Прокуратурата и НАП проверяват ”Протестна мрежа”

Софийската градска прокуратура е разпоредила на НАП пълна проверка срещу четирима активисти на "Протестна мрежа".

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата и НАП проверяват ”Протестна мрежа” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нормално е демократи да подкрепят демократи. Българските и руските ченгеджии и мафиоти държат почти цялата преса ,подкрепят атака , комунистите, бареков , дпс , мвро и цялата сволоч, която ни държи в посткомунистическия батак. Западът дава пари на колкото на хиляда баре един едноок да има. Много е скъпо да направиш гражданин и да посветиш в тънкостите на съвременното демократично общество тумбак,който книга не е чел , учил е само белчо и сивушка и понеже е вишага всичко му е ясно и знае как стават нещата. Освен това изисква много време ,в нормалния свят такъв се възпитава 20 години с опция да има нагласа да се развива. Тук изисква да забрави 12 години антиобразование,да се изолира от околните и медиите да придобие самостоятелно мислене и желание за развитие. Почти невъзможно и затова за ченгизите е достатъчно да го замотаят с размятане на гомна и объркани понятия и е готов за ограбване техен слуга

хахахаха, кo рече, тедо ти ли са, ма??

" Протесна мрежа" ПОЛУЧАВАТ парите си от посолството на САЩ в София!!!Пак от там парички гушка "българския Хелзински комитет"???А за парите получавани от определени "медии" не ми се говори!! Б-я заприлича на поредния щат на хамериканците?!!!!Толкова е жалко , че чак е смешно!!!

Нормално е за общество от слуги, управлявано доскоро от невиждани по света плазмодии , които бяха не просто слуги ,а слуги на мужици т.е слугаи на слуги. Тъй като никой слуга не се бори за права ,които са несъместими с професита му,чуждите права пречат да я упажннява, то слугите на слугите и слугите на слугите на слугите създадоха световния феномен: БОРБА СРЕЩУ ПРАВАТА, който би оотвратил и последния абориген и роб, но тук е част от националната гордост. Тъй като въпреки ,че част от българската гордост е да се бориш с правата си,но все пак ги имаш е добре ,че има организации,които безплатно да ти помогнат,ако преодолееш слугинската си гордост да изкараш някои лев от нрушаването на правата , с които си се борил. Така излизаш на далавера,което е голяма гордост за слугата- получаваш без пари от враговете5,един вид победа и ербаплък .

TediUSA ти ли си на смяна? Аман глупавите ви тролски номера.

Я да видим сега тези борци за демокрация, гражданско общество и т.н откъде имат доходи?! Аз ще ви кажа - момченцето Асен Генов е завършил керамика, нито един ден не е работил по специалността си! Навреме се е ориентирал да бъде грант на фондации, институции и т.н...Лошо няма, само да не се изживява като морален стожер, гражданска позиция и т.н, защото е обикновен платен лакей...

Къде са сега соросоидчетата по форума да обясняват, че протестите били спонтанни, а организиращите ги - независими? КЪДЕ?

Така си е.300 дена протести даже и масква не може да си позволи да плати...Московските протести обикновено са организирани с автобуси и ако попиташ"екскурзиантите" за какво протестират..няма да ти кажат защото са на разходка..ха..ха и за по пица.

Мануел

Масква не може ама американците доказаха че могат. Последно ти ли ще носиш цигари на Асен Генов кат отиде при бай Ставри

ей екстремент продажен, коментар да имаш за ей това ??? "Пентагонът е включил България в плановете си за възпиране на Русия. Това е заявила зам.-военният министър на САЩ Кристин Уормът на слушания в Конгреса, предаде ТАСС" блиц.бг да си взимаш пакета с никове и да се омиташ, предател с предател гнусен (барф...)

Този ми прилича на работник от Държавно обединение - БулгарПлод.

