Разследват нападнал ли е Стоичков журналистически екип

Прокуратурата съобщи, че под нейно наблюдение полицията разследва инцидента с Христо Стоичков, когото журналистически екип обвини в побой и заплахи.

Обратно в новината

Коментари - Разследват нападнал ли е Стоичков журналистически екип | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като си толкова доволен, че си напуснал България, какво правиш тук? Обидите, които сипеш се отнасят за теб.

жЪЛТАТА ПРЕСА Е НЕНАВИЖДАНА от всички. И е за бой. Всеки потърпевш иска да ги бие. След сватбата, същите журналисти просто са могли да поискат снимки, за да ги отпечатат. Нямат право да се ровят из живота на хората. И кой е съгласен да му публикуват снимка озъбен, одупен или изкривен????Има си ред. Той е : със съгласието на потърпевшия. Така е и божествено. Не може на такъв свят ден да се озърташ кой иззад или пред храстите те дебне. Това е моето мнение.

ЧЕСТТА на МУТРАТА е над всичко! Кой не верва само бой, бой и пак бой ще го оправи! Па може и бой со малце йе*ане.

Хе, хе, голям виц То имало и честни мутри бе. Налитат на бой защитавайки мутренската (си) чест. Хе, хе голем виц.

голям виц. журналистически екип дебне да отрази свадбата. само бои ги оправя тези

журналистически екип дебне да отрази свадата. Само че, в статията пише че Стичков е набил журналист. А не пише че журналист е снимал. Даже от полицейските сведения липсват снимки. С други думи, аз, като читател, съм убеден, че Стоичков е извършил хулиганство, но нямам факти, че журналистът си е свършил работата, съгласно трудовия си договор.

Щом натрапникът е бил в състояние и да се оплаква, значи малко са го били. Ако беше сватба на някой друг по-здрав спортист, нали се сещате че сега нямаше да четем тези статии, а много по-печални.

Каквото повикало, такова се обадило. Стоичков не е цвете за мирисане, но чий го търси този уж-журналист там. Нормално е да се иска предварително разрешение за снимки от домакина. Той се явява на сватбата абсолютно нелигитимен и си е получил заслуженото. А може би целта е била точно тази, да се предизвика Стичков към брутални действия.

Сигурно Стоичков ви е казал ,че не ви иска, че не иска да снимате и въобще да сте там! Вие какво направихте тогава, след това? Е, какво искате - да ви целува ръцете ли бре наглеци!? За бой сте, за бой! масата от джурналя сте за бой! Толкоз!

"не иска да снимате и въобще да сте там!"? Кой е Стоичков, да решава кой къде да е, кой какво да прави? Кой го е упълномощил, да прибягва до саморазправа с хора, които не му харесват? Такава анархия, като в България, няма никъде по света! Помните ли "Майк Тайсън отхапа парче от ухото на противника си Ивендър Холифийлд"? Как мислите -осъдиха ли Тайсън? Осъдиха го. Нищо, че е Тайсън, а не боклука Стоичков. Но това става в САЩ, а не в България. "Аржентинската футболна звезда Лионел Меси бе осъден на 21 месеца затвор след като съдът в Барселона го призна за виновен по три случая за укриване на данъци". Но в Аржентина, не в България. "Бившият играч от НБА Кори Блънт бе осъден на една година затвор след споразумение заради обвинения в притежание и разпространение на наркотици". Отново в щатите, а не в България. "футболист на Цървена звезда Предраг Станкович на 9 години затвор за търговия с кокаин" Това в Испания. "Двукратният олимпийски шампион по ски-бягане Петер Нортхуг ще изтърпи присъдата си за шофиране в нетрезво състояние и инцидент на пътя след края на ски сезона" Това пък в Норвегия. Май само в България, виновни и осъдени са жертвите, а? Затова ли ни казват Мутристан?

НАРИЧАШ Стоичков "боклук" ????

Какво значи "Стоичков все още не е правил изявление" то да не е по желание, той да не е президента на републиката? Не трябва ли да се яви на разпит?

Градската тоалетна също е "публично" място - да заповядат въпросните келеши и да ми го снимат.

че ти не го ли вършиш клекнал на поляната, куче?

Когато има хубава поляна и там го върша - заповядайте да му се нарадвате и да го снимате.

Сус бе кьопек дулусу!!!!!

Ако сме правова държава, Стоичков би трябвало вече да е задържан. Това, че е обществена личност, още повече утежнява деянието му.

"Ако сме правова...". Ама вече не зная признаците, по които да преценя, дали сме...

