Разбиха банда, ”готвила” пико и печатала фалшиви пари

Антимафиотите разбиха организирана престъпна група за производство на синтетични наркотици и на фалшиви американски долари и евро.

Обратно в новината

Коментари - Разбиха банда, ”готвила” пико и печатала фалшиви пари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Петима наркодилъри са задържани и оставени за постоянно в ареста Сн.: МВР Антимафиотите разбиха организирана престъпна група за производство на синтетични наркотици и на фалшиви американски долари и евро. Да освобождават по-бързо хората, съгласно дългогодишните наложени традиции и практики в българското правораздаване това са си съвестни български граждани, които са се самозадоволявали произвеждайки лекарства за себе си, защото са се по разболяли (а не наркотици), за лична консумация, и производители на тапети, под формата на добре направени американски долари и евро, защото са професионалисти и си обичат работата! Пускайте ги за да не се оплачат и ви осъдят в европейския съд, пак по стара и наложена българска традиция. Щом и Кръстникът на българската мафия осъди България в европейския съд...

А ФЕД пичата неистински долари, а никой нищо не им казва. Даже си гръмват някой президент и пак нищо.

Ами естествено, бе, ти не знаеш ли първия железен закон във финансите, курс 101!?! Ако печаташ (или откраднеш) стотици, хиляди или милиони си престъпник и мошеник и крадец, и влизаш в затвора! Ако го правиш с милиарди, десетки и стотици, и с трилиони си си съвсем легитимен, на върха на хранителната верига!

Най-големите, най-крупните и успешни престъпления и кражби ВИНАГИ СТАВАТ ПРЕД ОЧИТЕ НА ВСИЧКИ И ПУБЛИЧНО! Пресен пример - атаката срещу сградата на КТБ, поръчана от Пеевски и изпълнена от Цацаров и сарайско-библиотекарскста мафия посред бял ден в центъра на София, че и телевизия си бяха поръчали да ги снима и увековечи, за да започнат обирането на банката на Мустака, над 4 милиарда, и до ден днешен продължават и още не могат всичките й активи и пари да откраднат!

само заради алуминиевата мелница за марихуана трябва да им лепнете по годинка две...

Непрекъснато разбиват банди и други се появяват.Явно нямат страх от възмездие. Щом е така-до следващата разбита банда!

И накрая представителите на Темида или по-точно съдий,прокурори и адвокато ще станат по-богати ! Е,не колкото Цацаров !

"Съдий" някакъв римски патриций ли е?

"Със същата машина Хайделберг въпросният участник в престъпната група е бил заловен за производство на фалшификати и през 2010 г." Това изречение изчерпва моят коментар!!!!!

Добре, нещо позитивно все пак. Понеже в друга статия, пак са писани антимафиоти, дето разбили онлайн книжарница ... и станаха за смях. Бравос на момчетата оперативни на място.

Те готвят пико, аз пък готвя ако :D

-Иванов,защо лежахте в затвора? -ами откъде да знам че Америка прави същите долари като моите?

След като през 2010 година са заловили машината за печатане, какво са направили тогава с нея? Само в България ли има такива безмозъчни?

"Разбиха банда, готвила пико и печатала фалшиви пари" Леле! Изтръпнах! В началото си помислих,че са разбили САЩ!

Само тъпири на тази територия!