Прав си те там повечето са мангали макар че Асен Генов спори, че има украинско татарска кръв

Империята на Деян Пеевски отвръща на удара

loyola

Между редовете да четем: Вие да не мисличлите, че ние в ЦРУ нямаме достатъчно добри счетоводители, та да не ни хванете така лаишки.

аз поне познавах няколко персони, за които по-късно разбрах, че са получавали пари и все още получават, от "фондация за америка", а всъщност дори не бяха гласували на изборите, протестираха срещу заплащане и за тях това си беше и си остава бизнес, затова ги нямаше вчера на площада, няма и да ги има, защото за тях благоденствието на народа няма никакво значение, те са си гледат единствено собствения интерес и джоб, а този мухъл на снимката колко ми е противен, ако тръгна да се обяснявам цензурата ми е в кърпа вързана, даже ще се самоцензурирам ;)

Сакън недей, че ще се наложи на Асен Генов да дава обяснение и за тез пари- Тогава не му мърда дълга и продължителна почивка при бай ти Ставри

Чудя се аз "почтенните" протестъри защо ги нямаше пред парламента да скандират срещу заробващия България 16 милиарден дълг, а то какво било.... Ревизийка! Браво ! Съгласна съм да открехнат малко и тяхната вратичка, пък то те иначе влизат и в спалнята на другите, ако трябва да оправдаят копанката с гювеч!

Не ревизията ги е спряла, а защото пазят ред на опашката, където ще се разпределят милиардите.

Интересно дали ако се открият незаконно придобити доходи ще ги дадат на комисията Кушлев

При протестърите всичко е незаконно

Над 51 415 фирми регистрирани у нас са собственост или управлявани от руснаци, но печалба не плащат Цели сектори от икономиката ни са зависими от КремълЗАЩО ТАКА,И КОГА ЩЕ СИ ПЛАТЯТ? Публикувам конкретни и официални факти от Търговски регистър на Република България, които донякъде обясняват защо продължаваме да бъдем най-бедната страна в ЕС... И СТРАШНО, И ТЪЖНО...

Тук не става въпрос за руснаци или китайци, а за платени протестърчета. Точно това пита прокуратурата - откъде са им парите. На теб явно не ти харесва хората да научат и клепаш и замазваш с тролските си дивотии, тоест вониш отвсякъде.

щерев, има КФН има толкова органи но това не е темата тук. Тук темата е наети платени групи по подобие на това - Агенцията на САЩ за международно развитие (USAID) призна, че е участвала в разработването на кубинския туитър, но отрече той да е замислен с политическа цел. Правителствена агенция от САЩ разработила онлайн социална мрежа специално за Куба, за да провокира с нея политически безредици, подобно на Арабската пролет, твърди АП, цитирана от Труд. Ако бяхме нормална държава и това се докаже тези влизат в затвора от раз за държавна измяна и подготовка на преврат. В това число съм сигурен че влизаш и ти най малкото в НК има член за насаждане на национална омраз в който пише и чрез електронни медии.

Мануел

За Асен Генов остава страшното като го вкарат в кафеза, а за тебе ще остане тъжното кат ти спрат парите от шопошите

Оказва се, че умните и красивите протестъри били глупави и грозни соросид/к/и. Цацата сега ще им разкаже играта. Вместо в затвора да влезе Цецо, ще влязат Асен и Антоанета.

Интересно на каква ведомост се подписват тези. Дали плащат данъци. Съмнявам се. Да докажат доходи и ако не могат комисията Кушлев. Те са си обикновени престъпници ако крият доходи. Нали помните за какво го затвориха Ал Капоне

България беше превзета с инвестиция о т 500 милиона о т фондация Америка за България.Сега се разбира защо в Украйна има сепаратисти , които искат да си останат народна република и не се продават срещу инвестиция 10 пъти по-голяма от нашата на г-жа Нюлант - 5 милиарда долара.Истината е да гледате телевизия Алфа и ПП Атака.

