Велчев нареди незабавни арести за насаждане на етническа омраза

Главният прокурор Борис Велчев нареди на подчинените си в цялата страна наказателни производства и предварителни проверки за насаждане на омраза да се третират като приоритетни и да бъдат решавани в най-кратки срокове.

Обратно в новината

Коментари - Велчев нареди незабавни арести за насаждане на етническа омраза | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Неплащането на данъци и осигуровки също е престъпление по смисъла на НК, господин Велчев. Има много просто решение, позволяващо да се пресече един път завинаги купуването на гласове: всеки гражданин, желаещ да упражни правото си на глас, и всеки кандидат за някаква изборна длъжност предварително да представят пред ОИК удостоверения за липса на данъчни задължения, издадени от ТД на НАП и от общинска данъчна администрация, както и свидетелство за съдимост. На теория не би следвало да ограничаваме правото на глас, нито да се въвежда имуществен или образователен ценз. Но крайно време е ВСИЧКИ да разберем, че ДЕМОКРАЦИЯТА Е И ОТГОВОРНОСТ. Безотговорните граждани не бива да упражняват избирателните си права срещу 20 - 200 лева. ДЕМОКРАЦИЯТА НЕ БИВА ДА СЕ ПРЕВРЪЩА В ПОКУПКО - ПРОДАЖБА, ТОТАЛНА СВОБОДИЯ И КОЛЕКТИВНА БЕЗОТГОВОРНОСТ, господа политици и местни феодали.

AAA ти ще ме арестуваш, а аз няма да глсувам за вас.... Не усетихте ли как се самоубихте господа ?

"какво е правил един недосегаем сред досегаемите в сухата река"-та там се обитава сащо от хора ,а не само от ."и3биратели",които са ви необходими само по и3бори...

Браво, арестувайте вече циганите с брадвите дето крещят "ще ви режем главите гяури" !

Точно и аз щях това да напиша! Айде свършете си работата, покажете какво можете. Казано е пред свидетели, има сила за съд! Или тези думи не важат, а? Важно е само какво казват българите, циганите могат да говорят каквото си искат?

Още повече че ромите бяха и въоражени! И все ми се струва, че е някак различно да кажеш на някой "мри" и да го кажеш с брадва в ръка!

Най-страшното е, че България в желанието си да бъде част от Новия Световен Ред застава срещу българите на които им е писнало от циганските зулуми и ,,,,,,,,,,,,,,,,,, абе нямам думи

Велчев да даде пример за етническа любов и да си купи вила в Столипиново или Филиповци.

герб са полицейската маша на група банкери и генерали от държавна сигурност ! не се учудвайте че са такива тапаци .те са просто едни кукли без душа !

Циганина произвежда кардци.Дава каруцата на непълнолетни, да отидат да преберът в сумрак, това което са заделили докато са работили на обекта и на следващия ден се опаричват във вторични.Схемата работи и в гората.

Абе Велчев. Ти да не си изкукал. Първо стегни си подчинените за да раздават справедливост и всеки циганин нарушил закона да влезе в затвора за дъгло време. Тогава сигурно биха останали на свобода 2% цигани и българите ще се чувстват сигурни и ти няма да чуеш никакви " лоши" призиви. Даже ще станеш любимец на Българският народ. Сега си едно нищо.

и вместо да дава тапи ра3поредби -да си подаде оставката,не Zветанов ,а тои ..

Велчев! Абе, човек, ти нямаш ли си кадърни подчинени, та трябва от най-високия връх показно да им изкрещяваш какво да вършат и как?! Не е ли прекалено нахално да се демонстрираш така при положение?! Циганите по цял ден пълнят съдебните зали и никой нищо не им прави ефективно, хайде спри да насъскваш срещу "гяурите", че да не станем повече!

Всички, които скандират човеконенавистнически призиви или заплашват със смърт човешко същество трябва да се арестуват и да понесат наказателна отговорност по закон ! Ние искаме правоохранителните органи да си вършат работата и подкрепяме тяхните действия ! Да живее България !

Този Велчев е такава кукла на конци,напълно куха.

проверката да започне с разследване защо главния секретар на МВР и шефа на полицията в Пловдив позволиха на престъпници от клубовете да вандалстват. СМЕШНИЦИ, но ... бизнесмени!

Та колко крещяшти 'гяури ще ви изколим" цигани са арестувани? 500? или всичките 5000 от 'армията' на Кирчо?

