Съдът оправда Цветан Цветанов по делото за подслушването

Софийският градски съд оправда Цветан Цветанов по третото дело срещу него за т.нар. мобилно подслушване в МВР, след като прокуратурата се отказа от обвиненията.

Обратно в новината

Коментари - Съдът оправда Цветан Цветанов по делото за подслушването | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Я да видим- кой е председател на СГС??????

Голям майтап!Какво творчество!В мирно време подслушване без контрол,а през военно-забрана за подслушване(шпионаж) към противника,изобщо през ум да не ви минава,това е криминална проява! Гаси глупаците!От утре всеки да си сложи по едно голямо ухо и да слухти!

Много странно или очаквано чак на финала прокуратурата да оттегли обвинителен акт изцяло без мотиви на политическо лице от управляваща партия!Това е подигравка спрямо гражданите и поражда сериозни съмнения за задкулисие ,политическия натиск и безнаказаност на "белите якички"!Воля за подслушвания и безнаказаност за избраниците!

тя, прокуратурата, пак ще се усети, ама ако иска. Щото там нещата се четат на парче, кой кога свари и как е мотивиран. Само ще напомня, М В Р е ДЕВОЕНИЗИРАНО ОТ ГОДИНИ. Какво военно време, какви пет лева.

До кога ли ще ви търпим ...

най-голямата подигравка на прокуратурата с доклада на ЕК!

След този случай, май вече имаме нужда от преразглеждане на доклада на ЕК за България.

"... Сергей Станишев получи анонимен мейл, който ЗАНЕСЕ на главния прокурор ..." Странно е как ли е успял да го пренесе и с какво и как ли го е носил?

като не можеш да четеш го разбирам, но защо неможеш да мислиш...

Накратко: Бокобатенце оправда Цецоприятелю...

Съда стана изтривалка на политиците-законотворци!

Мамицата ви!!!

Много смешен закон!Излиза че по време на война,бойни действия и др. екстремни условия подслушванията са криминализирани,а извън това в ежедневието разрешени и подкрепени от закона.Кой е луд в случая!Законодателството стана пародия!Нямам предвид дали подслушващия е Цветанов,защото закона е един за всички!Тоест вече подслушванията са законни и всеки може да подслушва яко,само ако има война не!Бравос,циркажии!

Плачете червени комунисти! """""""""През юли 2014 година обаче беше приет предложения от кабинета "Орешарски" нов закон за МВР, според който неправомерната употреба на СРС от служители на МВР е престъпление само във военно време. """""""""""""

Вече може да бъдеш доволен че ще те подслушват както си искат и когато си искат ,винаги ще е правомерно,няма да има горна граница и ни мож са оплаква,всичко е законно!Е по голяма тиня няма накъде!В каква държава живеем,не ми го побира ума!

И течностите хвърля, негова семейна при- ближена, една Мллада пуйка, за това, от него назначена, както и една малка Прдла, от Шуминския съд, и нея, турил гя, поркурорка да му бъде!

ВСИЧКО ТОВА СЕ ОЧАКВАШЕ ЗАЩОТО ВЕЧЕ ГЕРБ СА НА ВЛАСТ И КАКТО ВСЕКИ ВИЖДА ДОСТА УМЕЛО ПРИКРИВАТ СЛЕДИТЕ СИ ИЗЧЕЗНА ТЕФТЕРЧЕТО ПОКАЗНО БЯХА УБИТИ ДВАМАТА ЕКСПЕРТИ ДЕТО ТРЯБВАШЕ ДА ПРАВЯТ ЕКСПЕРТИЗА НА ТЕХНИКАТА ЗА ПОДСЛУШВАНЕ КАТО НА ЕДИНИЯ БЕШЕ ИНСЦЕНИРАНА КАТАСТРОФА А ДРУГИЯ БЕШЕ ПОКАЗНО РАЗТРЕЛЯН И НАВЯРНО ВЕЧЕ ВСИЧКИ СА ЗАБРАВИЛИ ЗА ЧОВЕКА С ОТВЕРКАТА НО НАЙ СКАНДАЛНОТО Е ЧЕ ВСИЧКО ТОВА СЕ СЛУЧВА СЛЕД ДОКЛАДА НА ( EC ) В КОЙТО СЕ ЗАСЯГА ИМЕННО КОРУПЦИЯТА В СЪДЕБНАТА СИСТЕМА И ИМЕННО ТЕЗИ ЩЕ ПРАВЯТ РЕФОРМИ МОЖЕ БИ ИМЕНО ПОРАДИ ТАЗИ ПРИЧИНА ПО ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ ХОРАТА РЕШАВАТ САМИ ДА РАЗДАВАТ ПРАВОСЪДИЕ ПО УЛИЦИТЕ