Тука бълва с руска пропаганда и не се трият техните коментари,а като кажеш истината че да си путеноид=предателство те трият.

Мануел

Къде видя руска пропаганда. Това че Четворицата не си плащат данъци това ли е руска пропаганда или просто не Ви изнася.

Ако напишем че сте умни, красиви и раннобудни ще ни изтрият защото това стана нарицателно за мръсна дума.

Тези хубавци и хубавици да доказват доходи. Ако не могат конфискация на престъпно придобитото имущество и затвор

Какво скришно има-те и децата знаеха,че тези ги финансира Америка!"А който плаща на оркестъра,той поръчва и музиката."

Ало, прокуратурата, това не е ли недемократично. Не засяга ли правото на гражданите да изявяват волята си. Защо не разследвате бабичките, които протестираха в защита на Орешарски. Ако имате сведения за платен протест, защо не разследвате тези, които плащат?

Не става дума за протест а за пари да правиш протест.

Цитат:"Ние сме информирани за течащите проверки срещу активисти на "Протестна мрежа" и медии, които са получили грантове от фондация Америка за България . Фондацията е независима организация. Дейностите й, свързани с предоставяне на грантове са напълно прозрачни и достъпни за всеки чрез сайта на фондацията. Ние сме убедени, че всички проверки ще бъдат проведени професионално и в пълно съответствие с приложимите разпоредби българското законодателство, както и при зачитане на гражданските права и свободата на словото. Това означава че" Протестна мрежа" заедно с всички които я защитаваха начело с т.н. "Президент" трябва да бъдат осъдени като ПРЕДАТЕЛИ на България!Вижа се кой е създал тази организация (САЩ) и какви задачи изпълнява тя!

Искам да знам и от двете страни кой седи, зад 10 знаем всички но за тези само се досещаме ?

Ха така. След като оправдаха Цецо- крадецо, може да им се доверят. Резултата го знаем и без разследване.

А поздравителна картичка от 10. Пеевски не са ли получили? Точно почнахме да изграждаме гражданско общество (нищо, че част е наистина платено) и ... ама пък какво ги притеснява. След като при митничари, гореспоменатия бидон, Бареков, Мургина, Масларова и кой ли не изтъкнат разходен център не откриха разминавания, как пък при тези "протестъри" ще намерят.

Като чета, как сте се осрали тук... и се сещам за едно стихотворение: СПИ, ДЯКОНЕ! НЕ СЕ СЪБУЖДАЙ! Златина Великова Спи, Дяконе! Не се събуждай! Остани в незнайния си гроб! Добре си ти... От там не виждаш съдбата на достойния ни род. Не виждаш майките,които днес не раждат. Стариците, край кофите за смет. Бащите със джобове празни, в ръцете с куфари и здравец за късмет. Децата ни са вече на изчезване. Селата мъртви. Пусти градове. Строим хотели, паркинги, гаражи... Край просяка минава БееМВе. На "пътя към Европа" се продават в ръцете с кукли малките моми. Те детството си в сънища сънуват. Стаена скръб в очите им гори. Спи, Дяконе! Не се събуждай! Добре си там, под тази черна пръст. Завиждам ти за туй, че не дочака Мечтите си, разпънати на кръст ----------------- Защото, когато хората излязоха със семействата и с децата си да заявят гражданската си позиция, вие се криехте по полите на жените си и плюехте от безопасно място - където няма да ви намери ченгеджийска палка. После сгъвахте пачките и викахте: Дръжте ги - на тях им плащат. Отврат. СРАМ МЕ Е, ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН, ОТ ТАКИВА ЛАЙНЯРИ, като вас.

Много трябва да Ви е срам. Как хората да излязат, когато протестърчетата казаха, че те са умни, красиви, избранници някакви на съдбата ли, на какво ли не знам. Те сами се разграничиха от народа си. А кой иска да се натрапва някъде, където го гледат с презрение. Докато демократите не разберат, че демокрация означава най-вече толерантност и зачитане на чуждото мнение, няма да се променят нещата. Вие, смятате всички инакомислещи за лай-ри.