А кой научи неграмотните цигани да ни викат "гяури". И с какви пари са построени тези джамии? Имат ли утвърдени Проекто- сметни документации? От там да се започне...

Тя, омразате вече е насадена и дава плодове! Мисли как ще унищожиш корена и с какъв хербицид ще я поливаш! Само че корените са много дълбоки! Болшинството роми се турчеят, идеал на много от децата е бин Ладен, наричат ни гяури, въпреки, че те не вярват в нищо! Време е за радикални мерки - рано напролет събаряне на незаконните гета, организиране на 5-6 резервата, спиране на детските за деца след третото, възстановяване на трудови войски, спиране на детските при непосещаване на училище, забрана на публично място разговорът между български граждани да бъде на чужд език. Това трябва да дискутират депутатите, а не да си мерят онези работи ...

Пак ви лъжат! Истината е другаде невръстни митингаджии!И винаги ще ви лъжат, докато не проумеете истината! А тя е: Цар Киро, всъщност е ЕДНА ПЕШКА в ръцете на "червените шахматисти". Той е един от тарторите за разпределение на гласовете, т.е. ГЛАСОВЕ за партии като БСП, НДСВ и "Атака"! Защото ресурсът на БСП и ДПС не е неизчерпаем и не могат вечно да хранят "дъщерните си партии"! БИТКАТА ЗА ГЛАСОВЕТЕ НА ЦИГАНИТЕ Е В ОСНОВАТА НА ВСИЧКО! ЗАЩО СЕ СЛУЧВА ТОЧНО ПРЕДИ ИЗБОРИ?!

"насаждането" (в това число и на омраза) е продължителен процес. Ако един човек извика "Мамка им циганска!", когато гледа последствията от самозабравянето на едни цигани, това не е "насаждане"! За "насаждането" и "отглеждането" на такава омраза през последните 20г (ако изобщо има такава) е виновна И прокуратурата (а това значи и Вие) с перманентното неприлагане на закона към някои хора или цели етноси! Ако не ви се вярва - я вижте сега как за 3 дни как се намериха 20 обвинение срещу Кирил Рашков - до края на седмицата се басирам че ще станат и 100! Колко трупа трябват на прокуратурата за да се задейства? Безкраен е списъкът с циганските изстъпления особено през последните години! Вие какво направихте?

Тоя пък корумпиран комунист Велчев защо досега не е наредил незабавен арест за всеки циганин, който насажда етническа омраза с думи и действия.

А дали ще повдигнат обвинения на циганите с ножовете и автомата, показани по Нова Телевизия - вчера при Милен Цветков и тази сутрин в новините им. Отделен е въпроса, дали чеше радно да се излъчва такъв кадър, вместо да се предостави на Прокуратурата

и вместо да дава тапи ра3поредби -да си подаде оставката,не Zветанов ,а тои ..

Тоя пък някога да казал нещо смислено,няма да има места в арестите ве господин най-главен прокурор

и другарю прокурор, как защити майка ми на 70 години, когато посред бял ден в 10 часа, 3-4 мангала издърпаха мизерната пазарска чанта от ръцете й. Горките бедни и слаби циганьори, ще те утрепят за 2 лева. Що не ги затворихте преди 2 месеца, как ни защитихте. Как защитихте професора и близиките му след убийството. Кои са в затвора за това убийство. Искате да ни трепят като плъхове. Писна ни от тази малоумнщина във феодалната територия на дс и мутрите. Изцяло се насрахте. Гледайте да не пламне парламента, като преди години. То бива гаври, ама чашате преля

Главният прокурор да каже до къде стигна прокуратурата със протежето на премиера Мишо Бирата, свидетел по най-големия политически скандал и намерен умрял в хотела на ортака на българския премиер. Моля за незабавни действия.

ТОВА Е ОПИТ ЗА ВСЯВАНЕ НА СТРАХ ПО ВРЕМЕ НА ИЗБОРИ, ВМЕСТО ДА СЕ ЗАНИМАВАТ С СИМТОМИТЕ ЗА ВЪЗНИКВАНЕ НА ПРЕСТЪПНОСТА И СЪЗДАЛАТА СЕ СИТУАЦИЯ ЗА БЕЗНАКАЗАНОСТ НА МАФИОТИ УПРАВЛЯВАЩИ ЪНДЪРГРАУНД БИЗНЕСА(НАРКОТИЦИ, ПРОСТИТУЦИЯ, ТРАФИК НА ХОРА, ДЖЕПЧИИСТВО). Е КЪДЕ Е ЗАКОНА И ЗА КОГО ВАЖИ УВАЖАЕМИ ГОСПОДА???????????????????

