Прокуратурата отрече да разследва Мирослав Найденов, но проверява факти

В Софийската градска прокуратура няма образувано досъдебно производство срещу бившия министър на земеделието Мирослав Найденов. Това се казва в официално съобщение на Върховната касационна прокуратура. Найденов коментира, че няма притеснения, защото досега само "марсианците не са го разследвали".

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата отрече да разследва Мирослав Найденов, но проверява факти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Днес слушах пресконференцита от Позитано на Вашият шеф Сергей Дмитриевич.Той ,говори всики ден.Пардон плюе ГЕРБ всеки ден.Имах един въпрос към него:КОЛКО ОТКРАДНАХТЕ С МОНИКА ЧРЕЗ АВСТРИЕЦА ХОХЕГЕР?Не,че бяхте бедни.Моника ти донесе не малко,когато дойде да живее при теб.Малко история!!Предишния и мъж беше банкера Венцислав Йосифов -нали?Същият е с досие на агент"Илиев"на четвърто/икономическо/управление на ДС от 1987 год.Учредител и управител на първата частна банка създадена веднага след 10 ноември 1989год.и фалирала през1997год.,когато"изгарят"спестяванията на фирми и граждани за 42,4млн.долара.Ощетени да 250000граждани и 120000 еднолични,дребни и средни фирми.Та въпросът ми беше кого плюете и кого защитавате?Защо няма наказани,а за награда на баджанака на Станишев се предлага от БСП издигане за кмет на София и през 2011 год .за Президент на България.Ето връзката МОНИКАВЕНЦИСЛАВ ЙОСИФОВСТАНИШЕВ.Питайте къде има нещо гнило,питайте къде са парите,питайте защо сме на този хал?ПИТАЙТЕ,АМА КОГОТО ТРЯБВА?

Разследването се водеше от отдела на Маргарита Попова и за да спре да рови я направиха вицепрезидент.

Маргарита Попова бе министър или прокурор!!!

Разследването се водеше от отдела на Маргарита Попова и за да спре да рови я направиха вицепрезидент.

напълно нормално - всички досъдебни производства се водят срещу неизвестен извършител, до предявяване на обвинение. всички други обстоятелства са следствена тайна. интересно е обаче, че информацията е за следствено дело, а не за досъдебно производство. ако не е грешка на журналистите, това дело е на отчет в нссл. а те се занимават (подведомствени им са) със случаи, които се отнасят до членове на мс или с висши правителствени служители. както и с дела с особена сложност. интересно

цаци кат е цуцал от миро мазния вий кво чакате бе овце...шъ въ клатят докат сте живи

Какви са следващите ходове на БСП. Още не са изкарали клиповете. Само този път да внимават, че с предишния:"Гласуваш за Бойко-получаваш Костов със секирата" сами си отрязаха собствената глава на предишните избори.

Много бързо те НАВЕДОХА тебе! и то пред Миро Мършата .... е как ще караш още 4-5 години, а ?? накрая подметки ли ще лижеш !!!!

Отричат да го разследват. А трябва. За другите им министри не знам. Тоя обаче наистина направи гуша. В преносния смисъл.

Напишете в гугъл - Изпратиха отворено писмо за връщането на Делян Пеевски в НСС - и четете за депесарския мазен шопар Пеевскии и уникалната ни съдебна система! А после се излегнете спокойно на диванчето и чакайте бат ви Бойко и останала политическа гмеж да ви оправят живота

Как да разследва прокуратурата та нали главния прокурор е техен избран от тях., а същия като тях . До обед пее една песен следобед друга и след телефонно обаждане трета.

"Към 18 март 2013 г. фискалният резерв е в размер на 4 милиарда лева и превишава депозита на Сребърния фонд от 2 милиарда лева. Няма никакво основание да се спекулира със състоянието на фискалния резерв." Опа-а! Що стана?

Ама ние на някакво служебно премиерче ли ще вярваме или на другаря Станишев, бе?! Като ти казваме, че държавата е опоскана, бъди така добър да повтаряш "ле-ле, колко е опоскана" и да не задаваш много странични въпроси!

"Направихме анализ на резервите, които биха могли да се появят в бюджета, който наследяваме. Това е много тежко упражнение...."

Ами явно си е цакал на някой мазен прокурор, как ще го разследват!!!

