днес.dir.bg

Прокуратурата определи стрелбата по Баретата като ”брутален акт на насилие”

Сериозно безпокойство и тревога буди възможността да се извърши такъв брутален акт на насилие в центъра на столицата, в район, в който са ситуирани основни държавни институции и обществени сгради, акт, извършен по начин застрашаващ живота и здравето на много граждани.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата определи стрелбата по Баретата като ”брутален акт на насилие” | Днес.dir.bg

Коментари

А ЗАЩО ПРОКУРАТУРАТА НЕ ОБЯВИ ПОБОЯ НАД НАПАДАТЕЛЯ НА ДОГАН В НДК ЗА "БРУТАЛЕН АКТ НА НАСИЛИЕ"

Наглостта на политиците ни няма граници.Стрелби,наказателни акции,отвличания-безнаказаност. Чудя се докога ще бъдем толкова търпелив и мачкан народ?Замазват очите ни със старата римска максима-"дай на народа зрелища"...но и хляба липсва в цитата. Безспорно така наречена "барета"е знакова фигура в родната престъпност....но стрелби в толкова оживен час в центъра на столицата???Познатият сценарий...няма виновни?В една нормална европейска държава щеше да има оставки!!!!

според бтв -човека дошъл да получи правосъдие , но стрелеца му отнел това право

А безразборната стрелба на охраната не е ли още по-брутален акт на насилие??? 13 гилзи, или поне толкова намерени, т.е. 13 изстрела. В посока "от където чули изстрелите", т.е. - сградата насреща. От пистолет, т.е. на такова растояние - доста неточно, но може да убие все пак. Ама че имало хора в сградата, на улицата - няма значение. Истинско чудо е, е няма пострадали (тоя тулуп и охранителя му не ги броя - единия си го е заслужил пет пъти, другия е толкова тъп, че стреля безразборно. Вероятно снайперистът затова го е "свалил" и него, да не му се пречка).

Незнам как може МВР да разполага с бюджет от около 1 300 000 000 лева и да се допускат подобни разтрели на босове по ключови дела за страната ни, които се гледат под лупа от Европейските комисии. Вътрешният министър трябва или да е малоумен или ненормален за да допуска подобни извръщения в центъра на СОфия !!!!!!!

абе колеги снаиперисти,утре инзваредни стрелби в зентара на софиъ *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Пиши грамотно, бе, човек! Да не си завършил началното си образование в Монголия? Или си от малцинството, което след 20 години ще стане мнозинство. Ако е така- простено ти е. Хвала, за старанието ти.

Мирише малко на цирк тая работа!Много напомня Догановия случай.На снимките никаде не виждам кръв по простреляния,не прилича и много на ранен.Снайпериста ,да му вземат свидетелството за правоспособност.Нарушил правилото -един изстрел-един човек.Малко на Новогодишни фойерверки я подкарал.Охраната му стрелял,по кого, като не е знаел от къде идват куршумите...А,бе малко джумбиш работа.

браво. всъка дума на мъсто *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Слава на бога, че не пострадаха невинни хора! Сега е редно Цветанов да върне похарчените дъражни пари от МВР / 1 000 000 000 годишно/ защото не е осигурил ред и спокойствие дори в идеалният център на София. С тези пари могат да се направят магистрали, заводи и електроцентрали, да се увелчат пенсий, майчинство и какво ли не още.

Брутално посегателство.Ще умра от смях.Да не би на другаря Баретата поведението да е било мирно и тихо? Кой каквото прави за себе си го прави.

Айде стога постановки!Баретата само е ранен ,ако искаха да го убият щяха да го направят същият стил на Догановото покушение! Някой се подиграва с хората отклонява се вниманието. Какво ли следващата глупост?

осузнаите се...сте е инвалид,а било инсценирано....маи нисто не разбирате.. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Айде сега прокуратуро, вкарай охранителите в затвора да докажеш липсата на корупция. Иначе всияки да ставаме охранители и да се охраняваме както можем стреляйки пред парламента.

охраната на доган я уволниха. сега кого ще уволнят?!?! главния прокурор? министъра на МВР ? или министъра на правосъдието?