Така е като зад депутатски имунитети се крият "ватмана" Станишев, "консултанта" Доган, "горския цар" Кобурга и изобщо олигархиите на най-мафиотските и крадливи партии БСП, ДПС и НДСВ, координирани от баша Гоце ДС-то... Повечето от тях са в парламента, вместо в затвора и на бунището на историята! Това се искаше и иска основно от Борисов и Велчев - и от ЕС и от САЩ ни го казват постоянно и в прав текс...?!?!?! До кога Борисов и Велчев да ви чакаме...??????

Нашият отговор е ririfjdffn][g rofkffkfkvvkk e[]SPPFP .C,VMVs ! Jfld e l ijr.d kd rpsl.ekrsjd kd Le./'e! Това е в стила на изявленията на Велчев. Така и управлява Прокуратурата, чиито резултати са повече от видни. А наздраве!

Велчев май трябва да си подаде оставката.Не само за това дето го твори в момента,а главно за бездействие което води до негативи за маса хора в държавата.Как не случихме на един свестен главен прокурор.Татарчев-криво-ляво се траеше.Филчев беше чудо за витрина дето освен да плаши гарги не го биваше за друго.Този само запълва кабинета и гледа жално като да си е изгубил самобръсначката.Абе намерете един мъж с топки да свърши нещо.Де ги намирате само такива недомислици.

Няма да насаждам омраза,просто започвам да си крада,въоражавам се с няколко брадви,за да се отбранявам срещу тези дето ми пречат да крада,защото явно това вече не се третира в България като престъпление. На първо време отивам да си открадна каквото е останало и ми харесва от дворците на цар киро,после от дворците на цар Велчев и след това минавам към дворците на останалите царе. ИИиии бре....много царе в тази държава,бая работа ще ми се отвори. Аааа и не ме мразете,защото ще крада-ще ви осъдят набързо за насаждане на омраза.

Да повдигне обвинения и на Захари Стоянов и Иван Вазов.Велчев е кръгла нула с тридневна брада.

НЕ подклаждам етническа омраза но....съм сигурен ,че откакто преди няколко дни се събуди народа български: -рязко са намалели кражбите на "жица" -кражбите на шахти и капаци и прочее железни изделия също клонят към нула.Извода е ясен!

Велчев не те ли е срам, циганите под носа ти се въоръжават, събират отряди, а ти ще вкарваш в затвора тия дето защитават българското. Къде беше прокатурата за отявлените цигански безчинства през годините ? на народа му дойде до гуша от вашето бездействие.

Вкарва в затвора деца!

Велчев да не се опитва да запушва устата на българите, А ВЕДНАГА ДА СЛОЖИ ВРЕД СРЕД ЦИГАНЬОРИТЕ-МАСОВИ АРЕСТИ ИЗАТВАР ЗА СКИТНИЧЕСТВО, ПРОСИЯ, КРАЖБИ, ОРГАНИЗИРАНИ ОРИРИ, ИЗНАСИЛВАНИЯ И ПРОЧИИ ПРОЯВИ НА ОМРАЗА ОТ ЦИГАНИ КЪМ БЪЛГАРИ! В МОМЕНТА ДЪРЖАВАТ ИЗКУСТВЕНО СЕ ЦИГАНИЗИРА-НИЕ БЪЛГАРИТЕ ХРАНТУТИМЕ И ИЗДЪРЖАМЕ ЦИГАНСКАТА СГАН-А ТЯ НИ ЕБАВА МАМАТА ПАК С НЕГОВО СЪГЛАСИЕ И ПОМОЩ! ГЕНОЦИДЪТ СРЕЩУ БЪЛГАРИТЕ Е ОФИЦИАЛНА ПОЛОТИТЕ, БЪЛГАРИТЕ СА НИЗВЕРГНАТО МАЛЦИНСТВО В СОБСТВЕТАНА СИ ДЪРЖАВА , А СТИХЧ ЕТО НА ВАЗОВ ЗВУЧИ ТАКА: АЗ СЪМ РОМЧЕ-НЕ ОБИЧАМ БЪЛГАРИТЕ МЪЛЧАЛИВИ! ТЪВА ПАПЛАЧ ГИ НАРИЧАМ- ТЕ СА ЖЕРТВИТЕ МИ МИЛИ! СПРЕТЕ ДА СЕ ГАВРИТЕ С БЪЛГТАРИТЕ-ЗАЩОТО ТЪРПЕНИЕТО НИ ПОЧТИ СЕ СВЪРШИ И СЕГАШНИТЕ ПРОТЕСТИ МОГАТ ДА ВИ СЕ ВИДЯТ НЕВИННА ИГРА СПОМНЕТЕ СИ 1997!