в лявата страна на клавиатурата има един бутон 'caps lock'. Може да го натиснеш.

През 2013 година при катастрофа загина проф. Евгени Николов, който бе единственият експерт, който е заявил при следствието за подслушването с цецомобила, че автомобилът за подслушване Крайслер действително може да подслушва от разстояние и в него могат да се намерят доказателства за това, припомня "Афера". Според източници на сайта по делата срещу Цветанов има свидетели, които са били притискани и с предложени крупни оферти.

Случайна катастрофа...

Знам едно много ефикасно средство. И мутри оправя, и престъпници, и корумпирани съдии, и цигани- обирджии на дворове и селскостопанска продукция. АК- 47- 7.62 мм.

По един патрон на цел е достатъчен защото има страхотна устойчивост, точност и стабилност на куршума в траекторията.

Да оставим ДС/ГЕРБ/ да си върши работата, данакоплатеца да си плаща данъците и да кротува. Овча идилия за България. На дъното на Европа сме по всички показатели, но доволни, и копаем ли копаем.

България вече я няма. Държава нямаме. Ако настане криза като в Украйна и у нас никой няма да успеят да мобилизират. Кой ще тръгне да служи на мутри.

Така е от 1944та

Е, това го знаехме, тук не е Румъния, примерно, а бантустана Булгаристан!

ВАШТА МА-МА, ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ, А МЕН МЕ ОСЪДИХТЕ, ЧЕ НЕ СЪМ СИ ПЛАТИЛ ВОДА ЗА 180 ЛЕВА.... ВАШТА МА-МА. ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ!!!!

Иди при Цветанов да ти опрости греховете!!

Никак не съм изненадан, съда и прокуратурата са маша в ръцете на политиците/мафиьоти. Изведнъж се отказаха от обвиненията? АБСУРД!

В Мутристан е така!

Цецко бре - що го свитнахте миналата или по-миналата година беше - онзи най-големият спец по подслушванията (автомобилната катастрофа), чадо?!

Толкова и ще осъдят и мошенника обрал КТБ!България е страната на престъпниците!Браво.ЕС ще ви награди.ще ви даде за пример с тоалетната чиния!

Ченгесари, прокурори, съдии - играят си играта, отчитат дейност - прах в очите на хората. За милиони няма закони, за кокошка няма прошка. Нищо ново. Ясно беше. Разходите на вятъра. Невинен защото е на власт. Булгаристански гробарщини.

поклон - БРАВО -КАТО СИ ВИДИТЕ УШИТЕ БЕЗ ОГЛЕДАЛО ТОГАВА ЩЕ ВИДИТЕ И БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИК МАФИОТ ОСЪДЕН ОТ СЪД В БЪЛГАРИЯ

А... Защо прокуратурата се отказа от обвиненията

няма свидетели - мъртви са,а техниката е потрошена

При ония - Радо - отвертката ли беше - нема лабаво..