е как кой -- министъра на министрите

как да коментирам всички плуят боико и се опитвт да компрометират.,а като убиха жоро илиев,кюлев,доктора.едн ззначково покушене стана и ебти дима , по време на румен петков през месец бяха *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Направо ме заболява глава докато прочета някои коментари. Къде и кога сте ходили на училище, ако изобщо сте ходили.

снайперистът е жена- мъжемразка...целила е само топките...!

егати тупя снаиперист....а навремето какви снаиперисти имаше хахаха *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Снайперистът се е целил точно, но по кого са стреляли мутрите на бандита наречен "баретата"? Просто са стреляли безразборно. Оказва се че хората които са били близо до жертвата са били в по-голяма безопасност отколкото тези от отсрещния тротоар и сгради , изложени на случайни куршуми от стрелящи безразборно охранители.

Щом стрелят по известен наркодилър, значи искат да му затворят устата. Но не можаха да го очистят. От сега нататък Цацарката ще им покаже как се прави разследване. Оня плазмодии( на Първанов лигльото ) замаза много дела, но сега времената са други. Дай Боже, да започнат и съдиите да действат ефективно.(надявам се) И ще не ще много от "геройте" на деня притиснати до стената или ще проговорят или...доживот присъди. На днешния стрелец му е платено добре,но се съмнявам дали вече е жив. Схемата Кенеди - Осуалд - Джек Раби е класическа и едва ли баш киларите не я знаят. Май на някой им се дръпна л...., и започнаха да действат рисковано. Ами то шубето си е голям страх. Ако Баретата се разприказва, а?

Ако охранителят е стрелял напосоки, той 100 % е човек на мафията. От тук трябва да се започне.Близко е до ума, че е искал да отклони вниманието от истинският стрелец. Но сега,хм, дупе да му е яко.Него, наистина трябва да го пазят яко като свидетел. Ще видим.

Като си помисля,че малко преди това мислих да мина оттам с детето,направо ми настръхва косата.........

боко умира от страх.започнха да трепят наркотрафикантите

Хахахаха...Благодаря Ви, че ме разсмяхте:) Само един въпрос- кой кредитор има интерес от смъртта или трайната нетрудоспособност на длъжника си?:) Отговорете си на този въпрос и версията абсолютно се обезсмисля:)

d4

Стига, деее... Ами ако охранителят беше въоръжен с РПГ, гаубица М150, ракета СС или балистична такава с ядрена глава?? Тогава к,во прайм?? А г-н Баретата според лекаря-хирург от Пирогов вече е половин човек. Още един инвалид...Следващите чакат.

podkrepiam, zashto go pazite, ot koga danakoplateca triabva da plashta za da se paziat razboinicite

Под прикритие се завърна с пълна сила

Чудя се какво още ни чака до Изборите ,тези ще ни побъркат.

Затова и казвам : - Сега и Веднага !

какво терминал 2 ли ?:)

А ти какво очакваш, приятелче? Това е битка между две системи. Мафията тръгва на ..." бой последен.." Тя е притисната до стената ( макър, че има много неудачи или пропуски) и ако се остави (при толкова много милиони в ръцете и?!?) България лека-полека ще се оправи. И тъкмо това не искат, защото, освен, че ще секнат потоците от пари, много ще отидат по дяволите- или ще трябва да бягат като "братлетата Галеви" или в пандиза при манафите. Не е изключено някои Руменовци да получат инфаркт.Едно е да си министър, ие да няма кой копче да ти каже с кого си пиеш кафето, а друго е да си под прицел на скрити камери. Битката за властта ще е жестока. Дано не е кървава.

Цецо, айде тръгвай си. Стига вече!

Ай стига бе Цецо! Тръгни си! Върнете ни М.Миков! При него поне престъпноста трепереше от смях!

