Христо Стоичков на съд в Италия по аферата ”Пармалат”

11 бивши футболисти на "Парма", сред които и Христо Стоичков, ще бъдат изправени пред съда в Италия заради фалшиви договори за реклама с компанията-собственик на клуба "Пармалат" на стойност 10 милиона евро, съобщиха италианските медии и АФП.

Обратно в новината

Коментари - Христо Стоичков на съд в Италия по аферата ”Пармалат” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ицо все се вързва на някакви дървени далавери! Тоя човечец няма ли кой да го посъветва за инвестициите които прави! ЦЦ е следствен, сега и Ицо е следствен, както вървят нещата скоро и ББ ще е следствен! Тия от ГЕРБ са много "честни"!!

ДО ВАРВАРОФОБ II-ТИ НЕ СИ В РЕД! ИДИ В НЯКОЯ ПСИХО-КЛИНИКА И ЗАПАЗИ ЛЕГЛО ЗА ТЕБ И ОНЗИ ОТ АТАКА-ВОВКАТА СМИРНОВ. ДВАМАТА МНОГО ЩЕ СИ ПАСНИТЕ.

Няма начин да убедиш един луд, че е луд.

Абе ако си пие редовно хапчетата.....може да успееш да го убедиш!

По-добре луд,но европеец,отколкото натурален хун!Вие хуните се биете и досега с мотики и брадви на сватбите,погребенията и празненствата по повод рожденните си дни!Хуни-марш от Европа-начело с "доктора" дето им се явява говорител!Стефи-ти отговаряш за ариергарда!

Тоя ако ще лежи в затвор то това трябва да е малък остров и той да е сам. Иначе в нормален затвор ще научи всички затворници барабар с персонала от охраната и администрацията да псуват на български. И това ще е завинаги!

Или май пак някой "автор" на статия е изгубен в превода :-))))

един гуем простак

ОЩЕ ВЕДНЪЖ ПОКАЗАХТЕ, ЧЕ СТЕ З А З. Завист Алчност Злоба. ТОВА Е НЕЩАСТНИКА-БЪЛГАРИН. ИЦО В ИТАЛИЯ Е ЛИЧНОСТ.

Не бе човек Адмирации към таланта на Стоичков , като футболист но , като човек е меко казано Простак с претенции . Никой не му завижда на таланта по -скоро се "впечетляваме" от гъонсуратлъка му , правиш ли разликата?

Болшинството българи са простаци с претенции, ама Стоичков им е трън в очите.

италянската мафия може да завиди на българската. за цялото си съштествуване повече от 200 години не е могла да управлява държавата, докато българската червена мафия управлява българската държава вече 70 години без проблем. стриганите, доени и бити овце сами отиват да гласуват за нея само срещу кебапче и бира.

"Играеш-пичелиш!Не играеш-Не пичелиш!Третият брои какво пичелиш!!!!

лакома маина кръв сере. колкото повече пари имат лумпените, толкова повече крадат. лаком гъз-глава затрива

Що е гербер,все от светлата страна на прехода.

Макаронаджиите са си мошеници по рождение и Камата освен да им тегли по една майна друго не заслужават!

Операция " чисти ръце " в Италия , така е няма значение кой си и Берлускони осъдиха, а ние тук все едни следствия, пресконференции и накрая виновни няма....

Ко му направиха на Берлускони? То не бяха данъци, то не беха малолетни. И накрая нищо.

я пак провери дали е нищо. Влиза ефективно !

В България има 800 000 цигани, повечето от които си водят чергарски живот, вие гоните Стоичков от България.Какво ви е виновен ? Или сте фенове на подуянското отборче, или сте тотално сбъркани примати.

Чудно ей това как са го доказали: Според обвинителния акт футболистите са подписали договори с млечния концерн "Пармалат" за реклама на негови продукти, но тези договори са били фиктивни, а договорените възнаграждения са били много по-високи от нормалното. За да го докажат някой трябва да е свидетелствал, че е така. Ама нито футболистите и Стойчков имат интерес да свидетелстват нито тези дето са подписали от другата страна. А парите сигурно са преведени както трябва. При договори за реклама как се взема пазарна цена, като там, някои вземат 10 мил. само по един договор на година и то от години насам. Та тези дето се радват, че Стойчков ще го осъдят, да не бързат.

Преди да започнете да пишете коментари, поне се научете кога се пише И и кога Й. Още повече, че името на футболиста е написано по-горе, бре...

