След екшън в Дупница, Златистия с 3 обвинения

Освободеният предсрочно от затвора Злати Златев-Златистия отново стана клиент на прокуратурата, след като потроши бариерата на РПУ-Дупница с джипа си.

Обратно в новината

Коментари - След екшън в Дупница, Златистия с 3 обвинения | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този мутрагент и престъпник изцяло олицетворява цялата ни "съдебна" система.. Многократно си плащал и все го пускали.. Тия корумпирани "магистрати" дето са го пускали през всички години са за затвора заедно с него!

За това е хубаво да има смъртно наказание. На такива като него, смърт и това е.

Това е наше момче

е виновна за всичко. Съдиите осъждат, оправдават, пускат по гаранция. Случая с лайното Златев не е нито единствен, нито случаен. Това е начин на работа, поддържан с корупционни практики десетилетия наред. Система, която не се нуждае от ремонт, а от демонтиране и основно изрязване, изстъргване и прочистване от гнилото, та ако ще да е 90 на сто.

Тоя е готов за премиер. Отговаря на всички изисквания.

Аре бе до кога ще слушаме за едни и същи говеда. как може да се каже че имало съдебна институция при положение че един дришльо разиграва цялката държава и то от 20 години. Нещастници загубени това са властеимащите

Мила родна картинка.

След като вече е освободен от затвора е редно да се кандидатира за Премиер.Престъпленията му са като на пионерче, в сравнение с тези на бащицата.

научете се да затваряте завинаги непоправимите, иначе и полицията и съда няма да функционират за друго освен за едно и също,задържали го, пуснали го, сега пак са го задържали, за да го пуснат. Не ви плащаме заплатите да си играете на стражари и апаши.

"беше намалена на 4 години след обжалване пред Софийския апелативен съд, който прие, че Мантарков е предизвикал Златков да стреля." Да се установи кой е предизвикал бариерата да се спусне!!!! ;)

Такъв човек не трябва да излиза от затвора.Не може да се поправи.

Luna0102

Глупак! Първоначална присъда 12 години, обжалил веднъж и хоп намалена с 8 години (ще каже човек че го осъдили за кражба). Глупака ако беше обжалил още веднъж, щяха да му смъкнат още 8 години и можеше да тренира сега стрелба по жива мишена без да влезе в затвора, защото му артисваха 4 години (подарък от съда) и никой копче неможеше да му каже.

А бе не беше точно така.Май беше избягал в чужбина щото не му се лежеше изобщо и тогава му дадоха 18г.Иначе ако си беше стоял тук да се разплати както трябва можеше доста по-леко да мине.

Този кой е по-важния ли от братята галеници или те са различни ,този е от конкуренцията им или е като тях?

Цяло чудо е, че е още жив! Една от последни отрепки на прехода!

И на този му е време да го ядат червеите, като ония двете кюстендилски селянчета....

Е как да не им е..ш мамата на тези продажни магистрати дето са осигурили безметежното безчинство на Златистия! Е какво трябва да направи още, след убийството на Мантарков та да не излиза от затвора, може би да изнасили дъщерята на председателя на ВСС или на Главният прокурор?

Понякога ми се иска да имаме президент като този на Филипините

Ако беше нормална държава, тоя боклук нямаше да излезе от затвора.

Това е голяма заблуда, че няма държава. Я се защити от банкерите, циганите, турците, геЮвете, бежанците... да видиш дали няма държва - какви медии ще залаят, какви социолози и психолози ще завият, какви комисари и посланици ще заразмахват пръст, каква полиция и Джандармерия ще ти се изсипе. Свят ще ти се завие. ДЪРЖАВА ИМА, НО ТЯ Е СРЕЩУ БЪЛГАРСКИЯ ЕТНОС.

Липсата на държава произвежда изроди на килограм! Простотията на народа провокира това производство, след като такава мутра ни управлява престъпно много време.

Този замърсител на българската земя защо още е жив?

От където и да подхвана тази новина - то то то закони ли са, съд ли е, държава ли е? Утре ще убие нечие дете и ще го излежи за 2-3 години! Чувството за безнаказаност на българина е най-големия проблем! Мъчно ми е за самите нас! Утре аз, ти, ние ще сме потърпеви и ще се уверим, че законите в България са на страната на всички престъпници! Мафия! България е една яка мафия, а народът е овчи!

Не знам от къде изкопахте тая информация за Злати,но 1.Васил Илиев никога не го е гонил,Злати си остана до него до смърта му,а след това при Жоро. 2.Никога не е гравитирал около СИК(винаги е бил лоялен към ВИС) 3. А това за Корона ИНС може да го включим към категория "най големи бисери"

Представяте ли си ! Местния съд му дал 4-ри години за зрелищно убиство. Като му приспаднат 2-те години докато е чакал процеса и за добро поведение значи след 10-12 месеца е на свобода. Не е народ това а мърша щом търпи всичко това.

