Прокуратурата проверява обучение за изборите в хотел на Емил Димитров

Прокуратурата в Етрополе проверява случай с лекция-инструктаж в хотела на бившия депутат от ГЕРБ Емил Димитров как да се събират повече гласове на предстоящите избори.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата проверява обучение за изборите в хотел на Емил Димитров | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По тази логика трябва да се забрани и всякаква предизборна пропаганда, защото лъжат, обещават, мамят, заблуждават и кандардисват електората!

Тоя докато беше депутат защо не каза тия неща дето сега ще ги говори пред нотариус? Или искаше да лапа до последно, пък после каквото стане. Нещастник!

Ние от партия ГЕРБ, гарантираме, че ще купуваме изборите повече, от колкото си представяте

Политическа партия "Граждани за Европейско Развитие на България" мачка комунягите, както никой не ги е мачкал.

Гроб не е партия, а престъпна група, ОПГ! А Бойко може да мачка само ушетата на бай Тошо, на изборите ще го мачкат него!

кви комуняги та хапят пък тебе бе кифоч, не проумя ли че гербежиите са най-отвратителната издънка на червената аристокрация

"Комунягите" са вече история, но тъжното е, че ТЕХНИТЕ СЛУГИ си играят днес на господари... Народа е казал: "Пази боже сляпо да прогледне!"

Какво още им трябва на хората обикновени и "много" интелигентни, като IQ416 -дърт реститут и седераст да разберат, че ГЕРБ са най-некадърната и крадлива шайка досега.

вън от България на всички гербежии и цялата им граблива шайка барабар стартора им буда

Тоя гнусен копелдак трябва да се обучава в Софийския затвор.

ГЛУПАВ КОЛКОТО СИ ИСКА. ЗАЩО БЯГАШ ,КАТО СИ ПРАВ. ВСЕ ЕДНО Р. ОВЧ. ДА НАПУСНЕ БЪЛГАРИЯ.

Бяга, щото при Бойко няма прав-неправ. И Мишо Бирата може да е бил прав, ама го намериха студен в хотела в Правец.

Бегай Емиле - тия от Прокуратурата не са с плосък, а с прогресивен данък идват! Ти тия пари да не си ги намерил на улицата я. Няма по-страшно нещо от Българската Прокуратура - с техни обвинения са осъдени хиляди за корупция, злоупотреба с власт, големи кражби и измами. А за купуване на изборни гласове ... стотици са.

дучето е комунист като маика си, това ме води до вапроса какво ли прави това дебело момче там??? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Запитай се и защо агитката на ЦСКА хвърляше камъни по полицията на протестите? Целия сценарии с побоя над протестиращите беше организиран предварително от Бойко!

Всеки ден слушам по тв ,че герб са в основата на протестите на всички пречи герб защото притиска престъпниците да са на топло Бойко иЦветанов ще направят държавата ни по добра

Ей, съсипаха го този иначе толкова честен и почтен човечец. Накрая ще иде и той при Маргените или при Галеви. Може и с Таке да се види, а може и при изтъкнати имотни разузнавачи да се закрепи в чужбина. Не го мъчете човечеца, той не за себе си - за децата си завлече каквото можа.

Всички от ГЕРБ са такива - мошеници, престъпници, наркотрафиканти, крадци и айдуци! И тия пари, с които ще купуват гласове откъде са? И от кого се страхува гербериста Димитров? От своите! Ха! Май не е безопасно да си член на ГЕРБ?

Какво като на миналите избори имаше видеозапис как сегашния кмет на Пловдив също даваше указания как да се купуват гласове в Столипеново, с платените статии във в.Марица, някой да направи нещо, сега Тотев си е кмет на Пловдив, нищо ново под слънцето, ГЕРБ отново ще ползва милиционерските си приоми да купи изборите.

Хубаво е да се спомене, че в този репортаж присъстваше и Каракачанов от ВМРО и той здравата се оплете в обяснения защо и какво е правил в хотела, като първоначално излъга, че не е бил там, после излъга, че бил извикан от студенти. Т.е. ВМРО, агитките и още определени хора това им е бизнеса... а че агитките ВМРО и АТАКА са пряко свързани в редица мероприятия, които целят хаос, купуване на гласове и разни други шашми, вече на всеки е ясно. Най-лесното нещо е да видиш хората с качулки по техните митинги, особено ако трябва да се чупи джамия или да се замерят полицаи с камъни!

