Министрите на разпит как взимат решения ”на подпис”

Министрите от кабинета в оставка ще обясняват във вторник и сряда пред прокуратурата как се вземат неприсъствени решения.

Обратно в новината

Коментари - Министрите на разпит как взимат решения ”на подпис” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В МС неприсъствено, а в затвора - присъствено

А убиецът от Банкя , кога !!Наред с всичките престъпления които извърши мутрата и неговата свита от хрътки , да не забравяме как взриви с гранатомет барикадиралия се нещастник в някакво си село.... Крайно време е всеки да си получи заслуженото в тази държава!

като четем за тази арнаудова дълго няма да работи тази работа ще мине на по горен пост

Прокуратурата нещо се размърда с пунтирането на дейност. Цялата съдебна камари.а начело с Цацата вънка. Воня. Пунт и пластика. Радев да ги започва първо от свинч. Този и като предишния ибрикч.я Борис Велчев.

Нямало ДРАМАТИЗАЦИЯ?! Баси...неграмотника...

КВО СТАВА НА НАС НИ ДАВАТ ВАКСИНИ КОЙТО НЕ ВАЖАТ БЪЛГАРИЯ 100 000 X 10 ЛВ А НИЕ ИМ ДАВАМЕ 5 000 000 X 10ЛВ И КВО ПРАИМ КОЙ ВЗИМА РЕСТОТО КОЙ КОЙ

Москов ги загуби на карти в Банкя ама честно игра

Ами то какво ли не вземат на ''подпис'' след като за бонусите подпис НЕ трябва.. Цацаратурата сега ли проумя че каквото каже боко това се прави и никой от измекярите му няма как да откаже да слага подпис под нещо дето не разбира защото правителствената БЕЗотговорност винаги се крепи на ГРУПОВАТА отговорност т,е, няма как да има виновен кога всички са се подписали

А Боко защо не ? Той до последно защитаваше д-р Менгеле като Раймонда Диен !!!

А Али Баба , кога на разпит и в затвора ? Цялата шайка в редичка по един .Всичките до един нямат представа ,какво е правова държава. Дано ужасът и погнусата от тази власт не се върне никога.

Браво Цацо за анонса! Трябваше да им раздадеш и предварителен въпросник, та да декламират отговорите......

Съгласно имунизационния план преди разпит на министрите се поставя противоправосъдна ваксина. А по същество - след като има неприсъствени решения, да ги осъдят в условията на неприсъствен съдебен процес. Така както хиляди българи са осъждани неприсъствено от топлофикациите.

Пепи наркомана повлече крак!

Подписваш или си подаваш оставката

Неприсъствени решения. Аз пък питам, кога са вземали Присъствени решения, след като те най-много да присъстват с туловищата си на вземането на решения... другите им части обикновено са сгънати на четири в пощенски, офшорни кутии.. :-)))

ами как- цъкаш си белотче с Боко и далаверата си става по телефона

Правилно бе Мич,да оставим държавата на БСП да я довърши докрай нали?

Боко оставил ли е нещо за "довършване"? За протокола - не съм фен на БСП, така че си спести дежурната реплика.

Сега разбрахте ли колко точен и не корумпиран е бил Тодор Живков - след като падна от власт го грабнаха всички разследващи органи и то с едничката цел ДА ГО ОСЪДЯТ , но ЯДЕЦ - колкото и да ровеха НЕ МОХАХА да намерят НИЩО осъдително! За разлика от сегашните - 2-3 години в управлението и е готов за затвора - без да казват за какво , а където и да пипнеш................далавера ........и то яка.............на всички нива!

Корупция има само в демократичните страни.

Тогава да ти пикам на демокрацията! Като гледам каква е корупцията в Украйна , явно според теб там има огромна демокрация!

Решението за подписването на заробващото " споразумение " сета , също е нелегитимно :)))) Нещо да измучите по въпроса , безкрайно неуважаема ..... госпожо?!

Не знам защо най-големите некадърници все се натискат за власт и все заемат високи позиции в БГ.Абе оставете държавата на мира бе изедници!!!

Е... то бива,бива ама и прокуратурата да не знае как се взема неприсъствено решение ! ?

Е... то бива,бива ама и прокуратурата да не знае как се взема неприсъствено решение ! ?

Ветровитата страна на властта, когато си отидеш - веднага те емват и ти го връщат, независимо крив или прав, та внимавайте.

Сиреч ( любимата дума на Боби ) иде реч за много пари. Това Белене, ЮП, ВЕ и тем подобни ряпа да ядат. Не че там няма корупция, но вредата за здравето на нацията идва косвено. А, тук ще ни тровят ефективно. Дори и воения министър с неговите шменти-капели Договори за военни кораби е само блед лебед, в сравнения с лекарствата. Да видим как ще реагира Прокуратурата. Лежерно ( сиреч ) вече някой се е отчел, или хард ( сиреч ) са забравили да се отчетат. Ех, ген. Радев, колко мъка внесе в спокойния политически живот. Досега всяка вечер си брояха кинтите, а сега ще се стряскат и ще броят с колко ще трябва да се разделят.

Земи ряпа да ядеш ти бе червен малоумник!

Приемам ряпата като комплимент, защото е полезна за черния дроб. Измисли нещо, по така - в смисъл демократично-либерално-ценностно - стойностно. Цялата вечер е в краката ти !

Представете си,че правят далавери като не присъстват,а какви ли далавери правят като присъстват?

Току що Москов каза, че се чувствал обиден. Значи в панделата няма да му накърнят чувството за сефте.

