Прокуратурата се отказа от обвинение срещу Бисеров

Прокуратурата се отказа от едно от обвиненията срещу бившия депутат от ДПС Христо Бисеров, но иска Върховният касационен съд да върне делото на Апелативния съд

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата се отказа от обвинение срещу Бисеров | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това не е държава, това е помийна яма... Пфу! Затова напускат читавите хора, макар да обичат родината си.

Когато крадеш трябва да е в такива големи количества, за да можеш да да си позволиш платиш на скъп адвокат, който да те оправдае....

Има ли някой, който очакваше друго?

Алооо, патриотите, няма ли да протестирате или вие гледате да не падне лъвов мост? Хахахахааа...

Само който не се е докосвал до правосъдната система не знае какво прехвърляне на дела от онстанция на инстанциа е. Накрая завършва оправдателна присъда на виновния (ако си е платил де) по липса на доказателства (във времето всичко се е загубило) или по давност. Няма друга такава държава. Не мажоритарна сустема трябва а революция.

За какво ни е този съд за какво ни са тези съдии за какво ни са тези прокурори за какво ни е Съдебната система с най-много разходи за тях. няма съдия или прокурор със заплата под 2500 лв. Всяка година по четири брутни заплати бонус и при пенсиониране 20 брутни заплати. Къде го има това?! И при това губим всичките дела в европейските съдилища заради решенията на съдиите и плаща народа-данъкоплатеца. Къде го има това?! Тази мафиотизирана. най-корумпирана система в която се назначават съдии и прокурори с "конкурс" по връзки - деца на съдии , прокурори и политици! трябва всички до един да се изметат и наново да се нареди цялата съдебна система без гонкурси - защото са нагласени , а с жребий...

Че същият съд да не би да не оправда двумилионния хонорар на Доган в качеството му на хидроинженер! "Протестерите не искат да реформират съда, те искат да го овладеят!" На някой да му звучи познато това заклинание! Има ли нетърпимост гражданското общество в България към липсата на правосъдие или и така ни е добре, всеки да се спасява сам! Или пък по Коледа стават чудеса и е възможно тази система сама да се реформира, без външен натиск и подвластните на Доган да осъдят точно Доган, Пеевски или Бисеров!

Как ще е виновен, Бисеров?Че той да не би да е сключвал договор за ремонт на миг-ове с поляците и по този начин, "ощетил"Русия? Лъгал крал и ощетявал ,държавата България!? А ма само той ли е? А ми г-жа47%.

Цацаров Пеевски Доган. Това е нашата прокуратура. В момента действа на макс.

Защото отпора е гоуем. Твоя Бойко МЕТОДИЕВ Борисов (това с трите имена всички го използват като назидателно-нарицателно-укоряващо-та чак осъдително) НЕ МОЖЕ да се справи сам. Стената е голяма. Не го ли чаткаш та питаш защо, защо, защо... Когато в началото с Цвъки казваха нещо срещу съдебната с-ма (примерно ние ги хващаме, те ги пускат) или Дянков гат искаше да им намаля бюджета (ако знаеш какви 13-ти, 14-ти , 15- ти 16-ти заплати получават ...) сите скочиа срещу тех - как можело да говорят срещу съдебната с-ма. Тя била независима. Недопустимо било вмешателство на изп. власт в съд.с-ма,..... тоз пожарникар - мискинин, онзи пък физкултурник..... отпора и по медии и по тролене беше гоуем. Ти са питаш ЩО. От Марс ли си паднал вчера, та не си спомняш онзиден? Човеко имА желание 2009/10, но виде че не стаа къ си мисли. И го понесе течението. И накрая за да завърша- един е Доган и съдебната с-ма е неговия пророк.

В най-мракобесните години между ВСВ и смъртта на Сталин през 1953 г. са изпратени на смърт чрез разстрел хиляди хора. Много от тях са умирали с вика "Да живее другарят Сталин", понеже са си мислели, че няма как техният Бащица да е толкова несправедлив да ги убива, а е станала някаква грешка. Та и вие гербавите сте същите. Бойко много искал, ама Доган не му дал. Избирате Бойко да ви "оправи" и после го оправдавате, че другите му пречели. Бойко е част от проблема, а не от решението. Не знам още какво трябва да се случи, за да го разберете.