Емо си направи такава авто-свирка с герб, че ще я помни цял живот !!!

Ексдепутат от ГЕРБ завери показания за престъпления на кабинета "Борисов" Като застраховка срещу евентуално посегателство срещу него и семейството му, бившият депутат от ГЕРБ Емил Димитров е депозирал пред нотариус в страна от ЕС разкрития за управлението на Бойко Борисов, пише "Преса". Според интернет сайтове разкритията са свързани с контрабанда, изнудване на бизнесмени, отнемане на фирми и рушвети по най-високите етажи на властта. В показанията имало описани данни за парични отчисления, които фирмите, строящи магистралите "Тракия" и "Струма", са правили през последните две години за черните каси на управляващата доскоро партия. Освен това били описани случаи на контрабанда на цигари през гръцката и турската граница и нелегално производство на български цигари в цехове край Солун. Имало и списък с фирми, върху които е трябвало да бъде оказан натиск, който да доведе бизнеса им до фалит и така да станат собственост на други. Пред вестник "Преса" Емил Димитров разкрива, че има информация за организирано срещу него активно мероприятие. "Крайно време е България да се проветри от миризмата на милиционерския ботуш", казва ексдепутатът. Той потвърждава, че е заверил разкрития за престъпления извършени по време на управлението на ГЕРБ, но отказва да каже за какво точно става въпрос. "До изборите нищо няма да излезе, това е моята застраховка за живота на децата ми", казва Емил Димитров. Оценка

Бля, бля, бля.... "До изборите нищо няма да излезе, това е моята застраховка за живота на децата ми".... А СЛЕД ИЗБОРИТЕ ЩЕ ИМА ЛИ ВЪОБЩЕ СМИСЪЛ, КОГАТО РАПОН-БУДОВ ЩЕ Е ДУПЕДАТ И ЩЕ Е "ИМУНИЗИРАН".... -((( АНАТЕМА!!!

Герб може и да са правили далавери, нокато този алчен и безкрупулен-малко ас тези, които могат да се мерят с Емо Ротманса.До гуша е затънал вйна, понеже ги срами-поискали са да го отлюспят, и той се застрахова. То не бяха ловни стопанства, не бяха хотели на майка му върху общински имоти, не бяха цигари-не случайно е Емо -Ротманса, сигурно са го ползвали и за мръсни поръчки, но човесът просот си е бил склонен...А сега се прави на жертва !Най-вероятно ще му се размине, че отвори ли си устата-мале, мале...Но си е мръсник отвсякъде ! Не му се радвайте, не е жертва...

какво има да ги проверява-директно да ги заключва по "феисконтрол".какво повече трябва да се случи-гръбнака на операцията вече се "спаси" в англия.

Няма нарушение просто поредният фирмен тимбилдиг

Няма начин прокуратурата да се е самосезирала! Тя е изпратена там, защото тези гласове може да не са за герб, а за някоя друга партия! Ако бяха за герб, никой никога нямаше да разбере! :)

Не е нужно Прокуратурата да си губи времето, защото резултатът от така наречената "проверка", е ясен предварително и всички го знаем! Няма да има виновни, все пак, сборището, за което става дума, се е провело в хотела на един виден герберин, бивш герберски депутат, който с лобистките си закони нанесе огромни щети на държавата! Лицето Цацаров, когото пожарникарят и физкултурникът назначиха за Главен прокурор, отново няма да намери данни за извършено престъпление! И как ще намери? Да не е луд? Човекът има силно развито чувство за благодарност!

Този Е.Д. не е гербер, я се замислете малко. На кой му подаряват ловно стопанство "Шерба". Трябва тези от Горите да им се развали Сдругарушката. Щял да говори. По делата им ще ги познаете. Чувството не е благодарност.

Цацаров ( нерегистриран ) 10.04.2013 13:08 .Няма нарушение просто поредният фирмен тимбилдиг

къде се води, да не е в гениалната гербаджийска алма матер п.у.т.к.а. в перник?

Беше се засилил да купува ЦСКА. За Дучето да не говорим. Нагли и прости хора.

Тая гнида трябва да бъде смазана като хлебарка.