МВР и ДАНС откриха фалшиви €2,5 млн. в нелегална печатница

Фалшиви банкноти на стойност над 2,5 милиона евро са иззети от нелегална печатница, разкрита в свищовското село Деляновци при акция на МВР и ДАНС.

Обратно в новината

Коментари - МВР и ДАНС откриха фалшиви €2,5 млн. в нелегална печатница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За подобно дияние арабите режат ръце!

Напоследък имам чувството, че полицията си развъжда рецидивисти и след като ги пуснат от затвора си ги държат на отчет. Ако нямат достатъно реализации хоп - си правят шумно зъдържане на тухния човек!

дали сме "готини" и изобретателни - това не е таина за никого , но аз съм за доживотен затвор на такива "изобретатели" !

Пак хванаха кокошкарите. А кога ще заловят тия, дето печатат фалшивите долари в печатницата на ФЕД?

Като се замисля - хубава професия. Печаташ си парички. Докато те хванат си напечатал няколко милиончета. Като те хванат, по българския закон те държат малко (за пред европол) и после пак те пускат да си печаташ на воля. После пак още по-лесно те хващат, защото вече те знаят, че си ти и това ти е занаята. Свиква се. Освен това с тия печатни знаци можеш да купиш каквото и колкото си искаш. Адвокати и съд не разбират нищо от фалшиви банкноти и никога няма да си признаят, че някой им е пробутал менте-евро за рушвет.

Ха сега кажете ,че българите не били кадърна нация.Правим си пари каквито си искаме и колкото си искаме.Кеф ни е евро кеф ни е щатски долари няма проблем.А който не може да си печата пари прави си Мерцедеси и ВМВ-та.

Интересно за какво е ДАНС, само да лови дребни или набедени пресъпници ли? Добре, че е Интерпол, че тия щяха да наводнят нас и Европа с фалшиви евро.

я гледай пък ние от козар белене ревем че нямаме пари а те се печатат зад гърбът ни гледай каквво сме изпуснали

Нелегална печатница за кого!?!?

нямат работа хората нямат пари, какво да правят? ще си напечатат.какво лошо има в това.това също е работа.америка печата деноощно , а българия нама право да си печата ако и трябват пари ще взема на заем.от кого? от европа която също печата та подмина и америка . ха ха ха .това е робство-икономическо. оставете хората да си печатат какво ви бърка та те са с високо качество значи са кадърни. предлагам да ги изберем за депотати.

Фалшиви или без покритие все тая, скоро май ще има световна деноминация или пълно зануляване, защото цялата световна икономика буксува вече около 20 години.

сигорно е някаква грешка има и полицеиско насилие трябва да се оправдаят ми те са болни хора за бога

нали герб каза че северозападната ни част на страната ще се ,,развива,,??? трябват ,,пари,,!!!

Помните ли в Под Прикритие: Аз съм уважаван музикален продуцент. Тъкмо разпечатвах обложка на новия албум на певицата си, и вие нахлухте. Аз съм фен на вестника и ме пуснаха да видя как се печата броя. Аз като влязох, парите си бяха там. Просто търсех аптека, и влязох да попитам.

не стават за ядене, не стават за пиене, за лек не стават, освен за клониране, за нищо друго не стават

И после,ги пускат,нали?!

от герб ще им предложат сладка служба ! може ли да затрият толкова ценни кадри ... да не са луди ???

В легалната печатница всички пари са фалшиви защото отдавна нямат покритие но никой никого не арестува. Придобитата, умствена недостатъчност превръща всеки абсурд в периферна част от обстоятелството.

Нема достатъчно информацее! Там районът е малко мургавелски!?

Мангалее, колко си зле ако знаеш

що да не печатат хората бе ... щом американците могат ... на нас кво ни е .. да не сме гърбави

не е лошо всеки в къщи да си ги печата и , когато има криза да помага на европейската банка за преодоляването ѝ .Ако има материал да напечатаг още два млрд за ктб и ще се правим на ни лук ял,ни лук мирисал !

Добре, че са чуждите специални служби, та да конролират мафията у нас.... Нашите са само лапачи на пари и мухи !!!!

И после, на село се живеело лошо. Я каква манифактура са си направили. "Продукцията" чак в Испания са изнасяли, с високо качество!

ТОВА ОТ ПЛЕВЕНСКО СА ГОЛЕМИ ХАЙДУЦИ И КРАДЦИ!!!

.

"Плевнелиев" произлиза от "плевня", а не от Плевен.

единия го дири Интерпол от 2014, всичките криминално проявени, а си живуууркат и си рабооотят и хал хабер си немат, че ги дири Некой! Страннооо, или пък нормално??

Добре че са чуждите служби да ни кажат къде се пачат фалшивите пари. Иначе полицията е много активна само когато трябва да си защити привилегиите.

Те 2,5 млд. като се пласират реалната печалба е около 250 000. Като се приспаднат разходите за машини, мастила и т.н. не остава почти нищо. Поредна ПР Акция на милицията. Защо не се заемат с нещо важно.

Направо не си струва усилията този бизнес.. ;))))))))) Да пусна някъде смс за бедните хорица?

Направо да им се чудиш. При такава мижава печалба да си слагат главата в торбата. А и как се пласират 2.5 милиарда фалшиви евро. Ако са по 100 значи 25 милиона банкноти. Хич няма печалба

брех ... вие луднахте като прочетохте новината !!! от муха направихте слон. махнете 3 нули от общата ви сметка и пак разсъждавайте :-)

много знаиш бе,ванчо,да не ти се живеее в ново жилище 1,5о на 2 метра?

БреЕй много сме талантливи бе...но за съжаление в лошия сектор ! Няма край на тарикатите

Тези да побачкат още месец два и Боце да почва да връща онези 30 милярда , че иначе после две години само лихвите не могат напечата !!!

Е, да паднеш от коня. Над 2,5 милиона евро

Бачвъруву върши страхотна работа

тъкмо дръпне човек напред , и тия от интерпол му резнат крилете!

Тея гадове от интерпол искаха да резнат и на Ицето Бисеров крилцата, амаа калпави излязоха доказателствата хи хи

Да се внушава:"1. МВР-то не работи; 2. Бъчварова не става за министър"! Задължително да се обработва Бъчварова тролчета!

Е, вардим интересите на Европа отвсякъде /след тези на САЩ/. Конкуренцията в амфетите също я газим. Само като изнасилят мангустите поредната бабичка, откраднат колата на редовия бачкатор или му оберат апартамента, свиваме рамене и му казваме да се радва,че нещата не са толкова зле,както при ХорейшУ.