Обвиниха ученика, пребил учител с дървен кол

Районната прокуратура в Асеновград повдигна обвинения срещу 17-годишния ученик от Селскостопанската гимназия в Садово, който преби учител с дървен кол.

Обратно в новината

Коментари - Обвиниха ученика, пребил учител с дървен кол | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

циганин

Пребиване с метална тръба по 3 пъти на ден в рамките на 1 месец ! Ако не помогне дозата да се утрои !

кога ще обвинят европата и демокрацията за 4 милиона убити осакатени отвлечени, а? а кога ще обвинят тези които карат популацията да изпива и изяжда 5 милиона тона отрови годишно, а?

vasil

Много от "отвлечените"т.е.заминалите в чужбина ,бягат вкл. и от такива като тебе.

на приматите!!! До кога подобно поведение няма да бъде наказуемо ?! До кога няма да има превенция срещу насилието, а постфактум ще съобщаваме за поредния потрошен българин ?! Ако народното събрание не вземе да напише читав закон за насиието във всичките му форми, изкючващо всякакви намаляващи вината обстоятелства, ако съдебната система не прилага сурово този закон, то нацията ще остане действително само от примати, защото нормалните ще бъдат осакатели или утрепани физически или психически.

Едно време когато имаше държава, тия ученици вече щяха да са в Бойчиновци.

Тогава нямаше държава а диктатура. Сега също няма държава, диктатурата е заменена с анархизъм а лошото е че скоро ще бъде късно да се озъпти това мислене. Ако трябва да се търси вина за ситуацията то тя е в народа който реши че демокрацията е анархия и по този начин възпита цяло поколение.

Имаше държава, макар и с диктатура. На българина му трябва диктатута, макар и под друга форма, иначе виждаме какво се случва. Кучето скача според тоягата!

vasil

Бойчиновци не е закрито и в него се попада след съд и присъда.На третия ден не става някак си.

И едно засукано изречение в края на статията: "С протокол за доброволно предаване по делото е приобщен, като веществено доказателство, дървен кол, с който ученикът е нанесъл удар на преподавателя."

Преди 1959 година един ученик от 10-ти клас на гимназията си направи шега и в междучасието вкара едно махленско куче в класната стая, но преди да го изкара от клас, засече химичката, която се разпищя. Е, изключиха майтапчията. Къде ли отиде после, завърши ли гимназия, не знам. Жалко!

Вие къде в статията видяхте, че е циганин?

В статията съвсем политкоректно е пропусната тази подробност, но днес излезе информация в други публикации.

ПОКАЗАХА МАЙКАТА В НОВИНИТЕ ПО "ТАЛАВИЗИЯТА", ЧИСТОКРЪВНА ЦИГАНКА. КАЗА ЧЕ УЧИТЕЛЯ Е ПРОВОКИРАЛ ДЕТЕТО. ТО ПО ПРИНЦИП БИЛО МНОГО КРОТКО.

И бащата показаха - същия примат. Закани се, че и той щял да бие учителя. Приказката за крушата и дървото в пълна сила важи за това семейство.

Боклук мръсен цигански. Като не иска да ходи на училище, да не ходи. Все ще стане някакъв роб от него.

Учителят род няма ли? Кой ще отмъсти за него?

че нищичко няма да му направят, защото адвоката му ще пледира за пълно освобождаване от отговорност , защото....ами защото просто трябва да завърши 12 клас!А това за циганин си е сериозно постижение!

Навремето малко са го били, колегата, родителите му, като им е казал, че ще става учител. Затова сега ще го бият отрепките.

Объркан съм... 1. Щом е ползвал кол, е 99.9% вероятно да е от един определен етнос 2. Ученик е в 12 клас, а те трудно стигат до 5ти клас, кво остава до 12ти Или вече българите също се циганизираха или тея почнаха да дават дипломите и на последния мангал само да има мир

Не само че е циганин, ми е от тея с оскубаните вежди. Има го по други нецензурирани сайтове

vasil

Трябва да напипа Бойчиновци,там с тия оскубани вежди...

циганката ясно го каза:"Той, Атанас, много културен момче, учитела трябва да е виновен!"