Че имам грешки имам, но дали точно това да е грешка? Когато говорим за множественно число как се пише с И или с Й? НякоЙ или някоИ вземаТ? А тук НякоИ или НякоЙ трябва да свидетелствА. И къде в статията пише името на футболиста който е свидетелствал за фиктивните договори?

Айде да е й върви по вода на италианската прокурорка. Току виж егоистичният идиот разбере, че неговият интерес не е единствено, което има значение.

Много мляко пил - всички победил!

Стоичков ли е виновен и за ---25г.,преход В Бг ? Един човек си изкарва кинтите и не ги краде ,НО И НА НЕГО МИ СЕ ЗАВИЖДА ! ЗАЩО БРЕ ,.......Бг-ЦИГАНИ ?

Твоя приятел Ицо колко далавери с имоти извъртя в Столичната община. От гледна точка на закона това е корупция, а от гледна точка на хората е кражба, при това от джоба на всички ни. Помисли следващия път преди да се хвърляш да защитаваш.

Колко?

Самтайв уин, самтайм люн :)

Ицата е готин и е безспорно най-добрия и най-признавания български футболист. Жалко, че е "стъпил накриво" и явно, че не е единствен и вероятно е подведен или принуден. Дано се отърве. Иначе се взема много на сериозно като се прави на треньор или се вре в политиката... там не му е мястото. Освен това трябва да престане с просташките изявления, но може би това си му е от темперамента и възпитанието, ама айде...

До всички леещи омразта си тук: "НАЙ-ДОБРИТЕ ГИ МРАЗЯТ САМО НЕЩАСТНИЦИ!!!"

МИНДИЛЪТ С БУТОНКИТЕ ХА ХА ХА

дано го вкарат в пандиза дано

Напук на злобарите, за такова престъпление, наказанието е глоба.

С какво ти пречи ,...Стоичков ???

...Така е в белите държави...-виновен ли си -ти търсят сметката и рано или късно -си плащаш-..!!!Кой какво си е дробил-да куса...!За съжаление у нас-ченгесарската колония на ДС-и олигархически престъпници --няма "правда и свобода",за която умряха и.Левски и...Ботев и много велики българи...Всичко -благодарение на бездействието и нежеланието на всички Парламенти след Демокрацията-до сега....!?Отвраааат...!

Доста си прост. Виновен ли си или не, решава съдът. А новината казва точно това - съдът тепърва започва. А ти вече го изкара виновен.

не е ехидност или злоба, нито мисля за някакво възмездие, но ако свият перките на този нахалник и простак ще бъде добре. по какъвто и да е повод. Защото тук си позволява да се държи над закона, там се надявам да го подсетят че за това удрят през ръцете.

Те министър-председателя си осъдиха и едва ли ще простят на Стоичков.

И като осъдиха Берлускони ко стана? Да не е в затвора? Премести си го в другия крачол.

Хахахах..."Осъдили" са го! В Италия са много по-напред с мафията, от колкото в жалката ни държава. Берлускони я притежава тази страна, квото каже, тва ще стане. Дори и театъра покрай "процеса" срещу него.

Сега в София, скоро и в други градове. Сега в Парма, скоро и в България, за дистрибуцията на дървесина с Емо Фаса, под зоркото благоволение на Боко Тиквата. Шапка му свалям за спортните успехи. Но за заиграванията с Боко Тиквата и други подобни мутри, да си понесе последствията.

Видяхме, че Стоичков е полиглот, владее всички езици, така че няма да му е скучно в италиански затвор.

Много сте зле злобари...сега тия неяа се знаят,но едва след големи рзследвания.Тогава всички се надпреварваха да величаят отбора и спонсора.Стоичков тогава играеше още активно и с финансите му се занимаваше менажера му.Да не би той сам да ходи да преговаря и се пазари.Но дори и менажера му не може да е знаел каква далавера е въртял собственика...Знаете,че тогава цялото италианско първенство се финансираше по тоя начин.Знаете,но забравяте...забравяте това,което ви е удобно и когато ви е удобно...

ГОЛЯМ футболист, но за съжаление малък ЧОВЕК!

Я го сравни с някой ''голям'' човек, да се посмеем.

Ами всеки, дори вероятно и ти, който не убива защитени животински видове ей така за кеф!

Голям човек е Кристо,а хуна Стоичков е варвар!п.п.Гаранция 100%,че не знаеш кой е Кристо!!!Иначе-смей се варварино на своето нещастно битие!

Хуна Стоичков никога не е бил голям футболист.

Христо Стоичков на съд в Италия по аферата Пармалат Един талантлив футболист, който реши че може да бъде талантлив треньор , талантлив бизнесмен и талантлив доктор хонориз кауза, но всъщност е един истински талантлив простак, рано или късно става за смях и съжаление.

