115 000 лева намерени в арестуваните служители на ДАИ

12 служители на ДАИ и двама собственици са автошколи са задържани при акцията на ГДБОП, която започна снощи. В арестуваните са открити над 115 000 лева.

Обратно в новината

Коментари - 115 000 лева намерени в арестуваните служители на ДАИ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нещо не им вярвам. Че са продавали книжки е ясно. Ама да изкарат 115 Хил лв от книжки.... По-скоро ми се струва че някой иска да сложи ръка върху рушветите от тировете и нелегалните бежанци. В репортажа показаха банкноти от по 100 евро. кой българин дава пари за фалшива книжка в евро.

""Както е казал един от задържаните: "Ние пари от тези, които могат да карат, не вземаме"" Да ги съдят и за убийствата по пътищата!

Е малко са присвоили за има няма една година нали тези са нови предишните нали ги бяха сменили . У дядо му на директора намериха скрити около 400000 лв

Хайде сега изловените в затвора, затова че с действията си са отговорни за неясно колко на брой катастрофи и смъртни случаи. Дори само един смъртен случай да има заради издаване на документи по такъв начин, стига да ги тикнат зад решетките + нарушаването на закона.

ИМА СИ ГИ ЧОВЕКА! ПРЕБАРАЙТЕ ТЕЗИ С МИЛИОНИТЕ И МИЛИАРДИТЕ... АМА НЕ! ТЕ СА "НАШИ" ХОРА...

Те май се бяха наточили да проверяват газовете и катализаторите на автомобилите на хората , които с години спестяват да си купят 15-годишен автомобил.

Да слагат камери в специални кабинети за да се види дали курсистът знае товароносимостта на осите на нещо... Ако това ще спре катастрофите - дайте му нобелова награда.

СМРАД защо скрихте статията за Монголи Симеонов?

Няма ли да се пресметнат колко щети и хора има избити по пътищата от такива некадърници, на които са им дадени книжките без да могат да управляват МПС?

- във всеко министерство и ведомство ката ден съ наливат основите...

ще ми се пръсне смешника хахахаххах как я борите Войната по пътищата..... - Със корумпирани институции естествено... тия прибират пари от неграмотни олегофрени, те после ни газят а накрая си прибират още пари от рушвети и т.н. Цял бранш мошеници

Че това прави средно по 10-12 000 на човек. То сега ако звъннеш на 10 пенсионери, 4-5 от тях ще ти хвърлят през терасата подобни суми.

обади се на приятел па чакайте под некой балкон..

ДАИ-ДАЙ АКО ИСКАШ.ПАРАЗИТНА СТРУКТУРА ЗА БАНДИТИ ОТ ГЕРБ.115000ЛВ. СА ПАРИ ЗА СЕМКИ!

досега ми се е налагало само веднъж да давам пари за подкуп и то бе на шофирането преди 15-20 години. Листовките ги взех без нито 1 грешка. Кормуването ме скъсаха по невероятен начин - без грешка пак дълго време и почнаха да ми дърпат волана !!! с предпоставки за катастрофа и да измислят неща които съм сгрешил, а не бях ! И така вторият път си платих...Тогава направих дори малки грешки вероятно от спомена за първият път ...ама ме пуснаха без нито дума. Който не даде дори да може да кара го късат няколко пъти и с допълнителните часове даваш повече от подкупа...Нямаш избор... За протокола нямам нито едно провинение и съм със златен талон ! Не съм давал подкуп на катаджия ...никога не се е налагало . Та тази структура е явно толкова вмирисана, че трябва 95% от хората да се изволнят и по затворите.... Те са част от причините да има толкова жертви по пътя..., а не да ми крият табелите за камери и да пълнят бюджета после...

Защо пишете ДАИ, вместо ДАЙ!? И не трябва ли конфискация на имуществото, което да отиде за повторни изпити, за потвърждение на СУМПС, на лицата, изпитвани от задържаните!?