Нищо не поощрява така насилниците,както безнаказаността!Нужен е по-строг правилник за вътрешния ред в училище!На 300 м от училищата никакви павилиони и магазиниупродаващи вредни храни и лакомства!Директорите,РУО и МОН също да носят пряка отговорност за всеки такъв случай,а не да стоят "на топло"!В НЯКОИ западни страни има отряд от ученици за справяне с особено агресивни ученици в сътрудничество с полицията и под ръководството на директора!Само със сътруднечество и благи приказки нямя да стане!ПО-СТРОГО!

ако е директорка, ко праим

"Сущото!"

Еб...м ти наказанието= пребил учителя с кол- изключване и преместване в друго училище !Толкоз! Е как няма да се чувстват безнаказани?

vasil

Тодор няма да стане,а най-много много някой негов горещ последовател да легне при него.

Има нещо сбъркано в поведението на МОН в случая "Садово". Съвсем неотдавна високо-поставени лица в системата на образованието, като се започне от шефката на Столичния инспекторат по образование и се стигне до зам.-министри на образованието и науката, увещаваха директора на СМГ да си подаде оставката. Накрая го уволниха и му казаха едва ли не да се оплаче на ... справедливия български съд. Какво прави впечатление сега? Не се чуват мнения нито на министъра Красимир Вълчев, нито на заместниците му, нито на шефовете на Пловдивския областен инспекторат по образование за това какви последици трябва да понесат самозабравилите се престъпници в ученически униформи. Ако не помни станалото около СМГ, човек може да си помисли, че споменатите началници по никакъв начин не могат да окажат подкрепата на училищното ръководство в Садово, от която то очевидно се нуждае. Например, не може ли шефът на Пловдивския областен инспекторат по образование заяви публично, че очаква от директора на гимназията да изключи негодниците, опозорили званието "ученик от Селскостопанската гимназия в Садово"? Отделен въпрос е защо журналистите, които бяха толкова загрижени за уволнената учителка Петя Тодорова от СМГ, сега не проявяват никакъв интерес към положението на пребития учител Антон Велков. В противен случай те щяха да обсадят кабинетите на "факторите" в МОН и нямаше да ги оставят на мира, докато не бъдат предприети такива действия за налагане на училищния правилник в Селскостопанската гимназия в Садово, че той да стане неотменим като законите на природата.

Този голям ашлак ще излезе. Я веднага в пандиза за годинка та да види едини други по меки колове с които едни батковци ще го подучват кое как става.

dobrin

малко рано влизат и излизат от опеката на родителите си ... повече лабут от мама и тати -по добър и дори хрисим... в училище,

може ли един ,,мугли,, да се приспособи...??? от ,,национал географик,,...: не е възможно но в една балканска страна ,,опитите,, продължават...!!! първите седем години господа ,,съдебни,, заседатели...!!!

!Apple

Прочетох 1-2 хейтърски коментара тук.... Хора, искам да Ви кажа, че народ, който си бие Учителите, не отива на добре! И за това не е виновно обществото, а семейството на дебилите!

Не бой!! ЗАТВОР!

Материалът е непълен. От него не става ясно дали негодниците пребили учителя си са изключени от Селскостопанската гимназия или не? Ако Педагогическият съвет не се е събрал да реши този въпрос, по какви причини е станало това.

!Apple

От новината тук, не разрах да са ги изключили! А, ТРЯБВА!

Какво не ти е ясно- Има престъпление , има и извършител ! такива лигльовци- директно в Бойчиновци , а после - Централен затвор / София / Там да показва агресия----

Това ли е най-важното? Изключване? Те са за затвор!!

особено дирниците - "дървен кол". Мисля,че коловете са ДЪРВЕНИ , ако са от друг материал, имат друго наименование мисля аз, но може и да греша.

Грешиш, могат да бъдат и от друг материал, напр. железобетонни (за огради).

Коловете в Асеновград трябва да се премахнат. Явно част от асеновградчани много ги обичат.

трябва да го съдят за тероризъм ,питайте всички в училището !