А колко пъти Вие лично и осъзнатите,некомплексирани граждани с вашия ромски произход скочихте срещу Кирил Рашков,Дон Цеци и пр. цигански барони, милионерите-дедесари,клановете търгуващи с деца и жени, наркодилърите по махалите?Че нещо не си спомнам такива случаи. Изключвам масовите пиянски свади и мелета и междукланови вражди като при Зрънковите,защото това са си чисто криминални прояви. Колкото до Европа и образованият! свят,те знаят достатъчно за България.И за Петър Дънов ,за Минчо Минчев,за Веселин Топалов, Антоанета Стефанова,да не изреждам сега всички българи, прославили страната не с кражби, джебчийство,проституция и търговия с бебета.Стадо без мърша няма,а престъпници има във всеки етнос-и американци и французи и холандци и т.н.Въпросът е те да получат заслуженото си наказание и да не пречат на останалите граждани.Нещо ,което у нас не се случва и срещу което хората протестират.

аре не почвай с Дънов, че след малко и Волен ще го изкараш светило.

Повтарят като мантра "етническа омраза".Повърхностни кретени.Това е протест срещу беззаконието и бездействието на официалната власт.Има и нещо друго - "който е избран от маргинали, става техен заложник".

Събитията, породени от убийството в Катуница постепенно ще затихнат, но реакцията на властите ще определи понататъшното развитие на процесите. А тази реакция не е осмислена и е твърде хаотична. Едва ли и ще намерят най-добрия път към истината.

ОЩЕ ЕДИН КИРИЯК СТЕФЧОВ, КОЙТО Е ЯЛ ОТ РЪКАТА НА ЦАР КИРО. ЗАЩОТО ОБОСНОВАНИТЕ ЖАЛБИ И ПРОТЕСТИ НА БЪЛГАРИТЕ, ЩЕ БЪДАТ ВЪЗПРИЕТИ КАТО "НАСАЖДАНЕ НА ЕТНИЧЕСКА ОМРАЗА И ПРЕДИЗВИКВАНЕ НА ЕТНИЧЕСКО НАПРЕЖЕНИЕ". САМО ЧЕ НЕЩАТА ВЕЧЕ СА ИЗВЪН КОНТРОЛ. КАКТО УЧЕХМЕ НА ВРЕМЕТО - В БЪЛГАРИЯ ИМА РЕВОЛЮЦИОННА СИТУАЦИЯ - ВЪРХОВЕТЕ НЕ МОГАТ ПО НОВОМУ / Т. Е. БЕЗ ДА КРАДАТ/, А НИЗИНИТЕ НЕ ИСКАТ ПО СТАРОМУ / Т.Е. НЕПРЕКЪСНАТО ДА ЖИВЕЯТ В НИЩЕТА /. ЯВНО Е , ЧЕ ТАКА НАРЕЧЕНИЯ ПАРТИЕН ЕЛИТ НА БЪЛГАРИЯ, НЕ Е ЧЕЛ, НЕ ЧЕТЕ - Т.Е. Е ДОСТА НЕГРАМОТЕН.

Гледам и слушам от няколко дни и направо съм изумена. Колко сте жалки, нещастни и комплексирани, вече дори ми е смешно. Толкова сте гладни, безсилни, страхливи и много искате да избиете комплексите си, ама не ви стиска, и о радост най накрая намерихте магаре, на което да се качите - циганите. Както някой писа защо не скачате срещу "Галевци", Депесарите с Версаче и сараи, а точно срещу циганите, защото те са най лесни - магаре, не кон все пак. Защото Вас Ви е страх да се качите на кон, колко години ви тъпчат всички поредни политици, а какво правите Вие нищо - наклонената глава, сабя не я сече, защото сте страхливци. На циганите се правите на голямата работа, а Вас кой ви знае, за Европа и света какви сте - никакви, защото дори не знаят, че Ви има. Най много като някой наркотрафикант, или източващ банкомати. Има много ама сте глупави и не виждате по далеч от носа си, направете справка колко пари са влезли във "Вашата държава" от циганите които работят и се трудят в чужбина.