Човече, не отричам че Бойко е част от проблема. Не съм гласувал за ГЕРБ. Исках да кажа, че "проблема" за който говориш си го е имал, има си го и ще си го има. Няма решение. Такъв е мат'ряла (тука поне съм съгласен с Боката, ма гат го каза па сите му скочиа по медии). Няма светлина в тунела. Няма алтернатива, Новите месии също са в кюпа (справка Дудука, Славуца, Царя - той горкия не знаеше на кой свет се намира и кви неща се правеха зад него) За "решението" за което говориш си трябва диктатор. Пиночет. На стадиона..... Боката е мека мария. Ни стаа. И Запомни: ОТПОРА Е ОГРОМЕН. И с най-голямото желание за промяна да влезнеш и да си чист като сълза, влезнеш ли във водовъртежа - ставаш като всички - играеш по техните правила. Иначе биваш обруган, оплют омаскарен в медиите , троловете дебнат и те почват,..... и си изплют и отречен от масите (които верват). Иначе да ти кажа на "ухо": "проблемът" за който говориш търси в СЪДЕБНАТА СИСТЕМА. Има ли решение там, ще има светлина в тунела

бившия шеф на комисия по национална сигурност

Един хубав ден, Бисеров ще се задави от милионите си и ще се нагълта с пръст!

Господ ще го осъди! И тези о т "прокуратурата"!

ВИЖ АКО НЕ СИ БЕШЕ ПЛАТИЛ СМЕТКАТА ЗА ПАРНО, ДОСЕГА СЪДИЯ ИЗПЪЛНИТЕЛ ДА ГО БЕШЕ РАЗПРОДАЛ, НО ЗА УКРИТИ ДАНЪЦИ В ОСОБЕНО ГОЛЕМИ РАЗМЕРИ Е ДРУГА РАБОТА.

Не няма проституция във ВАС, те прост си говорят за звездите..... Стара песничка на НЛО........

..че нашите съдии пък били , НАЙ-ХУБАВИ, НАЙ-ЕВТНИ , НАЙ-ЛЕКИ!!!!!!!! Като почнеш от Ченалова и не знам къде свършваш.

тия съдии ще се пенсионират с тоя измамник. Е как не си платил данъци (доказано), пък не си виновен ...

ПРОКУРАТУРАТА Е ПОДВЛАСТНА НА ДОГАН

Истинско българско правосъдие! Друго не очаквахме.

Българските политици - най-честните политици по всички земни кълбета.

А как се купуват къщи край Милано? Защо ние, обикновените българи не можем да си купим даже тук? Изроди!

В България за откраднат кокошка няма прошка, а за откраднат милион няма закон. Нямапрокуратура и съд, няма справедливост. Ами това, че също така е взел и кредит с преференциална лихва от единствената държавна банка не е ли конфликт на интереси и не е ли наказуемо. Как става така? Че хем си преуспял депутат хем и преуспяващ безнесмен. Как му стига времето, да изпълнява съвесно и двете си "задължения".

ГОСПОДИ, ПОМОГНИ НИ ДА ОСЪДИМ ОВЧАРОВ И БИСЕРОВ!

Ами пусни поне един фиш, Хасане;) Напънете ги онези в НС баре една реформа като хората да направят, а не да мислят само за комисиони и далавери!

ТОВА Е ЦЕЛЕНАСОЦЕНО ! Показно! Ние сме ненаказуеми! НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДАВАМЕ!

Да е останал някой, на който пак не му е ясно КОЙ? дърпа все още конците???

това катурна кабинета, дето го привикват и него сега.... е това е проруската "деморкация" нещастна България: "Който я пороби тоя ще я пороби" дишаме праха на РУМЪНИЯ! Кои само на нас ни е виновен: всички се оправиха... но изгониха руските мекерета = кръвопийци.