да съдят в такива случаи и другите, които всъщност се оказват съучастници , щом не са направили нищо за да го спрат. Има си го в закона това за съучастниците. До сега при всяко меле вадят 3-4 от мелето и ги съдят минимално а другите добиват кураж и стават още по нагли. Ако се съдят на време като съучастници, после ще се замислят дали да скачат! Нещата вече съвсем излязоха от контрол !

СМЪРТ НА ЦИГАНИТЕ!!! СКОРО ЩЕ ГИ ИЗМЕТЕМ ЗАЕДНО СЪС ЗАКРИЛНИЦИТЕ ИМ ОТ ГЕРБ!!!!

Не разбрах- ученика 17 годишен ли е или дванадесетокласник. Защото в България дванадесетокласниците са на 19 години-т.е. са пълнолетни и напълно отговарят за постъпките си. Хайде сега за дяволъка- в затвора. За да разбере пикльото, че света не се върти около него.

vasil

Ако е тръгнал в l клас на 6 год.,в НАЧАЛОТО на XII ще е на 17.На 19 би бил към КРАЯ на XII клас,ако е тръгнал на училище на 7 г.

Да го изхвърлят лекенцето, бой и принудителен общественополезен труд поне година!

Не бой!! ЗАТВОР!

а на другите двама, които са ритали и удряли с юмруци даскала, медал ли ще им дадат?

Навремето имаше Бойчиновци за такива боклуци и нещата се решаваха!До кога едно малцинство,което има само права и никакви задължения към обществото в което съществува и се развива, ще диктува живота и правилата не само в училищата ,а и навсякъде в общественото пространство!?Кога в България ще започне да се провежда политика на РАВНОПРАВИЕ КЪМ ЗАКОНИТЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА НИ?КОГА ЦИГАНИТЕ ЩЕ СПРЪТ ДА БЪДАТ САМО С ПРАВА И БЕЗ ОБЩЕСТВЕНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ?

Нека не забравяме факта,че и българки деца посягат на учители. Тук цвета на кожата и етноса нямат значение. И не, не защитавам мангалите....

vasil

Бойчиновци си го има и сега.

Ако до 72 часа е в затвора , следващите ще започнат да се замислят !

за радикален ислям ли ?

Гледах по тв майката на бияча в циганската махала в Садово - много добро дете бил, не можело да го е направил. Циганин да се признае за виновен за нещо - няма такъв случай! Както циганите, които пребиха с брадви момчето онзи ден в Мъглен

извършено с особена дързост и цинизъм-ами това е присъщо на циганите...мислят си че всико им е позволено,ама горе долу и така се оказва...

Se taia

За съжаление не само циганите. Ако погледнеш футболните агитки, няма голяма разлика в дързостта и цинизма, с които правят хулигански прояви (наскоро бяха подпалили някакъв покрив в Пловдив)

Ами така ще е след като учителите нямат никакъв авторитет пред учениците си! И как ще имат, след като един хлапак на 12 години ходи на училище с толкова пари, колкото даскалката му по математика взима за два дни?

Така не е интересно ... Я дайте имената на ученика и на родителите му. Какъв етнос е?

циганин-дават го по новините как се ежи...и мангасараката го защитава чаавето...

мръсна циганска сган-насила ги караме да ходят на училище,насила даваме пари на родителите им затова...а те тормозят всички нормални в това училище,който не учил с мангали през последните 10-15 г ,той не знае за какъв тормоз става въпрос...стига сме ги хрантутили,да мре тая циганска сган.убиват крадат, изнасилват-отвратително долно племе....нападат деца,възрастни полицаи,пред нищо нямат спирачка...а само ги дават по тв да се ежат и да си търсят правата...затворите пълни с тях,тая държава съществува само да ги издържа и хрантути,а те само да се размножават...

кой е виновен? Който яде зелника или който му го дава.

още сме назад в ,,обучението,, ...??? в напредналите ,,културно,, страни посещават ,,училище,, с авт.оръжия...!!! още сме в ,,наколното,, общество...!!! но...,,преходът,, продължава успешно...!!!

Това не е новина. Новина ще бъде, ако учител удари такъв нехранимайко и не го уволнят.

Това безумие ще продължава докато дебилите в правителството и в частност образователното министерство не проумеят, че делегираните бюджети, които измъдриха навремето Вълчев и Орешарски, на практика унищожи българското образование. По този начин парите, които се харчат за образование отиват за възпитаване на лумпени с колове!!!