Защото се пише ДАИ.... Държавна автомобилна инспекция. НОИ също се пише с И ,а не с Й......

А какво стана с оня хубостник, бившия шеф на ДАИ, в който бяха намерили близо половин милион? Дали е на топло, или е на "топло"?

Taya Rumiana ima e,bati i selskata pricheska.

Pishi na kirilitza, be selyandur!

А с убийците на пътя дето са ги пуснали какво ще стане?????

Парите У служителите ли са били или Вътре в тях?

Не само ,че няма да ги разследват ,ами ще се окаже ,че доказателствата за нашто кривосъдие са негодни и пак ние ще плащаме.Мафиотска територия,това вече не е държава.Само показност ,за евро ге..вете.

Миналата седмица като арстуваха съдията дето вземал подкупи от нотариусите, нотариусите нямали вина, те били принудени. А сега хем от ДАИ хем от автошколи има арестувани. Едните принуждават другите да дадат подкуп, а другите принуждават едните да вземат подкупа. Нещо такова ще да е.

Пожарната дето всички е неглижират ,толкова е добре,толкова пари си изкарват от разрешителни,че бедна ви е фантазията.А бе няма някъде където като разровиш да не мирише.Гробаджийска работа.Бабата ,много ме заинтрегува,тези снимки,тези прегръдки,ясно е че тук оправяне никога няма да има.А напротив,все повече ще затъваме.

Пожарната вместо пазител на народа, ще се окаже че на 100 човека с облекло и маркуч, дето да си рискуват живота се пада 1000 администрация, която дири чрез правилно тълкование на закона, да рекетира легално бизнесът и каквито наченки са останали от производството.

Ние пари от тези, които могат да карат, не вземаме. БУХАХАХАХАХАХАХАХАХА

А кога ще разследвате и КАТ? Защо вече няма експресно издаване на шофьорска книжка? Ако някой си изгуби книжката, ще трябва да чака около 2 седмици за нова, а ако е професионален шофьор, означава да стои 2 седмици без работа, ако е планирал почивка, може да му се провали ... То е ясно, че хората няма да чакат и ще търсят как да си платят по втория начин.

Дисциплинарни уволнение и пандиз за тези "косвени убийци",спешна чистка !!!!

Това ако беше в правова държава ще ги разследват до край и отиват в кафеза за дълго тия паразити!

"Ние пари от тези, които могат да карат, не вземаме" Това е факт - корупцията винаги има две страни. Един дава, а друг взима. Ако искате да няма корупция - не разчитайте да не взимат. Просто не давайте. Ама на Ганьо това не му се събира в главата.

Ганьо Маньо, ама от тия пари отиват и при Гербаджийските министърчета. Да ти дават парици, днеска да драскаш тука

А, така! За да им е гадно на герберите прости - не давайте подкупи. Да пукнат от глад.

Това е Дневния Оборот. Всичко се разпределя, като първо се дава процента на Директори и Началници, а те вече раздават и по-нагоре Както е и в МВР, КАТ и Съдебната Система. Дори в Пожарната, за издаване на разрешителни

"В арестуваните са открити над 115 000 лева." Ама то няма средно по десет хилки на калпак, бе! Ама ако бръкнат у покровителите им, тогава колко парички ще изскочат...

ще ги оправдаят като стой та гледай. Пада им се по 10 хиляди на глава, ама това пари ли са?

Най-после! Много от служителите на столичният ДАИ са силно корумпирани и нагли. Щом и по разни форуми превозвачи и кандидат шьофьори пишеха и говореха за някакъв Трифон, който бил голям далавераджия в ДАИ.

Спокойно има и господ на тази земя, такива боклуци ВИНАГИ си намират майстора!

Затова зачестиха катастрофите...

Затвор за всички тях. Тази държава няма да се оправи никога!

Спряли са да се отчитат по-нагоре и хоп проверка

Ми така де, взели са заплата в понеделник+- тримесечните премии точно толкова прави. Айде оправдани са!