ДОКАТО НЕ МИНАТ ИЗБОРИТЕ ПРОКУРАТУРАТА И ГЛ.ПРОКУРОР НЯМА НИЩО ДА НАПРАВЯТ ЗАЩОТО ГИ Е СТРАХ ДА НЕ СЕ ВЪРНАТ Б.Б. И Ц.Ц. ТОВА ТРЯБВА ДА Е ЯСНО НА ВСИЧКИ

след като в кипър сйобщиха за данък върху депозитите , започна да се забелязва рязко за периода увеличение на посетителите към тази дестинация , като наи многоброен е интереса от лица на бсп или пряко свързани с тях хора.защо ли там? дааааааа забравих че там е офшорна зонааааа

Говорителят на главния прокурор Стелиана Кожухарова съобщи, че още в средата на миналата година Калина Илиева е изпратила до тях сигнал с данни за нередности и е образувано дело за търговия с влияние. Кожухарова заяви, че институцията няма да коментира в подробности дали Илиева е изпратила подобно писмо. Информацията все още се проверява от държавното обвинение. Първо Илиева пита Симеонов Предоставената от СДС документация показва как казусът възниква с писмо на Калина Илиева до Светослав Симеонов, с което тя изисква обясненията му за постъпили срещу него сигнали. Илиева заявява, че е била уведомена от Мирослав Найденов, че срещу Симеонов има сигнали за неправомерно осигуряване на предимство за определени проекти по Програмата за развитие на селските райони. Служител от фонд Земеделие на име Паунов се е оплакал на министъра, че хората в ДФЗ са задържани след края на работния им ден с указания да работят по определени проекти. Още същия ден Светослав Симеонов изпраща скандалното писмо в отговор на питането на Калина Илиева. Така в скандала се набъркват и земеделският министър Мирослав Найденов и заместничката му Светла Боянова, която преди да поеме през май 2010 г. поста от подалия оставка Преслав Борисов бе изпълнителен директор на "Асоциацията на земеделските производители". Писмото на Симеонов говори за неприкрит натиск върху работата на ДФЗ и конфликт на интереси.

Миро Мазния защитава корпоративни интереси особенно на бивши негови работодатели в млечния бранш!

Пропагандата на комунягите е ясна - удряй по качеството на магистралите, казвай за опонента, че е корумпиран, насажай мнение, че държавата фалира, обвинявай в престъпления, говори за фалшифициране на избори. Всичко това което е присъщо за нас го разпространявай за другите. Една лъжа повторена 1000 пъти започва да става истина :(

Други факти няма, освен тези: "факти, идентични с изнесените , които са предмет на следствено дело 29-П/2009 г. То е образувано на 9.11.2009 г. срещу неизвестен извършител за престъпление по чл.321, ал.6 от Наказателния кодекс (Който се сговори с едно или повече лица да върши в страната или чужбина престъпления, за които е предвидено наказание лишаване от свобода повече от 3 години и чрез които се цели да се набави имотна облага или да се упражни противозаконно влияние върху дейността на орган на властта или местното самоуправление, се наказва с лишаване от свобода до 6 години - бел.ред). " Вервайте им!!! Само не ги избирайте пак, ако обичате.

ВИЕ ПРОСТО СИ НЯМАТЕ ИДЕЯ КАКВИ ДВУКРАКИ РАБОТЯТ В ПРОКУРАТУРАТА- ТОВА СА АВГИЕВИ ОБОРИ ЗА ЧИСТЕНЕ. НО НЯМА КОЙ...

Как няма да е доволен - за четири години не се знае кой се занимава с разследването, че то вече е стигнало до кошчето за боклука. Но те работите ако бяха нормални в тая страна нямаше да сме държава на живите факли

Пак пръдни под налягане излязоха от устата на доносник Ганди. Излиза, че всичко което е бръщолевел, че се разследва Найденов е пълна лъжа. Що ли не се учудвам.

Щото си зомбиран.

ЗАВЕДИ ДЕЛО И ГИ СЪДИ, СЪВЕТ : СЪДИ СЪЩО ТАКА И ФИЗИЧЕСКИТЕ ЛИЦАТА ПРЯКО АНГАЖИРАНИ В СЛУЧАЯ. НАРИЧА СЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ПО СЛУЖБА.