Поредния провал на политиката на БСП, основана на "анонимни" доноси. И поредния личен провал на вносителя на доноса в Прокуратурата - Сергей Станишев. Този човек, освен че е срам за Българските социалисти е срам и за европейските им еднопартийци. последната му издънка - поставяйки на първо място "левите" си убеждения, той поздрави новите гръцки управници, независимо от тяхната непремерена и войнствена анти ЕС риторика, независимо, че Станишев е председател на втората, най-значима партия в ЕС. Пълен боклук и срам за България, която за щастие не му е Родина.

Дайте му и медал за заслуги към дъжавата.Цв.Цв. заслужава.Вместо да лежи в каторгата му дадохте право да управлява.Ако и това е съдебна власт ще тъпите още критики от Европа.Евала Ашколсун

Каторги? Ти да не си руснак?

Не виждам защо се изхарчиха толкова много пари за дела съдии,прокурори,време нерви,1000 репортажа като беше ясно какво ще стане,по добре да бяха ги дали тези пари за медицинска техника или лекарства за онкоболни.

Показателно за справедливостта на това действие на съдя е, че идва СЛЕД доклада на ЕК. Защо не се осмелиха да го оправдят преди него? Как мислите?

А да попитам - сега адвоката на цветанов менко менков ще стане ли депутат от герб ? Защото предишният, който помогна на цветанов да избегне правосъдието с 6-те апартамента беше красимирчо стефанов - шеф на НАП, който после стана депутат от герб ! Някак си е демократично шеф на НАП да получи като подарък депутатско място от шеф на партия, на който е помогнал да прикрие имущество нали ?

Гарантирано

ЩЯХ ДА СЕ УЧУДЯ АКО БЕШЕ ОСЪДЕН С ЕДНА ДУМА МНОГО ШУМ БЕШЕ ЗА ЕДНО НЯМА НИЩО НАКРАЯ

червените платени говна от посрано се размърдяха от мъка ...сега е време да осъдят насраните им крадливи вождове доган и сергеи

Е как точно ще стане - нали три години имахте цялата власт и никой не осъдихте, та сега ли, когато сте с още 4 партии на власт ? Ако имаше нещо за осъждане - мутрите щяха да го направят, но явно няма ! Нормално е да си притеснен, февруари идва - любим месец е на герберастите ха ха

Мани мани що инфаркти и инсулти ще има не ми се мисли . Чак ми става жал за завалийте.

не били само 6 апартаментите, но имало такива без акт 16 за да не се налага да се декларират. Невинен защото е на власт - гарантирано от герб.

Едно бързо доказателство, че критиките към съдебната система в писмото от ЕК са правилни ! Да живей българският АНТИсъд ! Да живеят българските съдии, тотално зависими от политическите властелини на деня ! Да живеят българските прокурори - гъзолизци, зависими не от истината, а от политически силните на деня ! Да вървите всички вкупом в АДА !

Свикнали сме,аре кой от къде е!

поредното "чудо", което никои не учуди - няма вече други "чудeса" по света.... освен ежедневните нашенски

Оправдан? Как може да го оправдават в разрез на неоспоримите факти, които другаря Станишев получи анонимно по e-mail-а?

Щом за случая "Ало, Ваньо..." няма следствие и съд, какво остава тогава за Цв. Цв.?

а бе простак ало банио какво е откраднал ? къде е доган ,бисеров,ментата,жида сергеи и моника с доказани кражби за милиони

А бе бастун, те са в ЕДИН отбор, но от различни партии!

Никой не е очаквал друго развитие на процеса при тази съдебна система и за такова смешно обвинение.Смее ли някой да го осъди,ако не му е мил живота.

По скоро прочетете статията- с търсачката "Магистрати и политици през задния вход на Пеевски"Става въпрос за тайният вход на хотел Берлин-София.

