Прокуратура повдигна нови обвинения на Мирослав Боршош

Прокуратурата прецизира обвинението срещу бившия шеф на НДК Мирослав Боршош и му повдигна още 2 - за умишлена безстопанственост и сключване на неизгодни сделки

Обратно в новината

Коментари - Прокуратура повдигна нови обвинения на Мирослав Боршош | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Даа, Мирослав Боршош. Дългогодишен член и активист на Съюза на демократичните сили, демек на дъщерната на БСП фирма СДС: "Костадин Чакъров: Костов беше експерт на БСП, Луканов го изпрати в СДС", 28 Септ. 2014, Blitz bg

Малко са му на тоя нагъл и мазен соросоид! Да гние в затвора поне 10г. и да стане за пример на останалите крадливи соросоиди!

Още сега мога да ви кажа каква ще бъде присъдата - невинен!

Ми не е точно така. Ако през януари или февруари Бойко подаде поредната оставка и правителството ГЕРБ 4.0 вече е с премиер Цветанов за Боршош ще дойдат доста тъмни години.

Гарантирано от ГРОБ.. утре пак да ги изберете, мам ви проста, булгаристанска..

А защо никой не си спомня, че този наглец сутринта го уволниха, а селският бек от Банкя го възстанови до вечерта!?Защо ли!?

Жалко за Миро, но любовниците му го провалиха.

Вестник"Сега"2001 Мирослав Боршош - човекът, който се изстреля нагоре Новият лидер на синия комсомол е от взривоопасна смес - половин унгарец, половин македонец и сам си проправя път в живота ПЕТЬО ЦЕКОВ Моментът е исторически и не бива да се изпуска от поглед - Мирослав Боршош, новият лидер на младежката организация на СДС, се гмурна в дълбоката политика. За има-няма 3-4 години Миро мина през стълбите на държавната администрация, а сега уверено закрачи из коридорите на властта. Не че Младежкият съюз на демократичните сили (МСДС) и "Раковски"134 днес са някаква власт, но фактът си е факт - Миро влезе в номенклатурата, от която се раждат българските политици.

Цялото младежко СДС застава зад основателя си! Аз и той срещу който и да е той.

Всички кадри на герб, са като този крадливи и нагли.Това момченце, както и простия де..л изпълняваш длъжността премиер са за затвора.

Въх, отидоха му спестяванията в мнооого дълбоките джобове на прокурори и съдии!

Абе курвата, още не е ли У затвора ?

безлично същество,ама толкова празно,без никакво излъчване,рядко се среща.Как може човек да е толкова безличен и празен,като този "тарикат"Като го гледам,имам чувството,че е извънземен но в лошия смисъл -безличен,дали може да чете тоя?

Американският еврейски конгрес, където се влачат всички наши политици при пРосещение в САЩ ще изпищи кански и на Миро ще му се размине с условна присъда.

Кака ти ше опраи работата, нема се плашиш.

Прокуратура повдигна нови обвинения на Мирослав Боршош Този "застаряващ" манекен си е директно за затвора.

Тези, които плащат данъци да четат много внимателно и да си правят изводи.

Този соросоид трябва да изгние в панделата.

И как го определи като соросоид??? Член на ГЕРБ- просъветска партия, подкрепяща и управляваща с партии, платени от Русия. По-скоро съветофил. АМа, не ви е удобно.