Стоичков онзи ден връчи награда на Меси. Цял свят отново се поклони на Стоичков. Само завистливи българчета, анонимни при това се правят на някакви ''моралисти'' .

Май анонимният си ти. Аз се казвам Пламен Петров и никога не съм си крил иметро в нета. Не си разбрал сигурно че таланта на един футболист , като Стоичков, няма нищо общо с качествата му , като човек и личност.И не е лошо да си напишеш името, иначе си един най-обикновен страхливец.

''обвинения срещу футболните звезди Ернан Креспо, Христо Стоичков, Хуан Себастиан Верон, Фаустино Асприля, Луиджи Аполони, Енрико Киеза, Лилиан Тюрам, Дино Баджо, Томас Бролин, Лоренцо Миноти и Масимо Крипа'' ДА НЕ БИ ВСИЧКИ ТЕЗИ ДА СА ПРЕСТЪПНИЦИ?! ЗАЩО ХУЛИТЕ НАЙ-УСПЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛИСТ?! ДА НЕ ВИ Е ДЛЪЖЕН ЗА НЕЩО?!

А бе бастун, "хули" го Испанския съд, а не Цацаров!!!

глупак. Чети .

Стоичков "легендата" не е направил нищо за някои Българин в нужда( нито за сираците , нито за бедстващи Българи , нито за болни деца и възрастни) , единственото което прави добре е да псува и да обижда ( като изключим заслугите му към Българския футбол) тъй , че по никакъв начин не му симпатизирам и не смятам че е невинен дори и в този казус . Нека и наща прокуратура да се самосезира за дървените афери в които той е деен участник .

Тя цялата държава не е направили, защо Стоичков да го прави ? Ти направил ли си нещо ? Ти су умрял човек. Заминал си от този свят отдавна. Изтъкан от злоба труп си. Стоичков не ти е длъжен ,че си толкова застрелян. Запомни го , ''самарянино''.

Само Ахмед Доган може да бъде идол на българите.

А сега, а за дървените афери да ти верваме ли , или....?

И ти ли, Бруте....?!

"Христо Стоичков на съд в Италия по аферата Пармалат ..."...ще бъдат изправени пред съда заради фалшиви договори за реклама с компанията-собственик на клуба "ПАРЛАМАТ" на стойност... " Алооо, дира! Последно как е името мна клуба: Пармалат или Парламат, демек парлама... :)))

ицо СтоИчКов президент на ЕС и на вселената :)))) дайте му 800 лв пенсия и синя лампа щото иначе се чувства репресиран :))))) абе ицо 100 години ревеш ама ето кличко застана на твърда позиция в полза на демокрацията а ти само гледаш как да смучеш :))) едно време не се ли мотаеше с вис или се бъркам

как смеят да пипат този полу-бог!!! вместо да му дадат сини лампи в италия и испания! тъпи спагетаджии!

ДАНО И ТОЗИ ТАЛИБАН ОТ СНИМКАТА СИ НАМЕРИ НЯКОЙ ДЕН КОЛАЯ /НЕЩО КОЕТО СИГУРНО ЩЕ СТАНЕ НЯКОЙ ДЕН/, НЕ СТАВА И ЗА ЧЕП

A от теб ,става ли ---ЧЕП ? Какво ти пречи Камата ? ИМА ПАРИ ,И САМ СИ ГИ Е ИЗКАРАЛ ,НЕ ГИ Е ОТКРАДНАЛ ! ЗА ТОВА ЛИ,.. ТЕ Е ЯД?

Абе човек, в статията ти казват черно на бяло, че е укривал доходи, значи е крал от държавата, а ти като малоумен казваш "сам си ги е изкарал, не ги е откраднал.

Прокурора е супер фен на футбола. Тия дето са в списъка ако направят един благотворителен мач след делото тия пари ще ги съберат без проблем.

Всичко това е за Парлама.

подходящ е ! хонорарите на адвокатитееее ....

Ице ,Ице и ти излезе едно Голямо л........-не ти ли стигаха парите-сигурно ще си ги носиш но оня свят. Хората в България умират от глад- а ти не се наяде. Едно добро не си направил."Легенда"

Не съм Ахмед Доган да огрея цяла България.

В какво точно го обвиняваш ??

Ако имаш крака вземай една топка и да те видим! Аман от такива като теб - щом някой изплува задължително го дърпаме за краката обратно в калта!

Мачкай Ице жабарите. Нека квичат.