ЩО ДИРИТЕ БРЕ МАЙМУНИ ТАМ ДЕТО НЕ СТЕ ПОКАНЕНИ. НА ПУБЛИЧНО МЕРОПРИЯТИЕ СНИМАЙТЕ КОЛКОТО ИСКАТЕ. НА ЛИЧНО НЕ ВИ Е МЯСТОТО . АКО СНИМАХТЕ ФУТБОЛЕН МАЧ - ДА ИМАТЕ ПРАВО, АКО СНИМАХТЕ ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ ПАК ДА, АМА ТАМ ДЕТО НЕ ВИ Е МЯСТОТО ВЪН . СЕГА РАЗБРАХТЕ ЛИ ЗАЩО НЕ ВИ ДАВАТ КОМЕНТАРИ ДАЖЕ КОГАТО ТРЯБВА - ЗАЩОТО СТЕ ОТВРАТИТЕЛНИ. ЗАТОВА И ГРИГОР ДИМИТРОВ НЕ ВИ ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ, ЗАТОВА И НА ПОГРЕБЕНИЕТО НА ТРИФОН ИВАНОВ СТОИЧКОВ ВИ ИЗБЯГА. ТОВА ПРЕДАВАНЕ "ПАПАРАЦИ" Е ТАКАВА ГЛУПОСТ - СТАНАХТЕ МНОГО ТЕЛЕВИЗИИ, МНОГО ВЕСТНИЦИ И СПИСАНИЯ, МНОГО ЖУРНАЛЯ И ЕТО РЕЗУЛТАТА.

Простакът си остава простак, дори и на сватбата на дъщеря си...

На публично място всеки може да снима каквото си поиска. Снимачна техника сега има всякаква, даже може да се вгради и замаскира в какво ли не. Който не иска да бъде видян, гледан или сниман, да не си показва носа от частната собственост. Това е положението, но селендурите не могат да го проумеят.

За това ислямският свят е създал бурките, заради такива като г-н "айн цу цвайн, цу дрън".

Не съм фен на Стоичков, но и този от Снимката никак не ми се вижда читав! Като им е казано, че не искат да ги снимат защо са продължили! Нали има конституция! В тая държава думите нямат значение! Само на бой реагират, а сега се оплакват!

като се има в предвид, че навремето Борисов му осигури син буркан, познайте дали няма да нареди да го спасят и сега?

Абе, като гледам телевизиите, всички журналисти са се втурнали да защитават нарушителите на Конституцията, защо ли?

Ти журналиста ли защитаваш? Щото, заради тебе изчетох конституциятя и никъде не срещнах призиви към физическа саморазправа. Стоичков е уважаван футболист и понякога трябва да му позволяваме да нарушава конституцията. Недей да го обвиняваш толкова злобно. Скроти се малко!

Нищо случайно не се случва, особено по нашите географски ширини. А нима има изненадани от случилото се?! Стоичков беше гениален футболист, но не стана треньор, защото му липсва възпитание, манталитет, подход и още ред други неща за да бъдеш известен треньор - с успехи. Спомняте ли си как на върха на славата си, български пътнически самолет забави излитането си с час, защото Христо си забравил куфара...Дали другаде може да се случи това?! А спомняте ли си, когато се разхождаше с лимузината си из София, но със сини полицейски светлини?! Помните ли кой му ги беше дал? Един Гл.секретар на МВР... Тогава защо сте изненадани?! Да ни е жив и здрав, но това му е поведението, това е възпитанието му. И няма нужда Любен Дилов-син да му бъде адвокат, защото при обикновен гражданин, щеше да има друго развитие... Това е Христо, това е родната ни журналистики, другари и другарки, и тук-там и господа!

като гледам тук всички се извисяват -не не са простаци, само се изказват супер просташки. Освен простаци са и супер завистливи. Лайте, лайте ама Стойчков е заминал според медиите за Маями със самолет първа класа, за който отдавна мечтая. Има пари човекът, има влиятелни познати - повечето от БСП -пукнете се - позволява си разкошни сватби и тържества. Да е жив и здрав.

На Голямото Аку може да завиди само по-малко аку. А ако ще едно големо аку да се надува колкото си иска, то може само по-добре да втаса и повече да засмърди, та по-голям рояк мухи да събере. Ноч акуто и в екстрата класа кара хората да си запушват носа.

Ама през 1994 не беше аку, нали?

Стоичкоф е позлатен боклук. Позлатиха го евтините боклуци. Всичките те замърсяват околната среда. Доброто име всеки сам си го накърнява или си създава сам, така че модераторке не е нужно да триеш мнението ми. Нека всеки прецени според културата си. Нали всеки има право на мнение

Мутра та е на върха на държавата , а Стоичков не е откраднал нито стотинка от България. сам си заработи парите въпреки вас плювачи. Стоичков прослави България. Замълчете зобари и зависливци . Като пишете че е мутра се обосновете , защо , ама нямате факти , затова само пищите.