Душко, мамина хубавелко, справка за влезлите в България пари от работещи цигани в чужбина е невъзможна, по простата причина, че парите от проституция, фалшив алкохол и дребно джебчийство не влизат в регистрите на НАП. А ти си запретни полата по нагоре и се връщай на работа.

Изключителна рядкост-коментар без фрапиращи стилни и правописни грешки!Циганин или циганка - това е без значение.Като си толкова интелигентен, направи историческа справка за отношението на българите към циганите и на другите нации към циганите.Не сме комплексари и страхливци - не ни провокирай, ами ти и такива като тебе вземете да помогнете на оскотялия си етнос.

... апропо въпросът на бълг.гражд.от цигански произход не е лишен от ЛОГИКА !?? Сега съм сигурен,че не ГАЛЕВИ и МАЛЕВИ,ами и който и да е, ако направи нещо на БЪЛГАРИН ! Народният ГНЯВ ще го смачка като ГНИДА,защото БЪЛГАРСКИЯТ ДУХ ИЗЛЕЗЕ ОТ БУТИЛКАТА !!!! и дупе да им е яко и на ПАРЛАМЕНТ и на ПРЕСТЪПНИЦИ !?

справка от германя-прося в берлин пред zентрална гара,в белгя ви и3гониха като псета...

БЪЛГАРИ ! НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НИКОЙ !!!!!!! защот за когото и да гласуваш,пак за тях ще си гласувал !!! ... и после-само малоумникът ходи да гласува пак за този,който вече го е лъгал !!!!!!!!!!!!!!!!!!? НИКАКВО ГЛАСУВАНЕ ПОВЕЧЕ БЪЛГАРИ !!! Оставете ги сами да се избират !????????????? Нека оставим само НЕГРАМОТНИТЕ да гласуват !!! защото така няма да им е възможно да фалшифицират изборите !!!??? Неграмотните цигани и турци не могат да пишат !!!??????? И при една най-елементарна проверка за фалшифициране ще бъдат хванати и ще е доказуемо !!!!!!!

Българи, гласувайте, защото в противен случай следващият президент и примиер на България ще са с небългарски произход.

GUN-чо ! ами кажи ни за кого тогава да гласуваме бе Пич !???

не съм съгласен, трябва ние българите да гласуваме, за да претопим продажния цигански вот.

Пич ! Кажи за кого ще гласуваш,че щото аз вече не знам за кого ! До сега всичките са ме лъгали !???

Разбира се,че трябва да се гласува.Българи,вземете пример от БГ турци,които идват с автобусите от Турция.И не само това-редят се по два пъти на опашката,за да гласуват.

А ти какво предлагаш ? Да се редим по трипъти ли да гласуваме наивнико ?

Днес от 14 часа има заседание на Съвета по национална сигурност. Пак ще се договарят зад гърба ни. Искам заседанието да се предава на живо по БНТ и НР, а стенограмата да бъде публикувана. Да видим кой-каква позиция е застъпил. Ако това не стане, доверието в т.нар. "политици" ще се срине тотално.

И аз искам да попитам, както много хора: Защо се арестуват младежи, излезли на улицата да протестират срещу циганите, които са извън законите и нормите в България, а въпросните цигани, въоръжени с каквото намерили, а полицията близо до тях - гледа ги и ги пази. Това е... демокрация по български.

"Къде останаха приказките за свободното слово? Как може да се забранява човек да каква това което мисли? Или ако не си съгласен с управляващите, значи насаждаш омраза и трябва да бъдеш арестуван. " Както пише един форумец.За мен т-.нар. демокрация донесе две положителни неща-свобода на словото и на пътуването.Обаче и двете малко по малко ще бъдат заличени.Самият ББ говореше като кмет за връщане на жителството, готвеха закони,с които да затварят границата за неплатени осигуровки-само че това е в противоречие с еврозаконите и се усетиха.Все повече заприличва на соца наистина...

Браво, всеки, който дръзне да протестира срещу циганската престъпност и безнаказаност трябва да бъде незабавно тикнат в затвора, а за да се освободи място за него може да пуснат на свобода някой циганин с 2-3 убийства и няколкостотин кражби! Политическите боклуци вече прекаляват! Еничерите - полюцаи да внимават, че мангалите най-много тях ги бият!