Вие сте се опитали да излезете и да протестирате, но протестърите са ви заявили, че нямате място там, защото само те са умни и красиви... и са ви върнали. :-( ------------------------------ "Боже, много мъка има по този свят! Божееееее..."

Каква гражданска позиция? На тия очевидно им плащаха. А другите се залъгваха. Морала им си личеше, как блокират път на други хора. Как при една партия (РБ) в България против Южен Поток, те протестираха при идването на Лавров. Как протестираха срещу заема при Орешарски и как сега не могат да се мернат. Къде им е протеста срещу тези 16 милярда лева заем? Няма ги! Това ли им е гражданската позиция? Тия ме отвращават. Като платени проститутки са.

"Някой" ти видя ли "очевидното"? Или така ти е казала комшийката? Или така ти го пише в наръчника? И как така всички видяха, че им се плаща на тия "гадни протестъри", а никош не щракна поне една снимка на процеса - сега всички телефончета имат камерки. Що се отнася за "заема" от 16 млрд.? Това е най-голямата манипулация с терминологията от Румен Гечев и компания. И срам за всеки уважаващ себе си икономист - без да е необходимо да е доцент в УНСС Все пак, да не забравяме, че Румен Гечев бе министър в проспериращия кабинет "Виденов", който ни доведе в "светло" бъдеще.

Тия от прокуратурата се сетиха най-накрая. Тия от Престъпната Мрежа извършваха престъпление след престъпление, те чак сега ще им гледат финасите. На 4-ма твърдяха (може би същите), че на тяхни НПО-та са плащали американски такива над 6.2 милиона лева. Но прокуратура и полицията можеха да си свършат отдавна работата. Например при окупацията на университета. Да ги арестуват (при съпротива с бой), дадат на съд и после примерно да полежат по 7 години затвор. Само за окупацията на университета съм сигурен, че могат да получат такава присъда. А имаше още сигурно над 20 типа престъпления извършени с оправданието "протест". Може да се протестира и без престъпления. Имаше от по-дребни престъпления, като протест пред парламента (забранено е), че е след 22 часа (забранено е), че водят деца (забранено е), до например мятането на камъни в тълпа от хора, за което можеха да бъдат съдени за опит за убийство или пратени в лудница, ако считат, че така не може да се убие човек. Интересно ако им плащаха други, дали нямаше да викат, как трябва да се пази светия човек Пеевски. ;) Другите се водеха по това на стаден принцип. Има си психология на масите. А другата им голяма заслуга на тези от Престъпната Мрежа е, че те започнаха банковата криза. Те дадоха Бареков, Пеевски и КТБ на прокуратурака като престъпна организация. За пари не ставаше дума. Всъщност ставаше, защото бе целта, да се ударят финансите за кампанията на Бареков и в общи линии успяха. Ще е добре да получат една сметчица от няколко милиарда лева. Но сега заради КТБ, трябва да ги е страх за живота, някой да не си отмъщава. Аз ако управлявах тогава щях да им сложа охрана. Хем да знам какви глупости правят. ;)

Тези швестърчета трябва да ги проверят и отзад, как са с алкъта, да не са като самосвал вече!

Няма да стане нищо особено, но всички проститутки трябва да плащат данъци и проституиращатра мрежа също.

Време е НАП да направи и ревизия на перхидроленото човече,а да не действа избирателно.

Ако не беше този Перхидроления няма как да разбереш че Америка за България управлява процесите в държави които искат да се откажат от "привилегиите" на демокрацията.