Москов мисли да бори притока на емигранти с тези ваксини или да лекува с тях мигрантите. А дали и нас като емигранти в чужбина не ни третират по подобен начин?

Румяно, защо гледаш толкова сериозно, когато всичката ви работа една такава... головодна някакси... Само се въртят на празни обороти разни прокурори и резултат за бедния народ йок, ма! СРАМ! Ти си медийна звезда, ама какво от това?

Румяно, кажи как убиеца на двама души е вече на свобода срещу 15 000 лева? В тоя кенеф нищо няма да се управи, така че млади хора, Терминал 2.

отвсякъде Москов си еза ефективен затвор--малко с кадифени ръкавици го гали Прокуратурата--я по жестко--и всичко ще си каже наркомана му с наркоман--- неприсъствено решение бил взел--това енещо като малко бременна--боклук

Тоя Москов по-добре да влезе в затвора, че ако го набара народа, майка му жална...

Да вземат да застрелят корумпираната СЪдийка. Като дойде ново правителсто, нека то да съди презтъпленията на сегашните. Корупцията тръгва от СЪДИИТЕ. Заради тях, всички останали почват да крадат... Съдиите трябва да се избират от Президента и Парламента или Мажоритарно чрез избори, както кметовете... Сегашните съдии трябва да бъдат УВОЛНЕНИ или разтреляни за да я има България.

В САЩ - флагмана на демокрацията, съдиите и шерифите се избират, а не се назначават по партийна линия. Затова внимават да се представят добре със своята работа пред избирателите си. Не знам дали им проверяват имотното състояние преди и след мандата, като у ...

stan_posta@

Ами че и у нас се избират. И то точно от американци. От американското посолство ги посочват.

Цацаров - овчар!

ВАС спря наредбата на Москов. Може да се обжалва....но до тогава без пръстови отпечатъци..../фрог нюз

Това вече е добра новина. Браво. Защото и да ги съдят тези,гадостие след тях остават,а не трябва.

Верно ли, това е много добра новина. Престъпниците не ги третират с отпечатъци, а болните хора в нужда - с отпечатъци. Това беше едно от големите недоразумения в управлението.

Срещу 400,000 отровни ваксини, които са напълно неизползваеми сме поели АНГАЖИМЕНТ да доставим 5,000,000 ваксини, които се произвеждат единствено и само в България. Кон за кокошка или за поредния поредния рушвет на министъра? Преценете сами! Даже не е необходимо някой да е учил математика, предполагам дори Борисов и Цветанов може да разберат за какво става дума.

Москов, Местан - преводача и други замесени участници да си поемат отговорността и да възстановят стойността на всички ваксини от комисионните, които са прибрали. В затвора е ясно, че трудно ще ги вкарат, но да плащат докато са живи.

Що не питат Цацаров как се става секретарка на Пеевски. Цацаров ти си ПРЕСТЪПНИК - НЕЩАСТНИК ДЕБЕЛ ЛАЙНЯН !!!!!! ХОДИ ДУХАЙ НА ДЕБЕЛЯН ЛАЙНОТО РАЗЛЯТО !!!!!

Наблюдава се устойчив модел на поведение на прокуратурата, откакто главен прокурор е г-н Сотир Цацаров. Прокуратурата се активизира спрямо политици винаги около избори. Това, разбира се, не е преднамерено, а съвсем, ама случайно, вЕрвайте ми поне 800 дни!

Гледайте интервюто на Цветан Василев по BIT вчера! Нещата си идват на мястото-Борисов,Пеевски,Сталийски и сие мръсна паплач ще затрият държавата,а чрез слугинажа братя Велчеви,Катев и Спас Русев БТК и Левски. Цацаров-ти си една продажна подлога!

Хм, да се вярва на човек, завлякъл милиони и криещ се като плъх в Сърбия, нещо хич не ми се връзва. Честна мошеническа, а?

Фири

Дали има нещо под тогата?

Я па ти, ти като отваряш бисквити -Катеричка тя не скача на главата ти нали така ? Е ти как искаш, ако махнеш тогата катерица да ти скочи на главата ли :)))))) ???!!!

Тва комундетата по мръсни от Вуте че излязат бе.Досега се криа ка непрани гащи, са изляа от дупките и налазия сичко шо е Нане.

НЯМА данни за извършено престъпление, прекратява се проверката...

При обща безотговорност си пазят гърбовете с подписи срещу ''услуга'':(((

Като знаят че това си е чиста далавера и не присъстват - хахахах! Нещо като служебния кабинет, който може да направи много далавери, но в него на практика партии не присъстват!

С конкурс, който се печели САМО и ЕДИНСТВЕНО от политически приближени хора и срещу заплащане на верния човек. Адвокат по същия начин, а с промените в закона за адвокатурата, още по-зле ще стане. Е, чакайте правосъдие.

Последно джагалите или турците ще бият инжекцията на Пепи отзад?

Е защо трябва всички взети решения да са присъствени. Важното е да носят после отговорност за подписа си.

Чудесно - ще се приложат тези ваксини върху "бежанците", после БХК ще осъди държавата, т.е. нас, че сме приложили забранени ваксини и е нечовешко. Нечовешкото, ergo, ирационално нещо в случая е, да се плащат данъци в тази държава. И партийни субсидии. И здравни вноски. И държавни такси. И сметки.

По времето на хан Крум, 240 депутата щяха да имат 120 ръце, с които да гласуват..

Фири

Ох да и се итръскам на очилцата...ма мое ли се дореда от Цацатрев?