търпиш или си набиваш шута за Англия- средно положение няма!

Ти от кой горд и достоен народ си!?!? Че не става ясно.

истината и не се отрича от народа си,като констатация.Ти го обръщаш на сарказъм.

Чета му досието на тоя и си мисля ,колко ли пари е наринал на полицаи, следователи и прокурори , за да си безчинства десетилетия подред и да няма закон, който да го навре доживотно в някоя дупка!

Когато прочетох историята за това лице - Златистия ... Ей това е страшна измет , какво прави изобщо на свобода боклук като него ? Изнасилване , публично убийство... Трябва да го затворят някъде и бял ден да не види! Тоя ако е на свобода ще утрепе още някой !

Мислех, че сме се отървали от тоя "легендарен" изрод. Уви, жив бил.

Златистия е бок!!!!

Бом бок.

Напълно годен за политик в РБ! Липсва му само една от 300-те партии в РБ, която да го приюти. А съдът е доказано "независим"!!!

СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ ДА СЕ ВЪРНЕ!БОКЛУЦИТЕ- ЗА РАСТРЕЛ! И ТИЯ КОИТО СА ГО ПУСНАЛИ - СЪЩО!

Рано или късно ще те споходя, от мен няма да избягаш! Прочистих Филипините от няколко хиляди мърши като теб, в тефтерчето ми за Бългатия си в първата десетка!

Златистия, Златко Баретата...

Нас защо ни отписа?

Че тоя според списъка е златна кокошка за местните съдии. След всяко негово престъпление - те се събуждат по-богати, а той отново свободен. Да живее българският съд-най-честният и неподкупен съд...!!!

е героят на нашето време! И може да бъде емблема на правораздавателната ни система!

Ето това е бъглгарската съдебна система..

Разликата между този отпадък и онзи отпадък с българско гражданство, който изрита в гърба жена е никаква! Те са злокачествен тумор в обществото ни. Хубаво е в затвора да си изработва всяка стотинка, похарчена от и за мършавата му личност.

лошото е че след 90-та промениха изцяло НПК и фактически няма съд.

честен бизнесмен търпи репресии от властта.....

Еми, така ще е при т.нар. "нов световен ред": кучетата и котките са с предимство пред хората, циганите пред белите, престъпниците пред мирните граждани, извратените пред нормалните, мюсюлманите пред християните, жените пред мъжете. Лъжата става истина, а дяволът - бог. Иначе казано, новият "ред" е стария, с главата надолу.

Тоя е излязъл и си е помислил, че всичко е по старо му, ама аверите му вече за нищо не го броят. Поредният див комплексар. Ако не го върнат в панделата ще го гръмнат некъде.

-Майка му е била любовница на Татарчев.Ама това още ли се котира ?

Не. този е пътник, ако продължава така. Бившите му авери ще го гръмнат, че ги излага.

Споко! Сега Пръмова като напрай едно правитество и всичко ШЪ СЪ УПРАЙ!

27 години няма сила в тая държава, която да укроти тоя побеснял селянин. 27 години в тая държава няма правосъдие. 27 години хора, като тоя бият, крадат, убиват, изнасилват, показно тъпчат закона, но не следва нищо.

При т.нар. "демокрация" е така - виж ко стаа при флагмана на европейската "демокрация" - Германия.

Тук няма т. нар. "демокрация", същия комунизъм си е, само че под името "демокрация". А този дупнишки герой е продукт на комунизма, израстнал и възпитан по времето на комунизма, спонсориран и закрилян от комунисти.

Пуснат бил предсрочно при осъждане за убийство... Ако сега не го затворят пак ще убие невинен човек и ще тежи на съвестта на прокурорите и съдиите

за първи път чувам съдиите да имат съвест :)

Ами, защо им е? Имат си прекрасно написани от парламентаристите ни справедливи закони! И да мислят съвестно върху тях, пак нищо няма да стане. Българско правосъдие - кауза пердута! Поне засега.

А, ти как смяташ, споменатите дали имат съвест, че да им тежи.

те нямат съвест

как биха процедирали полицаите от най-демократичната държава САЩ - мисля, че заглавието щеше да е по-различно....

Колко струва един патрон за Макаров ?Защо хабите средства още за тоя боклук и даже пишете по медиите ? Не се принезявайте до неговото ниво, направо го застреляйте.

В казармата му викахме ''бармана'',защото е бил барман на Слънчев бряг преди да влезе войник ! А как се ставаше барман на морето през онези години, няма нужда да гадаем:)))

Ама защо така бе, ДИР, ме заличихте? Уроних престижа на златко ли, че е отрепка ли?! Ауууу, извинявам се!

стари мутри от стари вечеринки ..

Биографията на Златистия е огледало на част от съдебната ни система.

"Съдебната ни система" е огледало на политическата ни система. Политическата ни система е огледало на обществото ни. Обществото ни е огледало на...