Ама има ли защо да се притеснявате, гълъбчета млади, умни и красиви? Та вие нали си декларирате всички доходи? Когато търсиш кусур от държавата, то ти трябва да си перфектен и изряден. Другото е демагогия и липса на морал! А нали вие сте уж най-моралните, най-принципните и по-по-най! Както другарката Берберян, например! Общо взето една такава проверка е рутинна операция и ако всички, които ги проверява НАП, прокуратура, агенция по труда, пожарна служба, агенция по цените, агенция за защита на потребителите и хиляди други държавни чиновници започнат да дават пресконференции и да се жалват за това, че ги проверяват, то ще настане такова говорене и гюрултия, че само това трябва да слушаме.

от "проституираща мрежа" щели да ги взимат запас и да ги пращат на източния фронт в Украйна да обслужват бандеровците и скинарите от украинската армия.

бегееца нещо липсва, или не е на смяна или се е скатал от страх някъде че ще му потърсят сметката. Платените соросни тролчета акат в момента.

Асен Генов т е бегеец събира сега документи за пред НАП

Интересно колко тролчета са коментирали. Протестна мрежа е едно от малкото добри явления в последните години. Богатите държави са богати заради гражданското си общество. А такива като собствениците на ПИК има навсякъде, но са в особенно висока концентрация в тоталитарните общества. дали не ги болят колената от много коленичене. Ех Недялко, слугинажа не е добродетел, но ти не можеш го разбереш по обясними причини.

ама не можеш да различиш платено американско мекере от гражданско общество. Сигурно си на същата ясла като тях, друго обяснение нямам!

Който е тръгнал против Партията и Фирмата добро не е видял. От 1944-та насам.

Кухарке, надявам се, че след вчерашното гласуване на 16 милиарден дълг си разбрала кои са Фирмата и Партията! Тези, които вече няколко пъти гласуват заедно при важни за Родината ни решения. А Партията уж е Негова, тиквена, а май е пак на Сопола, а?

"Америка за България", а, Асенчо? Колко нагуши от тази "фондация"? Или по правилно е да питаме КОЙ взе парите от фондация "Америка за България" и за КАКВО? а, Асенчо, КОЙ, КОЙ, КОЙ взе парите?

Има една снимка на красива и "умна" протестираща, най-вероятно ранобудна с плакат, че "не искам 1 млрд заем" .. сега не ги видях тези ранобудни, "самоорганизирани" протестиращи да се противят на 27 млрд (с лихвите).

Сега протестиращите много внимават заради някой плакат да не изтърват автобуса, защото плащането е на връщане.

link Къде се тези 'красиви и умни' барабанисти?!? Не искали да плащат 1 млрд а сега 16 млрд - няма проблем?!?!?!

Асенчо и Антоанетка вземали пари от дядо Шорош да протестират.

Цацаров е истински мъжага. Прокурор на място ! Настъпи здраво соросоидните протестъри

ТАКА НЕКА ДА СЕ ПРАВЯТ ПРОВЕРКИ НА ВСИЧКИ,А НЕ ИЗБИРАТЕЛНО.ТАКА СЕГА Е РЕД ДА СЕ НАПРАВИ ПРОВЕРКА ОТ НАП И НА ДРУГАРЯ СИДЕРОВ.ТОЙ СЪЩО МНОГО ПРОТЕСТИРА НАЛИ.ДА СЕ ВИДЯТ ОТКЪДЕ МУ ИДВАТ ПАРИТЕ ЗА ТЕЗИ ПРОТЕСТИ И ЗАКУПЕНИ ЗНАМЕНА И НАПИСАНИ ПЛАКАТИ С НЕГОВИ ДУМИ.ДА СЕ РАЗЛЕДВА И ОТКЪДЕ СЕ ИЗДЪРЖА НЕГОВАТА ТЕЛЕВИЗИЯ АЛФА НАЛИ ТОЙ НИКОГА НЕ Е БИЛ БИЗНЕСМЕН.ДАЛИ ПЪК НЕ ИДВАТ ОТ НЯКОЕ ПОСОЛСТВО,ДА СЕ ПРОСЛЕДЯТ ПО ПЪТЯ НА СМЕТКИ НА ДРУГИ НЕГОВИ АВДЖИИ.КРАЙНО ВРЕМЕ Е ТОВА ДА СТАНЕ, А ДАНО НО НА ДАЛИ.