На соросоиди като теб все руснаците са им виновни, нищо че вече повече от 20 години всичките ни управляващи са все с "евроатлантическа ориентация", т.е. изпълняват каквото им наредят от Брюксел или Вашингтон (или пък от Анкара)!

Правова държава по български, правосъдие по български! Всички сме равни пред закона, ама някои са по-равни. Цирк! От време на време излиза и някой по-стар циркаджия...ама вече и ние, зрителите се отегчихме!!!

това е ЦЕЛТА! Не се даваите!

Има ли наивник, който да вярва, че Христо Бисеров-този баш еничар, този знаков син далавераджия, за който Едвин Сугарев изнесе потресаващи факти, но може да напише и роман за сивия кардинал, ще бъде осъден?! А Христос ще се обърне в гроба си, от злодеянията на този Христо, заради който се изпари яко дим Синята идея и Вярата в Свободата и Истината!!!! Поредната димка

Т.е. да не плащаме и да не декларираме данъци, това ли е посланието на СЪД-а?

Не, посланието е :Не го прави, освен ако не се казваш Хр. Бисеров, Людмил Стайков, Емилия Масларова, Батко и Братко и още много други, чиито имена пропускам..

Емиии, защо да се възмущаваме, не разбрах?! Нали Цачева каза още през лятото, че "България е държава с реформирана съдебна система", че и на сайта на НС, чийто председател все още е, беше официално написано!;)) Е, съдят хората - според влезлите в сила рИформи съдят!

Тц, тц. Каква изненада, сички си мислехме че ше го опандизят яко, та да е за урок на секи пенсионер дет си къта парите в Швейцария.

Разправям ви, че ще стане Бисеров финансов министър, ама не ми вярвате...

В Софийският апелативен съд беше възстановен на длъжност съдия Пенгезов. ..какво очаквате от тези хора?! По Конституция са недосегаеми, по морал са склонни към платена небрежност, по сила - оказват влияние върху цялата Държава. Хората реват против олигарсите. Те са нищо без Съда и Прокуратурата.

... и без политиците, скъпа, и без политиците са нищо;) Да не забравяме все пак, че законите на държавата и условията на прилагането им се коват в НС;)) В НС се правят и рИформите, които на думи всички така страстно желаят, а на дела - не толкова;)))

Законите ни са добри. Просто не се спазват в определени случаи.

Ами да му дадем едно орденче 'Стара планина' тогава като компенсация , измъчихме човека!!!

еееееееее ся имат ненчев и москов клоуни

Кой ще плаща потрошената народна пара?

РАЗКОВНИЧЕТО ПО ЕДНО ДЕЛО, ВИНАГИЕ Е БИЛО В СЪБРАНИЯ ДОКАЗАТЕЛСТВЕН МАТЕРИАЛ! ВСИЧКО ЗАВИСИ ОТ ТОВА СЛЕДСТВИЕ И ПРОКУРАТУРА /АКО ИСКАТ/ ДА СИ СВЪРШАТ ДОБРЕ РАБОТАТА! КОГАТО ЦЕЛЕНАСОЧЕТО ИЛИ ПОРАДИ НЕКАДЪРНОСТ ПРЕДОСТАВИШ НЕКАЧЕСТВЕН ОБВИНИТЕЛЕН МАТЕРИАЛ И НАЙ ГОЛЕМИЯ КРАДЕЦ,УБИЕЦ ИЛИ РЕКЕТЬОР НЯМА ДА БЪДЕ ОСЪДЕН ДОРИ ЗА ОЧЕВАДНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ! ТОЛКОВА Е ПРОСТО! ЗАТОВА НАРОДА Е ГНЕВЕН! ЗАТОВА БЕ И ПРОТЕСНИЯ ВОТ,КОЙТО ИЗЯДЕ ГЛАВАТА НА БОРИСОВ!ФАКТ!

Не пипайте чиляка,оти много знае.