ГОРЕЩА НОВИНА! Стрелецът е бил заловен! Медиите съобщават, че полицията е спряла за проверка мъж, който бягал по магистралата в посока Плевен-Русе! Лицето е било облечено с бяла риза и червена връзка тип "пионерче"! След проверка на личните му данни, полицаите установяват, че младежът се казва Сергей Дмитриевич Станишев! А снайпера бил намерен скрит в гащите му! Стрелецът е направил пълни самопризнания и е потвърдил, че след атентата, който е бил само началото на битка против класовия тиранин на трудовите маси и чужди агенти-диверсанти, е искал да напусне страната в послока Украйна, където е сматъл да мине в нелегалност! Младежът е съобщил, че това е началото на нелегалната съпротива на пролетариите. При последвалият многочасов разпит в мазето на полицейския участък младежът през сълзи издава, че е смятал да премине Дунава с помоща на турски рибар-комунист с инициали А.Д.О.Г.А.Н, който също се издирва! Главен комисар Велински съобщава че е заловено второ лице на около един километър от него, скрито зад крайпътен камък! При проверката лицето се е легитимирло като Майор Деянов. Велински изказа съмение, че има още участници които се укриват в околноста и в момента е наредил проверка НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР!

"съседи разказаха, че на таванския етаж са живеели клошари"..... Що за глупост и журналистически съчинения!!!! Всички знаят, е това е сградата с един от най-високите наеми на квадратен метър в София, няма клошари дори в мазетата. Всичко е кантори и офиси, дори и таваните. От къде и защо го измислиха това?

и аз това се чудих такава хубава сграда

ами за по голяма достоверност на поредното предизборно мероприятие

"Софийската градска прокуратура започна досъдебно производство срещу неизвестен извършител за опит за убийство и за причинен чрез взрив умишлен пожар." Колко са смешни! Явно Баретата им е носил пари днеска и сега се късат от яд че не са получили и стотинка....А това че някой гражданин е бил застрашен го пускат проформа...хич не им пука....23 години това показваха.

Малко се поуспокоих. Малокалибрено оръжие. Ами представяте ли си ако беше въздушна пушка, а арбалет или не дай си боже - прашка. Ужас.

Министърът на вътрешните работи отдана е изгубил морала си някъде из шесте апартамента, за да го чакате да си подаде оставката. И Боко трябваше да си е подал оставката след разобличителните СРСта, но и то като дебил Цецо "ни лук ял-ни мирисал". Ако сме бяла държава да сме ги изгонили с камъни и дърва тези двамата барабар с хамериканчето Дянков.

ВСичко е фалш, затова да взимаме правосъдието в наши ръце.Всеки сам да си отстреля който му е неудобен и да се свършва. :))))

Килъра застрашил живота на много хора да бе да , тъпия му гард е застрашил много повече хора като е стрелял по блока .

Никакъв брутален акт не е това. Нарича се "естествен подбор" в света на приматите

Какво ни занимавате с тази мутра??Има ли той здравна осигуровка?????Плащал ли е данъци???Като няма съд ,така ще е....Даже държавата да си сформира таен отряд и да ги разтреля всички боклуци крали с комунягите...

След това което стана днес, ако Министърът на вътрешните работи е човек с МОРАЛ, повтарям с морал, БИ ТРЯБВАЛО ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА. Неговите напоителни разяснения за борбата му с организираната престъпност и "високите резултати" които е постигнал са вятър и мъгла. Вероятността да отстрелят Министерството на вътрешните работи и Президенството не е за пренебрегване. Изводите за състоянието на организираната престъпност правени от Цветанов са К У Х И.

И за какво да си подава оставка? Да не би в Щатите да си подават оставки след поредните голямокалибрени изпълнения? Представете си това да се случи тук при нас!

>>>>>>>>>>>>>>>>>> прогресия Резултат от съвместната дейност на следствие, прокуратура и съд

Дрислю! Съда ли го отстреля, или прокуратурата? Или може би го отстреляха, защото прокуратурата и съда си свършиха работата? И оня нищастник, който "ликвидира" организираната престъпност пак някой му с*ра в гащите!

...дългогодишен резултат :)

Съда и Прокуратурата НИКОГА НЕ БИХА ПОСЕГНАЛИ НА КЛИЕНТ, КОЙТО ИМ НОСИ СТОТИЦИ ХИЛЯДИ ГОДИШНО.

Все ми се струва, че това е адвокатска работа. В Търговския дом адвокатски кантори колкото искаш. Златко Баретата не е платил някой адвокатски хонорар и колко му е ...Друга причина може да е любовна мъка ... Някоя млада адвокатка не е издържала и хванала флоберката. Дали може да ни се разясни ...