Виновен е портиерът на Министерството,че е допуснал да влезе НЕИЗВЕСТЕН ИЗВЪРШИТЕЛ!!! Каква е вината на ГОСПОДИН МИНИСТЪРА???

Виновна е и чистачката, защото не е ПОЧИСТИЛА МАЗНОТО ПЕТНО.... :))))

А никаква вина няма , той само събира пачките от бушончетата - този селски тарикат, ни лук ял, ни лук мирисал, честен е само в ушите!!!

Нещо не разбирам, нямало досъдебно производство срещу Миро, а следствено дело срещу някой "неизвестен" извършил точно същите престъпления като Мировите?! От 2009 г. до сега не са го установили кой е тоя дето е извършил престъпленията вместо Миро! Уникално! Да не си помисли някой, че има чадър или както казва близкия приятел на БУДА Яне- цял шезлонг! Не-е-е, всички съвпадения с лица и събития са напълно случайни.

ТАЗИ СВИНЯ НАЙДЕНОВ Е САМО ЗА КОЛБАС "СТАРА ПЛАНИНА".- С ВИСОКА ЦЕНА, А ПЪЛЕН С БОКЛУЦИ....

Абе,боклук,всеки е невинен до доказване на противното!Вие искате,целият Български народ да е виновен,за да се измъкнете като невинни.Комунистически прийом!

Честния, това го обясни на ГЪРБОИДА с IQ 1,46, постоянно наричащ някои хора КРАДЦИ! Тъкъв им е приомът ти казвам и на комунистите от ГЕРБ!

Народът след 23 години вдяна, че това не е лява партия, а е крадец на минало и история, на постиженията, които други бяха постигнали преди тях. Присвоиха цялото това наследство, застанаха отпред, както в стихотворението на Христо Радевски: Партио, ти си права, когато съгрешиш дори, тоест и да си наляво, и да си надясно, важното е ние да сме отпред. Така една група излезе преди 23 години начело на БСП и заблуди застаряващото поколение, което не искаше да гласува срещу младостта си. Но днес хората разбират, че няма място за мечти, БСП е една партия, която не защитава интересите им. Зад лидерите лъснаха гербовете на партийната червена аристокрация. И народът разбра, че това са шайка, която иска да е на власт векове, векове. Тази партия няма кауза и морал, а само един лозунг: Власт и пари.

и от монитора се разлива миризма на мърша. А те щели да го проверяват? ?! Добро момче излезе, тоя Сотирчо. Папка и слушка.

Да разследва и фонда как си вършат работата. Да провери как при срок 15 дни договора не е сключен на 4 месец. Да провери как при край на програмат 2013 година ми предлагат да почна работа при работен график за 9 месеца. Да видят как ми отказват финансиране по стар проект щото програмата свършила на 31,12,2012 година пък аз не съм готов при, при положение, че съм ги викнал 05,2012 на 1 оглед и на 10,2012 на окончателен оглед а те не са дошли на нито един. Да проверят къде са парите по тези проекти, щото те стоят като платен първия и сключен договор втория.

Ха, че то оставаше и да си признаят - нали те си ги образуват и закриват ! Нали от ЕК започнаха разследване срещу миро-послушният, заради 50-те бона за откриване на фейсбук акаунт ! Но в тоталитарната България милиционер на милиционер око не вади !

jingiby

Прокуратурата ми е ясна като бял ден. Тя е с този който е на власт. Докато не видят резултата от изборите няма да предприемат нищо в нова безвластие. А след това - както кажат новите управляващи!

ПРОКУРАТУРАТА ДА РАЗСЛЕДВА НЕ САМО НАЙДЕНОВ, НО И ПРЕДИШНИТЕ ОТ ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ, КАТО НАПРИМЕР ДИМИТЪР ПЕЙЧЕВ, КОЙТО БЕШЕ ЗАМ.МИНИСТЪР В СЪЩОТО МИНИСТЕРСТВО И ВЗЕМА ДОСТА МИЛИОНИ ЕВРОСУБСИДИИ - ЗА ЖЕНА СИ, ЗА ДВЕТЕ СИ ДЪЩЕРИ! ИМА МНОГО РАБОТА ТАЗИ ПРОКУРАТУРА, А НАКРАЯ ЗА ДА НЕ ГО ЗАКАЧАТ ОТ ГЕРБ, СТАНА СПОНСОР НА МВР!