нарочно се правят на жертви за да го муфтят в съда....правилно действат, не че не са могли да го смелят от бой...като е тъп ще плаща на папараците, дано го измуфтят за повече кинти, явно не му липсват за разлика от акъл...

Ако аз ударя някой веднага ще ме вкарат в пандиза, а тоя си прави каквото си иска . Не се чудете ако утре някой друг повтори същото .

Как може да се задава такъв въпрос. Стоичков е невинен. Само журналистите сами са се удряли по лицето и устата и сами са се псували. готов съм да се обзаложа, че това ще е решението на съда.

Този Стоичков журналистите го направиха национален герой.Проглушиха ни ушите с неговата щерка. Само, че народът това не го интересува журналя. А сега хак ви е да ви бие простака

Стоичков е долна, първосигнална мутра! Незнайно защо, журналистите, които са най-потърпевши от простотиите му, му създават ореол на национален герой.

Я не ме разсмивайте!Да благодарят на Стоичков за пиара!Вероятно така са го и планирали, разчитайки на журналистическата солидарност. Приличат ми на "бежанците" юрнали се да полегнат на германската социална система.

Христо Стоичков е най познаваемият българин по света! Жива легенда! Ако беше левскар,статуя щяха да му направят на местото на кулата на Копитото! А тези двамата що за морални ценности имат да си изкарват хляба като се завират из храстите да му снимат задника!?

Боклукът Стоичков и боклукът чичов-Пенев бяха в атрактивна реклама на бухалкаджиите на ВИС, приказваха си около кабрио-Мерцедес, доволно-доволно, като същински управляващи територията България. Тогава, когато хората ставаха в четири часа сутринта за да се редят на опашки за мляко. Когато по телевизора учеха майките как да хранят децата си без мляко и без хумана при режим на тока и водата. Когато пред Света неделя разни благотворителни дружества разливаха безплатна супа...Както по същото време, Бойко Борисов от SiC раздаваше платени бухалки и ритници по дюкяни и пазарища. И процъфтяваше. И той, и фирмата му...Същият Генерал Бойко Борисов, два пъти Министър-председател на територията България...

ти кого шъ викаш задник бе б..лук ай шъ ти е.а пу...та ма.на

Принцеса Даяна щеше да е жива, ако имаше манталитета на наш Ицо! Мисля че липсата на елементарно възпитание и култура са в основата на настоящия казус, става дума и за двете страни!

Ударили им по един шамар и те се наср.али. Сега реват в полите на майките си. Лигльовци!

Малко им е! Журналист на днешно време е синоним на продажник, така че в случая малко ги е бил даже. Неканен на сватба не се ходи, явно майките им не са ги възпитали добре.

"Наблизо имало полицай". Ама, верно ли бе? И какво направи "полицая"? Напоследък, срещам апели от т. нар. "полиция", гражданите да се намесват в улични конфликти, да разтървават участници в конфликти... Сещам се за обвинения към гражданството по случая с убития младеж във Враца, че снимали с телефони и не се намесили. Т.е. вменява се вина на гражданите, че НЕ се намесват в конфликта. Ако се намесят пък, стават съучастници и се подвеждат под отговорност. Е, въпросът ми, надявам се е ясен: Каква е ролята на наличния полицай, в изложения случай? Може би, ще свидетелства, каквото му наредят? А в самия конфликт, като какъв се явява, освен като "длъжностно лице, в отлежаване на пенсионен стаж"?

Мафиотите от българското правораздаване заведоха шест дела за да унищожат Волен Сидеров . За Христо Стоичков ще им се наложи вероятно да измислят 16.

Това е жалък опит на анонимници да станат известни. Смятам, че лъжат зверски и ако е така трябвада бъдат съдени. Този на снимката като му гледам наглата мутра, си мисля, че трябва не само Стоичков да ги бие ами всички ние да почнем да ги млатим. Това са помияри.

Що па баш на Ицата, ба? Най кроткото момче -никой няма да им повярва! Глупави журналисти! Да си бяха измислили друга жертва, а те?! Ми той, Ицата, воопще ни й бил там, уа! Ся, шъ гу идат дибьелия! Дъ видът, кък тъй ся заяда!

Той затова , футболната звезда, е толкова нагъл, защото няма да му се опре етрополското прокурорче.

Стоичков си е типична мутра,а на тях силата им е в ръцете и краката,а не в главата,затова не очаквайте друго от него,типичен простак.

Въпрос с понижена трудност - каква е разликата между Стоичков и кмета на Галиче Цоко? Отговор - няма разлика. И двамата са селяндури-простаци с пари, които си мислят, че са безсмъртни. Времето показа, че и други с много пари, също "безсмъртни" вече ги няма!