Ха- че като не си е платил адвокатският хонорар, колегата се обръща към ЧСИ и от там започва заповедно производство:):) Тази версия издиша, но пък версията за политическа партия, която да има интерес от дестабилизацията в България, придобива все по-ясни очертания-Лютви Местан: ДПС ще участва самостоятелно на изборите за 42 Народно събрание. 29 януари 2013 15:10 Агенция "Фокус"...Ние трева не пасем и компирите ги копаем само за забавление:)

Трудно някой ЧСИ би се справил със Златко ... Не е за вярвяне и че е политическа работа ... Май остава любовна афера.

Браво,ПРОКУРАТУРАТА.Вземете и освободете горкият човечец.Та те едва ли не го убиха.Гарвани долни.

уж страховитите борци от 90-те изглеждат като децата от блок-а дето си играят на фунийки в сравнение с мафията герб- показни убийства, банкови обири, покушения, фалшификация на избори...

много внимание му обръщат на този боклук...голяма работа...англичанина каза кой управлява в България....

Може и Боко Тиквата да е стрелял?!

Прокуратура!!! Но ние имаме ли такова животно. Сериозно безпокойство и тревога- Разтревожена и обезпокоена прокуратура- каква ли жалка гледка ще да е! Просто да се разплачеш от умиление, колко е нежна и ранима, въпросната прокуратура. Ами то, така- Когато реперсивният апарат на държавата се занимава със самият себе си- настъпват такива безпокоящи /кого ли безпокоят/ тревожни моменти. И там може да се пререже лентичка- първото место до такава уважавана институция, където се стреля, като в дивият запад и преди стотици години. Явно сме в този етап на развитие.

Все пак, напредък има. До преди 3-4 години се стреляше по всичко. Мутри по мутри, мутри по банкери и "бизнесмени", бандити по невинни граждани по улици и пътища, отвличаха се хора, някои изчезваха, други се отърваваха с малко повече бой или загубен пръст срещу няколкостотин хиляди, чужденци се връзваха по крайпътни дървета и какво ли още не. Понеже това ни беше ежедневието никой не се впечатляваше толкова. Сега е друго. Стрелят само мутри по мутри и то с камуфлажни пушкала, кой с повреден тапешник - кой с флоберова пушка, за да няма жертви а много шум да се вдига, за да не ги забравим или да си помислим, че вече са ги прибрали на топло. В нормалните, цивилизовани държави е друго. Там се работи сериозно със сериозни пушкала. Като почне да се стреля, да има поне няколко десетки гръмнати и то абсолютно невинни. Ама , това е друга тема. Няма да я коментирам само си мисля, колко ли са зле с полиции, прокуратури и съдилища пък те, дето ми се правят на много велики.

джаро е поръчал баретата......ахаа

МНОГО ГИЛЗИ МНОГО ЧУДО И ВСЕ ОТ ОХРАНИТЕЛИ ,И СНАЙПЕРИСТИ ЧУДЯ СЕ ПОЛИЦАЙТЕ КЪДЕ СА БИЛИ НА ЛАВКАТА В СЪДА?!!! ИЛИ ВЕЧЕ СА С ВОДНИ ПИСТОЛЕТИ.ТАКА И НЕ ЧУХ ЕДИН ПОЛИЦАИ ДА СЕ Е НАМЕСЕЛ ИЛИ СТРЕЛЯЛ ИЛИ ОПИТ ДА ПРЕДОТВРАТИ...ЯВНО МНОГО НАРОД ХРАНИМ ПРОСТО ЕЙ ТАКА ДА СИ РАЗМАЧКВАТ КУБИНКИТЕ.

Кой ще тръгне да убива с малокалибрена пушка че и четири патрона да изстреля само по единия а и един по другия?Това си е организирано от самия него, а за целите вариантите са много.На който и да е един 7.62х54 му стига, да же и да е в корема.

еи ама покраи тия избори колко театро ше изгледаме - след догановия пишман атентатор с празен газов пистолет сега пък поръчково убииство с пушка за стрелба по бирени капачки

ще жъне бури. Стара истина. Какво очаква, че ще го поканят в балетното училище ли? Но пък каква наглост точно там - значи вече има още по-нагли и от него. Да дойде Клинт Ийстууд направо да снима нов екшън за без пари.