Вай, вай, вай ... да не се поболее момчето? Чувал съм, че който попадне в ареста, излиза болен от там. Това кръвно, това диабет, това нощно напикаване, подагра, глаукома, рак, тумори какви ли не ... всичкото ти се стоварва като попаднеш в ареста ... и после не можеш да лежиш в затвор.

Имам контра предложение на ,,колегата,,на всички роми да бъде разяснявано колко добре се живее в София и по специално около жълтите павета. Що пък само в Пловдив да ги взема?

В нашия град цигани почти няма,но се заформя тенденция на привличане на малцинствата с цел да се запълнят училищните бройки. На цигане държавата отпуска на училище по 1300 лв. Мисля че с тия ученици след врвеме общинската ни управа ще ни вкара авто гол!

В Царство България е имало наказание за подобни прояви "Изключване от всички училища в Царството". Сега към това трябва да се прибави и 2-3 години минимум в Бойчиновци, тъй като е 17-годишен този олигофрен.

Никакво Бойчиновци директно в затвора! Това Маймунче оправяне няма!

Ха на бас, че побойникът е мангал ! Мангалите станаха много нагли понеже про-чифутското управление на държавата ни активно ги защитава ! За такива нагли човекоподобни - само бой и доживотен затвор !

В Садово е така, да беше отишъл в Мазово, там е обратното - учениците обичат да ги бият с кол.

Харесах идеята на един уважаван от мен политик за защита на София от ромите. Правителството трябва да приеме закон,който да забранява на малцинството (за сега малцинство) да се заселва в София. Всички не родени тук да бъдат изведени по родните им места или да се обособи територия на която да се настанят. Според мен като гледам географското разположение на ромите най подходящи са градовете от Видин до Плевен или Пловдив,Асеновград ...Там се раждат и най много от тях и е закономерно там да се развиват.

Най-подходящи за ЦИГАНИТЕ са териториите зад граница. И по-специално в подножието на планината Синган в Индия (от която носят и наименованието си "сингани" -> "цигани"), прогонени от сънародниците си като най-долна, нисша, мързелива и крадлива каста...

Напълно съм съгласен,но как да стане? Политиците не си мърдат пръста за да решат проблема!

А защита на България Пращаш ги при бабите на село и си спокоен... Ама там ще свършат ресурсите за прибиране и пак ще дойдат в града. София не е България!

еее тука ли да крадят?!!!

Нямаш си дори представа в разрез с колко норми на европейското и българското право е тази идиотска идея. Това не значи, че няма адекватни решения. Просто казаното от теб граничи с идиотия и е неприложимо.

Гнусни мангусти! Тая пасмина се интегрира само с напалм.

Интересното е, че с напалм се и дезинтегрира (или диференцира) => следователно са "е" на хикста :)

Сиганин ли е? За прЕател питам!

Аз бих запукал с кол прокурора , дето е квалифицирал предумишлен опит за убийство като хулиганска проява ! Може и с винкел .....

По комунистическо време учителите пребиваха ученици, сега стана обратното.

Не пиши глупости за неща които не знаеш !Завършил съм висше образование по " комунистическо " време ! Имам прекрасни спомени за учителите и преподавателите си от първи клас до дипломирането си като инженер !Учителската професия тогава беше призвание ! Сега е занимание !

vasil

В Сърбия на учителите в основното образование им казват наставници,а в горния курс - професори.Има виц,че разликата е,че наставниците бият учениците,а учениците бият професорите.

vasil

Минусите ги възприемам като доказателство,че със сърбите си имаме доста разлики-в манталитет,душевност,чувство за хумор,ако щете.Не сме чак толкова близки,както нерядко се пропагандира.

Хайде, хайде...това, че те тупнал някой учител по главата с показалката, затова че се въртиш като пумпал и не внимаваш. На това пребиване ли му викаш? Учителите са биели яко до преди 70-80 години, тогава си е било нормално

vasil

Допреди 70-80 години също така не са държали и никого насила в училище след основно образование.Или спазваш правилата,или - прав ти път!