Защо го мразите толкова много, бе мишоци. Защото е личност и защото е успял ли? Или защото вие сте пълни нули и сте наясно с това? Боли ли? Ще си умрете с пръста отзад.

Стоичков е селско лакно! Вече позасъхнало, но много смрадливо. Не е личност, а чеп, натикан от медиите в главите на простаци, като коментатора над мен. Една куха кратуна, натъпкана с рекламни пари. И не мисли, тъпако, че сме хора без ценности. Просто ценностите ни са стойностни, а не като твоите (щом смяташ тъпондера Ицко за ценност). Толкова са много ценните, качествените спортисти в България, че ти е бедна паметта, ако започна да ги изброявам, а ти се прекланяш пред един откровен простак! Толкова са велики онези български деца, покорили света на математиката и информатиката. А ти величаеш един безскрупулен побойник! Завиждаме му, защо да не му завиждаме, на единствения бездарник, не направил нищо друго в живота си, освен приписаната му (благодарение на целия отбор, на неговия треньор и на шанса да е в състава му) слава, останала си в далечната 1994 година. Съотборниците му не можаха да легнат единствено на тази слава и създадоха доста полезни неща за държавата си. Освен скандали. Как да не му завидиш?!

Абе, всички тия измислени "репортерчета" си мислят, че като окачат по един апарат на шиите си и са хванали господ за .... Нямат капка морал. Някой беше казал, че са като лешояди. Глупости. Лешоядите изчакват жертвите си и никога не нападат. Тия са битер животните. Добре ги е натупал. Щом нямат покана, къде се навират. Без покана са си папараци и са си заслужили каквото са получили!

Просака си е Простак.Вари го,печи го - все си остава Простак.Простаци батисаха и държавата ни.Анатема,до девео коляно.

Проблемът е, че и във форума простаците не са малко!

Разследват?Ха-ха!Като ги знам тези смешници от прокуратурата колко пари чинят,съм убеден,че ще изкарат шофьора ,че сам си е биел шамари и ритници.

И те са българи, и те душа носят, и те за пари работят, и те семейства трябва да водят по световните курорти. При това, ежегодно. Просто разследват, от къде ще паднат повече пари.

От откъслечното клипче на мен не ми става ясна цялата картина. Но ако тези двамата пишман журналисти не са излизали от колата и са стояли само на паркинга - баце Цървуланов ще трябва да си има големи проблеми. Паркинга не е на баща му и от колата може да снима каквото си иска. Не се е наврял под леглото му!

Това журналистче да сменя професията. Да записва НАТФИЗ

В САЩ, при подобна сценка, побойника се напълва с олово или е арестуван и прекарва няколко нощи в ареста, преди да го освободят с голяма гаранция. Във варварска държава, полицията гледа, след това разследва, и чакат побойника да направи изсказване. Диващина...

В САЩ Шон Пен, Марлон Брандо, Джъстин Тимбърлейк и ред други много известни личности са биели папараци за нахалството им, ама са останали живи и здрави след това

Този на снимката ако е бит здраво 10 минути ще излезе по-здрав от Кличко.

Гледам го, че е Жив и Здрав. Изглежда на Към Две Ракии. Може и да се е препънал в Тоалетната .... и да е тръгнал да се мие в Клекалото. Стоичков ми е ПРОТИВЕН от край време - след като спря да РИТА. Но ако някое ЛЕКЕ дойде на сватбата на мой Близък, Най-близък да снима - Този тезек със сигурност ще има Поне Един Стол в Тиквата си.

Стоичков да си понесе последиците Законите са за всички Депутат щеше да става и пак може да опита Срамота

Четете Конституцията, чл.32, гл ІІ Права и задължения на гражданите. В перефраза"никой няма право да ви заснема, записва и т.н без ваше разрешение".... Журналята да си знаят мястото.

Прочети пак тоя член, да не ти се наложи да разглеждаш друг.

Няма как в мутростан да приберат мутра в затвора, както е по белия свят !

такива като Стоичков са виновни и за хулиганите и за феновете и за простотията до шия в която са затънали и млади и стари! и за агресията!!! западен агент провокатор е това!!! в нормален свят такива отдавна да са зад решетките! а тука вилнеят ли вилнеят унищожаваики остатъците от добро възпитание и нормалност! такива са срам за българския народ!

Виновни са родители, не бай ти Ристьо и прочие галфони. ти си възпитай детето, пък виж дали ще се прехласва по Стоичков, Борисов, Очите и т.н.

Редно е да заведат дело срещу журналистите за лъжливо обвинение. Прокуратурата и без това има доста работа, несвършена.

Mалко ви е бил, навлеци мръсни!!!

Журналята са извадили късмет! Във Франция за такива неща взривяват редакции.