Няма виновни за загиналите миньори в ”Ораново”

Окръжната прокуратура в Благоевград прекрати наказателното производство за смъртта на 4-мата миньори в рудник "Ораново" заради липса на извършено престъпление.

Обратно в новината

Коментари - Няма виновни за загиналите миньори в ”Ораново” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За това и миньори скоро няма да има, и хора въобще.

А не, на нас не ни трябва съдебна реформа! Трябва ни бърз процес, нали така Цацаров-Борисов? Но който прокуратурата го оправдае, никой не може така да го оправдае!

ТЕЖКО И ГОРКО ДА НЕ СИ ИЗПАТИШ В ТАЗИ ДЪРЖАВА НИКОГА НЯМА ВИНОВНИ.а СОБСТВЕНИКА ХИЧ НЕ МУ ПУКА ,ЧЕ Е СТАНАЛО НЕЩО В НЕГОВАТА МИНА.СИНЪТ МУ СИ ЖИВЕЕ ЖИВОТА ОХОЛНО А ТЕЗИ СИРАЧЕТА КЪДЕТО ОСТОНАХА КУЧЕТА ГИ ЯЛИ.еХ КАКВА ДЪРЖАВА,ВСИЧКИ СА ПЛИТКА И ПРОКУРОРИ И БИЗНЕСМЕНИ ИТ.Н. МЪРШИ ДАНО ГОСПОД ГЛЕДА!

Не трябваше ли бившия минестър Делян Добрев от Борисов -1 вече да е в затвора.тълпата трябваше да го линчува пред министерството за тока.За министър Драгомир Стойнев не остава нищо друго освен да прави проверки и да замита престъпленията на предишния преди него.

То пък, кога в България е имало виновни за нещо??

Собственикът не благоволи да се появи след инцидента.Когато се появи,се държа нагло. Синчето му караше Ламборджини за милионче на Лазурния бряг.Работниците му взимаха 400 лева. Виновни няма,народът спи.

Тези мини ГОЦЕТО ги подари на тая мутра

Ковачки пак невинен ...

Неизвестният извършител - Природата, Виновникът - Човекът...