Какво да му проследят на Сидеров. Гледаме всяка вечер по телевизия Алфа.Раздава човека пари на хората за които държавата не се грижи - виж - Православна солидарност.Парите са от такива като нас които сме гласували за него.За всеки глас получава субсидия от 11 лева.Отделно всеки месец всеки от депутатите разполага с 17 865 лева текущи разходи.Къде са парите на другите кукомишки като не ги инвестират в телевизия за народа.

Този и "елитни" като него ли ни "страхуват" да не говорим истината по форумите?

Мухахахаха!!! ПИК е медия на Пеевски. Значи де факто Пеевски е пуснал сигнал до данъчните и прокуратурата.

Ашенчо що си зимал парички от Шорош?

Как ще го проверяват?Ами той от няколко години не е подавал годишни декларации в НАП? И тая работа ще е ташак работа!Симулиране на дейност!

И какво като не е подавал декларации в НАП? - Не всеки гражданин е длъжен да подава такива декларации - трябва да отговаря на определени условия, за да е задължен...И това не значи, че не могат да те проверят! Като не разбираш, поне, недей да плямпаш глупости....

Всичко е парлама.

Асенчо щом заговори така витиевато, с използване на правни термини като СЪСТАВОМЕРЕН - може да се каже, че му е спукана работата.

Буря в чаша вода , едва ли само НАП и Прокуратурата не знаят с каква валута се издържат тези хора . Ако бяхме в Букурещ може би , но в София след три дни пак ще обикалят телевизиите и всички ще ги разбира ме и ще им съчувства ме .Освен ако някои от главните герой не си е повярвал и не е станал не-удобен . Тогава ще има зрелищно гърмящ бушон и тихомълком назначаване на друг .

Цацаров е решил да разпердушини протестна мрежа

"Който не мълчи, ще бере ядове". Хайдееее и те,горките станаха Шарлита..... Който пие,все пак трябва един ден да си плаща,нали????

Струва ми се, че НАП ще ударят на камък. Всички знаем, че плащането е ставало "под масата" и "плащачите" със сигурност са направили необходимото, за да не бъдат хванати.

в интерес на истината НАП имат един много гъвкав инструмент - "демонстрирано благосъстояние" с което да ударят когато и когото трябва... принципно по друг параграф не могат да ги пипнат - явно и СРС-тата на ДАНС не вършат работа.

ЦАЦАРОВ, ти си позор за Прокуратурата, ти си позор за България! Напомням ти, чи Господ гледа от горе! За унищожената ни държава може и да си недосегаем, но много лошо ти се пише от горе.

Цацата се изяви като истинки мъж - блюстител на закона и непримирим борец срещу лъжата и измамата на гадните протестъри.

А ЗАЩО НЕ СЕ ПРОВЕРЯВА ОНЯ ПОРФЕСОР ДЕТО ИМ БЕШЕ ШЕФА МИНИСТЪРА ПРИ СЛУЖБЕНТО ПРАВИТЕБСТВО АНЛИ СЕ ТУПАШЕ ЧЕ Е БИЛ ШФА НА ПРОСАТНА МРЕЖА ИЛИ САМО КОКОШКАРИТЕ

Това ,че ще проверяват тези боклуци е чудесно ,но е кьорфишек ,тия бандити нито са се разписвали на ведомости ,нито офисите ,колите ,телефоните и т.н. се водят на тях ,какво ще им проверят като физически лица ,колко кюфтета са изяли по кръчмите или какви гащи и обувки са си купили ,не тях трябва да проверяват а сороските им донори ,които захраниха с милиони тези и на тях подобните престъпници.