до !!! - прочетох я статията - нещата не могат да се променят към добро ако не се отстранят всички - без изключение - властимащи от периода 1989 г. до днешна дата - да им се конфискуват имотите и парите във всички банки по света, да им се забрани да доближават дори всякакви учреждения по всякакъв повод и да се оставят без никакви доходи - макар че те пак ще изкарат от скритите - само така може да блесне светлинка начална и в нашия тунел - няма червен , няма син, няма "честен бизнесмен" - всички да си платят греховете

Това малко прозвуча като заглавие на гей-порно. Всъщност като се замислиш, всичко свързано с ДпС накрая се оказва гей-порно, което ди показва ясно какви ги вършат в централата им.

Този случай е показателен в каква държава живеем. Едните били старци, щото били комунисти, другите били млади, затова от ГЕРБ, а истината е, че всички са роби, управлявани от група глупаци и тарикати... Това е жалката картинка в БГ

Хубаво е нашите да са на власт!

Мисля, че нарочно се измества погледа към БСП. Изобщо не съм им фен, нито пък на ГЕРБ! За любопитните от ССП съм - Сам Съм си Партия! Казвам всичко това да се прочете, че нямам никакви политически пристрастия. Единствено ме интересува върховенството и прилагането на Закона, пък бил той и лош! Питам тези, които имат юридическо образование: Как може процес започнал по време на действие на закон и извършени нарушения по време на действието му, а съдията да вземе решенйие пак по този закон, но след изменението му? Не трябва ли процесът да завърши по редакцията на закона, когато е било повдигнато обвинението?

И какво,като си прав.Тук става това,което трябва да стане,а не това,което е правилно да стане.

В НК не е така. Прилага се към момента действащата мярка.

Значи, ако съм мастит ... партиен функционер и в парламента надуя шошоните на когото трябва и променя закона, по който ме обвиняват, то тогава ще ме оправдаят или отпаднат обвиненията? - Демек, ставам недосегаем? - Демек мога да си помисля, че съм голямата работа? И защо промениха декември миналата година само Закона за МВР? Целенасочено?

В наказателното право има принцип, че ако за едно нарушение или престъпление се въведе по-леко наказание, то прилага се това наказание, независимо, че престъплението е извършено когато законът е предвиждат по-тежко наказание за дадено нарушение или престъпление!

Не се разбра за какво е обвинен и за какво е оправдан.И имало ли е незаконно подслушване и съответно нарушение?Една власт го обвини,друга го оправда.Ами ако не се беше сменила властта?

къде е христо бисеров с милионите бе , червени турски бантускотове а къде е жида ви станишев с откраднатите секретни документи ?

Абе балък, какъв ти е проблема ? Щам други са престъпници и Цецко може, така ли ? Кретен. От ТЕРБ съм но това лайно да си ходи.

значи си от герб за да крадеш , вчера беше от бандата на станишев

Властта в България се упражнява БЕЗКОНТРОЛНО, а при съдебната власт и НЕОГРАНИЧЕНО, тъй като съдиите са несменяеми и без мандат. На практика НЕ СЪЩЕСТВУВА нито един граждански (суверенен) орган за контрол. Гражданите (суверенът) НЕ МОЖЕ нито пряко, нито косвено, чрез упълномощени от него лица, да спира решенията на законодателния орган. Същевременно органите, които ТРЯБВА да контролират изпълнителната и съдебната власт, се съставят от законодателната и от изпълнителната власт. Това от своя страна прави тяхното съществуване БЕЗСМИСЛЕНО. Абсурдното положение, при което съдебната власт предхожда суверена и съставя сама себе си. Този момент е изключително важен, защото политическите пълномощници, все пак, са получили уж права от гражданите (суверена), докато представителите на съдебната власт НИКОГА не са били овластявани от гражданите (суверена), който е ИЗТОЧНИК на ВСЯКА ВЛАСТ. Демокрация няма НИКОГА там, където НЕ съществува РЕАЛНО разделение на властите.

Ташаци на рояци. Не съдят истинските разбойници, крадци и убийци, а скалъпват процеси по политески поръчки. Комунистическата съдебна система у нас трябва да бъде разбита и унищожена