Пълни глупости сте написали тези които ни управляват и са ни управлявали нигога не са разчитали на циганските гласове това е просто театър защото не е важно кой си пуска гласа и колко гласове са пуснати а кой ги брои .Ако не сте запознати къде отиват бюлетините които сте пуснали ами поне си отворете очите .Изборите са за замазване на очите на западните наблюдатели ,че са проведени чеснно но това е пълна измама.........имат 1000 начина да си докарат какъвто искат изборен резултат.

Кой ще арестува Бойко Борисов за лош пример! При премиер МУТРА вси4ки се мислят за мутри! Не разбраха ли тъпите политици, че мандата им е изтекъл! БОКО и ЦЕЦО са тъпи ченгета! И ще бият с палки всеки мирен протест! ЗАЩОТО ЗНАЯТ ЧЕ ДЕФАКТО ПРОТЕСТА Е СРЕЩУ ТЯХ!

ГОСПОДИН ПРОКОРОР ,ДНЕС ПО БТВ РЕПОРТЕРА ПИТА ЕДИН РОМ ,ДАЛИ СЕ ГОТВЯТ ЗА ВОЙНА .КАК ЩЕ РЕАГИРАТЕ ЗА ТАЗИ ПРОВАКАЦИЯ ОТ БТВ ?

Брво на Велчев и на всички като него! За насаждане на етническа омраза (каквото и да значи това!) - арест, а за убийство, неплащане на данъци и колко ли още други престъпления - полицейска охрана и ескорт! Утре всеки ще поиска да бъде циганин в нещастната ЧАЛГАРИЯ, защото така ще бъде БЕЗНАКАЗАН! Срам! Като не сте в състояние да защитите хората, оставете ги сами да се защитят!

ДО ВСИЧКИ, КОИТО БЪРКАТ ГЛ. ПРОКУРОР ВЕЛЧЕВ С ГЕРБ, ББ и ЦЦ и неоснователно ги намесват в иначе справедливите си коментари!! Моля Ви коментирайте по възможност САМО налудничевите нареждания на Велчев и летаргичния сън, в който е изпаднал, амнезията за знакови бандити и ролята му на главен обвинител на дребните риби на една част от престъпния контингент и сляп ЗАЩИТНИК на знаковите престъпници в държавата (та се налага от ЕС и някои посланици да му подсказват кои точно са те)!!

Госп.., пардон другарю Велчев, аз ще говоря не с езика на омразата, който не владея, а с езика на обичта. Всички, които престъпват някой закон са престъпници. Не трябва да се прави разлика между нарушител и престъпник. (Не крадял, ами отнемал противозаконно???!) Независимо за какви става дума - от различно вероизповедание, майчин език, образование, партийна принадлежност, етнос, цвят на кожа, венци, устни, професия и т.н. и т.н. ТРЯБВА да бъдат настанени в местата за изолация, като им се осигурят условия да си изработват дажбата за храна и разходите по пребиваването. Това са 99% от циганите, цялото мутренско воинство, престъпниците с бели якички (представители на властта, магистрати и пр. долна сган), нарковносители, разпространители, но и КОНСУМАТОРИ, търговци на жива плът, крадци, бандити и пр. Последните, с които би следвало някой да се занимава са рокери, футболни фенове и пр. особено когато са ИЗРАЗИТЕЛИ на народната воля за СПРАВЕДЛИВОСТ, АПЕЛ ЗА ДЪРЖАВНОСТ И СПАЗВАНЕ НА КОНСТИТУЦИЯТА!

Борис Велчев най-напред да забрани "Под игото", например, за този текст, в който Вазов говори на езика на омразата: "Емексиз Пехливан, най-лютият пладнешки и нощен злодеец, беше разпространил ужас по околността. Преди две недели беше изсякъл цялата челяд на Ганча Даалият, в село Иваново. За него също казваха, и не нахалост, че отрязал главата на детето, което вчера докараха на кола в града".

jizast

Абе Волен май не бил луд...ще вземе да се окаже прав... Ми тогава какво ще правят плювачите, ще си изядат ли плюнките обратно?

След като волен сидерастов (пиша го с малка буква от 2009 г. насам) беше толкова ербап националист в опозиция, де го сега, като подкрепящ управляващите?